Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 27

#326 26-10-2016 o 01h20

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ja też wrzucę dwie stylóweczki na raz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Po toksycznej wróżce postanowiłam zrobić klasyczną czarownicę na miotle i z rozhisteryzowanym kotem grającym towarzysza.

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68860.jpg

Później jednak KONIECZNIE chciałam wykorzystać te przepiękne skrzydła jako witraże w tle jakiejś scenerii i tak powstała schodząca z tronu... no właśnie, kto? Na pewno nikt przyjemny. W końcu nie ma brwi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68912.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#327 26-10-2016 o 20h14

Miss'wow
Wiolecinka
...

MariaANTONINA - Ta druga kreacja.. Mega pomysł! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Choć gdybym nie przeczytała opisu, nawet bym nie zauważyła braku brwi.. xD

#328 26-10-2016 o 20h15

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

W końcu mam czas na napisanie komentarzy XD

komentarze

A ja dziś przychodzę z 'fanem black metalu', który odprawia swój obrzęd xD. Bawiłam się z nowymi makijażami i stwierdziłam, że fajnie wygląda i muszę coś z tym zrobić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68956.jpg

Tak się zaabsorbowałam pisaniem komentarzy, że znowu prawie garnek spaliłam, bo zapomniałam o gotującej się wodzie  X.x

#329 27-10-2016 o 00h00

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Toż to prawdziwy metalhead, nic tylko wpuścić go na koncert jakiegoś death metalowego zespołu! Świetny makijaż /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#330 27-10-2016 o 13h31

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Dziękuję za wszystkie miłe komentarze!

Na Wasze cudowności napatrzeć się nie mogę. Każda stylizacja jest prześwietna. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Pythia, Tobie to powinno się dać zakaz wrzucania tu czegokolwiek, bo wpędzasz w kompleksy xD Najbardziej spodobała mi się elfka - moim zdaniem mimo wszystko jest w klimacie, w końcu fantastyka też ma swoje "mroczne" oblicze... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A biała stylizacja nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z brankami Drakuli, jest upiorna (w pozytywnym znaczeniu!)

Misa-chan1906, Twoje "demonopodobne coś" będzie mnie chyba straszyć po nocach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Twarz przypomina trochę demony z "Naznaczonego" czy "Anabelle". A pomarańczowe akcenty wprowadzają dynamizm i sprawiają, że stylizacja rzuca się w oczy i nie daje zapomnieć.

Kawajka - dyniowość! Podoba mi się utrzymanie stylizacji w klasycznym, halloweenowym klimacie.

Redundancja, na pierwszy rzut oka widać, co stylizacja przedstawia. Jest elegancka i niepokojąca, do tego świetna twarz!

Agatkaa91, tez uwielbiam ten kolor /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bardzo wytwornie prezentuje się Twoja Miss, a niektore elementy sprawiają, że wygląda trochę dziko, coś jakby połączenie eleganckiej wiedźmy i szamanki - miodzio :3

Saeniver, a weź idź Ty razem z Pythią, też zasłużyłaś na bana ;_; Arszenikowa stylizacja jest tak bogata w symbolikę i tak piękna, że aż włosy dęba stają.

MariaANTONINA - czarownica wypadła idealnie, a bezbrwiowe coś wygląda tak... psychodelicznie? Ta babka na pewno nie jest normalna i na pewno nie ma dobrych zamiarów...

Mizu0 - Aaaaaaaa! Pikny! Dajta mnie tego chłopa! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Serio, jest klimat, jest moc, od samego patrzenia mam wrażenie, że gdzieś leci ciężki metal. ^^

No to teraz ja... Chociaż po tych wszystkich cudach to aż głupio coś wstawiać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Młoda arystokratka, urządzająca halloweenowy bal (tak, ten makijaż to że niby black od świeczki). Stylizacja zrobiona kawał czasu temu, na fali miłości do tej sukienki - czekałam tylko na KH, żeby ją ulepszyć.

