Wątek powstał za zgodą ErinBlack
Od czasu do czasu w naszej grze pojawiają się ciekawe wycieczki. Wiele użytkowniczek tworzy wtedy masę stylizacji i chciałoby się z nami nimi podzielić - co jeśli jednak nie zaliczają się one do "stylizacji inspirowanych" ani cosplayów?
Właśnie po to powstał ten wątek!
Pochwalcie się nam swoimi najlepszymi stylizacjami, powstałymi podczas eventów i skomentujcie ulubione prace innych. <3
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#1 24-10-2015 o 13h07
#2 24-10-2015 o 13h28
Haha, podoba mi się pomysł na wątek.
W takim razie ja chciałabym pochwalić się moimi stylizacjami z eventu z steampunkiem oraz z trwającej KH .
We are in noir
#3 24-10-2015 o 13h57
O rany! Brakowało mi takiego wątku! Ile razy pozazdrościłam Francuzkom, że mają coś takiego, a teraz my też mamy *^^^* love u, Zioło :`D
Co prawda nie mam się za bardzo czym chwalić, ale też coś dorzucę od siebie.
#5 24-10-2015 o 13h59
Ja po prostu od początku kocham tę halloweenową stylizację zrobioną przez Mineo, jest piękna. <3
Steno, wow, ta druga chwyciła mnie za serce. *^* Tatuaże na nogach świetnie pasują. :3
Kawajka, te dwie w drugim rządku są po prostu śliczne. :3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (24-10-2015 o 14h00)
#7 24-10-2015 o 14h33
Wasze stylizacje są po prostu świetne, a czarna stylizacja Mineo bezczelnie skradła moje czarne serducho xd
Jeśli chodzi o moje, cóż pewnie szału nie bedzie xd
#8 24-10-2015 o 14h40
Nie ma się czym chwalić, ale po upolowaniu wilczka, zrobiłam to. Na defiladę nie trafię ( i nie mam też takiej potrzeby chyba, że jakimś cudem wygram - tak jak ostatnio, ale nie ważne )
#10 24-10-2015 o 14h54
Haha, też chciałam założyć taki wątek - nawet pisałam o tym w propozycjach dotyczących forum, ale nie chciało mi się pisać do moderatorki. Dziękuję ślicznie, Majeranku!
Najbardziej podoba mi się czarna stylizacja Minio, oraz czarno-żółta Rebeki. śliczne! *^*
Zrobiłam na razie dwie stylizacje, które wyglądają jako-tako. Jedną już dałam do inspirowanych - zainteresowanych odsyłam właśnie tam. :3 A ta tutaj to miała być szamanka, ale nie inspirowałam się niczym praktycznie, więc no.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-10-2015 o 14h55)
#11 24-10-2015 o 15h05
Nerra twoja druga stylizacja mnie zachwyciła. <3
I oczywiście "szamanka" Pine, jest naprawdę świetna!
To teraz się pochwalę swoją stylizacją, a co. :3 Chciałam zrobić opętaną przez magię druidzkich kamieni dziewczynę... No i jest jak jest. xD
#12 24-10-2015 o 15h20
Majerankowa, makijaż rozwala system! Zresztą nie tylko makijaż, ale i całość!
Pineapple świetnie wykorzystana ta kenijska spódniczka, dopełnia stylizacje. Miss faktycznie robi wrażenie szamanki, więc duży plus dla ciebie .
Rebeka7 te połączenia czerni świetnie ci wyszły, zwłaszcza z żółcią w drugiej stylizacji! Natomiast w trzeciej się zakochałam z powodu tej ręki *-*.
CZARNA777 bardzo ciekawe wykorzystanie ubrań z wilkołaczej gwiazdy. Wszystko prezentuje się tak dobrze, że łatwo pomylić to z kompletem .
Nerra stylizacje tworzą te na swój sposób razem świetne połączenie. Całość bez przepychu, ale to idzie na plus .
Amara, ten Ent... Po prosu genialne wykonanie! Wiedziałam, że ktoś prędzej czy później go stwory, ale nie, że krwawego .
kawajka, ojeju, ile stylizacji! Gdybym chciała każdą opisywać, ile by to mi zajęło... Wszystkie są cudne, a zwłaszcza zakochałam się w przedostatniej C;.
Steno, jak to się nie masz czym chwalić? Toż to dzieła sztuki są! Pierwsza - nic dodać, nic ująć, a druga... Genialny pomysł!
Mineo, obie śtylizacje jak najbardziej zasługują na pochwałę, przede wszystkim ta pierwsza - steampunkowa. Piękne połączenie bieli!
