Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 27

#301 22-10-2016 o 19h16

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

kawajka, MariaANTONINA o kurde, wasze stylizacje kolorystycznie to jak ogień i woda, ale łączy je to, że obie są śliczne! Dobra robota dziewczyny!

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68781.jpg

A ja przychodzę z pustynią (nie za mało Halloweenowe, by tu wstawiać?), a przynajmniej mi tak wyszło, z początku miała to być piaskowa śmierć, ale każdy wie jak się kończą plany, niemniej jednak postarałam się czaszkami trochę podtrzymać ten motyw. No i nie mogło się obyć bez motylków, na których punkcie mam fioła.

#302 22-10-2016 o 21h06

Miss'całkiem całkiem
Kamiira
...

JEJKU!! Przy takim przepychu stylizacji i to nie byle jakich aż wstyd mi wrzucać moją pierwszą halloweenową stylizację!!
A ogólnie to naprawdę chciałabym ocenić każdą stylizację z osobna bo wprost bombardujecie cudownymi pomysłami ale z najoryginalniejszych które zapamiętałam i muszę pochwalić to chyba stylizacje:
nivata  przepiękny kolor i to wykorzystanie smoczusia do których mam sentyment cudowne!
MariaANTONINA Cudowny pomysł i realizacja a kolorystyka idealnie współgra!
No i oczywiście Stephanie! Genialny pomysł naprawdę w życiu nie wpadłabym na to żeby tak wykorzystać te skrzydła!

A tu moja skromna styla, która ma przedstawiać anioła, który już w pełni przemienił się w upadłego demona, ale płacze krwią za swoją utraconą czystością i niewinnością:
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/gd/68790.jpg

"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."

#303 23-10-2016 o 10h22

Miss'na całego
kawajka
...

Rainbow kolory tej stylizacji są genialne, aż migają w oczach bardzo mi to pasuje do pustynnej burzy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A ja uznałam że spróbuję zrobić coś w stylu nieumarłego żołnierza i wyszło mi póki co coś takiego:
//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68831.jpg

#304 23-10-2016 o 10h55

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Nie dam rady skomentować tego wszystkiego, ale przyczepię się do kawajki, z zapytaniem, czy nie było innego koloru czaszki, bo ten różni się od reszty kości xD

I zapodaje moją toniemaryję, mimo, że może się skojarzyć

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68832.jpg

#305 23-10-2016 o 10h56

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Dziewczyny, piękne stylizacje!

Komentarze!

Przychodzę z moją damą, która nie przedstawia w sumie nikogo konkretnego, ale bardzo chciałam stworzyć coś w żółtym kolorze, więc się udało:

http://i68.tinypic.com/10wl06g.png

Ostatnio zmieniony przez Setarah (23-10-2016 o 10h57)

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#306 23-10-2016 o 17h24

Miss'ok
Keltia
Paranoiczna maruda

Odświeżyłam moją wiedźmę na halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68843.jpg

#307 23-10-2016 o 18h20

Miss'całkiem całkiem
Kamiira
...

kawajka świetny pomysł! Kojarzy mi się z czasami kiedy grałam w Gothica! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
serowakanapka świetne wykorzystanie tych skrzydeł prawie kojarzą mi się z gotyckimi witrażami co nadaje tej rzeźbie? charakteru
A ja śpieszę z moją kolejną stylizacją czyli czarownicą patrolującą okolice Łysej Góry w czasie Sabatu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/87/gd/68846.jpg

"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."

#308 23-10-2016 o 18h41

Miss'wow
Ayako81
Czuję się jakbym była szczelnie zamknięta, Przez stulecia samotna w nocy Czekam na kogoś kto...

Serowakanapka twoja Maria to Mistrzostwo po prostu aż chce sie ją podziwiać godzinami.
Kamiira twoja wiedźma jest czadowa.   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Rainbow twoja pustynia jest naprawdę doskonałe według mnie.

Zaś dziś przedstawie wam moje wczorajsze dzieło.

