Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 27

#151 08-04-2016 o 18h58

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

To ja wstawię moja misskę z Ruskiej wersji, na której skupiam się jedynie na tworzeniu strojów a nie expieniu xDD

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61041.jpg

#152 08-04-2016 o 19h33

Miss'na poziomie
RobinRedem
.
Miejsce: The Tower

Dasharia - Twoja stylizacja jest genialna. Wygląda mi to tak, jakby twoja miss mogła zmieniać się w wilka i jest właśnie przedstawiona jako wilk i w swojej ludzkiej postaci ;D Jest naprawdę świetne.
doll - Twoja kapłanka ma bardzo udaną twarz i włosy. Ogólnie wszystko bardzo pasuje, oprócz trochę tych nóg i sądzę, że lepsza byłaby spódnica ;3
ellixp - Świetny pomysł, na pierwszy rzut oka widać, że ogród ^^

Chciałam zrobić coś oryginalnego z klatką, ale widzę, że stylizacje z klatką już są, więc z takiej oryginalności nici.
Stworzyłam trochę steampunkową Kruczą damę w klatce, wraz z towarzyszem
https://4.bp.blogspot.com/-CuhmA29kdQ8/VwfmWKD-mrI/AAAAAAAAC60/MZ6a-7Z1GZ0I1CPtXI37m3Ot83E75k4xA/s1600/kruczysko.png

♦   W e l c o m e   h o m e  ♦
https://2.bp.blogspot.com/-UstCJK7R_8g/Wk11GYxdzQI/AAAAAAAAEYE/e-OqpQ-oIU89qRCAURSLYFc3l1n5nxsAwCLcBGAs/s1600/ob2.png https://thumbs.gfycat.com/UnkemptDamagedCarp-max-1mb.gif https://2.bp.blogspot.com/-Bh7cggfyX8Y/Wk11EvuONqI/AAAAAAAAEYA/pVAn9NfMUYkVejgV8ycGd3vdpfPFhILCwCLcBGAs/s1600/ob.pnghttps://67.media.tumblr.com/08d9f38832832eef41b5c82346aa5062/tumblr_oa7s8edCSp1s4hht3o1_500.gif
https://2.bp.blogspot.com/-V48dQEgCv_A/V1rXYIsSGgI/AAAAAAAADHs/PgI0IYCtt2YQv0u-BHq0aogS6iuETpCqgCLcB/s1600/raven.png   Link do zewnętrznego obrazka   https://4.bp.blogspot.com/-ppeBuMLiPAI/V1rXYM8-LxI/AAAAAAAADHw/ISko0hSkx1cxO42vw2HGVg3uPkdHD4GJACLcB/s1600/raven2.png

[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL

#153 08-04-2016 o 19h38

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

RobinRedem Chyba widziałam Twoją miss na tej defiladzie wycieczkowej.
W Twej stylizacji nie podoba mi się to, że skrzydła zasłaniają nogi miss, ale rób jak chcesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ogólnie ładne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://discord.gg/XyTtcas

#154 08-04-2016 o 20h59

Miss'Sensei
Saeniver
...

Dasharia - to jest świetne! Tak jak ktoś przede mną powiedział - wilcza i ludzka postać steampunkowego likantropa. A ten cylinder, chusta i sztuczna ręka nadają takiego miejskiego, zaułkowego, brutalnego i mrocznego londyńskiego stylu...

ellixp - fajny pomysł, ale jak dla mnie to umierający za kratami, a nie tajemniczy ogród. Za mało zieleni! :>

Smolarka - jak dopracujesz, to skomplementuję xD Styla ma potencjał więc na razie będe milczeć.

Lahlae - kurtyzana. KOCHAMY KURTYZANY. Zwłaszcza w Twoim wydaniu. Chcemy więcej! (I wiedziałam, że użyjesz tego gorsetu :>) Ale czy nie uważasz, że ta sówka jest creepy? ;P

KimKas - to musi być bardzo zdegenerowane społeczeństwo, którego męska część chciałaby, hm, hm, z tak przerażającą, dominującą i okrutną kobietą... Stylizacja wyszła Ci, jak zwykle, bardzo przewrotnie.

