Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 27

#176 10-04-2016 o 03h48

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Ogromnie dziękuję za uwagii i komplementy :3

Pythia 1 styl. Kocham kolory czerwonego wina, a twoja kreacja wygląda niezwykle, a przez niezwykle mam na myśli bosko <3 Uwielbiam to spojrzenie u twojej miss, jest niezwykle uwodzicielskie <3
2 styl. To chyba najpiękniejszy sposób wykorzystania tego morskiego kapelusz.
Stylizacja jest do tego stopnia idealna, że komplety UNine bledną przy tym cudzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png To chyba moja ulubiona stylizacja z wszystkich eventowych tego roku, które pojawiły się do tej pory.

Poezja wypróbowałam radę i ogromnie za nią dziękuję ale czarne włosy wyglądały sztucznie i plastusiowate więc zostałam przy ciemnym brązie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co do stylizacji to efekt jest fajny jednak zmieniłabym te pończochy na inne bo gryzą się z kreacją, zmieniłabym też kolor włosów na jakiś wyrazisty i ciemny bo róż wygląda odrobinę plackowato (może czerwień, jakiś rdzawy lub po prostu ciemny kolor). Do całej reszty nie można się przykleić bo ta spódnica wygląda świetnie z tymi skrzydłami.

Majerankowa jest bardzo prosto, dziewczęco, delikatnie i zjawiskowo (ja za ciorta nie umiem zrobić nic z tymi nogami, są piękne ale dają od groma ograniczeń), zastanawiam się tylko czy jakaś skroma drobna ozdoba na głowe nie zwieńczyłaby dzieła (np delikatna opaska, kwiatek czy bardzo delikatny kapelusik aby nie zakryć zbytno upiętych pięknie włosów.)

@Dyokira Naprawdę niesamowitę i przepiękne barwy, stylizacja jest świetna. Zastanawiam się jednak nad tym szalem (bo myślę, że nie jest on konieczny, oczywiście nie oszpeca stylizacji i wydaję mi się, że chciałaś pokazać ruch i wypełnić przestrzeń więc nie radzę ci żebyś go zdjeła, jednak pokombinowałabym jeszcze.). /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

kawajka 1 styl. Niesamowita syrena, fajne elementy tworzą niezwykłą całość, jedyne co mnie kuję to kolor monokla, jakoś po prostu do niczego nie pasuję, choć to drobiazg, a cała reszta to ideał <3
2 styl. Wspaniałe pastelowe kolorki, naprawdę fajny makijaż, bardzo podoba mi się twoje wykorzystanie klatki i tego cudnego kapelusika <3
3 styl. Znowu niezwykłe pastelowe barwy skradły moję serce :3

Stephanie wspaniała baletnica, uwielbiam połączenie rdzawego złota (można to też miedzią nazwać ale ja znawcą metali nie jestem) z ciemnymi odcieniami, a z niebieskim podchodzącym pod granat podchodzący to już wgl majstersztyk <3

Dasharia Kocham pirackie motywy, choć muszę przyznać, że nie jestem fanką fioletu. Jednak to jak ty skomponowałaś go z wyrazistym złotem i czernią nadaję fajnego charakterku. Na twoim miejscu pokombinowałabym nad pończochami, te są fajnę (jestem ich wierną wyznawczynią odkąd pierwszy raz je zobaczyłam) ale mam przeczucie, że całość może wyglądać jeszcze lepiej. Choć już jest zjawiskowo (biorąc pod uwagę, że to stylizacja bardzo w moim stylu) więc jak coś to możesz zignorować :3

Amilly bardzo skromna stylizacja z klasą jednak ta parasolka niezbyt dobrze do niej pasuję. To w czym zdecydowanie się zakochałam to makijaż jest śliczny <3

Podoina 1 styl. Czerwone elementy na szarych, białych i srebrnych kreacjach to już klasyk. Wyszło ci to naprawdę fajnie, zakochałam się w tej bluzcę odrazu ale nie umiałam jej z niczym skompletować jednak tobie się to udało. Całość wygląda skromnie ale świetnie.
2 styl. Matko jak ja kocham takie stylizację, dżentelmen od literackiej pasji wygląda naprawdę nieziemsko <3

nivata dobrzę cię rozumiem bo ta suknia moim zdaniem też jest niesamowicie piękna <3 Jednak nie umiem zrobić z nią stylizacji tak aby nadać jej mój własny charakter. Tobie udało się to zrobić i efekt jest naprawdę cudowny :3

serowakanapka jedna z najpiękniejszych i najgorszych sukienek ze steampunkowej krainy :3
Jest cudowna ale ma od groma detali i trudno zrobić z niej stylizację tak aby nie wyglądała na przeładowaną, tobie wyszło to całkiem dobrze, przede wszystkim zakochałam się w tych niesamowitych przytłumionych kolorach i kwiecistych elementach. Także jednym słowem klasa sama w sobie jak zwykle <3

hmurka444 Bardzo fajna stylizacja jednak zmieniłabym rękawiczki i kapelusz na kolorystycznie pasujący do spódnicy ale tak poza tymi drobnostkam to cała reszta jest zjawiskowa. Przepiękna fryzura i naprawdę boskie barwy <3