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68847.jpg

Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka

"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum" 

#309 23-10-2016 o 18h52

Miss'całkiem całkiem
Sante
We're all mad here

Chociaż chiałabym skomentować każdą stylizację jaka tu się pojawiła nawet ba, zrobiłam to, to niestety nie mogę bo posta ucina mi gdzieś tak w jednej trzeciej. (Próbowałam nawet umieścić w spoilerze, ale rezultat był taki sam ;/)
Dlatego pozwolę sobie na ogólne podsumowanie.
ŁAŁ! Po prostu łał! Dziewczyny przechodzicie same siebie i wszystkie pomysły są niesamowite, a wykonania genialne.
Dziękuję jeszcze za miłe komentarze i przedstawiam swoja obecną stylizację: smutna zjawa.
http://images82.fotosik.pl/109/a117e00f498f0662med.png

#310 23-10-2016 o 19h09

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Oh, dziewczyny ^^ Tyle genialnych stylizacji ^^
Aż nie wiem co skomentować i pewnie by się to nie zmieściło jak Sante.
Kilka komentarzy do stylizacji, które najbardziej mi wpadły w oko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png:
kawajka Genialny rycerz ^^ Bardzo ciekawy pomysł wykorzystania tych kości ^^
serowakanapka Mimo iż ten welon nie przypadł mi do gustu to i tak świetna stylizacja ^^ Kocham te skrzydła <3 - napawają mnie inspiracją ^^
Sante, genialna zjawa, tylko szkoda, że smutna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Ale tak poza tym to genialnie ^^

A ja zrobiłam kolejną stylizację:

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/gd/68851.jpg

Można by pomyśleć, że to zwykła blondynka dotknięta chorobą psychiczną, ale te skrzydła... Czy to aby na pewno jest człowiek? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://discord.gg/XyTtcas

#311 23-10-2016 o 20h39

Miss'Sensei
Saeniver
...

Gdybym miała skomentować wszystkie stylizacje z tego KH, siedziałabym do rana, więc żeby było chociaż trochę fair powiem ogółnie: "ŁAŁ! Rany, dziołszki, ale macie pomysly!", a obszerniej skomciuję style z tej strony.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ja w końcu odhaczyłam WSZYSTKIE misje i mogę bawić się bez strachu, że zabraknie mi możliwości zmian fryzury/makijażu. A mam gotowych chyba z 6 styli...

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68853.jpg
     Pierwsza to dziewczyna kwiat, piękna i delikatna, powoli zżerana żywcem przez motyle. Klepsydra ma symbolizować jej powolną śmierć.

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68855.jpg
     Druga stylizacja to surowa i okrutna królowa smoków. Wielu głupców i najętych zabójców myślało, że szary smok za tronem to element kamiennego podestu... i jakież było ich zaskoczenie, kiedy smok okazywał się żywy. Pragmatyczna królowa czachy jednego z tych głupców użyła jako podstawkę na świecę. Dla dodatkowej ochrony złota bransoleta w kształcie smoka na jej ramieniu w razie potrzeby magicznie wydziela trujące wyziewy.
     Przy okazji robienia tej styli trochę się wnerwiłam, bo zrobiłam dla królowej salę tronową w pokoju hotelowym... po czym się skapnęłam, że miss NIE DA się pomniejszyć, więc całą perspektywę i mój pomysł szlag trafił. I musiałam se wszystko skleić w programie graficznym ><' Tak to miało wyglądać (perspektywa naal trochę leży, ale trudno):
//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68857.jpg

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (23-10-2016 o 20h41)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#312 23-10-2016 o 20h44

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Nie przejmuj się tym, że się nie da to i tak jest śliczne ^^
Nie spodziewałam się takich mrocznych historii O.O Ale genialne ^^
Tylko żal trochę tej dziewczyny.

https://discord.gg/XyTtcas

#313 24-10-2016 o 12h14

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Bardzo mi się podobają Wasze stylizacje, dziewczyny!
Tyle pięknych doszło, bardzo mi się podoba pomysł Stephanie na ustawienie miss tyłem. Rewelacja *u*

A ja zrobiłam drugą stylizacją przedstawiającą Panią Śmierć. Chciałam koniecznie ten tron wykorzystać do czegoś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68867.jpg

#314 24-10-2016 o 19h54

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Długo się zastanawiałam, czy to dodać, bo w tym evencie stoję w cieniu waszych stylizacji. Nie popisałam się. Dzień przed misją wydałam kasę na misje, teraz trzymam tylko dla zdjęcia z Harley. Ale no.
Nie wiem co to coś ma przedstawiać. Potwora z bagien XD
Widzę bardzo dużo niedociągnięć, dużo rzeczy mi nie współgra, ale co zrobić. :v
Zrobiłam to wstawię, może usłyszę chociaż krytykę XD
http://i68.tinypic.com/4huwqa.jpg