Link do zewnętrznego obrazka

Zakochałam się w tych butkach, jak tylko je zobaczyłam. I kocham Nine za to, że zrobiła je właśnie pod to ułożenie nóg, bo dzięki temu idealnie pasują do jednej z moich największych, horrorowych miłości - pielęgniarki z Silent Hill! Jak ktoś nie wie, co to, to luknąć do spoilera (ale ostrzegam, widok nie jest przyjemny i osoby o słabej tolerancji na makabrę niech sobie odpuszczą!).

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#331 27-10-2016 o 15h32

Miss'wow
MariaANTONINA
...

O MAMUSIU, od razu wiedziałam, że to pielęgniarka z Silent Hill! Jest przepiękna, wypadła ci tak idealnie! Te mumiowe bandaże są jak stworzone do tego cosplayu. <3

#332 27-10-2016 o 19h29

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Wszystko pięknie dobieracie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

SoJin - Twoja potworna zielona Miss aż przyprawia o dreszcze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Miałaś super pomysł aby stworzyć taką stylizację.

Pythia - Twoje stylizacje budzą zachwyt.Wszystko super do siebie dobrałaś i wyszło super. Szczególnie podoba mi się Miss, która ma na sobie strój inspirowany karnawałem w Wenecji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Misa-chan1906 - Ubiór bardzo fajny, strach budzi ta maska, dzięki której ta stylizacja wygląda diabelsko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Kawajka - Miss z głową z dyni nadaje się do najlepszego filmu z gatunku horroru /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Saeniver - Pierwsza Miss z suknią z czaszek jest piękna, ale jeszcze piękniejsza jest druga z tymi pięknymi skrzydłami. Ja nie mam nawet pomysłu jak można je dobrać do stroju a Tobie się udało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

MariaANTONINA - jedna i druga stylizacja zasługuje na oklaski, pierwsza wiedźma (wybrałaś mój ulubiony kolor /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ), a w drugiej podoba mi się to, że fajnie wykorzystałaś tron oraz skrzydła.

Mizu0 - dobry metal to i dobra stylizacja. Akurat pasuje na Halloween.

Dasharia - Pierwsza stylizacja bombowa, a druga wygrała Halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Super przeniosłaś pielęgniarkę z Silent Hill do świata MissFashion /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A teraz moja Miss. Postanowiłam zmienić kolor i dzisiaj króluje czerwień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69011.jpg

#333 28-10-2016 o 18h07

Miss'Żółtodziób
...

Patrząc na wasze stylizacje chowam się po kątach.
Dasharia - ta pielęgniarka będzie mnie męczyć po nocach, ale odwzorowanie jest po prostu genialne!

Agatkaa91 - Trochę nie czuję twojej stylizacji, ale sama nigdy nie potrafiłam wykorzystać tych ciuszków, więc gratuluje.

Saeniver - brak mi słów. Obydwie są po prostu piękne.

MariaANTONINA - podoba mi się w szczególności ta druga. Świetny pomysł z tymi schodami i nogami.

Mizu0 - zazwyczaj nie lubię takich metalowych stylizacji, ale wow! Nie chciałabym wybrać się koncert z takimi ludźmi.

A ja się zinspirowałam nowymi łaszkami z Nine i to to mi wyszło:

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69042.jpg

#334 28-10-2016 o 21h39

Miss'Żółtodziób
Teith
...

Hej wszystkim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Tak na wstępie tylko, chciałabym się ze wszystkimi serdecznie przywitać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie jestem nowa na missfashion, ale jakoś nie byłam na tyle śmiała, żeby pisać posty, nie wiem czemu :> Kilka razy tylko coś napisałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Jeżeli chodzi o stylizacje to bardzo bym chciała wszystkie skomentować, ale jest ich naprawdę dużo! To jest takie niesamowite, że w sumie kilka różnych ciuchów w sklepie, a  każda stylizacja jest wyjątkowa, każda inna i naprawdę wspaniała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Kreatywność nie zna granic :3 heh
Poniżej moja stylizacja Halloweenowa: Szamanka :3 Czy ktoś chciałby być złożony przez nią w ofierze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pozdrawiam serdecznie! ^_~

