Serowakanapka genialna jest ta stylizacja! Chyba się zakochałam
A mnie jakoś naszło żeby zrobić coś takiego jaszczurokopodobnego
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 27
#201 14-04-2016 o 20h31
#202 15-04-2016 o 00h10
Saeniver, te sówki, te kolory, ta twarz ♥
A ten rękaw z swoją jest cudowny, myślę o wykorzystaniu go w hogwarckich klimatach już jakiś czas.
Anioł też jest śliczny i aww, wróciłaś do tego zawadiackiego uśmiechu, który najbardziej mi się kojarzy z Twoją miss.
Keltia, szkoda, że nie napisałaś, co miałaś na myśli przy tworzeniu, bo trudno coś o niej powiedzieć.
sonani, te opary "robią" całą stylizację, jest super, bardzo mi się podoba.
Nerra, dla mnie akurat skromność wygrywa z przepychem, tylko właśnie szkoda, że fryzura tak średnio pasuje.
Ayako81, o, a więc to Ty byłaś miss, którą na początku wycieczki wypatrzyłam na defiladzie. Każda z Twoim stylizacje ma dla mnie "to coś", buźka jest świetna, tylko fryzurę od czasu do czasu bym zmieniła ;)
RobinRedem, miss wygląda baaardzo niepokojąco, świetny efekt i czy dobrze mi się zdaje, ze dzisiaj stanęłaś na podium? Jeśli tak, to gratulacje! ;)
ellixp, śliczne kolory, ale jeśli chodzi o skrzydła, to czuję już lekkie przeładowanie. To chyba jednak bardzo kapryśny element.
Fava, wcześniej zachwycałam się połączeniem granatu ze złotem, ale okazuje się, że ze srebrem też wygląda bardzo ładnie!
Shine9, może to niewielki szczegół, ale najbardziej rzuciło mi się w oczy piękne połączenie morskiej zieleni i tej żółci.
KanapkaczusHighus, kolory śliczne, ale fryzura (ta, na którą zmieniłaś) imo wciąż nie pasuje. Spróbuj wyguglować "mermaid hair", może znajdziesz coś, co Cię zainspiruje?
Kharanne, pierwsza i ostatnia najbardziej mi się spodobały. W niebieskiej fajnie dopasowałaś te falujące rękawki, a ostatnia wydaje mi się jakoś taka najbardziej spójna.
Poezja, nie wiem, co mam o niej myśleć. Może byłoby lepiej, gdybyś choć trochę opisała swój zamysł?
Amilly, bardzo ładne kolory! ;)
serowakanapka, jak dla mnie to może się zarażać do woli, bo połączenie jest super.
kawajka, jaszczurka z ogromnym biustem to coś nowego, ale kolory i makijaż bardzo mi się podobają.
Przychodzę z dwiema tym razem, bo nie miałam czasu, by przysiąść i coś napisać wcześniej.
Pierwsza to zepsuta lalka, a druga powrót do kurtyzan, bo lubię kurtyzany.
#203 15-04-2016 o 09h10
Dziękuje wam za miłe słowa co do fryzury nie zmieniam jej za często z przyczyn oczywistych czyli lenistwa oraz z powodu że zazwyczaj mi sie ona bardzo podoba i nie mam ochoty jej zmieniać puki nie stwierdzę że czas na coś nowego .
Wszystkie stylizacje przedstawione przez was są cudowne i czasami żałuje że nie wpadłam na takie połączenie pewnych elementów szybciej ,nie mniej mam też swoje pomysły i jestem z nich dumna .
Lahlae już wiem że to na ciebie ciągle głosuje na defiladzie Steampunk bo do tej pory nie wiedziałam kto zrobił taką piękną zepsutą lalkę
A teraz nowa stylizacja
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
#204 16-04-2016 o 10h46
Shine9 - faktycznie kolekcjonerka ubrań i gadżeciara. Wpadła do sklepu i nawrzucała do koszyka wszystko, co się jej spodobało... ale jakimś cudem to ma sens ;) Podoba mi się użycie tej sukienki na spódnicy, falbany ładnie się komponują.