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#315 24-10-2016 o 23h17

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

SoJin, nie wiem, co Ci tam nie pasi, jak dla mnie jest bosko O.O Takie duże, ciężkie, niepokojące, bagniste coś. Jak dla mnie bomba! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Wszystkich stylizacji nie będę komentować, bom leniwa, a dużo ich xD Ale, dziewczyny, naprawdę szacun, świetne są te kreacje. Najbardziej urzekła mnie zjawa Sante - bardzo podoba mi się wyciągnięta ręka, maska, w ogóle całość - aż dech zapiera. *.*

Ja w tym roku coś nie szaleję za specjalnie... no i wreszcie zrobiłam halloweenowego klasyka, czyli Śmierć. Taka typowa, pośladów nie urywa, no ale jak już jest, to wrzucę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Link do zewnętrznego obrazka

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#316 25-10-2016 o 02h07

Miss'na całego
Pythia
...

Również powtórzę za wami, że wszystkie stylizacje są świetne, w każdej jest coś niepowtarzalnego i zachwycającego. Postanowiłam wyróżnić komentarzem stylizacje, które mnie szczególnie urzekły:

Komentarze

Od początku eventu stworzyłam jeszcze 4 stylizacje:
//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68901.jpg
Od razu zakochałam się w tym kołnierzu i musiałam zrobić z nim jakąś stylizację, zdecydowałam się na (znów) wampirze klimaty i biel.

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68902.jpg
Przy tworzeniu tej stylizacji luźno inspirowałam się karnawałem w Wenecji, zależało mi na jak największym przepychu i dużej ilości błyskotek.

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68903.jpg
Stylizacja może nie pasująca w 100% do Halloween, dosyć klasyczna elfka i jej dwa smoki ^^

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68904.jpg
I ostatnia stylizacja, tym razem typowo Halloweenowa, upiorna laleczka zamknięta pod kloszem.

#317 25-10-2016 o 04h39

Miss'nieobczajona
lumire
...

Ja myślę, że w tym wypadku cały czas możemy powtarzać to samo co poprzedniczki, bo stylizacje są naprawdę zachwycające! W zasadzie nawet ciężko porównywać je do siebie, bo każda jest niesamowicie niepowtarzalna z własną duszą i urokiem. Kilka stylizacji szczególnie zdobyło moje serce:

Komentarze

Ja natomiast bardzo chciałam stworzyć stylizację na halloween, ale totalnie jestem wypruta z pomysłów. Dlatego poszłam troszeczkę na łatwiznę z użyciem pajęczego ciała, ale starałam się chociaż w jakimś stopniu urozmaicić i nadać charakteru mojej miss. Wydaje mi się, że wykorzystanie takiego brązowawego koloru nada trochę naturalności i realności mojej pajęczycy, przez co stanie się cudownym okazem do kolekcji i eksperymentów zwariowanego arystokraty.
//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68913.jpg

#318 25-10-2016 o 13h40

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Te wszystkie zamknięte pod kloszem stylówki są piękne, tylko szkoda, że nie wszystkie elementy da się całkiem pod niego schować i to psuje czasem efekt. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Saeniver, twoja królowa na smoczym tronie jest piękna!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#319 25-10-2016 o 15h21

Miss'gadułka
Misa-chan1906
Jestem chodzącym memem z Schopenhauerem
Miejsce: bez szału

Matulu...
Halloween pełną parą, a Wasze stylizacje są obłędne. Skomentowanie wszystkich, które tu się pojawiły, zajęłoby miliony lat, dlatego wyrażę zachwyt tylko dla niektórych, a całą resztę zmieszczę w pełnym podziwu "przechodzicie siebie same wykonaniami i kreatywnością"~
Najmocniej urzekła mnie zjawa Sante (efekt rozmycia, twarzyczka, niepowtarzalny klimat... cudnie), śmierć Mizu0 (mam słabość do takich klimatów, ok?) i ta prosta Dasharia, potwór z bagien SoJin (bo potwory rządzą, a zwłaszcza bagniste), pierwsza i ostatnie stylizacja Pythia oraz pająk lumire (całą swoją miłość do tych stworzonek przelewam na Ciebie).

