Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 27

#376 15-12-2016 o 21h16

Miss'na całego
Smolarka
As humans. We struggle for approval ✧・゚:*
Miejsce: Oficjalny Pomocnik Moderatora

Okej, czas na mój spam komentarzy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dasharia Dash, nieziemska stylizacja. Kocham, aw. <3 Ogólnie to pasuje mi klimatycznie do Freyi, czyli jednej z bohaterek mojego ukochanego filmu.
@Lucia33 Nie moje klimaty (no tak troszku, bo kolory podchodzą pod moje, hehs), ale stylizacja wyszła spoko. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mineo aw, jak ja lubię bogate stylizacje! ^^ Cud miód malinki, poważnie. <3
Shiawase o, moja druga świąteczna styla jest w podobnych kolorach! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ogólnie to lubię takie ciepłe, świąteczne klimaty, więc stylizacja jak najbardziej na plus. *i jeszcze ten uśmiech - doskonale uzupełnia jej uczucia!*
Nerra najbardziej podoba mi się pierwsza stylizacja. Bogata, uwielbiam takie (chyba już o tym wspominałam? ;')). Przypomina mi jakąś królową lodu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Lupin Potterhead, łączymy się! Fajna styla, mega mi się podoba!
serowakanapka spokoloko, nie tylko ręce wyglądają tu super! ^^' A poza tym, połączenie tej spódnicy z szalikiem wyszło rewelacyjnie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Kharanne dla mnie to jest mega kawaii, oks.
Fajnie wszystko się komponuje, według mnie stylizacja naprawdę udana.
agatkaa91 Wyszło super! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zmieniłabym tylko makijaż, ale poza tym - rewelacja.
nelumi Woo, jak delikatnie. ;o I te śoiczns pastelowe kolory... KOCHAAAM! <3
RobinRedem bardzo podoba mi się szmaragdowy odcień styli. Śliczne te kolory, nooo.
Sante Trochę nie w moim guście, ale mimo wszystko fajnie wyszło. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mizu0 Ooou, arystokratka! (/^▽^)/ Ciekawe odcienie, i zajejna miss. Widzę, że ona dużo czyta, no nie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Rebeka7 o, kojarzy mi się z taką 'lukrową wróżką'! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
kawajka nie moje klimaty, ale... W sumie, podoba mi się. :3 Ale druga..no, zwaliłaś mnie z krzesła. Cudo!
KanapkaczusHighus Fajnie wyszło. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A teraz czas na mnie! Oto moja lekko brokatowa stylizacja. (∩^o^)⊃━☆*+:。.。 Brokat tu, brokat tam. Wiem, że kolory mogą się teochę różnić, ake wiecie - mój komputer jakiś pokazuje, ż esą identyczne. :')
//photo.missfashion.pl/pl/1/88/gd/70394.jpg
Mam nsdzieję, że wyszło ok. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Smolarka (15-12-2016 o 21h18)

#1 soowon defender

#377 15-12-2016 o 21h28

Miss'na całego
Pythia
...

