Ogromnie dziękuję za uwagii i komplementy :3
Pythia 1 styl. Kocham kolory czerwonego wina, a twoja kreacja wygląda niezwykle, a przez niezwykle mam na myśli bosko <3 Uwielbiam to spojrzenie u twojej miss, jest niezwykle uwodzicielskie <3
2 styl. To chyba najpiękniejszy sposób wykorzystania tego morskiego kapelusz.
Stylizacja jest do tego stopnia idealna, że komplety UNine bledną przy tym cudzie To chyba moja ulubiona stylizacja z wszystkich eventowych tego roku, które pojawiły się do tej pory.
Poezja wypróbowałam radę i ogromnie za nią dziękuję ale czarne włosy wyglądały sztucznie i plastusiowate więc zostałam przy ciemnym brązie Co do stylizacji to efekt jest fajny jednak zmieniłabym te pończochy na inne bo gryzą się z kreacją, zmieniłabym też kolor włosów na jakiś wyrazisty i ciemny bo róż wygląda odrobinę plackowato (może czerwień, jakiś rdzawy lub po prostu ciemny kolor). Do całej reszty nie można się przykleić bo ta spódnica wygląda świetnie z tymi skrzydłami.
Majerankowa jest bardzo prosto, dziewczęco, delikatnie i zjawiskowo (ja za ciorta nie umiem zrobić nic z tymi nogami, są piękne ale dają od groma ograniczeń), zastanawiam się tylko czy jakaś skroma drobna ozdoba na głowe nie zwieńczyłaby dzieła (np delikatna opaska, kwiatek czy bardzo delikatny kapelusik aby nie zakryć zbytno upiętych pięknie włosów.)
@Dyokira Naprawdę niesamowitę i przepiękne barwy, stylizacja jest świetna. Zastanawiam się jednak nad tym szalem (bo myślę, że nie jest on konieczny, oczywiście nie oszpeca stylizacji i wydaję mi się, że chciałaś pokazać ruch i wypełnić przestrzeń więc nie radzę ci żebyś go zdjeła, jednak pokombinowałabym jeszcze.).
kawajka 1 styl. Niesamowita syrena, fajne elementy tworzą niezwykłą całość, jedyne co mnie kuję to kolor monokla, jakoś po prostu do niczego nie pasuję, choć to drobiazg, a cała reszta to ideał <3
2 styl. Wspaniałe pastelowe kolorki, naprawdę fajny makijaż, bardzo podoba mi się twoje wykorzystanie klatki i tego cudnego kapelusika <3
3 styl. Znowu niezwykłe pastelowe barwy skradły moję serce :3
Stephanie wspaniała baletnica, uwielbiam połączenie rdzawego złota (można to też miedzią nazwać ale ja znawcą metali nie jestem) z ciemnymi odcieniami, a z niebieskim podchodzącym pod granat podchodzący to już wgl majstersztyk <3
Dasharia Kocham pirackie motywy, choć muszę przyznać, że nie jestem fanką fioletu. Jednak to jak ty skomponowałaś go z wyrazistym złotem i czernią nadaję fajnego charakterku. Na twoim miejscu pokombinowałabym nad pończochami, te są fajnę (jestem ich wierną wyznawczynią odkąd pierwszy raz je zobaczyłam) ale mam przeczucie, że całość może wyglądać jeszcze lepiej. Choć już jest zjawiskowo (biorąc pod uwagę, że to stylizacja bardzo w moim stylu) więc jak coś to możesz zignorować :3
Amilly bardzo skromna stylizacja z klasą jednak ta parasolka niezbyt dobrze do niej pasuję. To w czym zdecydowanie się zakochałam to makijaż jest śliczny <3
Podoina 1 styl. Czerwone elementy na szarych, białych i srebrnych kreacjach to już klasyk. Wyszło ci to naprawdę fajnie, zakochałam się w tej bluzcę odrazu ale nie umiałam jej z niczym skompletować jednak tobie się to udało. Całość wygląda skromnie ale świetnie.
2 styl. Matko jak ja kocham takie stylizację, dżentelmen od literackiej pasji wygląda naprawdę nieziemsko <3
nivata dobrzę cię rozumiem bo ta suknia moim zdaniem też jest niesamowicie piękna <3 Jednak nie umiem zrobić z nią stylizacji tak aby nadać jej mój własny charakter. Tobie udało się to zrobić i efekt jest naprawdę cudowny :3
serowakanapka jedna z najpiękniejszych i najgorszych sukienek ze steampunkowej krainy :3
Jest cudowna ale ma od groma detali i trudno zrobić z niej stylizację tak aby nie wyglądała na przeładowaną, tobie wyszło to całkiem dobrze, przede wszystkim zakochałam się w tych niesamowitych przytłumionych kolorach i kwiecistych elementach. Także jednym słowem klasa sama w sobie jak zwykle <3
hmurka444 Bardzo fajna stylizacja jednak zmieniłabym rękawiczki i kapelusz na kolorystycznie pasujący do spódnicy ale tak poza tymi drobnostkam to cała reszta jest zjawiskowa. Przepiękna fryzura i naprawdę boskie barwy <3
Dryad zdecydowanie moim zdaniem jedna z najciekawszych, najoryginalniejszych i najbardziej zjawiskowych stylizacji, normalnie wykapana mecha-ryba
A oto wracam z pierwszą moją eventową stylizacją bo zmieniłam jeden ale dość spory element. Moje małe kochane szkaradziejstwo
Wiem, że najprawdopodobniej będe musiała zmienić rękawiczkę bo odstaję jednak na tą chwilę brak środków :3
Nowa, bardzo mało steampunkowa stylizacja, choć starałam się jak mogłam to wyszło jak zwykle, jednak 2 elementy czyli zjawiskowa bluzka i szorty są zdobyczą z krainy więc jednak wstawię ją tutaj :3
Oto mój mały potwór
Wiem, że daaaleeekooo (brakuję miejsca aby pokazać jak bardzo daleko) mu do ideału, jednak strasznie ciężko pracuję się na tym kolorze (przynajmniej mi)
Dopiero teraz widzę, że w 2 stylizacji nie zmieniłam nosa XD Matko jaka wtopa, poprawię to jak znajdę chwilę
Feler z noskiem naprawiony i pasek zabrany bo szpecił :3
Ostatnio zmieniony przez Likoris (10-04-2016 o 23h00)