Dryad zdecydowanie moim zdaniem jedna z najciekawszych, najoryginalniejszych i najbardziej zjawiskowych stylizacji, normalnie wykapana mecha-ryba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A oto wracam z pierwszą moją eventową stylizacją bo zmieniłam jeden ale dość spory element. Moje małe kochane szkaradziejstwo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61262.jpg
Wiem, że najprawdopodobniej będe musiała zmienić rękawiczkę bo odstaję jednak na tą chwilę brak środków :3

Nowa, bardzo mało steampunkowa stylizacja, choć starałam się jak mogłam to wyszło jak zwykle, jednak 2 elementy czyli zjawiskowa bluzka i szorty są zdobyczą z krainy więc jednak wstawię ją tutaj :3
Oto mój mały potwór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61315.jpg
Wiem, że daaaleeekooo (brakuję miejsca aby pokazać jak bardzo daleko) mu do ideału, jednak strasznie ciężko pracuję się na tym kolorze (przynajmniej mi) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dopiero teraz widzę, że w 2 stylizacji nie zmieniłam nosa XD Matko jaka wtopa, poprawię to jak znajdę chwilę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Feler z noskiem naprawiony i pasek zabrany bo szpecił :3

Ostatnio zmieniony przez Likoris (10-04-2016 o 23h00)

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#177 10-04-2016 o 16h53

Miss'ujdzie
Lahlae
Lea

Skomentuję najpierw wszystkich, bo tyle tu cudeniek ♥

KimKas, cudowna upadła kurtyzana (w ogóle co to za trend, że wszystkie damy lekkich obyczajów się na czymś huśtają xd). Makijaż szczególnie zasługuje na uwagę, to zblazowane spojrzenie powala. I sówka uroczo sobie przysiadła, nie zauważyłam tego wcześniej, a to taki uroczy, mały szczegół.

SoJin, jeszcze bym na tym popracowała, bo potencjał jest, tylko trochę biednie wygląda. Myślę, że gdyby więcej działo się przy spódnicy, mogłoby być lepiej.

Doll125, też tak sobie tłumaczę moje eventowe stylizacje, skoro jest jakiś element z krainy, to jest steampunk :D
A kapłanka jest bardzo ciekawa i u Ciebie też najbardziej podoba mi się makijaż.

serowakanapka, buźka prześliczna.

RobinRedem, to wygląda jakby miss i ta sówka spoglądały komuś w głąb duszy, bardzo creepy, ale fajny efekt!

Saeniver, a ja wiedziałam, że zrobisz coś z tym kapeluszem ;>
I że zrobisz to świetnie, tak jak zwykle. Nie jestem tylko przekonana to tego topu, ale to tej spódnicy chyba trudno dobrać górę.
I kocham dobór soczewek, wyglądają, jakby miss zakraplała sobie wilczą jagodę.

YooSti, nie lubię aż takiej ilości żelastwa, ale tutaj fajnie zasłania nóżki od fotela, które niezbyt mi się podobają, więc mi się podoba :3

Hetalia, Twoja stylizacja jest chyba jedną z nielicznych z wilkiem, która mi się podoba. Wilk jej nie przeładowuje, tylko ładnie uzupełnia.

Keltia, aww, ta sukienka super wygląda jako płaszczyk, fajny pomysł!

Pythia, Szkarłatna hrabina jest piękna, ta głęboka czerwień i sensowny przepych bardzo mi się podobają.
Nakręcana lalka zachwyca połączeniem kolorów, ta zieleń ♥

Poezja, dodałabym jeszcze jedną spódnicę albo coś wiszącego z tyłu, wtedy nie będzie tak łyso z lewej strony.

Majerankowa, !!!
Jakie to ładne, ten delikatny makijaż i piegi, jak ja lubię piegi. I skrzydła tak bardzo tu pasują, o wiele bardziej pasują do subtelnych stylizacji niż do tych przeładowanych z defilady steampunk.

@Dyokira, te kolory ♥ Śliczne połączenie, od razu zachciało mi się się użyć takich barw, muszę chyba ograniczyć przeglądanie innych stylizacji, bo tylko co chwila myślę "o! te kolory takie ładne, też tak chcę".

kawajka, na początku nie wiedziałam, na co patrzeć, ale po chwili zaczęło wszystko grać. Rzeczywiście zaszalałaś, ale w jakim stylu! Podoba mi się, mimo przeładowania.
A w drugiej zmieniłabym fryzurę ;)

Stephanie, aaa, to połączenie granatu ze złotem jest przepiękne!