Dasharia - wow! świetne wykorzystanie tej sukienki, wygląda jak stworzona do takich stylizacji. Zachwyca mnie też tło, pięknie dopełnia stylizację. Całość wygląda naprawdę dostojnie!
@Lucia33 - świetne połączenie kolorów! Podoba mi się to, że stylizacja widocznie nawiązuje do zimy, ale dzięki tym skrzydłom i tej włóczni nie jest taka oczywista.
Mineo - piękny przepych! Cudnie wyglądają te rogi zestawione z tymi kwiatkami na włosach.
Shiawase - jak uroczo! Nie da się nie uśmiechnąć na widok tej stylizacji :3
Nerra - w pierwszej stylizacji przypadły mi do gustu niebieskie dodatki, stanowią ciekawy akcent. W drugiej podoba mi się ilość błyskotek, i oczywiście misio! Obydwie są świetne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Lupin - super pomysł, dzięki kolorom wyróżnia się na tle większości zimowych stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Całość wyszła bardzo oryginalnie.
serowakanapka - brakowało mi tu tak świetnych casuali! Poza wygląda bardzo fajnie, i kocham ten makijaż *.*
Kharanne - ten "bajzel" z tyłu wygląda bajecznie, dodaje magii całej stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Bardzo podoba mi się też makijaż, jest przeuroczy.
agatkaa91 - bardzo mi się podoba, całość jest bardzo elegancka, a te różki są uroczym akcentem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
nelumi - coś pięknego, podoba mi się, jak cała stylizacja wydaje się być pokryta delikatną mgiełką.
RobinRedem - niesamowity pomysł jak i wykonanie, bardzo ciekawie połączyłaś elementy z motywem kryształów.
Sante - zachwycająca Królowa, ciekawym akcentem jest ten wianek zamiast korony /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mizu0 - bardzo elegancka dama /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png piękna, subtelna kolorystyka. Lustro i kotek tworzą ciekawe tło.
Rebeka7 - dzięki tym kolorom i paskom całość wygląda wyjątkowo świątecznie, cudo! Dodatkowo trochę kojarzy mi się z Szalonym Kapelusznikiem ^^
kawajka - 1: strasznie podoba mi się kolorystyka tego tronu, idealnie pasuje do stylizacji cukrowej wróżki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 2: coś pięknego, bardzo fajny pomysł! Niesamowite jakie pole do popisu w kwestii stylizacji daje ten tron /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
KanapkaczusHighus - bardzo urocza stylizacja, szczególnie spodobał mi się ten pomysł z wykorzystaniem tej pantery do zakrycia nóg /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Smolarka - cudowne kolory /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I bardzo podoba mi się ta fryzura, nie mogę się doczekać, aż sama z nią coś wymyślę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Moja pierwsza stylizacja powstała jeszcze jeszcze przed otwarciem ŚK, ale myślę, że mogę ją tu zaprezentować, bo chciałam, by klimatem nawiązywała do świąt. Właściwie nie ma w niej żadnego ukrytego sensu, chciałam tylko stworzyć coś uroczego i słodkiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70401.jpg

Ten kryształowy tron od razu skojarzył mi się ze złożem kryształów w jaskini. Moja stylizacja przedstawia elfkę zamieszkującą właśnie taką jaskinię, strzeżoną przez smoka... no dobrze, mini-smoczka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png (plus wilczek dla klimatu ^^)
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70402.jpg

Ostatnio zmieniony przez Pythia (15-12-2016 o 21h30)

#378 15-12-2016 o 21h29

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Lupin Zakochałam się w Twojej stylizacji, jest fantastyczna T^T. Mega pomysł.
serowakanapka Trzy łapy zawsze spoko.
Kharanne Rany, jakie urocze cudo T^T Link do zewnętrznego obrazka
agatkaa91 Ładna styla! Czyli jednak błękit i złoto dobrze mogą razem wyglądać!
nelumi Jaka Twoja miss śliczna ;-; Cudnie, delikatnie.
Link do zewnętrznego obrazka
Sante Zimno mi od samego patrzenia na Twoją miss. Dobrze się na nią patrzy.
Smolarka Bardzo podoba mi się makijaż i to, że poszłaś w fiolet. Cała styla sprawia, że lśni. Najss!
Pythia, pierwsza stylizacja jest słodka, urocza, mniam normalnie! Kocham króliczki, więc jeszcze bardziej mnie urzeka. Na drugą stylizację miałaś świetny pomysł, podoba mi się bardzo :d

https://68.media.tumblr.com/10f616886db0a6356b14305e94488009/tumblr_inline_ohooc3dGoU1u0nmku_500.gif

Postanowiłam zrobić wersję w czerni i coś w stylu bliźniaczki.
Stawiając je obok siebie może będzie ten efekt widać xD.
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-12-2016 o 20h04)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#379 16-12-2016 o 12h12

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

komentarze

No a ja przychodzę z pewnie kolejnym nie wypałem.
Stylizacja miała/ma przypominać białego lisa. Może średnio świątecznie, no ale lis śnieżny.
Ogólnie ubolewam jeszcze nad zerową ilością futrzanych spodni, ale jak to się mówi ''Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.''
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/52/0a/cf/520acf787331179c44d203ba282b49e3.png