SoJin - przykro mi, ale nie potrafię skomentować stylizacji, która nawet dla twórczyni nie ma sensu...

Doll125 - jest nieźle, ale jak dla mnie za dużo się dzieje - góra w kropki (gwiazdki), dół w paski, a oba wzory bardzo, bardzo wyraźne, każdy z osobna przykuwa wzrok, ale razem po prostu nie współgrają. Ale pomysł bardzo ciekawy, może pójdziesz z nim trochę dalej? :)

serowakanapka - TY CZITERZE! Ale styla jest po prostu mrrrru, cholernie pociągająca panienka.

RobinRedem - Stylizacja jest skromna, ale niezwykle zwarta i przemyślana, lubię takie. No i to przeszywające, lodowatobłękitne spojrzenie. I like it.

A ja przyczłapałam ze stylizacją, która jest anachronizmem, jako że steampunk odnosi się to wieku pary, czyli epoki wiktoriańskiej, a ja zrobiłam... steampunkowy barok. NO ALE TEN KAPELUSZ JEST TAK BARDZO BAROKOWY... I ta spódnica też w zasadzie.

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61050.jpg

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#155 08-04-2016 o 21h08

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Dziewczyny świetne stylizacje co jedna to ładniejsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ja przychodze z czymś takim i małym pytaniem widziałam gdzieś bron na cała rękę gdzie takie znajdę?

http://i66.tinypic.com/fawnwp.png

Ostatnio zmieniony przez YooSti (08-04-2016 o 23h19)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#156 08-04-2016 o 21h46

Miss'na całego
Hetalia
...
Miejsce: Va'esse deireádh aep eigean

Dziewczyny, nie mam słów, świetne stylizacje!

Ja natomiast postanowiłam nieco podrasować moją zwykłą stylizację mechanicznym wilkiem <3
http://i65.tinypic.com/2v92d00.png

http://i66.tinypic.com/16ay0id.jpg

#157 08-04-2016 o 23h14

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Saeniver, nie powiedziałam, że nie ma sensu, tylko, że nie przedstawia nic konkretnego i jest zwykłym szybkim zlepkiem bez żadnego pomysłu.
Nie wszystko musi mieć znaczenie, zwłaszcza w grze.

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#158 08-04-2016 o 23h30

Miss'ok
Keltia
Paranoiczna maruda

Też dodam moją stylizację. Robiłam ją na szybko, żeby mieć cokolwiek steampunkowego na sobie, a potem stwierdziłam, że mi się podoba i tylko trochę uzupełniłam :)

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61080.jpg

#159 09-04-2016 o 00h26

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Ach tyle do skomentowania ale będę twarda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dasharia stylizacja z wilkiem jest świetna, doś prosta i spokojna ale właśnie to mi się w niej podoba. Czerwone elementy nadają życia i fajnie kontrastują :3
Oczy miss i wilka są czerwone jak diody, a w połączeniu z moim nawykiem do odpływania w świat fantazji już w głowie stworzyłam watahę mechanicznych wilkołaków.

ellixp ładny ogród jednak brakuję mi tu odrobinę więcej zieleni i nie wiem czy ten wilk jest taki konieczny jednak z drugiej strony nie umiem zrobić nic z tymi skrzydłami, a tobie wyszło naprawdę fajnie :3

Smolarka Piękne połączenie kolorystyczne nic dodać nic ująć :3
Błękit do blondu zawszę ale niestety nie pomogę z fryzurą

Kocham motyw kurtyzany <3
Lahlae te rudę włosy w kontraście pięknych niewinnych barw wygląda bosko :3
KimKas Strasznie podoba mi się, że widzę twoją kurtyzanę pod inną bo wyglądają jak przeciwieństwa, a to daję naprawdę świetny efekt. Fajne kolory i świetny wyrazisty makijaż <3