Sante - twarzyczka, fryzura, parasolka i ręka z pistoletem są świetne! Wygląda trochę jak... napadająca na dyliżansy elegancka dama-złodziejka. I podoba mi się ten pomysł :)
Yubin - ten kapelutek bardzo pasuje do tej sukni, nie pomyślałabym. Swoją drogą ta suknia jest na tyle ozdobna, że w tej konkretnej kolorowej wersji powinna zdominować stylizację - ale twój makijaż jest wprost stworzony do tej styli, bo na to nie pozwala swoją wyrazistością :>
Shiawase - steampunkowy cyborg, takie mam skojarzenie (chociaż to chyba taki trochę oksymoron). Podoba mi się dogranie kolorów i to, że stylizacja jest steampunkowa przy użyciu właściwie tylko steampunkowych dodatków - jest skromnie, ale bardzo sensownie, a ja bardzo lubię sensowne stylizacje.
KanapkaczusHighus - parasolka i lustro były bardzo dobrym pomysłem, bo to wygląda tak, jakby syrena sama siebie podziwiała, co generalnie bardzo dobrze oddaje naturę tych stworzeń, tylko przy złotej ramie lustra i sztucznej ręce użyłabym parasolki ze złotą rączką.
Kharanne - wszystkie stylizacje bardzo mi się podobają! I nawet użycie tej samej fryzurki nie razi, bo jakoś tak pasuje do każdej, co więcej - może to tylko ja i moja wyobraźnia, ale pomimo użycia wszędzie tego samego makijażu i fryzury, każda miss ma zupełnie inną osobowość. W pierwszej szalenie podoba mi się użycie tych fruwających rękawków oraz kolorki. Druga jest cudownie mroczna i niepokojąca. Trzecia wygląda jak dziedziczka i jej mechaniczny pupil-stróż, a trzecia to zadziorna pani mechanik i wynalazczyni. No super.
Poezja - chciałam użyć tego koloru włosów, ale mi do niczego nie pasowały, u ciebie wyglądają natomiast świetnie! Poszczególne elementy bardzo ładnie ze sobą współgrają i styla ma klimacik, taki trochę zbuntowany :)
Amilly - futerko rządzki. Serio. Elementy, których użyłaś, nie zaskakują, to częsty zestaw, ale dodanie futerka i tej maski dodało stylizacji charakteru. Poza tym mam słabość do tego makijażu (w tym przypadku jednego oka...).
serowakanapka - zaszalałaś z warstwami, przepychem i dodatkami, ale całość robi boskie wrażenie :>
kawajka - to chyba moja ulubiona twoja steampunkowa styla. Świetny pomysł, genialne kolorki i dobranie dodatków.
Lahlae - ta lalka budzi we mnie lęk... Zepsute lalki mnie przerażają, a twoja jeszcze jest ubrana w taki przygnębiający kolor zgniłej zieleni... Nie wiem, czy o taki efekt ci chodziło, ale to zdecydowanie Efekt przez duże E :>
A w kurtyzanie się zakochałam! Jest piękna, piękna, piękna! Użycie tej prześwitującej sukni to czysty geniusz.
Ayako81 - bardzo fajna piratka. chyba najbardziej sposobało mi się użycie tych pończoszek, są takie frywolne i prowokacyjne. Plus to nagie ramię ukazujące się spod włosów. Kuszące ;)
A tymczasem, na zakończenie, łamiąc zasadę jednobarwności stroju: steampunkowa szefowa mafii, twarda, zadziorna babeczka. Z kotem na ramieniu, bo jak twierdzi Pratchett, każdy Prawdziwy Złoczyńca musi mieć Kota Złoczyńcy. Siedzi sobie na ruchomym foteliku (który kosztuje majątek, więc nie każdy może sobie pozwolić na taki luksus), jak na prawdziwego bossa przystało, skąd wszystko kontroluje i wydaje rozkazy swoim podwładnym.
#205 16-04-2016 o 11h36
O kurcze, dziewczyny zrobiłyście tyle cudownych stylizacji, że moja stylizacja wygląda teraz bardzo skromnie!
Potem będę edytować posta, by ocenić każdą, ale teraz, przychodzę z dwoma stylizajami:
Pierwsza stylizacja- trochę pokombinkwałam z tymi włosami (użyłam wymienionego przez KimKas cięcia) i wyszła taka oto pani. :3
Druga stylizacja- na pewno widzieliście już w życiu nie mężczyznę, lecz kobietę pirat? Nie? To teraz możecie ją zobaczyć! Wyśmiana przez piratów, zabrała się za gotowanie i sprzątanie..Ale w sercu nadal pozostała piratem. Gdy nikt nie patrzył przejmowała ster i trzeba to przyznać - prowaadziła lepiej niż mężczyzna.
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (16-04-2016 o 11h38)
#1 soowon defender
#206 16-04-2016 o 11h38
I znowu wielkie Wow! Znowu pojawiła się nawałnica świetnych stylizacji
Ayako81 Bardzo dużo ciekawych stylizacji stworzyłaś. Jednak najbardziej urzekła mnie czarna stylizacja.
RobinRedem Nawet nie wiesz jak ja uwielbiam twoje inspiracje oraz cosplaye i tym razem mnie nie zawiodłaś
Saeniver Twoja sprzedawczyni sów jest rewelacyjna. Widać, że każdy element został przemyślany.
Od raz może odpowiem ... Zmieniam fryzury, ale bardzo rzadko i w tym cały sęk, a i tak zawsze wracam do krótkiej
Yubin ciekawy miałaś pomysł - bardzo mi się podoba.
Shiawase ciekawe połączenie dzięki czemu wyszło co coś świetnego. Odnośnie kodów.. nie próbowałam, ale szkoda że się nie da
Kharanne Wow. Wszystkie stylizacje są świetne. Jednak najbardziej spodobała mi się przed ostatnia, choć ten wilk zasłania większość
kawajka Ciekawa stylizacja
Lahlae Ładne stylizacje, a najbardziej podoba mi się ta fioletowa
Saeniver Stylizacja skromna, ale ma w sobie jakiś pazur
No to teraz kolej na mnie.
Od razu powiem, że fryzury rzadko zmieniam, a że nie dawno ( kilka dni temu - dokładniej ) zmieniałam, to raczej mało prawdopodobne, że szybko ją zmienię.
I tak ostatnio mam wrażenie, że tworzę stylizacje z serii '' co autor miał na myśli''
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-04-2016 o 22h13)
#208 22-08-2016 o 10h50
Kombinowałam, kombinowałam i na razie wyszło mi takie coś. Nie mam pomysłu by użyć jakoś nowe rzeczy
Ostatnio zmieniony przez Mineo (22-08-2016 o 13h11)
We are in noir
#210 22-08-2016 o 14h17
Ja już przed wycieczką zrobiłam steampunk lolitę.
#212 22-08-2016 o 18h52
Co do poprzednich stylizacji tak troszkę króciutko
Mineo : Stylizacja jest ciekaw i mroczna. Bardzo mi się podoba makijaż
serowakanapka : Niesamowita i bardzo piękna. Miss przypomina mi boginię.
inna137 : Bardzo mi się podoba ta delikatna seampunkowa lolitka. Jest urocza.
kawajka : Cóż za niesamowita i fantastyczna stylizacja! Na prawdę świetna.
To i ja z miłą chęcią przestawię wam moją steampunkową stylizację.
O to piękna i bezwzględna Matka Chrzestna.
Ostatnio zmieniony przez Sante (22-08-2016 o 19h03)
#213 22-08-2016 o 19h04
Nowa pelerynka idealnie nadaje się do mojej wersji steampunkowego Czerwonego Kapturka.
