Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 27

#401 25-12-2016 o 20h21

Miss'na całego
Pythia
...

Saeniver - z twoich stylizacji najbardziej podoba mi się szlachcianka, uwielbiam stylizacje inspirowane modą historyczną! Casual też mnie zauroczył, stylizacja jest taka ciepła i domowa.
SoJin - świetny pomysł z zamrożoną miss! wykonanie też zasługuje na pochwałę.
AyuKim - najbardziej podoba mi się rosyjska śniegowa dama i zimowy elf. Obydwie stylizacje są cudownie "chłodne" i mają genialny makijaż!
Mineo - bardzo ciekawe połączenie, i te kolory! Zakochałam się w buźce twojej miss, jest przeurocza.
Kamiira - choinka jest nieziemska! Bardzo podoba mi się ta maska na twarzy miss, i błękitne elementy świetnie się komponują z zielenią.
agatkaa91 - podoba mi się to, że użyłaś trochę ciemniejszych barw, a mimo to stylizacja wyszła bardzo świątecznie.

Pokażę też moje ostatnie w tym evencie stylizacje:
Pierwsza stylizacja to po prostu casual, chyba nie ma co więcej pisać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Bardzo spodobał mi się ten uroczy kaptur, te rączki i tak powstała ta stylizacja.

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70720.jpg
Druga stylizacja - już parę razy wcześniej robiłam stylizacje z motywem jelonka, ale tak uwielbiam jelonki i tak pasują mi do zimy i świąt, że nie mogłam powstrzymać się przed zrobieniem kolejnej stylizacji w tych klimatach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Początkowo miała to być stylizacja typowo zimowa, ale teraz kojarzy mi się raczej z końcem zimy a początkiem wiosny - gdy jeszcze gdzieniegdzie widać śnieg i lód, ale zza niego zaczyna już przebijać zieleń i cała leśna fauna budzi się do życia.

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70722.jpg
Ostatnia stylizacja - znów casual. W te święta zdecydowanie królują u mnie urocze stylizacje, w przeciwieństwie do reszty roku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70724.jpg

Ostatnio zmieniony przez Pythia (25-12-2016 o 20h28)

#402 26-12-2016 o 18h03

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

Jako, że stylizacji jednak sporo przybyło, a mnie złapał paskudny leń, więc wybaczcie mi ten brak komentarzy. Jednak widecie, że każda stylizacja miała w sobie ''to coś''
Natomiast ja przychodzę z ostatnią stylizacją w tym evencie ( co prawda nie było ich też znowu jakoś specjalnie sporo, bo wena twórcza powiedziała Sayonara i odeszła w siną dal).

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/46/93/37/469337686b117c54efff03f46010aff8.png

Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-12-2016 o 18h04)

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#403 26-12-2016 o 19h35

Miss'nieobczajona
Jagna0
wpadajcie na profil...
Miejsce: częstochowa

ładne stroje tu widzę! najbardziej mi się podobało Ryuu ładne stroje miałaś przedstawione

#404 26-12-2016 o 19h36

Miss'nieobczajona
Jagna0
wpadajcie na profil...
Miejsce: częstochowa

Ryuu moja faworytka

#405 27-12-2016 o 18h10

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Cieszę się, że komuś się podobają moje stylizacje ale to nie zmienia faktu, że NIE PISZEMY posta pod postem. Od tego jest opcja edytuj.

Otwarte na prośbę pewnej użytkowniczki ;3

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#406 14-02-2017 o 20h42

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

//photo.missfashion.pl/pl/1/91/moy/72198.jpg
Była sobie królowa tak mroczna, że wokół niej często pojawiał się czarny dym zasysający wszystko. No prawie, ale każdy bał się zbliżać. Z całego serca nienawidziła walentynek, ale nie udało jej się "uchronić" własnego kraju przed tym świętem. 14 lutego dostała małe, czarne pudełeczko od znanego czarodzieja z innego kraju. "Jak na Ciebie to nie zadziała, to nie wiem co, ale otwórz". Z pudełeczka wyłonił się dym, ale biały. Ten czarny na nią niby nie działał, ale biały np. rozwiał jej włosy i pozwolił jej spojrzeć z innej perspektywy na życie, koniec bajki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://discord.gg/XyTtcas

#407 14-02-2017 o 23h16

Miss'na całego
BluszczTrujący
...

