Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 27

#226 24-08-2016 o 15h25

Miss'nieobczajona
Alive4
...

MariaANTONINA napisał

Nowa pelerynka idealnie nadaje się do mojej wersji steampunkowego Czerwonego Kapturka. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/gd/66724.jpg

Bardzo zauroczyła mnie Twoja stylizacja. Cieszę się, że razem dostałyśmy się do finału. Jeśli mi się nie uda, mam nadzieję, że zgarniesz miejsce na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Trzymam kciuki <3

Moja stylizacja z odrobiną magii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66844.jpg

#227 24-08-2016 o 15h47

Miss'ujdzie
Martyr
alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
Miejsce: Zielona Góra

Miałam chwilkę czasu i ociupinkę natchnienia, więc kombinowałam i gimnastykowałam się w szafie, by skomponować coś znośnego. X"D

https://66.media.tumblr.com/8bae500cc294ff5e55d51215c38c0303/tumblr_ocf201JcEn1vyb77vo1_400.png

Yubin - Twój panicz wgniótł mnie w fotel, a fotel w podłogę! Ten makijaż! *_*
Stephanie - Zielone cudowności, ot co. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jedna z ładniejszych "damulek", jakie widziałam.
Strontium - Wszystko dopracowane na tip-top - nawet nosek mi nie przeszkadza, ba! Dodaje charakterku. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#228 24-08-2016 o 17h49

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Martyr omg! Świetna stylizacja! Wygląda jak mocno zblazowany, ekscentryczny i bardzo bogaty szef jakiejś steampunkowej mafii. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#229 24-08-2016 o 18h08

Miss'Sensei
Saeniver
...

Mnie się skojarzył ze steampunkowym Hitlerem-ekshibicjonistą, co to lubi świecić gołą klatą zza łańcuchów ze złota... Ale stylizacja jak zwykle Martyr 'owa pełną gębą, czyli boska i maksymalnie dopracowana.

Bardzo fajne stylizacje są w tym roku, ale myślę, że dziewczyny rozkręcą się na full, gdy pojawią się stroje steampunkowych księżniczek Disneya. Spodobały mi się najbardziej: Kapturek od MariaANTONINA, panicz od Yubin, uroczy aniołek o niedopasowanym kolorku skrzydełek od AyuKim ;) oraz pooszukiwaczka przygód od Mizu0 - fajne tematyczne wykorzystanie tej trawki, ale mam jedną uwagę - fakt, z fryzurami bida, ale zawsze możesz wrócić do normalnego MF, zmienić włosy, i pojechać z powrotem do Steampunku, to nic nie kosztuje...

A moja pierwsza tego lata stylizacja to...

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66882.jpg

Ktoś ma ochotę na przygodę? Wystarczy dołączyć do załogi tej oto ekscentrycznej podróżniczki-poszukiwaczki skarbów! Pochodzi ona ze starej rodziny, która śpi na pieniądzach oraz jest w posiadaniu tajemniczego naszyjnika, który wybranym ukazuje droge do wszystkich skarób na ziemi...

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (24-08-2016 o 21h37)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#230 24-08-2016 o 19h45

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66877.jpg

Jak zobaczyłam tą pelerynę to pomyślałam "a może by tak spróbować zrobić zwiadowcę...?". Wcześniej już widziałam że to trochę średnio wyszło, no a przy waszych to wygląda trochę słabo :')
Ale to się wytnie

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#231 24-08-2016 o 21h08

Miss'gadułka
Misa-chan1906
Jestem chodzącym memem z Schopenhauerem
Miejsce: bez szału

O matulu, ile tu śliczności *~* Aż miło oko zawiesić! Chyba straciłam serce dla panicza Yubin...

A ja cóż... Nowy kaptur idealnie pasował do zeszłowycieczkowej stylizacji również Czerwonego Kapturka tylko w ciut... Ciemniejszej wersji. Moja dziecina zeszła na złe ścieżki, zbratała się z wilkiem i teraz hasa po lesie, polując na co gorliwszych leśniczych i odwiedzając babcie w chatkach. To oczywiście wcale nie tak, że figuruje w pierwszej dziesiątce najbardziej poszukiwanych, wcale. Tylko kapturek tak sam z siebie "trochę" się pobrudził.
Link do zewnętrznego obrazka

#232 25-08-2016 o 10h56

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Misa, ić ty w ciul. :""") Ta stylizacja jest zbyt ładna. '-' Nieznoszę komentować, ale na widok twojego Kapturka coś mi się w środki zrobiło i po prostu muszę powiedzieć, że kocham tę styli. ;_;

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#233 25-08-2016 o 13h07

Miss'na całego
Stephanie
...