Dasharia, i tu też kolory świetnie wyglądają, ten fiolet ładnie współgra z ciemniejszą karnacją.

Amilly, tutaj właściwie całą stylizację "robi" suknia, ale fajnie dobrałaś do niej dodatki.

Podoina, aaa, ten panicz, uwielbiam go. Ma uroczo zblazowaną minę i zgrabne łydki, idealny dżentelmen!

nivata, nie wyobrażam sobie siedzieć na jakimś żelaznym stożku, ale ciekawie to wygląda. Najbardziej zastanawiają mnie misski, które w tej sukni po prostu lewitują.

hmurka444, jest skromnie, ale bardzo ładnie, no i podoba mi się ten kolor.

Dryad, rybka rządzi. To chyba najoryginalniejsza ze wszystkich stylizacji, które do tej pory widziałam.

Likoris, ta demonica rządzi. Wygląda, jakby urokiem osobistym zmusiła właśnie kogoś do podpisania cyrografu, cudo. A tę niebieską widziałam jeszcze, gdy chyba wciąż była w trakcie tworzenia i już wtedy mnie zaintrygowała. Bardzo oryginalna.

Bawię się dalej i tym razem zrobiłam randomową, dziewiętnastowieczną damę, pozwalając sobie na większy przepych i odstępstwa od realizmu, bo w końcu to steampunk, więc czemu nie. Tworzenie zaczęłam od seledynowych rękawków z nowości, a skończyło się na tym... Wydaje mi się, że jeszcze mogłabym coś dodać, ale w sumie nie wiem, co wyglądałoby wciąż sensownie.

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61289.jpg

Ostatnio zmieniony przez Lahlae (10-04-2016 o 16h54)

#178 10-04-2016 o 21h27

Miss'Sensei
Saeniver
...

YooSti - pierwsze, na co zwróciłam uwagę, to zgrzyt pomiędzy spódnicą, a całą resztą. Spódnica jest miedziana, a cała reszta metalowych dodatków w kolorze starego złota. Gdyby nie to, byłoby naprawde ciekawie, bo ta spódnica bardzo fajnie współgra z tymi odnóżami :>

Hetalia - ten wilk jest na tyle ozdobny i dominujący, że tworząc stylizację z nim łatwo popaść w przesadę, dlatego najlepiej wyglądają skromne i stonowane stylizacje. Ty utrafiłaś w punkt, jest mroczno i dość niepokojąco.

Keltia - bardzo fajny pomysł z użyciem tej sukienki jako płaszczyka, nie pomyślalabym! Poza tym uwielbiam połączenie złotego z odcieniami niebieskiego.

Pythia - coś mi się wydaje, że jednak większość dziewczyn będzie robiło z tej parasolki kapelusz, on daje taki piękny efekt! Bardzo fajne połączenie starego srebra i ciemnej czerwieni, barwy bardzo zimnej i barwy bardzo ciepłej, no i bardzo dobrze dobrany makijaż.
Co do drugiej stylizacji - zielony i złoty *płacze* Kocham to połączenie kolorów!

Poezja - włosy nie pasują, jak dla mnie: jest ciemno, mroczno, wszystko całkiem nieźle współgra, a tu nagle jeb! taki róż.

Majerankowa - o! Trudno jest zrobić coś fajnego z tymi skrzydłami, wydaje mi się. Są bardzo rozłożyste i przez całe to żelastwo takie.. ciężkie (co dla mnie jest bezsensem i gdyby nie misje, w ogóle bym ich nie kupiła). Dzięki użyciu tych nóżek oraz tak naprawde małej ilości elementów, udało ci się dodać do stylizacji bardzo dużo lekkości, więc efekt jest miodzio.

@dyokira - mój Boże, nie wiem, co to jest, ale to jest takie piękne. Kawa (albo kakao) w filiżance, ciastko, czekolada, para, mechaniczne nóżki, tiulowy szaliczek, sparkle, cyrkowe rajty w paski, lalkowe ciało - to nie powinno razem współgrać, ale współgra tak bardzo, że jestem wprost zachwycona.

kawajka - no proszę, kolejne użycie skrzydeł, które nie przytłacza, nawet pomimo całej masy żelastwa. Co więcej - to wszystko bardzo ładnie się ze sobą komponuje, dobrze, że zaszalałaś, bo czasami w szaleństwie jest metoda ;)
Druga stylizacja ma bardzo ładne kolorki, ten róż jest taki subtelny, tylko jednak zmieniłabym ten pasek, bo on jest taki za bardzo... geometryczny i ostry (chociaż sam w sobie jest boski), podczas gdy pozostałe elementy mają bardzo miękkie i niestandardowe linie.
Trzecia to.... steampunkowa kwietna wróżka? Podoba mi się połączenie pastelowych kolorów, bardzo ładnie ze sobą wyglądają.

Stephanie - ach, do tego można dorobić taką fajną historię! Ciekawe, co się bidulce stało, że straciła rączkę? Śliczna, delikatna stylizacja, no i ponownie połącznie złota i niebieskiego, które uwielbiam.

Dasharia - jaka piratka-cwaniara! Świetne połączenie kolorów, z którymi genialnie współgra ciemniejsza karnacja. Teraz sobe poczekam, aż dopracujesz stylę do końca :>

Amilly - z tą suknią za wiele do roboty nie ma, mogłoby się wydawać, ale dodatki, które dobrałaś, dodały miss charakteru - czy też raczej charakterku. Podoba mi się makijaż (to spojrzenie rzucone przez ramię znad okularów jest takie wymowne w połączeniu z uśmieszkiem), a i parasoleczka daje fajny efekt.

Podoina - miss w pierwszej stylizacji (która bardzo mi się podoba) steampunkowy Robert Burns mógłby zanucić:
O my Luve's like a red, red rose
That’s newly sprung in June;
O my Luve's like the melodie
That’s sweetly play'd in tune.

A dżentelmen jest po prostu miodzio, jakiż to jest cudny zblazowany młodzieniec, aż mam ochotę wepchnąć go w kałużę końskich sików, bo mnie takie osobniki denerwują... Znaczy się stylizacja wyszła ci aż za bardzo xD

nivata - biel i złoto, klasyka, która nigdy nie wygląda źle. Ciekawy pomysł z tą spódnicą, która faktycznie może robić za przykryty materią taboret czy cuś.

serowakanapka - to kolejna kiecka, która dominuje i właściwie "robi" całą stylizację... aaaale nie tutaj poprzez świetne użycie dodatków. Bardzo podobają mi się przygaszone barwy.

hmurka444 - kupiłaś mnie totalnie fryzurą i makijażem. Naprawdę podoba mi się ta stylizacja, zwłaszcza że sama nie mogę nic sensownego wymyślić z tą spódnicą.

Dryad - ÓMARŁAM. Weź, nielubiemciem, ta rybka jest tak perfekcyjna, że zrobiłam się zielona z zazdrości.

Likoris - pierwsza stylizacja... jest jednocześnie elegancko kobieca i niewinnie dziewczęca, i przewrotnie demoniczna. JAK ty to zrobiłaś?! No i cudny makijaż.
Co do drugiej stylizacji, to tak chyba musiałaby wyglądać w ludzkiej postaci błękitna róża z "Pięknej i Bestii", którą zerwał ojciec Belle. Od dawna chciałam zrobić taką stylizację, ale ciągle brak mi było pomysłu. Tobie wyszło prześlicznie.

Lahlae - zaczełaś od seledynowych rękawów, taaa? Nie zgadłabym ;P Bardzo wprawne operowanie warstwami, to wygląda jak komplet O_O Rudzielce w kolorze bordo zawsze wyglądają królewsko. A ten kapelutek jest genialny, prawda?

Kurczę, a ja mam już tyle projektów w głowie, że będę musiała chyba często zmieniać stylizacje - chociaż część z nich czeka na dalsze nowości oraz gwiazdy (gdzie one są?!), bo czegoś im brakuje. Dlatego też tak szybko przypełzłam z nową stylizacją, w zasadzie bardzo mało oryginalną, ale musiałam wykorzystać tę kieckę.
Oto unoszący się na chmurce steampunkowy anioł. Cóż jednak może być w trzymanej w ręce księdze - spis grzechów popełnionych przez ludzkość?, natchnione psalmy?, a może coś jeszcze innego?
Postanowiłam sobie, że każda moja kolejna steampunkowa stylizacja będzie w innym kolorze, więc tutaj mamy delikatny beż. Generalnie chciałam, żeby wyszło subtelnie i skromnie, aby nie odwracać uwagi od skrzydeł.

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61303.jpg

EDIT

No i masz ci los, zapomniałam... A tak bardzo chciałam podziękować wszystkim, którym spodobała się moja poprzednia stylizacja - jejku, tyle miłych słów, jest mi niezmiernie miło :*

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (10-04-2016 o 22h36)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#179 11-04-2016 o 02h51

Miss'ok
Keltia
Paranoiczna maruda

Podziwiam was, dziewczyny, że wam się chce komentować wszystkie stylizacje, które się tu pojawiają :) ja bym umiała tylko napisać "podoba mi się, podoba mi się, ta mi nie podchodzi, ta jest WOW, ta też mi się podoba" ^^" tym bardziej dziękuję za miłe komentarze :)

takie nowe poskładałam:
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61329.jpg

#180 11-04-2016 o 10h28

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Z tej strony aktualnie podoba mi się tylko stylizacja Saeniver, a z poprzedniej to styli @Dyrad  najwięcej przyciągnęła mojej uwagi, jest niesamowita :d

A ja wrzucam odświeżoną wersję stylizacji z pierwszego posta, bo na razie nie stać mnie na wiele z tej wycieczki xD

Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-04-2016 o 10h30)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#181 11-04-2016 o 15h15

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Dziewczyny, macie piękne stylizacje <3, ale się za bardzo nie znam, więc wstawię swoją, w celu zdobycia Waszych komentarzy:
http://i63.tinypic.com/u8z2g.png

https://discord.gg/XyTtcas

#182 12-04-2016 o 19h17

Miss'na całego
kawajka
...

Jestem pełna podziwu dla dziewczyn, które tak skrupulatnie komentują wszystkie stylizacje, zainspirowałyście mnie i postaram się też przynajmniej troszkę pokomentować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Pythia - cudowna jest to stylizacja w zieleni, nigdy nie udało mi się tak świetnie wykorzystać tej spódnicy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Likoris - czerwona stylizacja jest bardzo szykowna, ale ta błękitna bardziej do mnie trafia, w jakiś tajemniczy sposób jest niezwykle inspirująca, ogromnie mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Lahlae - świetne wykorzystanie kapelusza, ja zupełnie nie miałam na niego pomysłu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Saeniver - o rany zakochałam się w tym aniołku! Jest uroczy i w ogóle moje kolory, coś cudownego!

Keltia - nieco mrocznie, ładnie poskładana całość - ogólnie podoba mi się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A to moja najnowsze dzieło, pracowałam nad tym, bo miałam jakiś zarys pomysłu i w sumie nie wiem czy jestem tak w pełni usatysfakcjonowana, czasami tak jest że natchnienie ucieknie w połowie roboty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ale jest w miarę więc mogę się pochwalić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png:
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61384.jpg

#183 12-04-2016 o 23h41

Miss'wow
sonani
...
Miejsce: Jeśli nie będziesz mi posłuszny, to ukarzę cię w imieniu księżyca~♥

Wszystkie wasze stylizację są cudne i bardzo kreatywne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ja niestety nie mam weny, przedstawiam  lekko zmienioną stylizację z tamtego roku xD

Ostatnio zmieniony przez sonani (12-04-2016 o 23h42)

https://vignette.wikia.nocookie.net/villains/images/6/6d/Tumblr_o0i5tcPs2o1s0527so1_500.gif/revision/latest?cb=20170821170134

#184 13-04-2016 o 10h20

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

Wow dziewczyny jest tu tyle cudeniek, że nie wiem od kogo zacząć komentować..
Ogólnie stylizacje, które stworzyła każda z was są po prostu cudowne, choć nie przeczę iż znajdzie się kilka takich, co szczególnie przykuły sobie moją uwagę..
Dasharia: Obydwie twoje stylizacje były wręcz cudowne, a zwłaszcza ta pierwsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Podoina: Świetny dżentelmen.

Ja przychodzę natomiast z czymś czego powinnam się wstydzić widząc tyle świetnych, ''bogatych'' stylizacji..

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c2/4c/7c/c24c7cc9ccfdfcb288d057aee006161f.png

Ostatnio zmieniony przez Nerra (13-04-2016 o 15h08)

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#185 13-04-2016 o 15h03

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Nie wstydź się, mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#186 13-04-2016 o 15h15

Miss'wow
Ayako81
Czuję się jakbym była szczelnie zamknięta, Przez stulecia samotna w nocy Czekam na kogoś kto...

To może i ja sie pochwale swoimi stylizacjami z wycieczki

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61411.jpg    //photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61412.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61413.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61414.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61415.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61416.jpg   

Wybaczcie że aż tyle ale w końcu sie zebrałam w sobie by je pokazać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.

"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum" 

#187 13-04-2016 o 15h48

Miss'na poziomie
RobinRedem
.
Miejsce: The Tower

Ocenię też trochę osób, ale ogólnie, to naprawdę stroje są świetne i widać, że się nad nimi staraliście ;3
Ayako - Pokaźna ilość strojów jak na jeden post ;D Mnie najbardziej zaciekawiła dama w czerni. Ciekawe użycie tych falban z tyłu i sukni, jedyne co mi trochę przeszkadza, to ta woalka przy cylindrze, sądzę, że zwykły cylinder byłby lepszy. Ładnie również wygląda pani z aparatem.

Nerra - Skromnie, ale nie masz się czego wstydzić, założyć kapelusz lub/i coś na rękę i będzie już inaczej wyglądać ;D

kawajka - Interesujący strój, do tego utrzymany w jednej, ładnej kolorystyce. Fajnie, że dodałaś tą spódnicę, zamiast spodni, ponieważ daje ona ciekawy efekt końcowy.

