Saeniver - z twoich stylizacji najbardziej podoba mi się szlachcianka, uwielbiam stylizacje inspirowane modą historyczną! Casual też mnie zauroczył, stylizacja jest taka ciepła i domowa.
SoJin - świetny pomysł z zamrożoną miss! wykonanie też zasługuje na pochwałę.
AyuKim - najbardziej podoba mi się rosyjska śniegowa dama i zimowy elf. Obydwie stylizacje są cudownie "chłodne" i mają genialny makijaż!
Mineo - bardzo ciekawe połączenie, i te kolory! Zakochałam się w buźce twojej miss, jest przeurocza.
Kamiira - choinka jest nieziemska! Bardzo podoba mi się ta maska na twarzy miss, i błękitne elementy świetnie się komponują z zielenią.
agatkaa91 - podoba mi się to, że użyłaś trochę ciemniejszych barw, a mimo to stylizacja wyszła bardzo świątecznie.
Pokażę też moje ostatnie w tym evencie stylizacje:
Pierwsza stylizacja to po prostu casual, chyba nie ma co więcej pisać Bardzo spodobał mi się ten uroczy kaptur, te rączki i tak powstała ta stylizacja.
Druga stylizacja - już parę razy wcześniej robiłam stylizacje z motywem jelonka, ale tak uwielbiam jelonki i tak pasują mi do zimy i świąt, że nie mogłam powstrzymać się przed zrobieniem kolejnej stylizacji w tych klimatach Początkowo miała to być stylizacja typowo zimowa, ale teraz kojarzy mi się raczej z końcem zimy a początkiem wiosny - gdy jeszcze gdzieniegdzie widać śnieg i lód, ale zza niego zaczyna już przebijać zieleń i cała leśna fauna budzi się do życia.
Ostatnia stylizacja - znów casual. W te święta zdecydowanie królują u mnie urocze stylizacje, w przeciwieństwie do reszty roku
Ostatnio zmieniony przez Pythia (25-12-2016 o 20h28)