Okej, czas na mój spam komentarzy!
Dasharia Dash, nieziemska stylizacja. Kocham, aw. <3 Ogólnie to pasuje mi klimatycznie do Freyi, czyli jednej z bohaterek mojego ukochanego filmu.
@Lucia33 Nie moje klimaty (no tak troszku, bo kolory podchodzą pod moje, hehs), ale stylizacja wyszła spoko.
Mineo aw, jak ja lubię bogate stylizacje! ^^ Cud miód malinki, poważnie. <3
Shiawase o, moja druga świąteczna styla jest w podobnych kolorach! Ogólnie to lubię takie ciepłe, świąteczne klimaty, więc stylizacja jak najbardziej na plus. *i jeszcze ten uśmiech - doskonale uzupełnia jej uczucia!*
Nerra najbardziej podoba mi się pierwsza stylizacja. Bogata, uwielbiam takie (chyba już o tym wspominałam? ;')). Przypomina mi jakąś królową lodu.
Lupin Potterhead, łączymy się! Fajna styla, mega mi się podoba!
serowakanapka spokoloko, nie tylko ręce wyglądają tu super! ^^' A poza tym, połączenie tej spódnicy z szalikiem wyszło rewelacyjnie!
Kharanne dla mnie to jest mega kawaii, oks.
Fajnie wszystko się komponuje, według mnie stylizacja naprawdę udana.
agatkaa91 Wyszło super! Zmieniłabym tylko makijaż, ale poza tym - rewelacja.
nelumi Woo, jak delikatnie. ;o I te śoiczns pastelowe kolory... KOCHAAAM! <3
RobinRedem bardzo podoba mi się szmaragdowy odcień styli. Śliczne te kolory, nooo.
Sante Trochę nie w moim guście, ale mimo wszystko fajnie wyszło.
Mizu0 Ooou, arystokratka! (/^▽^)/ Ciekawe odcienie, i zajejna miss. Widzę, że ona dużo czyta, no nie?
Rebeka7 o, kojarzy mi się z taką 'lukrową wróżką'!
kawajka nie moje klimaty, ale... W sumie, podoba mi się. :3 Ale druga..no, zwaliłaś mnie z krzesła. Cudo!
KanapkaczusHighus Fajnie wyszło.
A teraz czas na mnie! Oto moja lekko brokatowa stylizacja. (∩^o^)⊃━☆*+:。.。 Brokat tu, brokat tam. Wiem, że kolory mogą się teochę różnić, ake wiecie - mój komputer jakiś pokazuje, ż esą identyczne. :')
Mam nsdzieję, że wyszło ok.
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (15-12-2016 o 21h18)
#1 soowon defender