Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 27

#276 21-10-2016 o 18h06

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Kharanne Dzięki XD Już myślałam, że się nie skapniecie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Tak to jest przykrywka XD Nie wiem skąd mi przyszły Kanapki (podejrzewam mój nick), ale ta stylizacja jak dla mnie średnio pasowała do Halloween, więc zrobiłam przykrywkę ^^ XD
Twoja stylizacja niezwykle mi się podoba gdyż bardzo lubię wojowników ^^ Wiem, że to nekromantka, ale są gry gdzie właśnie ma się do wyboru takich wojowników /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (21-10-2016 o 18h08)

https://discord.gg/XyTtcas

#277 21-10-2016 o 18h12

Miss'nieobczajona
florrie
...

U mnie trochę przepychu, ponieważ te itemy są tak piękne, że nie mogłam ich tak zostawić samotnie gdzieś w szafie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68706.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68707.jpg

#278 21-10-2016 o 18h17

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

florrie Obie są cudne *_* Bardzo podoba mi się jak dobrałaś elementy w pierwszej styliacji, szczególnie te rękawy do tych skrzydeł.

Kharanne Twoja nekromantka ma fajnie dobrany top do gorsetu, przez chwilę myślałam, że to pojedynczy ciuch!

Marika223 Twoją miss widziałam na defiladzie, wyróżnia się na tle tych wszystkich czarnych stylówek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A teraz ja:
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68708.jpg

Zauroczył mnie kolor tej sukienki, koniecznie musiałam ją wykorzystać i stworzyłam taką leśną zmorę.

#279 21-10-2016 o 18h45

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

A ja stworzyłam nową stylizację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Hildee muszę stwierdzić, że stworzyłaś upiorną kreację zasługującą na miano KH ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68709.jpg

Ostatnio zmieniony przez agatkaa91 (21-10-2016 o 18h56)

#280 21-10-2016 o 19h33

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

florrie, ta druga stylizacja jest piękna T^T! Bardzo kojarzy mi się z klimatami Star Wars xD
Hildee, twoja też jest  utrzymana w świetnym klimacie. Bardzo kojarzy mi się z jakimś jeziorem i sporą mgłą.
Dziękuję też za miłe słowa :>

Ostatnio zmieniony przez Mineo (21-10-2016 o 19h45)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#281 21-10-2016 o 19h51

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

agatkaa91, ja to bardziej będę przywracać do życia te dynie i wcielać ich do armii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png I widzę, że stworzyłaś kolejną postać do teamu - właściwie pierwszą, która się pojawia. Kruki zawsze kojarzyły mi się z omenem śmierci i/lub posłańcami. Klepsydra i czachy dodatkowo potęguję efekt tego pierwszego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png I te krucze kolory :3

KanapkaczusHighus Dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ogólnie zawsze się zapierałam rękami i nogami kiedy ktoś stawiał znak równości między nekromantą a 100% czarodziejem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Taka dyskryminacja, od kiedy wojownicy nie mogą przyzywać umarlaków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

florrie W obu stylizacjach bardzo podoba mi się zestawienie kolorystyczne. Pierwsza - mroczna, wręcz nocna i tajemnicza. Druga przywodząca od razu na myśl podróżnika. Świetne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Hildee A dziękować, dziękować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png W Twojej stylizacji wielki plus za zieleń - tak mało jej się widzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Najbardziej podoba mi się to co się dzieje u Ciebie w okolicach głowy. Cudo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#282 21-10-2016 o 19h52

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68711.jpg
Szczerze, to niekoniecznie wiem co to ma przedstawiać, ale te grzybki aż się prosiły o wykorzystanie

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#283 21-10-2016 o 20h22

Miss'wow
Ayako81
Czuję się jakbym była szczelnie zamknięta, Przez stulecia samotna w nocy Czekam na kogoś kto...

No dobra jeszcze jedną dorzucę która przed chwilą powstała   //photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68714.jpg

Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (21-10-2016 o 20h26)

Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka

"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum" 

#284 21-10-2016 o 21h03

Miss'towarzyska
Rebeka7
I don't know what I want, so don't ask me. ~Piesełek~
Miejsce: Polskie Ikebukuro - jestem tu wcieleniem Izaya'i

Jakoś mi się nudziło, a moja ,,miska do wyżywania się artystycznego" wyglądała żałośnie na tle tych wszystkich cudownych stylizacji.
Tak więc po wydaniu jakiś 30tys. na niepotrzebne rzeczy, powstało to cuś.
Szału nie ma, a ja nigdy nie pomyślałabym, że użyję takich kolorów xD
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68715.jpg
*napchałam kwiatków i badum! Mamy zmutowanego ludzio-kwiatka!*

Ostatnio zmieniony przez Rebeka7 (21-10-2016 o 21h05)

#285 21-10-2016 o 21h06

Miss'całkiem całkiem
Sante
We're all mad here

Wszystkie stylizacje moje drogie panie powalają na kolana, ja za to przychodzę z moją wilkołaczycą (niestety przez wykonywanie misji wygląda teraz inaczej :C )
http://images81.fotosik.pl/104/edb1e079f9c8f4e4med.png