Dziewczyny, dzięki za miłe słowa dotyczące damulki w zieleni, dały mi mocnego kopa do stworzenia kolejnej stylizacji - steampunkowej baleriny.

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66903.jpg

O rany! Misa - ten kapturek jest mega !!

#234 25-08-2016 o 20h56

Miss'całkiem całkiem
Sante
We're all mad here

MariaANTONINA – ten czerwony kapturek robi naprawdę powalające wrażenie. Jest jedną z moich ulubionych stylizacji wśród miss. Wszystko jest dopracowane i dopasowane. Po prostu WOW!
Lajna – Ciekawy Robin Hood, chociaż ja bym pomyślała może o zielonym pałaszu. Mimo wszystko strój jest bardzo ładniutki 
Poezja
1.    Kolejna ze stylizacji, która na steampunkowej defiladzie zawsze dostaje ode mnie gwiazdeczkę.
2.    Chyba wolałam pierwszą stylizacje, ale i ta trzyma poziom.
Strontium – Jak na pierwszy event to jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Makijaż jest świetny dzięki niemu miss wydaje się wyniosłą i poważną damą.
Mizu0 – Kolejne cudo. Niesamowity pomysł i wszystko ładnie dopasowane. Z tą panią na pewno wybrałabym się w morską podróż.
Stephanie
1.    Niesamowita dama w zieleni.
2.    Cudowna i delikatna baletnica. Nic tylko pozazdrościć pomysłowości.
AyuKim – Uroczy aniołek. Mimo tych metalowych dodatków, które wiemy, że są specjalnie by stylizacja była steampunkówa i nie przeciętna została ona delikatna.
hmurka444 – Dama z klasą, chociaż wolę obecna stylizację. 
Kamiira – Następna świetna stylówa. Może nie twoje klimaty (według ciebie), ale i tak wyszło niesamowicie.
serowakanapka – Troszkę nie rozumiem tej stylizacji, jednak podoba mi się makijaż.
Yubin – Panicz jest naprawdę imponujący i troszkę straszny. Nice.
Alive4 – Czarująca, magiczna i urocza.
Martyr – O Mój Boże! Całkowicie popieram Saeniver. Toż to wygląda naprawdę jak Hitler-ekshibicjonista. Niesamowite!
Saeniver – Jak zwykle niezawodna. Stylizacja przechodzi samą siebie. Kolejna cudowna podróżniczka, która mogłaby zabrać mnie ze sobą.
Podoina – Niezły zwiadowca, może tylko dodałabym coś brązowego na koszulę.
Misa-chan1906 – Mechaniczny, zły i zdziczały czerwony kapturek. Aż strach się bać.

Okej powiedziałam po trochu do każdego. Dziewczyny, naprawdę przechodzicie same siebie i nie mogę się doczekać następnych stylizacji.
A teraz kolejna stylizacja ode mnie. Może to nie jest oryginalne i takie tam jednak … Proszę o fanfary
Oto moja steampunkowa diabelska lolitka
http://images76.fotosik.pl/844/a1852e6d220db1ccmed.png

Ostatnio zmieniony przez Sante (25-08-2016 o 23h23)

#235 25-08-2016 o 23h11

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Misa, Twój mroczny Kapturek od razu skojarzył mi się z mroczną wersją Alicji w Krainie Czarów. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bardzo fajny klimat! ♥
Sante - Twoją lolitkę nic tylko wsadzić w jakieś bardzo kolorowe anime o fancy życiu zamożnych rodzinek, które skrywają w sobie tajemnice i odrobinę magii. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#236 26-08-2016 o 01h51

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Ile pięknych styli doszło *u*
Bardzo mi się spodobała mroczna wersja Czerwonego Kapturka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja przedstawiam wam moją drugą stylę czyli rozpuszczoną arystokratkę, która ma wiecznego focha na twarzy i ciągle jej mało prezentów i uwagi. Ten mechaniczny wilk to jej nowa zabawka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66942.jpg

Tak sobie myślę, że pasowałaby do panicza Yubin , haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#237 26-08-2016 o 03h34

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Matyr i Yubin to moja estetyka ;_;! Chyba najbardziej mi się podobają te dwie stylizacje, ale reszta z was robi również piękne. Aż czuje się chęci do robienia nowej stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#238 26-08-2016 o 09h42