SoJin Bardzo fajna stylizacja te masywne buty wyglądają idealnie z resztą kreacji, kolor włosów i fryzura też są niczego sobie <3 Tylko z oczami jakby było coś nie tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Doll125 Całość fajna i, choć powinno być plastusiowato to jednak wyrazisty kolor karnacji jest fajny <3 Ja jak nic bym to zepsuła -_- Tylko dlaczego ni ma żadnego bucika.

serowakanapka cudowne kolory morski element kapelusza z rękawem tancerza wygląda świetnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

RobinRedem Krucza dama ma oryginalny i naprawdę fajny klimat, przeszkadza mi trochę zakrycie nóg przez skrzydło ale jest to szkopuł i nie można odebrać ci tego, że jest ładnie, mrocznie i bajecznie <3

Saeniver jak zwykle zniewalająca stylizacja od kreacji do makijażu <3
Przecudowne pastelowe kolory!

YooSti Całoś po prostu wygląda genialnie, nie mam normalnie żadnych uwag <3

Hetalia Jest mrocznie, tajemniczo czarno i każdy element do siebie świetnie pasuję po prostu AWESOME!

Keltia Przeboskie kolory, stylizacja jest stonowana ale i niezwykle ciekawa jedyne co mi za bardzo do gustu nie przypadło to kolor włosów, myśle, że kruczo czarny odcień dałby lepszy efekt :3

Ostatnio zmieniony przez Likoris (10-04-2016 o 02h21)

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#160 09-04-2016 o 01h39

Miss'na całego
Pythia
...

Też spróbuję skomentować wszystkie stylizacje ^^
Dasharia - stylizacja jest genialna, fajnie, że użyłaś srebra, a nie złota typowego dla steampunku. Bardzo podoba mi się też ten powtarzający się motyw czerwieni, uwielbiam takie szczególiki.
ellixp - pomysł na stylizację świetny, ale zgadzam się z poprzedniczkami - zdecydowanie więcej zieleni! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Smolarka - delikatnie, uroczo, uwielbiam steampunkowe ciuchy w pastelowych kolorach, chociaż sama zazwyczaj używam ciemnych kolorów w swoich stylizacjach. Co do fryzury, to może pokombinuj z grzywką, bo czoło miss trochę za bardzo się wybija /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Lahlae - też lubię motyw kurtyzan, stylizacja wyszła fantastycznie, bo jest delikatnie i zwiewnie, a jednocześnie prowokująco.
KimKas - jedno z moich najukochańszych połączeń kolorystycznych, więc oczywiście jestem na tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ciekawy, lekko przerysowany makijaż, i podoba mi się połączenie tej rękawiczki z sówką.
SoJin - podoba mi się połączenie spódniczki, paska i bluzki, ale moim zdaniem stylizację warto dopracować, np. jakiś fikuśny kapelusz zdziałałby cuda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Doll125 - ciekawy pomysł na stylizację, uwielbiam to coś na głowie, podoba mi się też makijaż, miss ma interesujący wyraz twarzy.
serowakanapka - przede wszystkim bardzo podoba mi się buzia miss, piękna! Całość jest bogata, ale nie przesadzona, świetny efekt.
RobinRedem - interesujący pomysł z tym krukiem w klatce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nie wpadłabym na połączenie tych skrzydeł z tą klatką, ale wyszło bardzo ciekawie i nietypowo, patrząc na twoją stylizację aż układa się w głowie historia do niej.
Saeniver - uwielbiam stylizacje wzorowane na modach epokowych, twoja wygląda bardzo autentycznie. Makijaż i fryzura są genialne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
YooSti - wow, ile elementów! Bardzo podoba mi się, że wykorzystałaś tyle rzeczy z motywem kół zębatych, przez to cała stylizacja jest bardzo spójna i nie ma wrażenia przesytu.
Hetalia - dzięki zakryciu twarzy miss wygląda bardzo tajemniczo, całość wygląda dla mnie nieco post-apokaliptycznie, świetnie!
Keltia - użyłaś ciekawych kolorów, ten turkus pięknie komponuje się ze złotem. Ja jednak chyba zamiast tej sukienki na wierzch dałabym jakąś bluzkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Likoris - ciemna czerwień w połączeniu ze złotem robi wrażenie, podoba mi się mnogość detali. Przez te skrzydła i list w ręku miss kojarzy mi się z jakimś wysłannikiem piekieł, oczywiście steampunkowym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Teraz czas na moją stylizację. W zasadzie niczym nie inspirowałam się przy jej tworzeniu, nazwałam ją "Szkarłatna Hrabina", i myślę, że tytuł nieźle ją opisuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61087.jpg