Śliczna bajka i bardzo fajna stylizacja. Podziwiam pomysłowość.

BluszczTrujący

#408 15-02-2017 o 14h18

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Kanapkaczus - fajny pomysł xD I urocza stylizacja!

Skoro temat otwarty, to też wrzucę walentykową stylizację, a co. ^^ Pomysł na nią wyglądał mniej-więcej tak: dużo różu! Dużo słitaśności!

Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (15-02-2017 o 14h19)

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#409 15-02-2017 o 16h11

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Dash, Twoja styla jest cudowna. Bardzo podoba mi się to tło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

To i ja wrzucę moją romantyczkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Chciałam koniecznie te nogi Saline wykorzystać i wyszło coś takiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/91/moy/72214.jpg

#410 28-04-2017 o 02h32

Miss'na całego
Pythia
...

Wreszcie pojawiła się wyczekiwana wycieczka steampunkowa, więc myślę, że pora odświeżyć temat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Na początek wrzucam moją stylizację przedstawiającą steampunkową wróżkę:
//photo.missfashion.pl/pl/1/93/moy/74277.jpg

#411 28-04-2017 o 08h48

Miss'na całego
kawajka
...

O rany wróżka jest rewelacyjna, ta stylizacja ma taki fantastyczny klimat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja stworzyłam mechaniczną strażniczkę morza, pochłaniającą statki nieroztropnie zbliżające się do jej kryjówki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/93/moy/74279.jpg

#412 28-04-2017 o 09h49

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

Pythia: Świetne połączenie fantasty z mechaniką. Wróżka wyszła ci niesamowicie

Ja natomiast przychodzę z kolejną wersją (chyba już trzecią) Mechanicznego Anioła inspirowanego książką o tym samym tytule. Co prawda stylizacja była przygotowana dużo wcześniej specjalnie na tą wycieczkę, ale ostatnie szczegóły dodałam właśnie teraz (Tak zmieniłam fryzurę xd)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/8c/4f/2f/8c4f2f7e7db0fd77a560e87bdb15a294.png

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#413 28-04-2017 o 12h01

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Onie Pythia
WASTED, też chciałam zrobić wróżkę, ale teraz to przegram na całej linii ;-;

Nerra
Pls te włosy z 1 zakładek fryzjera, czemu to zrobiłaś xDDDD

A ja mam zaczadzoną, zakwaszoną postapo azjatkę

//photo.missfashion.pl/pl/1/93/moy/74282.jpg

#414 28-04-2017 o 14h33

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Pythia, cudowna styla <3

Ja wczoraj do późna się męczyłam ze swoją, mam niedobór tego typu butów i spodni. No i z bluzką kombinowałam XD. Jutro jeszcze o dwa tony karnacje przyciemnię, bo dziś już nie mogę.

//photo.missfashion.pl/pl/1/93/moy/74291.jpg

#415 28-04-2017 o 14h51

Miss'wow
ellixp
.

Super stylizacje dziewczyny! :3
Ja zrobiłam mechaniczną apokalipsę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
https://images81.fotosik.pl/537/6fc74ac552430c46.png

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#416 28-04-2017 o 17h38

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Wszystkie macie bardzo fajne stylizacje. A to jest moja. W sumie robiona na szybko ale coś jednak wyszło co mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/93/moy/74299.jpg

#417 30-04-2017 o 01h30

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ja z okazji steampunku zrobiłam steampunkową wersję Meridy Walecznej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/93/moy/74333.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#418 30-04-2017 o 08h18

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Najbardziej z waszych nowych stylizacji podobają mi się Pythi, Mizu, Serowej i Ellixp /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Przyjemnie się na wasze misski patrzy.