#214 22-08-2016 o 19h08
Mnie za to nowa pelerynka natchnęła do Robin Hooda
MariaANTONINA cudowny Kapturek ^^
Sante super pomysł na Ojca Chrzestnego
kawajka fajny pomysł z tym smokiem i skrzynią skarbów
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"
#215 22-08-2016 o 20h21
A mi spodobały się nowe skrzydełka i oto dzięki nim powstała uskrzydlona podróżniczka.
#216 23-08-2016 o 01h25
Mój pierwszy event na tej stronie, więc jestem bardzo podekscytowana! *_*
Co prawda nie wpadłam na nic wybitnie wymyślnego, więc moja lalka wypada blado w porównaniu do niektórych stylizacji zamieszczonych przede mną - a zakochałam się w ubiorze Sante i Marii - ale i tak przyczłapałam pochwalić się tym, co stworzyłam.
Ostatnio zmieniony przez Strontium (23-08-2016 o 01h27)
#217 23-08-2016 o 02h03
To ja się pochwalę moją stylą poszukiwaczki przygód (szkoda tylko, że taka bieda z fryzurami)
MariaANTONINA - rewelacyjny kapturek, bardzo mi się podoba
Sante - bardzo w klimacie ojca chrzestnego. Żeńska wersja Michaela XD
kawajka - super pomysł z tym smokiem ^^
#218 23-08-2016 o 10h52
Dziewczyny, jak zwykle zaskakujecie swoją kreatywnością !
A ja przychodzę dzisiaj z taką damulką:
Były już steampunkowe kreacje o kolorystyce fioletowej i granatowej, więc teraz postanowiłam zabrać się za zieleń. Może dojdą jeszcze jakieś ciekawe akcesoria i lekko podrasuję stylizację
Ostatnio zmieniony przez Stephanie (23-08-2016 o 17h17)
#219 23-08-2016 o 10h57
Jako że przejadły mi się już trochę zwykłe anioły, ulepszyłam mojego o elementy steampunku~
#220 23-08-2016 o 12h31
Ayu widzę, że chyba masz ten sam problem z monitorem co ja. Bo ja też za pierwszym razem kupiłam jasna fioletowa a nie białą wersję tych skrzydeł.... chyba ze taki miał być efekt?
#221 23-08-2016 o 14h28
Jejku! Wasze stylizacje są naprawdę cudowne <3 W szczególności podobają mi się Stephanie i MariaANTONINA! Po prostu śliczności! Widać, że wszystko jest dopracowane *.*
A ja wykombinowałam na razie coś takiego. Moja Steampunkowa dama:
#222 23-08-2016 o 19h08
Co prawda nie przepadam za klimatami steampunkowymi, ale stwierdziłam, że grzechem byłby nie zrobienie nowej styli, a oto:
Kobieta pijąca popołudniową herbatkę w swoim najwygodniejszym fotelu
Edit: Swoją drogą wspaniały pomysł na Czerwonego Kapturka MariaANTONINA widać że dopracowany do ostatnich szczegółów
Mizu0 twoja poszukiwaczka przygód też wygląda świetnie bardzo ładnie wszystko ze sobą współgra:)
Ostatnio zmieniony przez Kamiira (23-08-2016 o 19h11)
"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."
#223 23-08-2016 o 19h51
MariaANTONINA poprzednia wersja z naciągniętym kapturem bardziej mi sie podobała, w sensie sama głowa, nie reszta styli XD
Dorzucam jeszcze ruską stylę
#224 24-08-2016 o 13h31
Steampunkowy panicz.
Wszystkie stylizacje są bardzo ładne, ale najbardziej urzekł mnie Czerwony Kapturek MariaANTONINA oraz damulka Stephanie
#225 24-08-2016 o 14h31
Mnie urzekły czerwony kapturek MariaANTONINA i dama hmurka444. zakochałam się w nich od razu.
A oto moja druga stylizacja.
Dama zdejmująca naszyjnik.
Ostatnio zmieniony przez Poezja (24-08-2016 o 14h31)