Więc ja przychodzę ze swoją żarówą. Obecne Halloween skromne, lecz jestem zadowolona ze swojej jedynej stylizacji z obecnego eventu.
#13 24-10-2015 o 15h30
Jak zwykle wasze stylizacje są tak pomysłowe, że aż zazdroszczę. Najbardziej podoba mi się przedostatnia stylizacja Kawajki jest wprost niesamowita.
To ja przychodzę ze swoimi skromnymi i zwyczajnymi stylizacjami.
Link do zewnętrznego obrazka
Ilość kolorów jest powalająca -.-
#15 24-10-2015 o 16h49
Świetny Ent Amary (uwielbiam takie klimaty) i oczywiście niesamowita czarna stylizacja Mineo (choć nie lubię jednokolorowych to ta jest naprawdę mega) <3
A to mój wolfie ^^
Ostatnio zmieniony przez Dryad (24-10-2015 o 16h50)
#16 24-10-2015 o 16h57
Naprawdę świetne stylizacje. Widać, że wszyscy potraficie dobrze skorzystać z dostępności Halloweenowych ciuchów
Skoro powstał taki temat, też postanowiłam się pochwalić swoją stylizacją
#17 24-10-2015 o 17h07
Ojej, to ja może też się pochwalę, mimo iż podczas aktualnego eventu nie stworzyłam wielu stylizacji ^^
Ale najpierw słowem wstępu...
CZARNA777 Twój lisołak (podoba mi się ta nazwa) jest przecudny. Nie lubię różowych stylizacji ze względu na to, że razem z ogólną kolorystyką strony wypadają mdło, ale Twoja stanowi świetny przykład, że wcale nie musi tak być. Sama postać kojarzy mi się z jakąś grą komputerową, może z LoLem lub WoWem?
Rebeka7 Wszystkie Twoje stylizacje są piękne i bogate, ale najbardziej przypadła mi do gustu druga. Lubię połączenie czerni z żółtym, a tutaj wyszło ono znakomicie, z miejsca przykuwa wzrok <3
Majerankowa Zaskoczyłaś mnie swoją stylizacją. Jest ona casualowa, ale nie nudna. Ponadto stanowi jeden z niewielu przypadków trafnego wykorzystania tego cmentarzyka- chylę czoła.
No to kolej na mnie...
Mały bonus ;3
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (24-10-2015 o 17h10)
#19 24-10-2015 o 17h52
Wszystkie stylizacje są świetne, ale chyba najbardziej przypadła mi do gustu kolorowa szamanka Pineapple (;
Co prawda nie planowałam robić stylizacji na halloween, ale upolowałam kilka rzeczy na wycieczce i też coś stworzyłam. (;
Ostatnio zmieniony przez Mythology (24-10-2015 o 17h52)
#20 24-10-2015 o 18h19
Boże, wszystkie Wasze stylizacje są boskie *.* Chciałam się odnieść do każdej stylizacji osobno i miałam już nawet prawie cały post, kiedy nagle odświeżyło mi stronę - a drugi raz pisać mi się nie chce, sorry. xD A wiec dostaniecie komplement zbiorowy: te stylizacje są mega, co do jednej! ^^
To i ja się pochwalę:
Upiór zakonnicy:
Pani kapitan na chwilę przed ostatecznym przegraniem potyczki z krakenem:
#21 24-10-2015 o 18h22
O matulu, Dash, ta zakonnica to mistrzostwo. *^* Szkoda, że suknia wystaje poza świece, ale co zrobisz, nic nie zrobisz. ^^"
Pani Kapitan spodobała mi się już gdy pytałaś o zdanie na temat kapelusza - jest po prostu cudna! <3
#22 24-10-2015 o 18h25
Świetne stylizacje dziewczyny, najbardziej chyba mi się podoba ubiór Mineo. Niestety za dużo tych stylizacji i nie chce mi się na telefonie komentować wszystkich.
To moja stylizacja, która przedstawia skrytobójczyni.
Nie wiem dlaczego, ale nie chce wyświetlić tego obrazka.
Naprawiłam linka - Ryuu
Ostatnio zmieniony przez Vennis (24-10-2015 o 18h28)
#23 24-10-2015 o 18h46
Wow, jak prześwietne stylizacje, widzę że Halloween jest pełne zdolnych miss ^^
A oto i moje stylizacje:
#24 24-10-2015 o 18h52
Robicie takie świetne te stroje na eventy, że nie można się napatrzeć na niektóre, a ja czasami mam problem, żeby chociaż jeden zrobić ;w;
Ale akurat w KH jeden udało mi się zrobić, z którego jestem bardzo zadowolona:
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL