Jestem już ostatecznie obkupiona więc zabieram się za produkcje stylek xD
Wszystkie wasze, które mi się podobają zostały już zasłodzone, więc już nic nie dodaje.
No dobraa zombi Antonina jeszcze nie pochwalona więc sama tego dokonam:
K. podoba mi się.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 27
#351 31-10-2016 o 14h39
#352 31-10-2016 o 14h46
Mizu0 - Wow! Makijaż jest świetny! bardzo klimatyczne
Dasharia - na cosplayach sie nie znam, ale też chciałam wykorzystać te ciuszki, a u Ciebie wyszło bombowo!!
@Lucia33 - jak dla mnie rewelka super kolory no i te oczy fajny kontrast
AyuKim - fajnie właśnie z takimi stylizacjami mi się kojarzy halloween, takie poszarpane, idealnie!
Sante - to morskie straszydło jest zaje ...
KanapkaczusHighus - jestem pod wrażeniem! Wyszło to wszystko bardzo fajnie i już sama nie wiem która wersjajest lepsza Ale jakos mnie ciągnie do tej drugiej
@Lucia33 - ponownie pełen szacun aż z ciekawości weszłam na twój profil zobaczyć inne stylizacje. Bardzo pomysłowa jesteś !
SoJin - świetny pomysł i bardzo fajnie to odzwierciedliłaś, aż czuć te płomienie
agatkaa91 - bardzo mi się podoba, ekstra kolorki i taka mroczna, tylko szkoda że do tych rąk są dołączone te ozdoby
MariaANTONINA - co do tej pani to chyba nie musze komentować żadnej ze stylizacji bo i tak wiadomo że są boskie !
A ja zrobiłam teraz dziewczynke z horroru. Nożem, sama kiedyś została załatwiona więc teraz się mści maczugą
#353 01-11-2016 o 01h11
Ciekawe czy ktoś jeszcze w ten ostatni dzień się czymś pochwali XD
Ogólnie to piękne style, dziewczyny! Skomentuję parę, bo na wszystko nie starczy mi czasu xD
Dryad, cudowny leśny demon, ten makijaż jest obłędny.
Pythia, lolitko-pierrot bardzo elegancki, do tego piękne kolory. Czarny z czerwonym zawsze świetnie się prezentuje ^^
KanapkaczusHighus, obie style bardzo fajnie zrobiłaś ale ta 'zła' wersja mi się bardziej podoba
MariaANTONINA ten zombiak jest boski.. Sama chciałam zrobić zombie, ale takiego z Meksyku xD
serowakanapka, kolory są piękne i widzę, że wykorzystałaś tą przepiękną kiecę. Męczyłam się żeby przejść tą 40misje i ja zdobyć xD
Ja przychodzę już z ostatnimi stylami na haloween:
W sumie nie mam konkretnej nazwy dla tej styli ale chciałam się pobawić tymi kolorami, bo są fajne. No i grzybka musiałam koniecznie wykorzystać ^^
A tutaj jest moja Wampirza Królowa na balu. Strasznie podoba mi się ta suknia i ta bluzka więc sobie je połączyłam
#355 01-11-2016 o 10h11
Komentarze
Uff, skończyłam ;) To teraz wkleję moje 3 ostatnie tegoroczne style z KH, z czego jedna jest wynikiem Loteriady Harmoszek.
Japoński demon oni żywiący się sówkami. Jedną właśnie zwabił na swoją rękę, ale za chwilę odgryzie jej głowę. To takie okrutne (;A;)
Leszy, strażnik lasu i zwierząt, odmłodzony o kilka tysięcy lat. I aktualnie wkurzony, bo jakiś debil rzucił w sówkę kamieniem. (Kocham tę sówkę, uwielbiam jej używać.) Widzicie ją, jak się biedna schowała? :<
A tu mamy niebezpieczną morską czarownicę, rezydującą gdzieś w głębinach. Te rogi skojarzyły mi się z rafą koralową. Generanie myślałam, że Nine doda w poniedziałek jakieś ubranka i coś jeszcze ulepszę, ale nie dodała, więc zostaje jak jest.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (01-11-2016 o 17h01)
#356 01-11-2016 o 15h35
Moja pierwsza i nie ostatnia czarownica.
#357 01-11-2016 o 16h49
Hej ^^ Przychodzę z moją ostatnią stylizacją.
Kilka komentarzy:
szydelko89 Genialna dziewczynka i nawet fajnie udało Ci się ją pogrubić Genialnie to wygląda
Mizu0 To kolorowe jest genialne! ^^ Sama lubię ten grzybek, ale MM nie wystarczyło na niego Drugie też jest fajne tylko nie jestem pewna co do odcienia bluzki, ale poza tym to świetne
Saeniver Jak dla mnie 1 i 2 są lepsze od 3, ale wszystkie świetne Pierwsze 2 są bardziej dopracowane, 3 trochę gorzej, ale to szczegół Ogólnie genialne tylko żal mi małej sówki, której jest straszona, a potem zjadana, że tak to ujmę
Pewna wiedźma zapragnęła władzy i dzięki czarom udało jej się zasiąść na tronie. Nie nosiła jednak żadnej korony ani nic z tych rzeczy - na głowie miała misternie zrobioną czapkę składającą się z pawich piór (w tamtych czasach było ciężko o takie pióra i w tym kolorze) i czaszki szlachetnie urodzonego ( nie do końca żywego) dziecka. Ale sama nie zrobiła tej czapki - zrobiła ją dla niej zmarła babcia (też wiedźma, ale miała męża i to nie jednego tylko pięciu). Oprócz tego dostała od babci bransoletkę z włosów księżniczki (5 dni te włosy myła, a raczej prała) i kamieni księżycowych - widać, że były ze sobą bardzo związane. Niestety spódnica i szal nie są w dobrym stanie - młoda wiedźma przeszła w nich przez niejeden las i mimo dbania o nie, są w takim stanie.
Ma jeszcze ranę zadaną przez łucznika. Teoretycznie powinna umrzeć, ale ma pewien potężny eliksir. Dzięki niemu, rana niedługo się zagoi i na pewno nie będzie stanowić zagrożenia życia.
Jest zadowolona ze swego osiągnięcia, zwłaszcza, że dokonała go by pomścić babcię, która zginęła w typowy dla czarownic sposób.
Ogólnie rzecz biorąc, wszystkie macie świetne stylizacje ^^ To jest moja ostatnia gdyż funduszy brak i jutro koniec wycieczki
https://discord.gg/XyTtcas
#358 01-11-2016 o 17h31
Wiem, że to już było, jednak obie stylizacje mają lekkie zmiany.
Zielona zrobiona była na szybko na angielskim serwerze na wzór mojej stylizacji z polskiego serwera, przez co ma niedociągnięcia.
Czerwona była na serwerze hiszpańskim. Nie wiem, czy kogoś to zainteresuje, ale obie wygrały dzisiaj pierwsze miejsca w Miss Halloween. ^^
Ostatnio zmieniony przez SoJin (01-11-2016 o 17h31)
#359 14-12-2016 o 13h48
Odświeżamy temat!
Miałam tę stylę w głowie już od Halloween, kiedy tylko zobaczyłam tę kiecuszkę (i te koraaaaleeee *.*), czekałam tylko na KŚ, żeby ją wykończyć. Nie przedstawia nic konkretnego, miała być po prostu... chłodna
Link do zewnętrznego obrazka
#360 14-12-2016 o 17h44
Dasharia - woooooow. Twoja stylizacja jest świetna! Strasznie mi się podoba, jak wokół tego "naszyjnika" jest jeszcze jakaś jakby chmurka... Gahh, nie potrafię się wysłowić. Śliczna.
A ja przychodzę ze stylizacją, nad którą jeszcze trochę pracuję, zastanawiam się nad szczegółami, ale i tak się teraz pochwalę. Po prostu kiedy zobaczyłem te zamrożone nogi, nie mogłam się oprzeć:
#361 14-12-2016 o 18h04
Dasharia i @Lucia33, podobają mi się kolory, które użyłyście w stylizacjach. ^^ Bardzo ładnie wam wyszły.
Ja się trzymam bieli i czerni.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-12-2016 o 18h19)
We are in noir
#363 14-12-2016 o 18h30
Świetne stylizacje
Dasharia, Mineo aż mi się chłodno na sam widok zrobiło : )
@Lucia33 świetne kolory
Shiawase osobiście nie przepadam za świętami, ale w twojej stylizacji aż czuć tą magię i ciepło
Ja natomiast przychodzę z dwoma stylizacjami. Jedna zrobiłam dawno i tylko czekała na swój czas (co prawda jeszcze nie do końca skończona, ale co mi tam). Zaś drugą zrobiłam nie dawno praktycznie z nudów.
Pierwsza:
Druga:
A tu trochę zmieniona wersja
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-12-2016 o 23h07)
#364 14-12-2016 o 18h38
Ja przychodzę z zimową stylizacją inspirowaną "Fantastycznymi zwierzętami...". Wpakowałam do niej chyba wszystkie kojarzące się z magią stworzenia, jakie posiadam.
#365 14-12-2016 o 19h01
#366 14-12-2016 o 19h33
Dasharia, łączę się z serową, szkoda, że tak mało kto tej kiecki używa Uwielbiam te kolory i to co się dzieje wokoło Twojej miss - 100% królowa lodu
@Lucia33 Od razu skojarzyło mi się z jakąś strażniczką lasu Kolory świetne, nogi też, tylko mam wrażenie, że nieco "wyskakują" z całej stylizacji z tym brokatem. Nie wiem czy dodanie go gdzieś jeszcze poprawi efekt, czy może jednak przedobrzy
Mineo Monochromy zawsze w modzie Ogólnie cała stylizacja jest bardzo fajna, ale to na makijaż Twojej miss nie mogę się napatrzeć
Shiawase Twoja stylizacja na pewno wybija się na tle innych. Nie tylko oddałaś świąteczne ciepło, ale i wesoły nastrój - dzięki tłu mam wrażenie, że Twoja miss na okrągło śpiewa albo kolędy, albo około-zimowe piosenki (typu Last Christmas).
Nerra Muszę przyznać, że choć obie stylizacje na swój sposób mnie urzekły, to jednak druga podoba mi się bardziej. Zdaje się być bardziej spójna. No i misio ;3
Lupin Świetna stylizacja - kolejna na którą jak się patrzy, to od razu czuć ciepełko ;3
serowakanapka Tak mało casuali, a tak fajnie Ci wyszło Co prawda prawą rękę Twojej miss odrobinę jeszcze widać, ale sam zamysł świetny
A ja przychodzę z czymś, co początkowo było casualem, później zaczęło się wrzucanie wszystkiego zimowego i przerabianie na śnieżynkę, a na końcu, cóż, wyszło jak wyszło Dałam ciemniejsze tło dla lepszej widoczności tego bajzlu, co to się za nią dzieje
#368 14-12-2016 o 20h28
Mineo jejciu jak mi się spodobało od razu ♥ Takie szarości u Ciebie zawsze fajnie wyglądają, a te rogi i kwiatki razem są cudne ♥
Lupin Tak bardzo zimowo inaczej, ale cudnie ♥ Prześlicznie to wygląda i tak ładnie współgra, kochaam Zwłaszcza twarz miss, ucieszona a jednocześnie wygląda jakby ten smoczek na czole zjeżdżał jej po twarzy i mina w stylu "no weź przestań, zachowuj się!"
Kharanne Ten ciastek tak fajnie z tym wszystkim wygląda :"D Wgl ta chmurka z księżycem ♥
agatkaa91 kocham te uszka i fryzurę :'D ładne połączenie elementów ♥
A ja chciałam tylko coś lekko przepchanego ale nadal delikatnego, w takim biało-błękicie jak śnieżynki ♥
#369 14-12-2016 o 20h55
nelumi - Stylizacja nadal delikatna jest ;3 Podoba mi się to, że nie użyłaś tylko bieli lub tylko błękitu.
agatkaa91 - Świetne połączenie tych błyszczących elementów
Kharanne - Tak prosto, ale bardzo mi się to podoba <3 Urocza twarz miss i świetnie zrobiona taka burza śnieżna za nią.
Lupin - Czuć taki trochę przepych, ale miło się na to patrzy. Plus, że stylizacja nie jest w bieli i delikatnych kolorach ;D
Shiawase - Strój utrzymany w takich miłych kolorach i w ogóle czuć już święta przez twoją miss ^^
A ja daję swoją miss zmienioną w kryształ. Może mało z zimą jakieś skojarzenie, ale użyłam dużo rzeczy z wycieczki i kolorystyka ;3; Pomysł mi się wziął jak zobaczyłam ten tron w tym kolorze i mi się skojarzył z Apexis crystals i stwierdziłam, że zrobię swoją miss jako złoże tych kryształów, ale na koniec wyszło trochę coś innego ;'3
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#370 14-12-2016 o 22h51
Dasharia - Śliczna stylizacja i nie wątpliwie oddaje to co miała oddawać ale jednak najbardziej urzekła mnie delikatna buzia miss. Wszystko ładnie do siebie pasuje
@Lucia33 - Nie mogę się doczekać końcowego efektu kiedy dokończysz tą stylizacje. Mimo wszystko już teraz robi spore wrażenie.
Mineo - Ładna i chłodna miss patrząca jak dla mnie trochę z góry na resztę.
Shiawase - Cudowna, ciepła i pozytywna kreacja. Jest na prawdę prze śliczna i chyba jak do tej pory urzekła mnie najbardziej.
Nerra - Przyzwoite i całkiem ciekawe stylizacje. Jednak chyba bardziej wolę drugą niż tą pierwszą
Lupin - Świetna robota z tą kreacją. Jest na prawdę magiczna i idealnie oddaje "Fantastyczne zwierzęta"
serowakanapka - Jak dla mnie jest okej ^^ rękę przy szaliku jeszcze trochę widać jednak myślę, że można by było ją podciągną jako taki kosmyk włosów.
Kharanne - Śliczna śnieżynka podczas śnieżycy. Na prawdę ładnie to wyszło. Chociaż dla mnie trochę szkoda, że ciasteczkowy ludzik jest cały biały.
agatkaa91 - Ładna, prosta i nieskomplikowana stylizacja a jednak ma w sobie wiele klasy. Dodatkowo podoba mi się to, że uszka z różkami idealnie zlewają się z fryzurą miss
nelumi - Można powiedzieć że miss jest uosobieniem śnieżnej pogody bardzo ładna i wcale nie wydaje się być aż tak przepchana
RobinRedem - Na prawdę niesamowity pomysł i świetne wykonanie. Od razu jak się spojrzy na miss wiadomo o co chodzi. Jestem za to ciekawa co takiego mogło się stać, że miss zmieniła się w piękny kryształ.
Ja za to przychodzę ze swoją Królową Śniegu
Ostatnio zmieniony przez Sante (14-12-2016 o 22h51)
#371 15-12-2016 o 02h04
Piękne stylizacje dziewczyny!
Sante - mimo tego, że stylizacja jest cała biała to nie jest nudna, fajnie się na nią patrzy :3
RobinRedem - świetny pomysł i ta kolorystyka <3 Przypomina mi to zły kryształ, który tłukłam w jakimś rpg xDD
nelumi - Śliczna i delikatna, pięknie dobrane kolory.
Kharanne - Twoja mi się najbardziej podoba No i jeszcze fajnie sie prezentuje na tym tle. A ciastek jest świetny
serowakanapka - Fajnie wykombinowane z tą ręką. I casual wyszedł Ci super, ja raz próbowałam ale odpuściłam xDD
Shiawase - Druga moja ulubiona styla <3 Bardzo ciepła i świąteczna. Twarz miss jest pocieszna i aż się uśmiechnęłam do niej xD
Ja przychodzę z moją skromną stylizacją. Spodobał mi się bardzo ten koteł i bluzka i coś z tym wykombinowałam
#374 15-12-2016 o 17h47
Ile wspaniałych stylizacji ^^
@Lucia33 Genialny zmrożony anioł Doskonałe użycie tych nóg, robi wrażenie
Mineo Bardzo ciekawa postać Można by zrobić o niej historię ^^ Wygląda mi na królową reniferów ^^
Ja przychodzę z małą dziewczynką, która ma słodkiego kotka-obrońcę i problemy z paskiem
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (15-12-2016 o 20h53)
https://discord.gg/XyTtcas