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69044.jpg

#335 28-10-2016 o 23h17

Miss'na całego
inna137
:3
Miejsce: Nevereverland

Skomentowanie wszystkim byłoby czasochłonne ,ale skomentuje te stylizacje które są na tej stronie.
Teith Twoja szamanka jest mega.Kocham te pozę nóg ,bardzo dobrze ją wykorzystałaś.
Dasharia Obie twoje stylizacje są piękne.Zwłaszcza pielęgniarka.
Mizu0 Pięknie zgrane czarne elementy stroju.Makijaż pasuje fenomenalnie do stylizacji.
MariaANTONINA Najbardziej podoba mi się czarownica.To przez to ,że mam fioła na punkcie czarownic i sama ich wiele zrobię.Druga wygląda bardzo elegancko.
@Lucia33 Ciekawa inspiracja spódnicą karuzelą.Ładne kolory.
agatkaa91 Podoba mi się połączenie tych rączek do pozy nóg.Ładna przejrzysta czerwień.Jedynie kapelusz nie współgra kolorystycznie.

A oto mój potwór z kosmosu.
http://i67.tinypic.com/34h9uol.png

https://media.giphy.com/media/pPdxU3VZ1uNk3nBDXW/giphy.gif     

#336 29-10-2016 o 01h10

Miss'Sensei
AyuKim
They said I could be anything. So I became a disappointment.
Miejsce: 샤이니 월드

Wszystkie stylki jak zawsze zachwycające, ale ja zwrócę uwagę na moją ulubioną pielęgniarkę w wykonaniu Dasharia oraz genialne zastosowanie elementów do stworzenia tła przez MariaANTONINA. Biję pokłony dziewczyny!

A tymczasem przychodzę ze stylizacją zrobioną na szybko. Prawdopodobnie albo szybko ją zmienię albo poprawię, ale strasznie zachciało mi się jakiejś czarnej, poszarpanej paskudy, więc paskudę stworzyłam- upiorną zjawę nękającą ludzi w koszmarach :v

Ostatnio zmieniony przez AyuKim (29-10-2016 o 01h21)

#337 29-10-2016 o 01h54

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Syrenka!

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69018.jpg

#338 29-10-2016 o 05h25

Miss'na całego
Pythia
...

Przyszłam jeszcze z dwiema stylizacjami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69086.jpg

Młoda czarownica ze swoim czarnym kotem-chowańcem, a w tle jesień - moim zdaniem najbardziej magiczna pora roku (nie tylko przez Halloween! ^^).
//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69087.jpg

Początkowo chciałam zrobić coś w stylu creepy lolity, ale zakochałam się w tej masce i kołnierzu, i musiałam ich użyć, i wyszło coś w rodzaju lolity-Pierrota /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Komentarze

I dziękuję za wszystkie komentarze odnośnie moich poprzednich stylizacji!

#339 29-10-2016 o 12h16

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Zanim wszystko skomentuję, wieki miną :<. Ale coby przyjemność sprawić, bardzo podobają mi się stylizacji MariaANTONINA, są genialne, nic tylko podziwiać! Pythia, nie mogłam pominąć twoich dzieł, w pierwszej świeynie bawisz się tłem, a w drugiej idealnie skomponowałaś dodatki. Mizu0 baardzo fajny pomysł i jego realizacja ^^.

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69085.jpg
Sama nie wiem co to miało być. Chyba lalka w teatrze, gdzie nagle wybuchł pożar. No i już 4 stylizacja z rzędu, gdzie używam motylków, strasznie je lubię :).

#340 29-10-2016 o 17h54

Miss'całkiem całkiem
Sante
We're all mad here

Znów przychodzę i napatrzeć się nie mogą na wasze stylizacje laseczki. Wasza kreatywność i pomysłowość nie znają granic. Mam nadzieję, że do końca ewentu ujrzę tu jeszcze niejedno cudo ♥
Za to ja przychodzę dziś wyjątkowo z dwiema, a nie jedną stylizacją.
Pierwsza jest pumpkinowym demonem, żadna dynia w pobliżu nie może być bezpieczna, a brzuszek zawsze jest głodny.
http://images84.fotosik.pl/122/35075a39a9d00d11med.png
Druga stylizacja za to jest zainspirowana wszystkimi morskimi potworami i wiedźmami jakie pojawiły się do tej pory - tak troszeczkę wam pozazdrościłam i sama stworzyłam morskie straszydło.
http://images82.fotosik.pl/123/63ed7f9227495289med.png
I tak uczepiłam się okropnie tych włosów, ale one mi się tak podobają xD

