Podoina - Mnie też te grzybki oczarowały, ale za Chiny nie miałam pomysłu, a Tobie bardzo fajnie wyszło
Ayako81 - Jak oglądałam nowe halloweenowe ubranka zakochałam się w trzech rzeczach - tej metalowej masce, "wroniastej" spódniczce i latających czaszkach, a ty to wszystko skleiłaś w całość ♥ +te zielone elementy wyglądają bardzo ciekawie
Rebeka7 Czego chcieć więcej, dużo kwiatków, przepych i podarte ciuszki, to również kocham ♥♥♥ I w dodatku wszystko w najlepszym z możliwych odcieni różu
Sante - Od razu skojarzyło mi się z Thriller'em Michaela Jacksona
( A to moja jedna z ulubionych piosenek ♥ )
AyuKim- Wowowowow! Śliczna! Nie wiem czemu, ale od razu spojrzalam na tę planetę i dymek pomiędzy lewą reką przednią, a lewą tylnią, i to tak fajnie wygląda Niby taki szczegół, ale dla mnie to jest genialne W ogóle cała stylizacja jest genialna, a te różne, białe kropeczki dają jeszcze bardziej kosmiczny efekt
Mi udało się zaoszczędzić troszkę MM i zrobiłam 3 stylizacje, w tym 2 z których jestem bardzo zadowolona
Stylizacja numer jeden przedstawia zgubioną, starą lalkę, która skrywa swój smutek za uśmiechem, którego właściwie nie może zmienić... Bo jest lalką.
Link do zewnętrznego obrazka
Natomiast druga to po prostu kosiarz w (chyba) ulepszonej wersji
Link do zewnętrznego obrazka
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."