Majerankowa, makijaż rozwala system! Zresztą nie tylko makijaż, ale i całość!
Pineapple świetnie wykorzystana ta kenijska spódniczka, dopełnia stylizacje. Miss faktycznie robi wrażenie szamanki, więc duży plus dla ciebie
.
Rebeka7 te połączenia czerni świetnie ci wyszły, zwłaszcza z żółcią w drugiej stylizacji! Natomiast w trzeciej się zakochałam z powodu tej ręki *-*.
CZARNA777 bardzo ciekawe wykorzystanie ubrań z wilkołaczej gwiazdy. Wszystko prezentuje się tak dobrze, że łatwo pomylić to z kompletem
.
Nerra stylizacje tworzą te na swój sposób razem świetne połączenie. Całość bez przepychu, ale to idzie na plus
.
Amara, ten Ent... Po prosu genialne wykonanie! Wiedziałam, że ktoś prędzej czy później go stwory, ale nie, że krwawego
.
kawajka, ojeju, ile stylizacji! Gdybym chciała każdą opisywać, ile by to mi zajęło... Wszystkie są cudne, a zwłaszcza zakochałam się w przedostatniej C;.
Steno, jak to się nie masz czym chwalić? Toż to dzieła sztuki są! Pierwsza - nic dodać, nic ująć, a druga... Genialny pomysł!
Mineo, obie śtylizacje jak najbardziej zasługują na pochwałę, przede wszystkim ta pierwsza - steampunkowa. Piękne połączenie bieli!
Więc ja przychodzę ze swoją żarówą. Obecne Halloween skromne, lecz jestem zadowolona ze swojej jedynej stylizacji z obecnego eventu.