#341 29-10-2016 o 18h22

Miss'całkiem całkiem
Dryad
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Miejsce: Fantazja

Wszystkie stylizacje zapierają dech w piersi ale najbardziej podobają mi się stylizacje Teith (fantastyczna Szamanka <3 gratuluję Halloweenowego podium!), Dasharia (jesteś GENIALNA! Kocham tą pielęgniarkę *3*), MariaANTONINA (uwielbiam większość Twoich stylizacji ale wróżką i syreną mnie rozwaliłaś <3) oraz Sante (Morski potwór cudo!).

A ja przychodzę z leśnym Demonem.

http://i63.tinypic.com/t6s6d2.jpg

#342 29-10-2016 o 18h47

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Same genialne stylizacje ^^
Skomentuję kilka:
MariaANTONINA W sumie nie wiem, która lepsza - ta zła bez brwi czy syrenka ^^ Obie genialne ^^ Genialne użycie tych spódnic ^^
Dasharia Genialny cosplay, aż się zainteresowałam tym filmem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wszystko świetne, ułożenie nóg i te bandaże na głowie... ^^
Teith Niezwykle genialne ^^ Świetna szamanka. Śliczne i kreatywne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Pythia Jak dla mnie ta lolita jest spoko i to bardzo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kołnierz bardzo pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja mam 2 nowe stylizacje:

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/gd/69037.jpg
Księżniczka pewnego królestwa. Mimo iż jest trochę rozpuszczona, to bardzo miła i sympatyczna postać. Jest przekonana o swojej urodzie, więc by móc się chwalić swoimi nogami bez narażania się na karę za noszenie krótkich spódnic, kazała krawcowej uszyć specyficzną suknię wyglądającą jak złożone skrzydła nietoperza.

Z jej nowego lustra wyszło takie coś:

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/gd/69088.jpg
To nie księżniczka w nietypowej sukni. To nietoperz cały we krwi. Miał kiedyś normalne, ciemne skrzydła, ale od czyjejś krwi się zabarwiły, tak samo jak materiał, którymi owinął sobie ręce. Czy to specyficzny bandaż? No i ma jeszcze czyjąś czaszkę w ręce... I w kapeluszu. Nie uczesał się ten nietoperz, ale to nie problem, gdyż niewielu jest w stanie patrzeć na jego twarz(?) ze względu na jego przerażające oczy.

https://discord.gg/XyTtcas

#343 29-10-2016 o 20h39

Miss'Żółtodziób
...

Pythia - śliczna czarownica! I to jesienne tło jest piękne. Podoba mi się chyba nawet bardziej niż ta czerwona stylizacja.
Sante - ta druga to naprawdę morskie straszydło. Wow.
Dryad - to coś będzie za mną łazić po nocach. Śliczna jesień.
KanapkaczusHighus - ten nietoperz bardziej mi się podoba, chociaż nigdy nie chciałabym go spotkać. Zazdroszczę talentu.

A ja przychodzę ze swego rodzaju aniołem stróżem, na którego wychowankowie mają zdecydowanie zły wpływ.

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69109.jpg

Ostatnio zmieniony przez Lucia33 (29-10-2016 o 20h41)

#344 29-10-2016 o 21h39

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

@Lucia33 Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Talentu za bardzo nie mam, ale i tak dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Świetny anioł stróż, ale w sumie nie zazdroszczę mu podopiecznych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Całe szczęście, że ciągle jest sprawny i wygimnastykowany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dryad Zapomniałam Ciebie skomentować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png przepraszam Genialna jesień ^^ Dużo liści i to kolorowych ^^ Bardzo ciekawa stylizacja ^^

https://discord.gg/XyTtcas

#345 30-10-2016 o 16h00

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Dryad, twoja leśna zmora jest cudowna! Nie mogę się napatrzeć na to, jak idealnie zgrałaś ze sobą wszystkie elementy. Ten makijaż jest niesamowity!