#286 21-10-2016 o 21h56

Miss'Sensei
AyuKim
They said I could be anything. So I became a disappointment.
Miejsce: 샤이니 월드

Dziewczyny, ze swoimi stylizacjami przechodzicie same siebie, każda jest fenomenalna!
Ze względu na brak czasu, lenistwo, zanik wyobraźni i fakt, że nakupiłam milion nowych itemków w butiku, które ostatecznie nijak do siebie nie pasowały i nic się z nich sensownego stworzyć nie dało, postanowiłam pokombinować z moją starszą stylką, podciągając ją pod tematykę eventu i tworząc mhroczną Panią Nocy.

Ostatnio zmieniony przez AyuKim (21-10-2016 o 22h19)

#287 21-10-2016 o 22h04

Miss'wow
ellixp
.

Podoina - Mnie też te grzybki oczarowały, ale za Chiny nie miałam pomysłu, a Tobie bardzo fajnie wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ayako81 - Jak oglądałam nowe halloweenowe ubranka zakochałam się w trzech rzeczach - tej metalowej masce, "wroniastej" spódniczce i latających czaszkach, a ty to wszystko skleiłaś w całość ♥ +te zielone elementy wyglądają bardzo ciekawie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Rebeka7 Czego chcieć więcej, dużo kwiatków, przepych i podarte ciuszki, to również kocham ♥♥♥ I w dodatku wszystko w najlepszym z możliwych odcieni różu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Sante - Od razu skojarzyło mi się z Thriller'em Michaela Jacksona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
( A to moja jedna z ulubionych piosenek ♥ )

AyuKim- Wowowowow! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png Śliczna! Nie wiem czemu, ale od razu spojrzalam na tę planetę i dymek pomiędzy lewą reką przednią, a lewą tylnią, i to tak fajnie wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Niby taki szczegół, ale dla mnie to jest genialne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png W ogóle cała stylizacja jest genialna, a te różne, białe kropeczki dają jeszcze bardziej kosmiczny efekt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Mi udało się zaoszczędzić troszkę MM i zrobiłam 3 stylizacje, w tym 2 z których jestem bardzo zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Stylizacja numer jeden przedstawia zgubioną, starą lalkę, która skrywa swój smutek za uśmiechem, którego właściwie nie może zmienić... Bo jest lalką.

Natomiast druga to po prostu kosiarz w (chyba) ulepszonej wersji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#288 21-10-2016 o 22h10

Miss'na poziomie
RobinRedem
.
Miejsce: The Tower

Komentarze tutaj

Ja tak dość tradycyjnie poszłam w czerń i też konkretnie nie umiem nazwać tego stroju. Miałam na początku zrobić czarnoksiężnika (przez te czaszki) a później stwierdziłam, że jakoś za pusto, to dodałam skrzydła i rogi no i wyszło to ;'D
https://4.bp.blogspot.com/-VlUXEqbgV6A/WApuQGuRywI/AAAAAAAADiQ/m0iDkvkiPrIwJv9iJb6IYIA41QyOLxccwCLcB/s1600/warlock.png

♦   W e l c o m e   h o m e  ♦
https://2.bp.blogspot.com/-UstCJK7R_8g/Wk11GYxdzQI/AAAAAAAAEYE/e-OqpQ-oIU89qRCAURSLYFc3l1n5nxsAwCLcBGAs/s1600/ob2.png https://thumbs.gfycat.com/UnkemptDamagedCarp-max-1mb.gif https://2.bp.blogspot.com/-Bh7cggfyX8Y/Wk11EvuONqI/AAAAAAAAEYA/pVAn9NfMUYkVejgV8ycGd3vdpfPFhILCwCLcBGAs/s1600/ob.pnghttps://67.media.tumblr.com/08d9f38832832eef41b5c82346aa5062/tumblr_oa7s8edCSp1s4hht3o1_500.gif
https://2.bp.blogspot.com/-V48dQEgCv_A/V1rXYIsSGgI/AAAAAAAADHs/PgI0IYCtt2YQv0u-BHq0aogS6iuETpCqgCLcB/s1600/raven.png   Link do zewnętrznego obrazka   https://4.bp.blogspot.com/-ppeBuMLiPAI/V1rXYM8-LxI/AAAAAAAADHw/ISko0hSkx1cxO42vw2HGVg3uPkdHD4GJACLcB/s1600/raven2.png

[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL

#289 21-10-2016 o 23h13

Miss'wow
agatkaa91

AyuKim mi się akurat bardzo podoba Twoja stylizacja, czarne to znaczy tajemnicze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ja wstawiam moją trzecią stylizację i chyba na razie zrobię przerwę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68725.jpg

#290 22-10-2016 o 06h25

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68745.jpg

Wprawdzie wycieczka steampunkowa się skończyła, ale Halloween często do niego nawiązuje. Do tego obejrzałam dzisiaj Ex Machinę, co mnie skłoniło do stylizacji, inspiracją jednak tego nie nazwę. Chciałabym tylko nieco pełniejsze tło, a gra na telefonie uniemożliwia zabawę kodami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png.

