kawajka, MariaANTONINA o kurde, wasze stylizacje kolorystycznie to jak ogień i woda, ale łączy je to, że obie są śliczne! Dobra robota dziewczyny!
A ja przychodzę z pustynią (nie za mało Halloweenowe, by tu wstawiać?), a przynajmniej mi tak wyszło, z początku miała to być piaskowa śmierć, ale każdy wie jak się kończą plany, niemniej jednak postarałam się czaszkami trochę podtrzymać ten motyw. No i nie mogło się obyć bez motylków, na których punkcie mam fioła.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 27
#301 22-10-2016 o 19h16
#302 22-10-2016 o 21h06
JEJKU!! Przy takim przepychu stylizacji i to nie byle jakich aż wstyd mi wrzucać moją pierwszą halloweenową stylizację!!
A ogólnie to naprawdę chciałabym ocenić każdą stylizację z osobna bo wprost bombardujecie cudownymi pomysłami ale z najoryginalniejszych które zapamiętałam i muszę pochwalić to chyba stylizacje:
nivata przepiękny kolor i to wykorzystanie smoczusia do których mam sentyment cudowne!
MariaANTONINA Cudowny pomysł i realizacja a kolorystyka idealnie współgra!
No i oczywiście Stephanie! Genialny pomysł naprawdę w życiu nie wpadłabym na to żeby tak wykorzystać te skrzydła!
A tu moja skromna styla, która ma przedstawiać anioła, który już w pełni przemienił się w upadłego demona, ale płacze krwią za swoją utraconą czystością i niewinnością:
"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."
#304 23-10-2016 o 10h55
#305 23-10-2016 o 10h56
Dziewczyny, piękne stylizacje!
Komentarze!
Przychodzę z moją damą, która nie przedstawia w sumie nikogo konkretnego, ale bardzo chciałam stworzyć coś w żółtym kolorze, więc się udało:
Ostatnio zmieniony przez Setarah (23-10-2016 o 10h57)
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#307 23-10-2016 o 18h20
kawajka świetny pomysł! Kojarzy mi się z czasami kiedy grałam w Gothica!
serowakanapka świetne wykorzystanie tych skrzydeł prawie kojarzą mi się z gotyckimi witrażami co nadaje tej rzeźbie? charakteru
A ja śpieszę z moją kolejną stylizacją czyli czarownicą patrolującą okolice Łysej Góry w czasie Sabatu
"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."
#308 23-10-2016 o 18h41
Serowakanapka twoja Maria to Mistrzostwo po prostu aż chce sie ją podziwiać godzinami.
Kamiira twoja wiedźma jest czadowa.
Rainbow twoja pustynia jest naprawdę doskonałe według mnie.
Zaś dziś przedstawie wam moje wczorajsze dzieło.
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
#309 23-10-2016 o 18h52
Chociaż chiałabym skomentować każdą stylizację jaka tu się pojawiła nawet ba, zrobiłam to, to niestety nie mogę bo posta ucina mi gdzieś tak w jednej trzeciej. (Próbowałam nawet umieścić w spoilerze, ale rezultat był taki sam ;/)
Dlatego pozwolę sobie na ogólne podsumowanie.
ŁAŁ! Po prostu łał! Dziewczyny przechodzicie same siebie i wszystkie pomysły są niesamowite, a wykonania genialne.
Dziękuję jeszcze za miłe komentarze i przedstawiam swoja obecną stylizację: smutna zjawa.
#310 23-10-2016 o 19h09
Oh, dziewczyny ^^ Tyle genialnych stylizacji ^^
Aż nie wiem co skomentować i pewnie by się to nie zmieściło jak Sante.
Kilka komentarzy do stylizacji, które najbardziej mi wpadły w oko :
kawajka Genialny rycerz ^^ Bardzo ciekawy pomysł wykorzystania tych kości ^^
serowakanapka Mimo iż ten welon nie przypadł mi do gustu to i tak świetna stylizacja ^^ Kocham te skrzydła <3 - napawają mnie inspiracją ^^
Sante, genialna zjawa, tylko szkoda, że smutna Ale tak poza tym to genialnie ^^
A ja zrobiłam kolejną stylizację:
Można by pomyśleć, że to zwykła blondynka dotknięta chorobą psychiczną, ale te skrzydła... Czy to aby na pewno jest człowiek?
https://discord.gg/XyTtcas
#311 23-10-2016 o 20h39
Gdybym miała skomentować wszystkie stylizacje z tego KH, siedziałabym do rana, więc żeby było chociaż trochę fair powiem ogółnie: "ŁAŁ! Rany, dziołszki, ale macie pomysly!", a obszerniej skomciuję style z tej strony.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ja w końcu odhaczyłam WSZYSTKIE misje i mogę bawić się bez strachu, że zabraknie mi możliwości zmian fryzury/makijażu. A mam gotowych chyba z 6 styli...