Ostatnio zmieniony przez Nerra (16-12-2016 o 12h18)

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#380 16-12-2016 o 20h10

Miss'Sensei
Saeniver
...

komentarze

A ja zaczynam skromnie i chyba zwyczajnie, ale po zobaczeniu tej bluzki nie mogłam się oprzeć pomysłowi.
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70416.jpg

1862 rok, pewna młoda dama, nie arystokratka, ale córka dżentelmena, racząc się łykami gorącej herbaty, przystraja dom, podśpiewując radośnie pod nosem, bo uwielbia klimat Świąt, zapach świerkowych gałązek i pieczonych jabłek z cynamonem.

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#381 16-12-2016 o 21h33

Miss'towarzyska
Rebeka7
I don't know what I want, so don't ask me. ~Piesełek~
Miejsce: Polskie Ikebukuro - jestem tu wcieleniem Izaya'i

Nawet komentować nie będę - wszystko jest wyjątkowe! Każda stylizacja oryginalna i świąteczna.

A tu moje drugie ,,cuś" - w lżejszych barwach.
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70419.jpg

#382 17-12-2016 o 13h59

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Czy mikołaj to oklepany pomysł? Mój jest kobietą i nie może włożyć nogi do komina.
http://i66.tinypic.com/2hn3xh0.jpg

Kolejna stylizacja. A jeszcze wczoraj mówiłam sobie, że połapię gwiazdy, nie będę się przebierać.
Moja miss została zamrożona. Stylizacja nosi wdzięczną nazwę Frozen.
http://i65.tinypic.com/15p1t9i.jpg

Ostatnio zmieniony przez SoJin (17-12-2016 o 23h17)

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#383 17-12-2016 o 23h49

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Dziewczyny ! Macie niesamowite stylizacje, każda z Was stworzyła oryginalne stroje, dodając od siebie dużo serca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wiecie jak dobierać różne ubranka aby wyszło z tego idealne połączenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A to moja Miss, fryzurka oraz różki mi tak przypadły do gustu, że postanowiłam znowu z nich skorzystać. Tym razem postawiłam na czerwień, bo w końcu z tym kolorem kojarzą mi się Święta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70442.jpg

#384 18-12-2016 o 11h00

Miss'Sensei
AyuKim
They said I could be anything. So I became a disappointment.
Miejsce: 샤이니 월드

Jestem zbyt leniwa, więc zamiast oceniać wszystkie Wasze prześliczne stylizacje pozwolę sobie wyróżnić moich faworytów:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Póki co przybywam z dwoma stylizacjami. Pierwsza przerobiona ze steampunkowego outfitu. Biała, zimowa, więc się nada :v Zrobione na szybko, więc nawet screena nie zdążyłam zapisać :<

W drugiej postanowiłam spróbować po raz pierwszy od dawna dość zwyczajnej stylizacji,uroczej, dziewczęcej i, co najważniejsze, świątecznej :> Prawdopodobnie jeszcze nad nią popracuję, ale póki co wrzucam.

Ostatnio zmieniony przez AyuKim (18-12-2016 o 11h14)

#385 18-12-2016 o 19h04

Miss'ujdzie
Lahlae
Lea

Dasharia, uwielbiam kolorystykę tego stroju (mimo że jest identyczna jak w systemie, w którym codziennie pracuję i w nim jest fuj), cudowna królowa śniegu. Widziałabym taką w jakiejś ślicznej animacji.

Shiawase, absolutnie przeurocza! Podoba mi się wyraz twarzy Twojej miss i pierniczkowy towarzysz.

Lupin, tak bardzo potterowska <3 Zawsze lubiłam świąteczne rozdziały z pierwszych części HP, były takie urocze i cieplutkie, zupełnie jak Twoja stylizacja.

