Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 27

#251 28-08-2016 o 17h33

Miss'wow
Ayako81
Czuję się jakbym była szczelnie zamknięta, Przez stulecia samotna w nocy Czekam na kogoś kto...

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67068.jpg

Postanowiłam dodać nową stylizacje z tego eventu jestem z niej mega zadowolona . /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka

"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum" 

#252 28-08-2016 o 18h03

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Steno i Ayako, nauczcie mnie w kolory, miło się na wasze stylizacje patrzy *p*

Dodaję coś nowego, bo nawet zauważyłam wzrost łołów xD

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#253 28-08-2016 o 18h56

Miss'na całego
kawajka
...

Mnie wyszło coś jakby stempunkowy anioł pasjonujący się muzyką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chciałam zrobić coś prostego w odcieniu różu, ale sama nie wiem jak wyszło mi akurat coś takiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67072.jpg

#254 28-08-2016 o 19h15

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ayako, Twoja stylizacja jest przepiękna!! Zakochałam się w niej, te kolory *_*

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#255 29-08-2016 o 09h54

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

http://i66.tinypic.com/n6orkn.jpg
Jak pojawiły się te ręce to od razu zechciałam stylizację z nimi ^^
Także, zamieniłam ręce i pas na to i dałam inną czapkę oraz bieliznę.
Także ten ^^
Ayako81 i Mineo
Genialne stylizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Obie bardzo śliczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (29-08-2016 o 09h56)

https://discord.gg/XyTtcas

#256 29-08-2016 o 20h44

Miss'Sensei
AyuKim
They said I could be anything. So I became a disappointment.
Miejsce: 샤이니 월드

Jak tylko zobaczyłam nowy, futrzany pasek od Elsy od razu postawiłam sobie jako punkt honoru połączenie go z z futerkowym szalem! W ten sposób powstała dość zimowa stylizacja, idealna na upalne dni~

Ostatnio zmieniony przez AyuKim (30-08-2016 o 17h33)

#257 30-08-2016 o 00h20

Miss'całkiem całkiem
Violettenia
Lecz moi bohaterowie albo odwrócili się ode mnie, albo umarli. Nikt mnie nie uratuje.
Miejsce: Konin

AyuKim Jest taka śliczna! *-* Zakochałam się w tej bieli od pierwszego wejrzenia a co do futerka to też postanowiłam je wykorzystać. Jest genialne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A oto przed wami stylizacja : Hrabina Delaquare
//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67137.jpg

http://oi68.tinypic.com/f3c31t.jpg

#258 30-08-2016 o 11h37

Miss'nieobczajona
Doll125
♡ I'm Child Of Light ♡
Miejsce: Lemuria.

Przychodzę z drugą stylizacją. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/84/gd/67143.jpg

Klimat trochę bardziej świąteczny, ale wszystkie ubranka pochodzą z krainy SteamPunk.
Mega podobają mi się stylizacje Mineo i Ayako81 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

♥ "Child Of Light" ♥Link do zewnętrznego obrazka

#259 30-08-2016 o 23h53

Miss'na całego
Stephanie
...

Łał! Dziewczyny, przechodzicie same siebie! Jak miło się patrzy na te wszystkie cudowności *-*

A ja przychodzę dziś z już 3 stylizacją z trwającego eventu. Gdy tylko w sklepie pojawiło się nowe ustawienie rąk, już wiedziałam, że połączę je ze spódnicą od Marii Antoniny. Wizja z barankiem pojawiła się już w szafie przy dopracowywaniu ostatnich szczegółów. I tak oto przed wami steampunkowa arystokratka o wielkim sercu.

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67195.jpg

Ostatnio zmieniony przez Stephanie (30-08-2016 o 23h54)

#260 31-08-2016 o 17h28

Miss'całkiem całkiem
Kamiira
...

To ja jeszcze wrzucę moją ostatnią już dopiętą na ostatni guzik stylizację/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Oto gadzia steampunkowa nauczycielka:
//photo.missfashion.pl/pl/1/85/moy/67239.jpg

Ayako81 cudna stylizacja taka delikatna i zwiewna..
AyuKim wspaniale wyszła ci ta "zimowa" stylizacja!!

"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."

#261 31-08-2016 o 18h08

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Patrzę na wasze laleczki i patrzę, i zazdroszczę pomysłów i umiejętności dopasowywania wszystkiego do siebie. <3

Event się kończy, więc znalazłam odrobinę czasu na sklecenie jakiejś stylizacji (choć średnio jestem przekonana do jej steampunkowatości xD)

//photo.missfashion.pl/pl/1/84/moy/67167.jpg
Zdecydowanie powinnam odstawić fiolet, bo ostatnio kupuję jedynie rzeczy w tym kolorze, nie mam pojęcia jak to się dzieje.

#262 01-09-2016 o 17h48

Miss'Sensei
Saeniver
...

Co prawda event się skończył, ale...