Pierwsza to dziewczyna kwiat, piękna i delikatna, powoli zżerana żywcem przez motyle. Klepsydra ma symbolizować jej powolną śmierć.
Druga stylizacja to surowa i okrutna królowa smoków. Wielu głupców i najętych zabójców myślało, że szary smok za tronem to element kamiennego podestu... i jakież było ich zaskoczenie, kiedy smok okazywał się żywy. Pragmatyczna królowa czachy jednego z tych głupców użyła jako podstawkę na świecę. Dla dodatkowej ochrony złota bransoleta w kształcie smoka na jej ramieniu w razie potrzeby magicznie wydziela trujące wyziewy.
Przy okazji robienia tej styli trochę się wnerwiłam, bo zrobiłam dla królowej salę tronową w pokoju hotelowym... po czym się skapnęłam, że miss NIE DA się pomniejszyć, więc całą perspektywę i mój pomysł szlag trafił. I musiałam se wszystko skleić w programie graficznym ><' Tak to miało wyglądać (perspektywa naal trochę leży, ale trudno):
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (23-10-2016 o 20h41)
#312 23-10-2016 o 20h44
Nie przejmuj się tym, że się nie da to i tak jest śliczne ^^
Nie spodziewałam się takich mrocznych historii O.O Ale genialne ^^
Tylko żal trochę tej dziewczyny.
https://discord.gg/XyTtcas
#313 24-10-2016 o 12h14
Bardzo mi się podobają Wasze stylizacje, dziewczyny!
Tyle pięknych doszło, bardzo mi się podoba pomysł Stephanie na ustawienie miss tyłem. Rewelacja *u*
A ja zrobiłam drugą stylizacją przedstawiającą Panią Śmierć. Chciałam koniecznie ten tron wykorzystać do czegoś
#314 24-10-2016 o 19h54
Długo się zastanawiałam, czy to dodać, bo w tym evencie stoję w cieniu waszych stylizacji. Nie popisałam się. Dzień przed misją wydałam kasę na misje, teraz trzymam tylko dla zdjęcia z Harley. Ale no.
Nie wiem co to coś ma przedstawiać. Potwora z bagien XD
Widzę bardzo dużo niedociągnięć, dużo rzeczy mi nie współgra, ale co zrobić. :v
Zrobiłam to wstawię, może usłyszę chociaż krytykę XD
#315 24-10-2016 o 23h17
SoJin, nie wiem, co Ci tam nie pasi, jak dla mnie jest bosko O.O Takie duże, ciężkie, niepokojące, bagniste coś. Jak dla mnie bomba!
Wszystkich stylizacji nie będę komentować, bom leniwa, a dużo ich xD Ale, dziewczyny, naprawdę szacun, świetne są te kreacje. Najbardziej urzekła mnie zjawa Sante - bardzo podoba mi się wyciągnięta ręka, maska, w ogóle całość - aż dech zapiera. *.*
Ja w tym roku coś nie szaleję za specjalnie... no i wreszcie zrobiłam halloweenowego klasyka, czyli Śmierć. Taka typowa, pośladów nie urywa, no ale jak już jest, to wrzucę.
Link do zewnętrznego obrazka
#316 25-10-2016 o 02h07
Również powtórzę za wami, że wszystkie stylizacje są świetne, w każdej jest coś niepowtarzalnego i zachwycającego. Postanowiłam wyróżnić komentarzem stylizacje, które mnie szczególnie urzekły:
Komentarze
Od początku eventu stworzyłam jeszcze 4 stylizacje:
Od razu zakochałam się w tym kołnierzu i musiałam zrobić z nim jakąś stylizację, zdecydowałam się na (znów) wampirze klimaty i biel.
Przy tworzeniu tej stylizacji luźno inspirowałam się karnawałem w Wenecji, zależało mi na jak największym przepychu i dużej ilości błyskotek.
Stylizacja może nie pasująca w 100% do Halloween, dosyć klasyczna elfka i jej dwa smoki ^^
I ostatnia stylizacja, tym razem typowo Halloweenowa, upiorna laleczka zamknięta pod kloszem.
#317 25-10-2016 o 04h39
Ja myślę, że w tym wypadku cały czas możemy powtarzać to samo co poprzedniczki, bo stylizacje są naprawdę zachwycające! W zasadzie nawet ciężko porównywać je do siebie, bo każda jest niesamowicie niepowtarzalna z własną duszą i urokiem. Kilka stylizacji szczególnie zdobyło moje serce:
Komentarze
Ja natomiast bardzo chciałam stworzyć stylizację na halloween, ale totalnie jestem wypruta z pomysłów. Dlatego poszłam troszeczkę na łatwiznę z użyciem pajęczego ciała, ale starałam się chociaż w jakimś stopniu urozmaicić i nadać charakteru mojej miss. Wydaje mi się, że wykorzystanie takiego brązowawego koloru nada trochę naturalności i realności mojej pajęczycy, przez co stanie się cudownym okazem do kolekcji i eksperymentów zwariowanego arystokraty.