Rebeka7, zbyt ostre określenie zdecydowanie! Twoja miss jest jedną z tych, które podobają mi się tu najbardziej. Wyróżniasz się kolorystyką i zakręceniem (:

Saeniver, może i skromnie, ale absolutnie w Twoim stylu i przeuroczo. Uwielbiam te drobne szczegóły, które "robią" całą stylizację.
Ta bluzka od razu mi się spodoboła, ale zapłakałam, gdy zobaczyłam kombinacje kolorystyczne </3

SoJin, Mikołaj jest taki pocieszny, a pomysł z niemieszczącą się w kominie nogą świetny!

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70472.jpg
Stylizacja przed-eventowa, ale wpisująca się w klimat. Miałam do niej ewentualnie coś dodać, ale nie znalazłam nic pasującego wśród nowych rzeczy w KŚ, więc nic nie zmieniałam.

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70473.jpg
To tkwiło w moich zapisanych stylizacjach chyba od czerwca i też czekało na nowe rzeczy, ale ostatecznie dodałam tylko pasek, bez którego stylizacja chyba jednak wyglądała lepiej.

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70474.jpg
Stworzona na szybko po ustrzeleniu gwiazdki baletnica. Chciałam koniecznie użyć tych rąk, ale ciężko znaleźć mi cokolwiek, co zakrywałoby wszystko, co chcę zakryć.

#386 18-12-2016 o 20h03

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Nerra, świetny lis! Bardzo pasuje do Halloween xD Dałaś sobie z nim radę.
Saeniver. Genialny makijaż Twojej miss  T^T! I kolorystyka genialna. Od razu na myśl przychodzą święta jak się na nią spojrzy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
SoJin, ta druga to mistrzostwo. Ucz mnie w sztukę!
AyuKim <3 Pierwsza jest prześliczna. A druga jak na pierwszy raz.. nie wygląda.  jest bardzo urocza. Lubię takie :3
Lahlae Pierwsza stylizacja jest moją ulubioną.

https://68.media.tumblr.com/10f616886db0a6356b14305e94488009/tumblr_inline_ohooc3dGoU1u0nmku_500.gif

Szaleję w tym roku z pomysłami. Bardzo chciałam użyć tej fryzury i księżyca, więc wyszło takie cuś xD

Ostatnio zmieniony przez Mineo (19-12-2016 o 14h31)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#387 19-12-2016 o 21h35

Miss'Sensei
Saeniver
...

Za wszelkie błędy przepraszam, spałam 3h.

komcie

Przez pierwsze półtora dnia eventu tu jest zawsze taki BOOM, a potem od czasu do czasu ktoś coś wrzuci... Nigdy się na ten boom nie mogę załapać, trudno, więc odgrzewam kotleta.

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70495.jpg

Tym razem bardzo świątecznie w kolorkach - niesforna skrzatka, która czasem woli się poobijać i pooglądać prezenty przygotowane dla dzieci, robiąc przy tym niechcący straszliwy bajzel, niż zakasać rękawy i naprawdę pomóc świętemu Mikołajowi.

☃ ... ❅ ❄ ❆ ❄ ❅ ❄ ❆ ❄ ❅ ❄ ❆ ❄ ❅ ❄ ❆ ❄ ❅ ❄ ❆ ❄ ❅ ... ☃

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70496.jpg

Bardzo lubię te poranki, kiedy się budzę, a na dworze jest bialutko, jest śnieg, chociaż dzień wcześniej jeszcze go nie było. Dlatego stworzyłam śniegową chmurkę upiększającą w nocy świat swoją białą magią.

#388 19-12-2016 o 22h07

Miss'Sensei
AyuKim

Jako że czuję w te święta pociąg do ciepłych kolorków postanowiłam pobawić się troszkę złotem i czerwienią c:

#389 20-12-2016 o 00h01

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Kiedy jesteś najfajniejszym misiakiem jakiego może dostać twój partner na gwiazdkę xDD

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70501.jpg

SoJin Fajne ombre Ci wyszło, z tej lodowej styli

I jeszcze polajkuje 2  czerwono - złote stylki nade mną bo lubię te kolorki :3

Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (20-12-2016 o 00h02)

#390 20-12-2016 o 02h53

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

komcie

A ja przychodzę z dwiema stylami:

Tą pierwszą w sumie zrobiłam spontanicznie, nie miałam za bardzo weny więc wyszło skromnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70506.jpg

A tu wesoły skrzacik /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Uwielbiam czerwienie i zielenie wiec musiałam coś w tych kolorach stworzyć ^^
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70507.jpg

#391 21-12-2016 o 17h23

Miss'wow
Ayako81
Czuję się jakbym była szczelnie zamknięta, Przez stulecia samotna w nocy Czekam na kogoś kto...