Nie miałam przez długi czas pomysłu na to, co ubrać, ale coś zlepiłam :v

Ostatnio zmieniony przez Mineo (30-04-2017 o 08h18)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#419 30-04-2017 o 21h13

Miss'Sensei
AyuKim
They said I could be anything. So I became a disappointment.
Miejsce: 샤이니 월드

Pythia- to chyba jedna z najśliczniejszych i najsympatyczniejszych wróżek, jakie tu widziałam, a kolorystyka zwala z nóg.
Kawajka, Serowa- za pomysły, jak i wykonanie, szanuję w opór!
Mineo- niezmiennie jestem zachwycona, Twoje połączenia kolorów i dobór dodatków to mistrzostwo!

Sama w sumie nie do końca wiem, co ja tutaj popełniłam, bo gdzieś w trakcie tworzenia zgubiłam mój pierwotny zamysł, ale jest steampunkowo, jest tajemniczo, więc do zaakceptowania :v

#420 30-04-2017 o 21h25

Miss'na całego
kawajka
...

Stylizacje są naprawdę super, Merida mnie urzekła szczególnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A ja mam coś w stylu steampunkowego dżina, nad którym się głowię całe popołudnie i nadal czuję że to jeszcze nie do końca to, ale pochwalę się przynajmniej dotychczasową pracą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/93/moy/74355.jpg

#421 30-04-2017 o 21h30

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Pythia Cudne, nawet nie wiem co napisać XD Bardzo ładne nogi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
kawajka To samo, poza tym o nogach XD Te skrzydła są świetne ^^ Bardzo fajna strażniczka
Nerra Fajne ^^ Mi się podoba fryzura, kojarzy mi się z którymś anime, ale nie wiem którym XD
Mizu0 Cudne <3 10/10 Bardzo lubię kaptury i w ogóle XD
agatkaa91 Bardzo ciekawe ^^ Nie wiem jak to opisać, ale fajne ^^
Mineo Świetne ^^ Bardzo fajny pomysł na ułożenie rąk ^^

Ja zrobiłam dwie:
//photo.missfashion.pl/pl/1/93/gd/74305.jpg
No. Napisałam sobie takie tam opowiadanie, które ma tak właściwie wiele wersji. W jednej z nich główna bohaterka wygląda mniej więcej tak, ale ma inną karnację i dodatkowo potężne skrzydła ^^

Spoiler, bo to biała stylizacja, a tło forum jest białe, rozumiecie

A to jest bardzo, bardzo, bardzo luźna inspiracja męską wersją Angeli z Kuroshitsuji. Nie wiem jak się jej męska wersja nazywa, ale wiadomo o co chodzi.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ja go sobie wyobraziłam jako takiego bardzo honorowego wojownika, który nigdy nie krzywdzi słabszych i walczy zawsze po słusznej stronie. No może postać w anime nie była idealnie taka, ale to naprawdę luźna inspiracja XD

https://discord.gg/XyTtcas

#422 01-05-2017 o 07h31

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ło rany kawajka ten dżin jest super! I kolory są przepiękne <3

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#423 01-05-2017 o 15h53

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Wszystkie stylizacje są świetne ^^
Ale jedna podoba mi się najbardziej :>
kawajka - uwielbiam połączenie tych kolorów *.*

A ja na chwilę obecną mam zrobioną tylko jedną stylizację, bo te spodnie krzyczały wręcz żeby je wykorzystać i powstał sobie taki oto steampunkowy ogrodnik.
Albo bardziej ogrodniczka.
No nieważne, to architkekt krajobrazu niech będzie, bo to jednoosobowa forma  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif
//photo.missfashion.pl/pl/1/93/moy/74375.jpg

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#424 01-05-2017 o 23h57

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Pythia - piękna ta wróżka *.* A najbardziej podoba mi się jej makijaż, zwłaszcza oczy!