Saeniver - Genialne wykorzystanie tej mgły na zasłonięcie nóg i do tego delikatne kolory. Wyróżnia się bardzo na tle innych ;D

Dryad - Mega mechaniczna ryba i ogólnie świetny pomysł na zrobienie stroju ^^

W sumie, ja przychodzę z cosplayem (inspiracją) Songbird'a z Bioshocka, ale prawie wszystko to rzeczy z krainy Steampunk, więc uznajmy go za eventowy .3.

https://3.bp.blogspot.com/-Qs-Dx2JL0ec/Vw5HZ9VvV0I/AAAAAAAAC7c/z8Bxk9lLuKosn-4j0q29YgEbHkVaD-tVwCLcB/s1600/songbird.png

♦   W e l c o m e   h o m e  ♦
https://2.bp.blogspot.com/-UstCJK7R_8g/Wk11GYxdzQI/AAAAAAAAEYE/e-OqpQ-oIU89qRCAURSLYFc3l1n5nxsAwCLcBGAs/s1600/ob2.png https://thumbs.gfycat.com/UnkemptDamagedCarp-max-1mb.gif https://2.bp.blogspot.com/-Bh7cggfyX8Y/Wk11EvuONqI/AAAAAAAAEYA/pVAn9NfMUYkVejgV8ycGd3vdpfPFhILCwCLcBGAs/s1600/ob.pnghttps://67.media.tumblr.com/08d9f38832832eef41b5c82346aa5062/tumblr_oa7s8edCSp1s4hht3o1_500.gif
https://2.bp.blogspot.com/-V48dQEgCv_A/V1rXYIsSGgI/AAAAAAAADHs/PgI0IYCtt2YQv0u-BHq0aogS6iuETpCqgCLcB/s1600/raven.png   Link do zewnętrznego obrazka   https://4.bp.blogspot.com/-ppeBuMLiPAI/V1rXYM8-LxI/AAAAAAAADHw/ISko0hSkx1cxO42vw2HGVg3uPkdHD4GJACLcB/s1600/raven2.png

[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL

#188 13-04-2016 o 16h32

Miss'wow
ellixp
.

Nie ma sensu komentować po kolei, bo wszystkie wasze stylizacje są genialne  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif
Ja zrobiłam niebieską, mechaniczną wróżkę XD

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#189 13-04-2016 o 20h38

Miss'całkiem całkiem
Fava
ƸӜƷ

Gdybym chciała napisać coś o każdej stylizacji z osobna to zajęło by mi to spoooro czasu i miejsca. Więc napiszę tylko, że wszystkie stylizacje są po prostu cudne:P Każda ma w sobie coś oryginalnego, wyjątkowego. Moją ulubioną jest jednak ,,Szkarłatna Hrabina" Pythii ( uwielbiam takie zestawienie kolorów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png). No i jeszcze ten londyński dżentelmen Podoiny- majstersztyk (skądś kojarzę jego twarz, ale nie mogą sobie przypomnieć skąd...).

Przeglądając sobie wasze stylizacje stwierdziłam, że moja wypada przy nich dość blado, ale co mi tam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Tatatadammm...Oto przed państwem czarno-szaro-niebieskie 'coś'...

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61461.jpg

#190 13-04-2016 o 21h27

Miss'Sensei
Saeniver
...

A ja uważam, że nawet jedno zdanie odnośnie jakiejś stylizacji to taki fajny gest :) Chociaż przy tej ilości nowych postów to może być dość mozolne zadanie, tak więc absolutnie się teraz nie czepiam i nie robię wyrzutów.

Keltia - bardzo fajnie, że zasłoniłaś nóżki. Z jednej strony widoczne odnóża to plus tej spódnicy, bo się wyróżnia, ale z drugiej minus - bo ja jakoś nie lubię, gdy miss widać nogi. Podoba mi się użycie pary w tle - to dodaje lekkości skrzydłom - oraz bordowe akcenty.

Mineo - w porównaniu do poprzedniej wersji, ta robi naprawdę zajedwabiste wrażenie. Cudny jest kontrast pomiędzy takim "zginiłym" zombie makijażem a ubraniami w kolorach kojarzących się z czystością i szlachetnością.

KanapkaczusHighus - jak na razie widzę tu całkiem niezłą bazę na przyszłą fajną stylizację, ale... może dodaj coś na głowę? Może jeszcze jakieś kolczyki, pasek albo naszyjnik? Bo trochę tak pusto - nie skromnie, po prostu pusto. A szkoda, bo twarzyczka ładna i fajnie wygląda z tą fryzurką.

kawajka - pierwsze, co zwróciło moją uwagę, to że bardzo dużo dzieje się na głowie. Znaczy moim zdaniem atutem tej akurat fryzury jest jej boska niesymetryczność i ozdobność sama w sobie - a ty ten efekt schowałaś ładując całą masę różnych rzeczy, a nawet pasemka włosów opadających na ramię (PROSTYCH, podczas gdy na drugie ramię opadają grubo skręcone loki...), z drugiej strony. Ale to chyba w zasadzie jedyne, co mi zgrzyta, cała reszta jest fajnie wymyślona, podoba mi się, o dziwo, wrzucenie paru kontrastowych złotych elementów do srebrno-biało-czarnej stylizacji. Elegancka i niebiezpieczna dama.

sonani - ciekawy koncept (zwłaszcza połączenie maski i tych kolorowych gazów z tyłu), tylko zgrzyta mi ilość zawartych w stylizacji metalicznych barw. Jest i złoto (matowo stare i błyszcząco nowe), i srebro, i miedź. Troszku za dużo.