#161 09-04-2016 o 12h04

Miss'całkiem całkiem
Poezja
...

Wszystkie stylizacje są genialne <3! Lecz mam kilka drobny ale:
Keltia - zamieniła bym sukienkę na bluzkę tak jak napisała to Pythia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Likoris - zmieniłabym kolor włosów na czarny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A oto moja stylizacja. Według mnie coś tu nie pasuje, czegoś niema lub jest w nie takim kolorze.
http://i64.tinypic.com/2lwk7r5.png

#162 09-04-2016 o 12h24

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Jak wiadomo, jestem dość leniwa, więc ograniczę się do skomentowania ulubionych styli z tej strony/tych które mi się wyświetlą pod postem w "napisz odpowiedź". ;_;

Pythia - jest super. <3 Frędzelkowato. ^^
Likoris - waaa, ślicznotka, jak zwykle. <3
Hetalia - kocham, kocham, kocham! Jest tak uber mrocznie i ten mechaniczny zwierzak super pasuje. <3
Saeniver - po prostu piękne. Bardzo mi się podoba twarzyczka. <3
Lahlae - o boru, kocham twoje stylizacje. Świetna kurtyzana. <3

A ja tak to tylko zostawię, bo po prostu zakochałam się w tych skrzydłach. XD
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61115.jpg

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#163 09-04-2016 o 15h10

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyny, wszystkie stworzyłyście istne cudeńka, ale totalnie kupiły mnie Pythia, Likoris i Saeniver - dwie pierwsze za kolory, uwielbiam ten odcień wina, obie są bardzo gustowne i eleganckie, a Pythia rozwaliła mnie tymi frędzelkami, cudownie to wygląda, trochę mi się kojarzy z burleską wlasnie przez to, ale tylko trochę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png a Saeniver ma plusa za użycie koloru z tym kapeluszem, nie sądziłam, ze może to tak ciekawie wyglądać, jest serio bardzo urocza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Moja miss tak średnio się wybija między waszymi stylówkami, ale zbierałam długo ciuchy w takich odcieniach i postanowiłam je w końcu użyć xD Wiem, ze usta mogą się wyróżniać, ale chyba o to mi właśnie chodziło.
https://s24.postimg.org/rp6jtz2l1/dyokira+(1).png

#164 09-04-2016 o 15h20

Miss'na całego
kawajka
...

Saeniver ta stylizacja jest cudowna! Zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Ja postanowiłam zaszaleć ze złotem i wyszło mi coś takiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png:
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61167.jpg
a poza tym chciałam wykorzystać do czegoś klatkę więc też się trochę pobawiłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png:
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61168.jpg
Ale to już nie to samo co Halloween, wtedy miałam o wiele więcej natchnienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#165 09-04-2016 o 15h37

Miss'na całego
Stephanie
...