Ayako81 - gwiazdkowałam cię ile wlezie na defiladzie, skromna, ale niesamowicie urocza stylizacja.
Mineo - whoa, how cool! naprawdę super stylizacja, taka zadziorna i nowocześnie steampunkowa. Świetne ułożenie sylwetki!
kawajka - ciekawy pomysł z tym aniołem z tyłu, ale mam wrażenie, że przez tego anioła, i skrzydła, i fortepian stylizacja sama w sobe jest przytłoczona i gdzieś się gubi.
KanapkaczusHighus - zmieniłabym fryzurę. Ta naprawdę nie pasuje ani do korony, ani do stylizacji jako takiej ogółem. Pomijam już fakt, że niestety twoje stylizacje są bardzo monotonne i na jedno kopyto.
AyuKim - ł jakie piękne, kobiece, eleganckie, śnieżnobiałe futrzaste cudo! Aż zła jestem, bo sama zapomniałam futerka kupić, a teraz już tego nie nadrobię, bo twórcy poblokowali :<
Violettenia - bardzo arystokratyczna hrabina z napuszoną, dumną miną. Fajny pomysł ożywiania klasycznego duety biel&złoto rudymi elementami i dobrze dopasowany makijaż, podoba mi się.
Doll125 - ROSYJSKI STEAMPUNK *_* Doznałam takiego skojarzenia i padłam.
Stephanie - świetny pomysł z użyciem tych rączek i baranka, makijaż też bardzo pasujący (rozjaśniłabym tylko brwi). Tylko czemu ona, skoro taka radosna, cała na czarno ubrana? Gdyby nie twarz miss, stylizacja byłaby ciężka i bardzo smutna. Trochę mi to zgrzyta.
Kamiira - wstfgl asdfghjkl cudo. Jedna z najoryginalniejszych i najlepszych styli, jakie widziałam podczas tej wycieczki. Świetny pomysł i bardzo dobry makijaż.
Aeriss - te ręczki bardzo fajnie wyglądają z tym drewnianym krzyżakiem, ciekawy pomysł. Miss wygląda jak jakaś dziwna istota, która mogła występywać w wiktoriańskich cyrkach... albo jak niedokończone dzieło genialnego lalkarza.

...no, ale wrzucę jeszcze moją ostatnią stylę z tego razu, bo wcześniej nie zdążyłam.

//photo.missfashion.pl/pl/1/85/moy/67274.jpg

W epoce wiktoriańskiej kwitł handel z Chinami. Hadlowano legalnie i nielegalnie, rzaczami i... cóż, ludźmi. Oto steampunkowa chińska tańcząca laleczka - i nikt nie jest pewien, czy to maszyna idealna, czy zmuszona do ciągłego tańczenia i udawanego uśmiechu prawdziwa dziewczyna, nielegalnie sprzedana do jednego z londyńskich luksusowych przybytków, o których nie mówi się głośno?

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (01-09-2016 o 17h50)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#263 01-09-2016 o 20h43

Miss'na całego
Stephanie
...

Saeniver To pewnie przez to moje wszechobecne zamiłowanie do czerni XD
A tak poza tym: kto powiedział, że ten kto na czarno ubrany musi być smutny czy poważny? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A wgl świetna laleczka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#264 21-10-2016 o 14h18

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

No to zaczyna się straszne szaleństwo... Tyle fajnych rzeczy się pojawiło, że pewnie bez przerwy będę modyfikowała stylizację, ale jak na razie zrobiłam przeładowaną stylkę.

Jak tam wasze pomysły?

Ostatnio zmieniony przez Mineo (21-10-2016 o 14h20)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#265 21-10-2016 o 14h33

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Mineo, super styla :3

Ja na razie sobie stworzyłam złą wiedźmę ale już mam zapisane chyba z 3 inne stylizacje.. za dużo tego wszystkiego XD

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68690.jpg

#266 21-10-2016 o 15h29

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Mineo, Mizu, świetne stylizacje! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A u mnie wróciła faza na clowny, tym razem w wersji trochę creepy. Oto złowrogi clown, który właśnie porywa niczego nie podejrzewające dziecko...

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#267 21-10-2016 o 15h56

Miss'na całego
Smolarka
As humans. We struggle for approval ✧・゚:*
Miejsce: Oficjalny Pomocnik Moderatora

Mineo Mega podoba mi się ten styl. <3 Kolory też są niczsgo sobie.
Mizu0 O, o ten ogon pawia fajnie komponuje się z włosami miss.
Dasharia Fajny pomysł, szczególnie podobają mi się emocje, które da się wyczytać z ich twarzy!

A teraz czas na moją stylizację:
Oto przepych. A raczej jesień.
Za dużo fajnych dodarków, noo. ;/
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68694.jpg

#1 soowon defender

#268 21-10-2016 o 16h33

Miss'wow
Ayako81
Czuję się jakbym była szczelnie zamknięta, Przez stulecia samotna w nocy Czekam na kogoś kto...

