Co prawda event się skończył, ale...
Ayako81 - gwiazdkowałam cię ile wlezie na defiladzie, skromna, ale niesamowicie urocza stylizacja.
Mineo - whoa, how cool! naprawdę super stylizacja, taka zadziorna i nowocześnie steampunkowa. Świetne ułożenie sylwetki!
kawajka - ciekawy pomysł z tym aniołem z tyłu, ale mam wrażenie, że przez tego anioła, i skrzydła, i fortepian stylizacja sama w sobe jest przytłoczona i gdzieś się gubi.
KanapkaczusHighus - zmieniłabym fryzurę. Ta naprawdę nie pasuje ani do korony, ani do stylizacji jako takiej ogółem. Pomijam już fakt, że niestety twoje stylizacje są bardzo monotonne i na jedno kopyto.
AyuKim - ł jakie piękne, kobiece, eleganckie, śnieżnobiałe futrzaste cudo! Aż zła jestem, bo sama zapomniałam futerka kupić, a teraz już tego nie nadrobię, bo twórcy poblokowali :<
Violettenia - bardzo arystokratyczna hrabina z napuszoną, dumną miną. Fajny pomysł ożywiania klasycznego duety biel&złoto rudymi elementami i dobrze dopasowany makijaż, podoba mi się.
Doll125 - ROSYJSKI STEAMPUNK *_* Doznałam takiego skojarzenia i padłam.
Stephanie - świetny pomysł z użyciem tych rączek i baranka, makijaż też bardzo pasujący (rozjaśniłabym tylko brwi). Tylko czemu ona, skoro taka radosna, cała na czarno ubrana? Gdyby nie twarz miss, stylizacja byłaby ciężka i bardzo smutna. Trochę mi to zgrzyta.
Kamiira - wstfgl asdfghjkl cudo. Jedna z najoryginalniejszych i najlepszych styli, jakie widziałam podczas tej wycieczki. Świetny pomysł i bardzo dobry makijaż.
Aeriss - te ręczki bardzo fajnie wyglądają z tym drewnianym krzyżakiem, ciekawy pomysł. Miss wygląda jak jakaś dziwna istota, która mogła występywać w wiktoriańskich cyrkach... albo jak niedokończone dzieło genialnego lalkarza.
...no, ale wrzucę jeszcze moją ostatnią stylę z tego razu, bo wcześniej nie zdążyłam.
W epoce wiktoriańskiej kwitł handel z Chinami. Hadlowano legalnie i nielegalnie, rzaczami i... cóż, ludźmi. Oto steampunkowa chińska tańcząca laleczka - i nikt nie jest pewien, czy to maszyna idealna, czy zmuszona do ciągłego tańczenia i udawanego uśmiechu prawdziwa dziewczyna, nielegalnie sprzedana do jednego z londyńskich luksusowych przybytków, o których nie mówi się głośno?
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (01-09-2016 o 17h50)