Świetne stylizacje dziewczyny! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A ja przychodzę tutaj z moją steampunkową baletnicą. Niestety fundusze mnie troszeczkę tym razem ograniczają ;<

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61173.jpg

#166 09-04-2016 o 15h59

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie mojej stylizacji! ^^

Ellixp - efekt kontrolowanego przeładowania, czyli chaos ujarzmiony. Wypadło bardzo tajemniczo, a akcent roślinny faktycznie kojarzy się z ogrodem, więc zamiar osiągnięty, a efekt świetny! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Smolarka - jak elegancko i niewinnie! I ten wyraz twarzy, jakby dopiero z łóżka wstała albo patrzyła prosto na słońce - bardzo ciekawie to wygląda. I kolorki - mega <3

Lahlae - bardziej niż z kurtyzaną skojarzyła mi się z młodą baletnicą - taka słodka jest <3 I w tej klatce prezentuje się znakomicie!

KimKas - TE OKA! Świetne spojrzenie, idealnie oddaje charakter Miss i bardzo dobrze pasuje do pozy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

SoJin - taka trochę łobuziara, która dorwała się do sprzętu fotograficznego, gdy właściciel sklepu nie patrzył - tak mi się przynajmniej skojarzyła Twoja Miss. Pewnie przez te dziewczęce kuce ^^

Doll125 - piękna kapłanka! Podoba mi się makijaż (ładnie się prezentują te policzki) oraz karnacja, chociaż mam wrażenie, że ręka jest troszkę nie pod kolor skóry Miss... ^^

Serowakanapka - również śliczna Miss, bogata, ale nie przepakowana. Rękaw od chińskiej gwiazdy wprowadza trochę dynamiki, bardzo na plus! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

RobinRedem - prosto i z pomysłem! ^^ Wyszło... bardzo kruczo! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Saeniver - a idź Ty, kompleksy mnie dopadają, ilekroć widzę te Twoje cudeńka... Co stylówka, to lepsza, jak Ty to robisz! Jest przeboska!

YooSti - wydaje mi się, że taki element był w normalnym butiku u jednej z zeszłorocznych stylówek urodzinowych. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A sama stylizacja - steampunkowa do potęgi! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Hetalia - ubogacenie z piorunującym efektem. Ta stylówka jest cudna sama w sobie, a wilk dodał jej jeszcze "tego czegoś" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Keltia - świetnie wyszło połączenie sukienki i spódniczki - przez chwilę zastanawiałam się, skąd wytrzasnęłaś tę kiecę, zanim dotarło do mnie, że to dwa elementy. ^^

Likoris - wcale nie szkaradziejstwo, bo jest piękna! Wszystkie elementy tak idealnie do siebie pasują, także odcieniem, że wygląda jak komplet!

Pythia - nazwą trafiłaś w samo sedno. Taka wytworna i wyniosła, prawdziwa hrabina. Do tego piękna na swój surowy i dystyngowany sposób <3

Poezja - jak dla mnie pasuje wszystko, no może oprócz makijażu, który wydaje się być trochę z innej bajki. Ale samym ciuszkom według mnie niczego nie można zarzucić!

Majerankowa - kolejna prosta, dobrze przemyślana stylizacja, jak ja takie kocham! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Świetnie wyeksponowałaś skrzydełka!

Dyokira - wygląda rodem jak ze steampunkowej baśni - makijaż, fryzura, filiżanka na głowie... xD Bardzo mi się podoba!

Kawajka - obie są fajne, lecz o wiele bardziej podoba mi się druga - uwielbiam stylizacje z tą klatką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Stephanie - o mamuniu, jaka piękność <3 Rewelacyjne dodatki!

No to i ja zaprezentuje się z drugą stylizacją, choć jeszcze nie jest skończona - czekam na nowości, bo brakuje mi do niej jakiejś fajnej broni (te dostępne aktualnie jakoś mi nie pasują...)