Nerra - zmieniasz ty kiedykolwiek fryzurkę? Wiem, że zmieniasz, więc WHY? Bo stylizacja, chociaż skromna, ma zadatki na coś naprawdę fajnego dzięki użyciu niewielkich czerwonych elementów dla ożywienia całości, tylko... no, zmieniłabym jednak fryzurę, bo ta nijak nie pasuje i może dodała jakiś kapelutek.

Ayako81 - bardzo uroczy makijaż i fajnie skomponowane ciuszki, ale grrr, czemu cały czas ta sama fryzura? Wygląda ona świetnie u pani z aparatem (generalnie bardzo mi się podoba ta stylizacja) i u pani z motorkiem (też fajna styla), ale już przy sukniach (stylizacja 3 i 4, głównie 4) wypada średnio, tam przydałyby się jakies loki, może koczek. Zwłaszcza w 4 stylizacji, która bardzo mi się podoba,  użycie z tyłu tych falban to strzał w dziesiątkę - widzisz, to wszystko jest tak ozdobne i eleganckie, a fryzurka taka prosta i zadziorna, no nijak to nie pasuje :<

RobinRedem - ty i te twoje cosplaye. Zawsze tak dokładne w najdrobniejszym szczególe. NO ZAWSZE. *bije brawo* Epic.

ellixp - o, ta spódnica bardzo fajnie wygląda z tą sukienką, faktycznie! Aż chciałabym zgapić ten pomysł, ale to nie byłoby fair chyba ;P Ciekawe użycie barw, w ogóle nie steampunkowych, ale jak tak się patrzę, to tak naprawdę mogłyby wyglądać mechaniczne wróżki :) Bardzo podoba mi się użycie tych rajstopek, jakimś cudem sprawiłaś, że wydają się bardzo delikatnie, chociaż tak ogólnie u Nine wyglądają naprawdę topornie.

Fava - sensowne użycie tej okropnej metalowej kiecki, super. Świetnie wygląda z tym nóżkami, bo ona sama jest taka ciężka i "nieporęczna", ale z nóżkami i tymi ptaszkami, i tym materiałem po bokach wygląda niezykle lekko. Góra stylizacji jest  interesująca - bardzo prosta i płaska narzutka oraz te ozdobne zawijasy, świetnie to wygląda. I przy całej tej ozdobności - śliczny, subtelny makijaż.

Bardzo chciałam zrobć pewną stylizację i mam ją prawie gotową, tylko potrzebuję akurat tej gwiazdy, która nie była łaskawa mi się dzisiaj ukazać na defiladzie... Więc przyłażę z czymś innym. Było błękitnie, było beżowo, teraz będzie brązowo.

- Sowę, sowę, kto chce sowę, kto kupi sowę?! Żywe sówki, mechaniczne sówki, małe i duże! Puchate i grzeczne, dobrze wychowane!

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61464.jpg
Oto steampunkowa sprzedawczyni sów. W swoim asortymencie ma i mechaniczne, i żywe egzemplarze. Może wydawać się trochę szurnięta i roztrzepana, ale to sprytna i przedsiębiorcza dziewuszka - po wyjściu z placu targowego niektórzy klienci mogą zauważyć znaczący brak portmonetki bądź sakiewki.

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (13-04-2016 o 21h28)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#191 14-04-2016 o 08h48

Miss'Żółtodziób
Shine9
...

Wszystkie stylizacje są prześliczne  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Aż miło popatrzeć na ciekawe, pełne pomysłowości stroje  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Stworzyłam kolekcjonerkę ubrań (nie wiem jak to nazwać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png )
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61470.jpg

#192 14-04-2016 o 10h16

Miss'całkiem całkiem
Sante
We're all mad here

Okej myślałam, że tak jak niektóre panie pobawie się i wyrażę swój zachwyt i podziw do większości przedstawionych tu kreacji, jenak gdybym miała tak wymieniać wszystko i wszystkich to chyba zajełoby mi to pół dnia i mase miejsca.
Ogólnie jesteście niesamowite i zachwycam się tym jak ładnie potraficie łączyć ze sobą niektóre elementy i kolory by tworzyły one razem spójną całość. No po prostu brak słów.
A teraz ja się pochwalę jedną z moich steampunkowych kreacji, którą stworzyłam.

#193 14-04-2016 o 12h46

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

Wszystkie stylizację są naprawdę piękne :> Podziwiam waszą kreatywność, ponieważ wpadacie na takie niebanalne połączenia elementów które mi by w życiu nie przyszły do głowy!