#318 25-10-2016 o 13h40
Te wszystkie zamknięte pod kloszem stylówki są piękne, tylko szkoda, że nie wszystkie elementy da się całkiem pod niego schować i to psuje czasem efekt.
Saeniver, twoja królowa na smoczym tronie jest piękna!
#319 25-10-2016 o 15h21
Matulu...
Halloween pełną parą, a Wasze stylizacje są obłędne. Skomentowanie wszystkich, które tu się pojawiły, zajęłoby miliony lat, dlatego wyrażę zachwyt tylko dla niektórych, a całą resztę zmieszczę w pełnym podziwu "przechodzicie siebie same wykonaniami i kreatywnością"~
Najmocniej urzekła mnie zjawa Sante (efekt rozmycia, twarzyczka, niepowtarzalny klimat... cudnie), śmierć Mizu0 (mam słabość do takich klimatów, ok?) i ta prosta Dasharia, potwór z bagien SoJin (bo potwory rządzą, a zwłaszcza bagniste), pierwsza i ostatnie stylizacja Pythia oraz pająk lumire (całą swoją miłość do tych stworzonek przelewam na Ciebie).
A ja przychodzę z demonopodobnym czymś, co właśnie płonie w ogniu własnej wściekłości bądź przez zetknięcie z powietrzem na tym ludzkim padole.
#321 25-10-2016 o 18h03
kawajka, ta Dynia jest najlepsza na świecie *u*
#323 25-10-2016 o 20h00
Wszystkie Wasze stylizacje nie wiem nawet jak opisać, bo wszystkie są super i są przepiękne. Każda z Was stworzyła niepowtarzalną kreację na Halloween Macie dużą wyobraźnię i o to chodzi w tej całej zabawie Tylko gratulować
A ja wstawiam swoją, oczywiście w tym roku u mnie króluje fiolet, ale będzie trzeba się przełamać na inny kolor
#324 25-10-2016 o 21h43
Ojej, dziękuję za tyle pochlebnych słów, bardzo się cieszę :>
komcie
Ja tymczasem przyturlałam się z kolejnymi 2 stylizacjami:
Do przejścia misji musiałam kupić tę koszmarną kiecę, której w innym wypadku w życiu bym nie kupiła. Postanowiłam więc ten przymus dobrze wykorzystać i stworzyłam... [teraz nastapi przydługa historia] W epoce wiktoriańskiej ludzie zakochali się w przepięknym odcieniu zieleni. Noszono suknie tej barwy, dziecięce ubranka, robiono zabawki, a nawet kładziono takie tapety. problem polegał na tym, że do otrzymania tego koloru wykorzystywano arszenik, który był trujący, a który stopniowo uwalniał się z tkanin, podtruwając wszystkich naokoło. A potem ludzie się dziwili, że dziewczęta słabowite, a niemowlęta umierały w łóżeczkach. No, jeśli miały zieloną tapetę w pokoju...[koniec historii]
...tak więc stworzyłam wiktoriańskie dziewczę, której zielona suknia z kośćmi i unoszącymi się czachami symbolizuje otaczający ją zewsząd trujący arszenik, który powoli ją zabija (starałam się ukazać rozpacz z poczucia beznadziejności na twarzy + niezdrowe rumieńce). Otwarta paszcza na brzuchu ma symbolizować wieczny fizyczny głód spowodowany noszeniem gorsetu. Ten głód dziewczyna stara się zasłonić wachlarzem z kośćmi, symbolizującym ówczesną idiotyczną morderczą dla kobiet etykietę i obyczajowość. Klosz symbolizuje ich życie zamknięte pod kloszem (lol, genialnie wymyśliłam...).
Gdy zobaczyłam te skrzydła, przypomniał mi się cytat z mojego ukochanego "Imienia róży", kiedy to brat Mikołaj, mistrz szklarski opactwa, biada nad tym, jak trudno jest odrestaurować witraże zrobione dawniej: "(...) nie da się już znaleźć dawnych kolorów, zwłaszcza tak przezroczystego błękitu, który możecie jeszcze podziwiać na chórze, a przez który, gdy słońce jest w zenicie, wlewa się do nawy światło doprawdy rajskie".
Tak więc moja stylizacja przestawia witraż zrobiony przez dawnych mistrzów, o żywych kolorach dających rajskie światło.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (25-10-2016 o 21h43)
#325 26-10-2016 o 01h17
Kreatywność Saeniver nigdy mnie nie zawiedzie *w*