Link do zewnętrznego obrazka

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#167 09-04-2016 o 18h52

Miss'całkiem całkiem
Amilly
Kochać wszystkich, nikogo nie oszczędzać! ♥

Dziewczyny, jak zwykle przechodzicie same siebie, Wasze stylizacje eventowe są po prostu genialne! Moje serce szczególnie skradła Saeniver - Twoja steampunkowo-barokowa dama jest przepiękna, miód na moje oczy ♥

A oto moja skromna stylizacja:

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61207.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/50/moy/39608.jpg

#168 09-04-2016 o 18h54

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

serowakanapka nie za bardzo ogarniam jaki był zamysł twojej stylizacji, ale wygląda spoko ;-)
RobinRedem - na początku niezbyt podobała mi się twoja stylizacja, nie bardzo ogarniałam czym jest, ale teraz wydaje mi się ciekawa, między innymi dlatego, że lubię kruki i uważam, że to dosyć ciekawy pomysł ;-)
Saeniver jestem nieoficjalnie fanką numer jeden twoich stylizacji i jak zwykle ta też mi się podoba, barok zaraz po epoce wiktoriańskiej jest moją ulubioną epoką, a twoja miss wygląda bardzo klimatycznie ;-)
YooSti Nawet ciekawie to wygląda, pomijając ogólny chaos ;-)
Hetalia - Kocham tą czerń *.*
Keltia - Połączenie tych kolorów jest świetne ;-)
Likoris i Pythia - Czerwień jest moim ulubionym kolorem i stylizacje zawierające czerwień zawsze są u mnie na plus, a wasze są świetne i byłyby świetne nawet w innej kolorystyce ;-)
Poezja - stylizacja jest ładna, ale rzeczywiście czegoś brakuje, ale nie potrafię powiedzieć czego :-/
Majerankowa- skrzydła rzeczywiście są fantastyczne i dodały twojej stylizacji szczyptę magii ;-)
@Dykoria - kojarzy mi się z jakimś szalonym naukowcem który jest na tyle leniwy, że zbudował sobie chodzący fotel ;-p
kawajka - pierwsza stylizacja urocza, bardzo fajna ;-) Ale ta mechaniczna syrena podbiła moje serce *.*
Stephanie - mimo ograniczonych funduszy prezentuje się świetnie ;-)
Dasharia - twoja stylizacja kojarzy mi się z piratami, wygląda super ;-)

A ja przychodzę z moją balową stylizacją, powstała ona głównie dlatego, że chciałam wykorzystać tą górę ;-p a teraz nie jestem pewna czy chociaż trochę wpasowuje się w steampunkowy klimat :-/
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61208.jpg

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#169 09-04-2016 o 19h37

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ta suknia jest taka piękna, że po prostu MUSIAŁAM zrobić stimpankową pannę młodą. xd

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61213.jpg

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#170 09-04-2016 o 19h58

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Ojak długo ja czekałam na tą podróż,
by wreszcie dobrać się do tej sukienki <3

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61219.jpg

#171 09-04-2016 o 20h07

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Przychodzę ponownie, tym razem ze stylizacją przedstawiającą młodego dżentelmena z Londynu który wstał lewą nogą i zmierza właśnie na spotkanie Stowarzyszenia Literackiego. Stylizacja poprawiona :-p

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61221.jpg

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#172 09-04-2016 o 20h18

Miss'na całego
kawajka
...

Podoina wpasowuje się czy nie jest świetna! Uwielbiam stylizacje z kwiatami, a z różami to już w ogóle! Ja też wytworzyłam coś mało w klimacie ale chciałam koniecznie użyć tej sukienki, a że nie chciało mi się zmieniać fryzury po syrence to została ta sama /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61225.jpg

#173 09-04-2016 o 21h08

Miss'wow
hmurka444
♡♡♡...

Wasze wszystkie stylizacje są bez wyjątku śliczne i każda ma w sobie to coś, zazdroszczę wam talentu do tworzenia takich cudeniek <3 Mimo wszystko też przyczłapię ze swoim czymś
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61237.jpg

#174 09-04-2016 o 21h16

Miss'na całego
Pythia
...