Morska wiedźma Sante też jest mistrzowska! Dość sporo macek się tam przewija, nic jej nie umknie, wszystkich złapie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#346 30-10-2016 o 16h59

Miss'całkiem całkiem
Kamiira
...

To ja skomentuję tylko stylizacje z tej strony, które mi się naprawdę nieziemsko podobają!
Po pierwsze Mizu0 Idealnie odwzorowany metal! Normalnie jakby jakiś stał przed Tobą gdy go tworzyłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Dasharia Pielęgniarka z Silent Hill naprawdę robi furorę!
MariaANTONINA Twoje stylizację podczas tego Halloween naprawdę są cudowne mimo że tak kolorowe to mimo wszystko maja w sobie coś takiego że świetnie pasują do tego święta!
No i Dryad taki przerażający leśny potwór naprawdę cudowna robota z makijażem!
A ja przychodzę z moją skromną stylizacją i jej historią:

Dawno temu w jednej z małych wiosek w Anglii krążyła pewna opowieść przekazywana z pokolenia na pokolenie...
Otóż w opowieści tej upierano się, że na jednym z pobliskich cmentarzy, którego powstanie sięgało jeszcze czasów celtyckich i gdzie można było dostrzec wśród grobów i mogił, celtyckie kręgi - pojawia się zjawa. Ale to nie byle, jaka! Miała to być baletnica, która dzięki mocy swego tańca sprawiała, że na mogiłach zakwitały czerwone maki! Ale to nie koniec opowieści, ponieważ jakby tego mało owa baletnica była aniołem i to nie byle, jakim bo Aniołem Stróżem. Według opowieści przychodziła ona na groby swych zmarłych podopiecznych, których nie zdołała uratować przed straszliwym losem... Za każdym razem, gdy tańczyła specjalnie dla nich - łzy, które roniła podczas tańca mieszały się z opadającym z jej skrzydeł piórami i wspólnie sprawiały, że na grobach rozkwitały czerwone maki! Nikt nie wie czy opowieść jest prawdziwa, ale jedno jest pewne raz do roku na jednym cmentarzu w Anglii na wszystkich mogiłach pojawiają się maki...

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/gd/69132.jpg

Ostatnio zmieniony przez Kamiira (30-10-2016 o 20h30)

"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."

#347 30-10-2016 o 20h07

Miss'na całego
inna137
:3
Miejsce: Nevereverland

Demon który pojawił się w wyniku rytuału.
http://i65.tinypic.com/2nk0tom.png

https://media.giphy.com/media/pPdxU3VZ1uNk3nBDXW/giphy.gif     

#348 30-10-2016 o 23h22

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Kamiira dziękuję! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png <3 <3

Moja kolejna i być może ostatnia Halloweenowa kreacja to zombie panna młoda prosto z Indii.
Jestem dumna, że nie zrobiłam ani jednej ciemnej, mrocznej stylówki (najbliżej była purpurowa wiedźma)! Kolory są super!

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/gd/69145.jpg

#349 31-10-2016 o 13h46

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Przypomniało mi się, że posiadam konto też na angielskiej i hiszpańskiej wersji gry. No i na tej hiszpańskiej stworzyłam kolejną stylizację. MariaANTONINA, napisałś wcześniej o tych skrzydłach jako o witrażach. Podpatrzyłam ten pomysł, bo sama tak o nich nie myślałam i próbowałam stworzyć palący się kościół, jednak oprócz witraży raczej nie kojarzy się tu nic z kościołem, więc to po prostu zwykły budynek z witrażami.
Tak więc przed wami palący się budynek, zaatakowany przez smoka.
http://i63.tinypic.com/2w59agi.jpg

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#350 31-10-2016 o 13h54

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Jestem pod wrażeniem waszej kreatywności. Wszystkie stylizacje mi się bardzo podobają. A teraz wrzucam swoją kolejną.

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/69164.jpg

Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 27