A ja przychodzę z demonopodobnym czymś, co właśnie płonie w ogniu własnej wściekłości bądź przez zetknięcie z powietrzem na tym ludzkim padole.

https://67.media.tumblr.com/dd820a75df574e00a0821c641d35f972/tumblr_ofludj2JT71ubuz7to1_400.png

#320 25-10-2016 o 17h59

Miss'na całego
kawajka
...

Genialne są te wszystkie stylizacje, ale dnia by mi brakło żeby je odpowiednio skomentować, nad czym ubolewam, jednak muszę napisać przynajmniej tyle, że pająk w wersji Lumire jest arcydziełem! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A ja ukulałam takie coś, bo koniecznie chciałam coś zrobić z tymi dyniami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png :
//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68928.jpg

#321 25-10-2016 o 18h03

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

kawajka, ta Dynia jest najlepsza na świecie *u*

#322 25-10-2016 o 18h39

Miss'ujdzie
Redundancja
I'm already Tracer
Miejsce: Poznań

Wszystkie powyższe stylizacje są przepiękne i pomysłowe, aż brak mi słów, żeby każdą skomentować. Tymczasem przywlekam się ze swoją nieumarłą Hrabiną.
//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68932.jpg

#323 25-10-2016 o 20h00

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Wszystkie Wasze stylizacje nie wiem nawet jak opisać, bo wszystkie są super i są przepiękne. Każda z Was stworzyła niepowtarzalną kreację na Halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Macie dużą wyobraźnię i o to chodzi w tej całej zabawie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tylko gratulować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A ja wstawiam swoją, oczywiście w tym roku u mnie króluje fiolet, ale będzie trzeba się przełamać na inny kolor /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68934.jpg

#324 25-10-2016 o 21h43

Miss'Sensei
Saeniver
...

Ojej, dziękuję za tyle pochlebnych słów, bardzo się cieszę :>

komcie

Ja tymczasem przyturlałam się z kolejnymi 2 stylizacjami:

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68936.jpg
     Do przejścia misji musiałam kupić tę koszmarną kiecę, której w innym wypadku w życiu bym nie kupiła. Postanowiłam więc ten przymus dobrze wykorzystać i stworzyłam... [teraz nastapi przydługa historia] W epoce wiktoriańskiej ludzie zakochali się w przepięknym odcieniu zieleni. Noszono suknie tej barwy, dziecięce ubranka, robiono zabawki, a nawet kładziono takie tapety. problem polegał na tym, że do otrzymania tego koloru wykorzystywano arszenik, który był trujący, a który stopniowo uwalniał się z tkanin, podtruwając wszystkich naokoło. A potem ludzie się dziwili, że dziewczęta słabowite, a niemowlęta umierały w łóżeczkach. No, jeśli miały zieloną tapetę w pokoju...[koniec historii]
     ...tak więc stworzyłam wiktoriańskie dziewczę, której zielona suknia z kośćmi i unoszącymi się czachami symbolizuje otaczający ją zewsząd trujący arszenik, który powoli ją zabija (starałam się ukazać rozpacz z poczucia beznadziejności na twarzy + niezdrowe rumieńce). Otwarta paszcza na brzuchu ma symbolizować wieczny fizyczny głód spowodowany noszeniem gorsetu. Ten głód dziewczyna stara się zasłonić wachlarzem z kośćmi, symbolizującym ówczesną idiotyczną  morderczą dla kobiet etykietę i obyczajowość. Klosz symbolizuje ich życie zamknięte pod kloszem (lol, genialnie wymyśliłam...).

//photo.missfashion.pl/pl/1/87/moy/68937.jpg
     Gdy zobaczyłam te skrzydła, przypomniał mi się cytat z mojego ukochanego "Imienia róży", kiedy to brat Mikołaj, mistrz szklarski opactwa, biada nad tym, jak trudno jest odrestaurować witraże zrobione dawniej: "(...) nie da się już znaleźć dawnych kolorów, zwłaszcza tak przezroczystego błękitu, który możecie jeszcze podziwiać na chórze, a przez który, gdy słońce jest w zenicie, wlewa się do nawy światło doprawdy rajskie".
     Tak więc moja stylizacja przestawia witraż zrobiony przez dawnych mistrzów, o żywych kolorach dających rajskie światło.

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (25-10-2016 o 21h43)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#325 26-10-2016 o 01h17

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Kreatywność Saeniver nigdy mnie nie zawiedzie *w*

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 27