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68746.jpg

A to miała być  wiedźma władająca niebieskim ogniem, ale coś nie wyszło...

#291 22-10-2016 o 09h48

Miss'wow
agatkaa91

Mi się spodobał fiolet, jest bardzo fajny odcień więc stworzyłam jeszcze taką stylizację. No i spodobał mi się motyw z dyniami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68748.jpg

#292 22-10-2016 o 11h12

Miss'na całego
kawajka
...

O rany od samego początku jestem zachwycona przeglądając stylizacje, które tworzycie, halloween widać bardzo pobudza do twórczego szału /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja na razie nie mam aż takiego natchnienia, ale próbuję powoli coś ukulać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png:
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68750.jpg
To taka piękna, delikatna zjawa, która w ciszy zadaje śmierć.
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68751.jpg
A to chyba coś w stylu mrocznej czarodziejki, ale sama nie jestem pewna co właściwie mi wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#293 22-10-2016 o 11h20

Miss'wow
agatkaa91

kawajka napisał

O rany od samego początku jestem zachwycona przeglądając stylizacje, które tworzycie, halloween widać bardzo pobudza do twórczego szału /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja na razie nie mam aż takiego natchnienia, ale próbuję powoli coś ukulać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png:
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68750.jpg
To taka piękna, delikatna zjawa, która w ciszy zadaje śmierć.
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68751.jpg
A to chyba coś w stylu mrocznej czarodziejki, ale sama nie jestem pewna co właściwie mi wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Druga stylizacja powaliła mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jest super !

#294 22-10-2016 o 13h38

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

kilka komci

ostatnio to moje ulubione połączenie kolorów więc molestuję niebieskości, turkusy i zielenie jak niepoważna. Niech przedstawia cokolwiek, byle była morska! <3

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68755.jpg

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#295 22-10-2016 o 14h18

Miss'całkiem całkiem
szydelko89
...
Miejsce: Mozambik

Ależ macie pomysły! Obejrzałam wszystko dokładnie i jestem pełna podziwu dla wszystkich szczegółów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ekstra! Aż czuć te Halloween!

A ja przedstawiam swoją potępioną zjawę. Zrobiłam przy okazji robienia misji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I niestety z racji tego zabrakło już mi dzisiaj szans na zmianę fryzurki (zapomniałam o możliwościach szczotki)

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68756.jpg

#296 22-10-2016 o 14h39

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ja w tym roku na Halloween postanowiłam jak najbardziej bawić się kolorami i robić stylizacje na pierwszy rzut oka urocze i bajkowe, ale mające w sobie coś niepokojącego. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Na pierwszy ogień poszła niekoniecznie dobra wróżka zamknięta pod kloszem.

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/gd/68762.jpg

Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (22-10-2016 o 14h40)

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#297 22-10-2016 o 15h05

Miss'na całego
kawajka
...

MariaANTONINA o rany cudowna jest ta stylizacja! Aż mam natchnienie zrobić coś kolorowego, bo póki co bardzo kolory ograniczam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png To taka moja, ja wiem, morska wiedźma (?) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68764.jpg

#298 22-10-2016 o 15h06

Miss'na całego
Stephanie
...

Dziewczyny macie niesamowite stylizacje! Nie mogę wybrać najciekawszej, bo wszystkie mają w sobie "to coś".

A ja przedstawiam Wam moją pierwszą w tym roku halloweenową stylizację.

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68763.jpg

Uwielbiam prezentować miss w innych pozycjach niż ta, która została z góry narzucona przez twórców gry - postanowiłam zatem stworzyć efekt miss stojącej tyłem. Stylizacja jest w odcieniach turkusu i granatu, ponieważ ma przedstawiać noc.

#299 22-10-2016 o 16h21

Miss'na całego
Mikacz
...

Wow, wszystkie stylizacje są niesamowite, jednak najbardziej urzekło mnie to, w jaki sposób Podoina wykorzystała grzybek. Toć to jakiś muchomor sromotnikowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Cudownie!
No i Stephanie - miss stojąca tyłem w tym przypadku to strzał w dziesiątkę. Zawsze uważałam, że te skrzydła są mało praktyczne, a tu proszę, powalający efekt. No i te odcienie, są piękne i doskonale pasują do przedstawienia nocy. Napatrzeć się nie mogę *-*

A ja przychodzę z, również pierwszą w tym roku, Halloweenową stylizacją. Nie do końca wiem, czym miała być moja miss, ale miałam ochotę na coś zielonego no coś zielonego stworzyłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/86/moy/68768.jpg

#300 22-10-2016 o 19h16

Miss'wow
Klementyna
.
Miejsce: Kraków

Te skrzydła są niesamowite! Aż chciałabym mieć je we wszystkich kolorach  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
btw. Mikacz, wyraz twarzy twojej miss jest świetny  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

.

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 27