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

http://i64.tinypic.com/15gi6c.jpg
Wiem, że słabo wyszło, ale tak mi się podoba, więc nawet nie proszę o radę.
Co to jest? Nie wiem XD
EDIT: Co do Waszych stylizacji to nie za bardzo wiem od czego zacząć. Wszystkie są śliczne i ciężko mi wybrać najlepszą ^^

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (26-08-2016 o 09h50)

https://discord.gg/XyTtcas

#239 26-08-2016 o 10h59

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Wcześniej był steampunkowy Czerwony Kapturek, nadszedł czas na steampunkową Poison Ivy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66958.jpg

#240 26-08-2016 o 11h06

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

MariaANTONINA gdy zobaczyłam w sklepie ten gorset od razu pomyślałąm o Poison Ivy, ubiegłaś mnie ze stylizacją ;D świetnie Ci wyszła!

#241 26-08-2016 o 12h52

Miss'na całego
Pythia
...

Ja zrobiłam stylizację luźno inspirowaną Alicją w Krainie Czarów, oczywiście w mrocznej wersji:
//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66968.jpg
Z Waszych stylizacji najbardziej do gustu przypadły mi obydwie stylizacje MariaANTONINA - genialny dobór elementów, świetne pomysły, zaskakują świeżością, AyuKim - piękny, niewinny anioł, bardzo podoba mi się makijaż, druga stylizacja serowakanapka - całość wyszła niesamowicie elegancko i dostojnie, i jeszcze te gronostaje!, Martyr - oryginalna i zaskakująca stylizacja, bardzo udany makijaż, podoba mi się ten przepych, Sante - brakowało mi właśnie takich lolitkowych klimatów, bardzo podoba mi się kolorystyka stroju.

#242 26-08-2016 o 13h26

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

Pythia, ciekawy pomysł. Tylko smycz wybrałabym czarną, wtedy zlałaby się ze spódnicą i nie "wisiałaby" w powietrzu.

A co sądzicie o tym stroju? Powiedzcie mi czy elementy mają pasujący odcień bieli? Bo mój pracowy monitor przekłamuje kolory.

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66969.jpg

#243 26-08-2016 o 13h29

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Tak, wszystko do siebie bardzo ładnie pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#244 26-08-2016 o 21h11

Miss'Sensei
Saeniver
...

Ostatnio nie komentowałam wszystkich stylizacji, bo paskudnie się czułam, a jako że dzisiaj jest trochę lepiej (chociaż mam wrażenie, że przez uczulenie wykicham swój mózg), to tym razem po staremu powiem kilka słów o każdej styli.

Podoina - wcale nie jest słabo - to naprawdę fajnie i akuratnie zrobiony zwiadowca, tylko może wydawać się ciut nie na miejscu w porównaniu z resztą, bo jest raczej niezbyt steampunkowy :P
Misa-chan1906 - Kapturek to wyjątkowo popularny motyw podczas każdej wycieczki, lubię obserwować, jak różnie dziewczyny interpretują tę bajkę. Bardzo podoba mi się twoja stylizacja mrocznego, zwilkołaczonego, mechanicznego Czerwonego i jej wilka.
Sante - och, jakie urocze połączenie kolorków! Jest pastelowo, słodko, ale z lekkim foszkiem rozpieszczonej lolitki, po prostu kjut :>
Mizu0 - jakimś cudem udało ci się za pomoca makijażu osiągnąć efekt fochniętej lady Mary z serialu "Downton Abbey", to straszne... Tak więc efekt osiągięty. Jedyne co mi zgrzyta, to ta biała dziura między nogami.
KanapkaczusHighus - zakładam, że to twoja pierwsza wycieczka do Steampunk City, więc raczej nie zdawałaś sobie sprawy, że ta kieca, kapelusz i skrzydła to wyjątkowo często spotykane za każdym razem połączenie. Co ciekawe, nowy pasek i ułożenie rączek dodało oklepanej stylizacji świeżości, koniec końców więc wyszło ładnie i elegancko.
MariaANTONINA - już ci pisałam w komentarzu, ale jak tak patrzę na każdą twoją stylizację podczas tej wycieczki (a zmieniasz je z prędkością światła), to muszę stwierdzić, że przechodzisz samą siebie. Cudo!
Pythia - o lol, z użyciem tej samej kolorystyki, spódniczki, rączek i filiżanki oraz tego drugiego rodzaju zegarków na głowę zrobiłam Królową Kier z "Alicji", która czeka na swoją kolej, aby się zaprezentować...  Ale do rzeczy - Alicja wyszła ci prześwietnie, każdy element idealnie współgra z resztą. Ta styla jest tak perfekcyjna, że mogłaby być ilustracją w książce.
Dessdemona - to dobry odcień bieli, tak twierdzi mój komp (który kłamie), ale komórka się z nim zgadza (a ona jest bardziej prawdomówna). Kolejna fochnięta arystokratka, no co wy, dziewczyny? ;P Ale połączenie bieli i złota nigdy nie zawodzi, a styla bardzo mi się podoba, jest elegancka, nieco prowokacyjna i lekko ekscentryczna.