A oto moja stylizacja eventowa na tegoroczne Halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A co do waszych stylizacji najbardziej zachwyciła mnie stylizacja Mineo normalnie powaliła mnie na kolana. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Reszta też jest prześliczna ale ta jedna no Cudo.

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68700.jpg /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (21-10-2016 o 16h36)

Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.

"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum" 

#269 21-10-2016 o 16h36

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Za mało kripi te wasze style więc dodaje moją
Dash, nie wiem co jest nie tak z tym przedstawicielem rasy negroidalnej, ale ja nawet będąc w jego wieku nie dałabym łapki takiemu klaunowi :<

Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (21-10-2016 o 16h51)

#270 21-10-2016 o 16h42

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Zaiste, genialne stylizacje ^^ W szczególności klaun Dash /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ayako, świetna mroczna stylizacja ^^ Ewidentnie się kojarzy z Halloween.
Smolarka, Twoja stylizacja nie kojarzy mi się za bardzo z Halloween, ale jest śliczna ^^ I w dodatku, ma mnóstwo dodatków ^^
Mineo Bardzo mroczna, interesująca z dodatkiem złota ^^ 10/10, że tak to ujmę.
Mizu, genialne wykorzystanie tej ręki z tym ptakiem ^^ Mimo iż nie kojarzy mi się z tą wiedźmą, uważam, że efekt genialny ^^

A teraz moja stylizacja:
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/gd/68699.jpg

Jest to różowy anioł, który chroni zagubione Kanapki, które wpadły do krainy Halloween (musi być uzasadnienie czemu nie wygląda jak z Halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png).
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Edit: Serowa, Twoja kripi, ale średnio mi się podoba ta brązowa chusta na głowie miss. Ogólnie świetne, choć oczywiście, nie boję się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 9,5/10, że tak to ujmę, bez obrazy.

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (21-10-2016 o 16h44)

https://discord.gg/XyTtcas

#271 21-10-2016 o 16h49

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

To i ja przesyłam moją, tym razem postawiłam na taki kolor, ale pewnie to się nie długo zmieni bo ubrań jest tyle, że można przebierać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Wszystkie Wasze stylizacje są dla mnie bardzo ładne i oryginalne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A to moja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68701.jpg

Ostatnio zmieniony przez agatkaa91 (21-10-2016 o 16h50)

#272 21-10-2016 o 17h23

Miss'na całego
Pythia
...

Świetne stylizacje, zazdroszczę Wam pomysłowości, ja na razie nie mam weny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bardzo spodobał mi się klaun Dasharii - świetnie połączyłaś te motywy, a w tym kołnierzu jestem zakochana, muszę wymyślić z nim stylizację ^^

Moja stylizacja to coś w klimacie wampirycznej królowej, w moim ukochanym połączeniu kolorystycznym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68703.jpg

Ostatnio zmieniony przez Pythia (21-10-2016 o 17h29)

#273 21-10-2016 o 17h46

Miss'ujdzie
Marika223
...
Miejsce: Nie ma mnie

Oke, długo już bardzo nie zaglądałam na MF nie ma co.

Pythia- Ogółem to stylizacja jest śliczna, a kolory pasują do siebie jak najbardziej, może tylko trochę gryzie mnie ta mgła, ale to tam, olej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Strój sam w sobie jest bardzo dobry.

Sama wstawiam tutaj moją taką stylizację hallowenową, ale też coś co od dawna chciałam zrobić, a mianowicie mój krwawy elf z WoW a.

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68705.jpg

Ten moment kiedy wszyscy się jarają twoim mistrzem a nie tobą x'''''Dhttps://66.media.tumblr.com/ab7a6800d931697a9f9764ed692e72ad/tumblr_ob69tkDlVD1qbl3l5o1_540.gif

#274 21-10-2016 o 17h56

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

No to po kolei /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Pozwólcie, że swoją opinię na temat Waszych stylizacji wstawię w spoiler, bo trochę tego wyszło:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

A ja przychodzę z moją skromną stylizacją nekromantki. Gdy pierwszy raz zobaczyłam ten miecz myślała, że zaraz będzie z nim wysyp upadłych wojowniczek - takich jednak nie widzę, zdaje się, że wyparł je tron.

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68704.jpg

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#275 21-10-2016 o 17h59

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Kharanne napisał

No to po kolei /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Pozwólcie, że swoją opinię na temat Waszych stylizacji wstawię w spoiler, bo trochę tego wyszło:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

A ja przychodzę z moją skromną stylizacją nekromantki. Gdy pierwszy raz zobaczyłam ten miecz myślała, że zaraz będzie z nim wysyp upadłych wojowniczek - takich jednak nie widzę, zdaje się, że wyparł je tron.

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68704.jpg

Jeszcze nikt mi tak nie ocenił stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Najfajniejsza ocena jaką kiedykolwiek przeczytałam ha ha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Twoja mi się podoba bo jest tajemnicza i te straszne zielone oczy ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chyba idziesz mi pomóc w tych dyniach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 27