Tyle pięknych stylizacji tu widzę aż nie wiem co powiedzieć.
Każda jest genialna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
To i ja wstawię swoją jedną która dziś powstała  dzięki niektórym elementom z butiku,gwiazd oraz  zadań z którymi ruszyłam  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70542.jpg

Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (21-12-2016 o 17h53)

Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.

"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum" 

#392 21-12-2016 o 22h41

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

A ja przychodzę z azjatycką łyżwiarką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70548.jpg

#393 22-12-2016 o 22h11

Miss'Sensei
Saeniver
...

komcie

Jutro jadę do domu (czyli praktycznie bezinternecia), więc wrzucę jeszcze ostatnie style, żeby się nie zmarnowały.

//photo.missfashion.pl/static/stars/pl/1/157/156599-319.jpg
     Tę stylę stworzyłam ją specjalnie do tego zdjęcia, więc wklejam zdjęcie. Chciałam, żeby to wyglądało trochę jak te początkowe screeny z gier typu Street Fighter albo Mortal Combat. Wiecie, Ciastek vs Łakoma Pożeraczka Pierniczków. ŁPP uwielbia pierniczki, zwłaszcza w czekoladzie, co widać - ma ogromną plamę z czekolady na swetrze, rozpuszczona czekolada, niczym krew, skapuje jej też z palców, odrobinę czekolady zostało jej też w kąciku ust. A jej wzrok mówi - "Pokonam cię i zeżrem!"

°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆°

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70569.jpg

Casual. Chyba. Temat: ubieranie choinki. A tak naprawdę chciałam użyć tego płaszczyka.

°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆*°☆°

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70572.jpg
Głupie białe tło forum jest głupie.

Ostatnio po raz pierwszy w życiu zaczęłam oglądać "Potop" i ten płaszczyk natychmiast skojarzył mi się z Oleńką, słynną radosną sceną z kuligiem i ogólnie modą z tamtych czasów. I tak powstała uwielbiająca zimę i zabawy na śniegu polska szlachcianka z połowy XVII w.

#394 22-12-2016 o 22h38

Miss'Żółtodziób
...

Saeniver - ogromne wow. Ta "pożeraczka pierników" z gwiazdą to genialne połączenie.
Druga stylizacja jest również śliczna. Aż świeci świętami.

Rainbow - co prawda nie czuję tutaj klimatu świąt, ale strasznie podoba mi się sposób, w jaki zrobiłaś kostium do tańca.

Ayako81 - podoba mi się użycia lampiona, ale trochę nie pasuje mi czerń - tochę nieświąteczny kolor. Ale przynajmniej jest ciekawie.

Mizu0 - ten skrzacik jest przeuroczy! Nie mogę się na niego napatrzeć.

A ja przychodzę z dzisiaj sklejonym aniołkiem. Bardzo chciałam wykorzystać tą bluzkę oraz jakieś skrzydła i proszę bardzo, nawet mi się podoba.