Poezja - moim zdaniem niczego tu nie brakuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Początkowo nie byłam przekonana do makijażu, ale teraz uważam, że dzięki niemu całość jest ciekawa i nieoczywista, w zestawieniu z tym kolorem włosów stylizacja kojarzy mi się z Emilie Autumn.
Majerankowa - urzekła mnie buźka twojej miss, dzięki niej całość jest taka delikatna, spokojna. Całość wygląda przeuroczo.
@Dyokira - kolorystyka świetna, kojarzy mi się ze słodyczami przez ten kapelusz i bluzkę (aż zgłodniałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png). Podoba mi się też makijaż.
kawajka - obie stylizacje genialne, ale to pierwsza mnie zachwyciła, świetny pomysł z tą skrzydlatą syreną.
Stephanie - od wczoraj myślałam nad użyciem tej spódnicy w steampunkowej stylizacji, ubiegłaś mnie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Stylizacja cudowna, połączenie tych kolorów wygląda tak królewsko, poza tym fajnie, że użyłaś też elementów z innych wycieczek.
Dasharia - znów genialna kolorystyka, szalenie podoba mi się twarz, taka zawadiacka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I ciemniejsza karnacja świetnie tutaj pasuje.
Amilly - wow, jak cudnie wygląda ta parasolka z tą sukienką! Całość wygląda bardzo elegancko, świetny makijaż /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Podoina - uwielbiam takie powtarzające się motywy w stylizacjach, jak u ciebie z kwiatami. Dobrze, że tło jest jednolite, dzięki temu kwiaty są wyeksponowane, miss wygląda, jakby była nimi porośnięta, niesamowity efekt!
nivata - ciekawy pomysł z wykorzystaniem tej spódnicy jako czegoś do siedzenia, świetnie wyszło! Piękna panna młoda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
serowakanapka - sukienka jest przepiękna, fakt, ale bardzo bogata, i łatwo z nią przesadzić. U ciebie jednak nic takiego nie ma miejsca, świetnie dobrane dodatki ją ładnie uzupełniają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Podoina 2 - takich stylizacji mi brakowało w tym morzu sukien! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Całość jest piękna, skromna, ale niczego nie brakuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
kawajka 2 - mam słabość do takich pastelowych stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Świetna stylizacja, ten szal z kuferków idealnie tu pasuje.
hmurka444 - rzadko podobają mi się stylizacje w brązach, ale twoja wygląda świetnie, elegancka i nieprzesadzona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Znów przychodzę z kolejną stylizacją, tym razem jest to steampunkowa nakręcana lalka. I mam nadzieję, że aż do środy wytrzymam z tą stylizacją, bo jak znowu zacznę dokupywać nowe elementy to w końcu nie starczy mi na gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61243.jpg
I bardzo dziękuję za komentarze odnośnie mojej poprzedniej stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Pythia (09-04-2016 o 21h25)

#175 10-04-2016 o 02h36

Miss'całkiem całkiem
Dryad
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Miejsce: Fantazja

Najbardziej podobają mi się stylizację @Dyokira i kawajka (pierwsza stylizacja). Są tak pięknie złote i tak przeładowane (co w tym przypadku jest świetne), że nie mogę się napatrzeć... no i te makijaże <3
Amilly - Twoja stylizacja jest skromniutka ale prześliczna. Wszystko do siebie pasuje. Dzięki Tobie (albo inaczej - przez Ciebie) muszę mieć tą kieckę!
serowakanapka - uwielbiam tą sukienkę ale po kilku próbach zrobienia z nią stylizacji, poddałam się -.-" Tobie to wyszło naprawdę niesamowicie.

Ja przychodzę ze stylizacją, spowodowaną brakiem snu. Inspirowałam się trochę tą mega dziwną świecącą rybą mechaniczną xDhttp://i66.tinypic.com/vfz9g1.png
http://i64.tinypic.com/16c3ojo.png

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 27