Kawajka - mega pomysł z tą strażniczką morza! W porównaniu ze stateczkiem Miss wygląda jak olbrzymi, morski potwór. Z jakiegoś powodu ta stylizacja kojarzy mi się z klimatem disney'owskiej "Atlantydy" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A co do drugiej stylizacji - bardzo nietypowa jak na klimaty wycieczki. I przesłodka! Te kolory *.*

Nerra - uwielbiam szarości <3 Bardzo zgrabne połączenie wszystkich elementów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Serowakanapka - intrygująca stylizacja - i te kolory! Zwłaszcza kolor włosów bardzo rzuca się w oczy i idealnie pasuje do ubrań i klimatu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Mizu0 - już się rozpłynęłam nad tą stylizacją w dziale z grami, więc nie będę się powtarzać. Krótko: boska stylizacja!

Ellixp - podoba mi się oddanie apokaliptycznej atmosfery, świetna robota /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Agatkaa91 - czerń i czerwień zawsze spoko ^^ No i również fajnie ujęty steampunkowy klimacik!

MariaANTONINA - WOW. Nie wpadłabym na zrobienie steampunkowej Meridy. *.* Świetnie ją przedstawiłaś, chylę czoła! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Mineo - takie "lepione" stylizacje też mogą być świetne i Twoja właśnie taka jest; bardzo tajemnicza i piękna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

AyuKim - hmmm... Steampunkowy bal maskowy? Lubię, jak stylizacje eventowe nie ograniczają się jedynie do rzeczy z wycieczkowych butików, a wykorzystanie tej maski to był strzał w dziesiątkę, świetnie podkreśliła tajemniczość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

KanapkaczusHighus - pierwsza jest taka prosta, co akurat jest plusem, bo od oglądania przeładowanych stylizacji na eventowej defiladzie można dostać oczopląsu xD A tu jest prosto i konkretnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Druga zaś od razu skojarzyła mi się z kapitanem jakiegoś powietrznego statku. Co do postaci, którą się inspirowałaś, to jej kompletnie nie znam, ale sama stylizacja - bardzo fajne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Podoina - też się czaję na te spodnie xD Tylko na razie nie mam pomysłu. Wyszło słodko - i jeszcze te kwiatki! :3 Dobrze wiedzieć, że w zaczadzonym, pokrytym sadzą, steampunkowym świecie jest jeszcze trochę miejsca na zieleń xD Btw, ten czarny nosek to celowy zabieg? Bo wygląda uroczo :3

No to teraz moje stylizacje.

Właściwie nie wiem, co ta miała przedstawiać - chciałam zrobić coś w monochromie i z kolorowymi włosami, to zrobiłam xD

Tutaj już był jakiś zamysł: chciałam zrobić coś z wykorzystaniem czapeczki i trybików w tle. xD No i tak oto wyszło steampunkowe nie-wiadomo-co, ni to podróżniczka, ni to mechanik... Ale czapajka fajna xD

Czekałam na powrót wycieczki, żeby móc sparować halloweenową sukienkę i ten fikuśny kapelusik... no i stało się xD

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#425 04-05-2017 o 18h36

Miss'Sensei
Saeniver
...

komcie komcie

Ja tym razem ciut późno, ale wczoraj zaraz po powrocie z majówki zaczęłam kleić.

//photo.missfashion.pl/pl/1/94/moy/74449.jpg
Na szybko skleiłam więc steampunkową, śmiertelnie groźną łowczynię grasującą po lasach (dołączony do niej był nagi boyfriend z porożem i futrem na pleckach, ale już go przebrałam).

//photo.missfashion.pl/pl/1/94/moy/74450.jpg
I efekt dzisiejszej 2-godzinnej mordęgi czyli steampunkowa wersja Megurine Luki. Już dawno chcialam zrobić jakiś alternatywny cosplay dla tego vocaloida, dzięki ci, Steampunk City, za te rękawki, bo w końcu coś się skleiło.

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (04-05-2017 o 20h00)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 27