//photo.missfashion.pl/pl/1/101/moy/80588.jpg

#194 14-04-2016 o 16h25

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Robicie tyle cudowności, że tylko pozazdrościć wyobraźni i pomysłowości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Najbardziej spodobały mi się: potworek Likoris, pierwsze dwie Panie od Ayako81 i sprzedawczyni sów Saeniver, którą już wcześniej chwaliłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ode mnie natomiast takie cuś:
//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61475.jpg

Próbowałam wsadzić jej w łapki obie bronie od gwiazd, ale zdaje się z nimi po prostu nie da się kombinować warstwami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#195 14-04-2016 o 17h18

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

http://i67.tinypic.com/14j24w7.png

Wszystkie piękne, a moja jak się teraz prezentuje?

#196 14-04-2016 o 17h36

Miss'wow
hmurka444
♡♡♡...

KanapkaczusHighus - Zmieniłabym fryzurę, bo ta mi jakoś nie pasuje.

#197 14-04-2016 o 18h50

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

Saeniver Świetna stylizacja, chociaż przyznam szczerze, że bardziej przykuła moją uwagę "historia" do niej. Pod warunkiem, że nie zgubię przy okazji swojej portmonetki chętnie zakupiłabym jedną - szczególnie tą, która zdaje się mieć coś wspólnego z zaginięciem portfeli okolicznych mieszkańców - tylko tu miałabym pewien dylemat co do ich "dobrego wychowania" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Shine9 Może steampunkowa szafiarka? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Zależy w jaki sposób Twoja postać je kolekcjonuje i czy się nimi publicznie chwali, czy nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ładnie dobrane kolory i fajna, spójna kompozycja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Sante Dziki zachód tak bardzo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Makijaż przykuwa wzrok. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to ten płaszcz pod spódnicą. Jakoś mi tak nie pasuje, ale to nie znaczy, że po faktycznej zmianie np. na jakiś gorset byłoby lepiej - to tylko niepewna sugestia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Yubin Wydaje mi się, że Twoja miss lepiej wyglądałaby po drugiej stronie obiektywu, ale na to niestety gra nie pozwala /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Świetne połączenie kolorów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Shiawase Też chciałam pozmieniać ich lokacje i też żałuję, że się nie da. Stylizacja piękna, prosta i spójna. Jedyne co bym mogła się przyczepić - ale to wielkie czepialstwo, możesz zignorować - to nie jestem pewna tych czerwonych elementów. Czepialstwo wynika tylko z zasady "trzech kolorów" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Widzę też, że co jakiś czas powtarzają się odsłony "steampunkowych rozbójników", co mimo wszystko bardzo przypadło mi do gustu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

KanapkaczusHighus - Śliczna stylizacja. Fajnie dobrane kolory i postać jak dla mnie adekwatnie odzwierciedla usposobienie "syren" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zgadzam się z hmurka444, włosy w tym kolorze odbiegają nieco od ogólnej kolorystyki stylizacji - może coś w kolorze ramy? Nie jestem pewna czy lepiej też nie wyglądałaby parasolka ze złotym trzonkiem. Ale tak jak już pisałam wyżej - moja czepialstwo to tylko wynik zasady 3 kolorów, której i tak często się sama nie trzymam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ja swoje stylizacje eventowe robiłam co prawda na szybko, przy jednej przysiedziałam może więcej niż 5 minut, ale i tak chciałabym się z wami nimi podzielić. Tak, też mam sowo-manie.

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61478.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61479.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61480.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61481.jpg

Ostatnio zmieniony przez Kharanne (14-04-2016 o 18h51)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#198 14-04-2016 o 19h23

Miss'całkiem całkiem
Poezja
...

Wszystkie wasze rady wzięłam do serca. Teraz zmontowałam kolejny stój i również chciałabym poznać waszą opinię. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Tak na marginesie patrzą na wasze stylizacje nie sądziłam ,że da się stworzyć takie arcydzieła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i66.tinypic.com/dvn9ub.png

#199 14-04-2016 o 19h59

Miss'całkiem całkiem
Amilly
Kochać wszystkich, nikogo nie oszczędzać! ♥

Jestem pełna podziwu dla wszystkich Waszych pięknych, cudownych i kreatywnych pomysłów ♥
Tym bardziej, że ja nigdy nie znajduję czasu na tworzenie wygórowanych stylizacji, a już w ogóle na bawienie się warstwami ;p
Ale wrzucę swój drugi ot taki skleciony na prędce outfit:

//photo.missfashion.pl/pl/1/77/moy/61467.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/50/moy/39608.jpg

#200 14-04-2016 o 20h08

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Kolejne zabawy z moja ruską bimbo <3
Chyba zawłaneło mną to połączenie czerni i złota
Oby tylko moja polska miss się nie zaraziła ;-;