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70573.jpg

#395 23-12-2016 o 10h12

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

serowakanapka Genialny misiak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Saeniver kolejne 3 genialne stylizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie wiem za bardzo którą i jak skomentować, ale najbardziej mi się podoba Oleńka i podpis "głupie białe tło forum jest głupie".
Głupie, aczkolwiek 1 raz się przydało - do mojej stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/gd/70550.jpg
Młoda księżniczka nieposiadająca prawdziwych nóg ma niedługo zostać koronowana. Ma tyle obowiązków, że aż musi się rozdwoić, co nie jest zbytnio możliwe. Jest upał, a jedyny chłopak od wachlowania się połamał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Trenerka od zwierząt ma za dużo zwierząt by zająć się ukochaną sówką księżniczki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Młoda dziewczyna musi iść zobaczyć suknię koronacyjną. Rozmiar ok., tylko ma się podobać. Przyszła królowa jest zadowolona mimo iż musi trzymać swoje ręce w dziwny sposób.

https://discord.gg/XyTtcas

#396 23-12-2016 o 14h55

Miss'Sensei
AyuKim

Za oknami śniegu brak, więc przynajmniej w mojej stylizacji jest :>
Rosyjska śniegowa dama gotowa, by zamrozić wszystkich wzrokiem.

#397 23-12-2016 o 18h57

Miss'całkiem całkiem
Kamiira
...

Co do stylizacji to jak zwykle dużo by komentować bo jak zwykle przechodzicie same siebie, więc skomentuję tylko te, które najbardziej podobają mi się na tej stronie:)
Pythia twoja stylizacja zdecydowanie wpada w oko jest wręcz niemożliwie sweet&cute !! ale ja lubię takie klimaty więc mi się podoba;P
Następnie Saeniver twoja stylizacja arystokratki świetnie wygląda dzięki tej zieleni i dzięki temu zdecydowanie wpasowuje się w klimat świąt. Jestem zdecydowanie na tak dla tej stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
SoJin Miss zamrożona w krysztale kapitalny pomysł!! Zdecydowanie pięknie wygląda!
Mineo super stylizacja zdecydowanie klimat, dzięki któremu rozpoznaję twoje stylizacje jak dla mnie im więcej takich tym jestem szczęśliwsza! Zdecydowanie zasłużone podium dla ciebie!
serowakanapka Genialny misiaczek!! Zdecydowanie wyróżnia się na tle innych styli!!
Mizu0 Skrzacików nigdy za dużo! Zawsze są w modzie! Zresztą jak widać również u mnie poniżej, chociaż muszę przyznać, że twój wyszedł lepiej niż mój/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
A tu kilka moich stylizacji, których nie zdążyłam wrzucić od początku eventu!
Oczywiście podczas mojego pierwszego eventu w świątecznej krainie nie mogło zabraknąć elfika!
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/gd/70615.jpg
Na kolejny ogień poszło świąteczne drzewko żeby podtrzymać klimat świąt:
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/gd/70616.jpg
Natomiast na koniec zamarzyło mi się zrobić personifikację księżyca w lekko zimowych barwach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/gd/70617.jpg

"Dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane."

#398 23-12-2016 o 20h55

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Zawsze mi braknie słów, aby opisać każdą stylizację, ponieważ wszystkie są przepiękne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Są i elfy, choinki, Królowa Śniegu, pierniczki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png każda z Was zawarła motyw świąt dzięki czemu ten okres Missfashion jest wyjątkowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Podzielę się także moją stylówą, trochę czerni, złota i czerwieni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/89/moy/70623.jpg

#399 25-12-2016 o 15h41

Miss'na całego
Smolarka
As humans. We struggle for approval ✧・゚:*
Miejsce: Oficjalny Pomocnik Moderatora

Nie obrazicie się, jeżeli komentarze wstawię później? c:
Okej, przychodzę z następną stylizacją. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/89/gd/70696.jpg
W sumie, najtrafniejsze określenie do tej stylizacji to "lalka".
Nie miała byc przerażająca - miała budzić niepokój. X'D
Jeszcze pracuję nad włosami i makijażem, ale efekt tymczasowej pracy mogę już wstawić.
EDIT: Widzę, że ręce są innego rodzaju. ._. Ups?

Ostatnio zmieniony przez Smolarka (25-12-2016 o 15h42)

#1 soowon defender

#400 25-12-2016 o 15h49

Miss'Sensei
AyuKim

Przybywam z ostatnią już chyba stylizacją w tym evencie. Postanowiłam zakończyć stylizacją na moją ulubioną kreaturę- elfa. Zimowego oczywiście :>

Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 27