Moja druga stylizacja tego lata to kolajna lubiąca rządzić, twarda babka - dowódca sił powietrznych:
//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66980.jpg
u dołu płaszcza są obłoki pary, których na tym dziadowskim białym tle nie widać; to o wiele fajniej wyglądało w szafie :<

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

To wcielenie mojej miss kocha latanie i ogólnie przebywanie w powietrzu. Jej zawód to jednocześnie jej powołanie i największe hobby, któremu oddaje się z pasją, dlatego wśród podwładnych uchodzi za lekko szurniętą (ma nawet balonik w kształcie sterowca, yaaaaaaay~). Dzięki temu jednak w bardzo krótkim czasie bardzo daleko zaszła na ścieżce kariery. Jedyny, który traktuje swoją przełożoną poważnie i jest jej absolutnie wierny, to zastępca dowódcy, zawsze stojący u jej boku.
(A że wyglądają razem wyjątkowo cool moim zdaniem, wrzucę jeszcze screena z profilu, bo mi się te stylizacje wyjątkowo udały i bardzo jestem z nich zadowolona.)
//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/66981.jpg

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#245 26-08-2016 o 22h35

Miss'całkiem całkiem
Karmin
...

Powalacie stylizacjami dziewczyny! Szkoda, że tylko kilka z nich widziałam na defiladzie, choć dość dokładnie oglądam steampunową.  Nie będę komentować każdej po kolei, bo brak mi cierpliwości, po prostu z wielką przyjemnością i podziwem za pomysłowość oglądam:)
Moja kolejna steampunowa inspirowana po prostu wyborami miss, bo na tym opiera się minn. gra. Dodatkowo, a może przede wszystkim zastanawiałam się, jak bardzo trzeba się starać, by sprać dziecku mózg na tyle, by chciało brać udział w wyborach malej miss. Powstała mała miss steampunk /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png 

Link do zewnętrznego obrazka

"Moda przemija, styl pozostaje" - Coco Chanel

#246 27-08-2016 o 12h04

Miss'nieobczajona
Doll125
♡ I'm Child Of Light ♡
Miejsce: Lemuria.

Oj, wszystkie stylizacje są śliczne, jednak smkomentuję tylko trzy:
Stephanie jejku, śliczna baletnica! ♥ Stylizacja mnie w pełnii uwiodła. Natomiast makijaż idealnie komponuje się z krwistą czerwienią.
Martyr stylizacja od razu skojarzyła mi się z jakimś steampunkowym żołnierzem! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Piękny <3
MariaANTONINA Śliczna Ivy •~•

Teraz czas na moją stylizację! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67008.jpg

Jest trochę stara, ale wzmogaciłam ją o kilka ciuszków ze steampunku.

♥ "Child Of Light" ♥Link do zewnętrznego obrazka

#247 27-08-2016 o 21h36

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Ja tu tylko zostawić stylizację i wracam do nauki xd
Ostatnio jakoś nie mam weny do wymyślania lalce nowych stylówek xd

https://67.media.tumblr.com/1da5c2715b108e499994e1f785d03b0e/tumblr_ocl2dgZCAK1und1xgo1_400.png

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#248 28-08-2016 o 10h17

Miss'ujdzie
grundzia
...

Wszystkie stylizacje są cudowne zazdroszczę wam talentu. Moja w prawdzie nie jest tak urodziwa jak wasze ale wstawię .Steampunkowa Merida Waleczna

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67062.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/75/gd/59481.jpg

#249 28-08-2016 o 14h42

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Wasze stylizacje są świetne <3. Wszystkie mi się podobają a mnie urzekły misski Saeniver , MariaANTONINA i Dessdemona

Ja zostawiam swoje dwie kolejne ^^. Miss na balu maskowym i płatny zabójca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67064.jpg   //photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67065.jpg

#250 28-08-2016 o 17h26

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Przepiękne stylizacje dziewczyny! Steno i Saeniver to moje ulubione /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 27