Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 29

#401 30-03-2014 o 03h06

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

A ja siedzę z bratem i oglądam Deadman Wonderland (mój mózg .-.), a jednocześnie siedzę z siostrą i piszemy opo xD
A dzisiaj zmiana czasu~! Kto jeszcze przeżył zdziwko, nagle widząc że już godzina minęła? XD

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#402 30-03-2014 o 23h33

Miss'ok
Eldan
...
Miejsce: Poznań

Ja miałam dziś pobudkę dopiero (już!) o 4, więc zmianę czasu przegapiłam, Za to przez zmianę czasu moje potomstwo pewnie będzie domagać się jedzenia dopiero o 1 - a mi się już nie chce siedzieć i czekać (ale czy jest sens kłaść na jedną godzinę, ech...)

#403 22-04-2014 o 01h52

Miss'Żółtodziób
...

Cóż, dlaczego nie śpię? Odpowiedź jest prosta - jutro czeka mnie pogrzeb mojego wujka i nie mogę zasnąć. Co prawda nie znałam go może zbyt dobrze, ale jakoś nie czuję się przygotowana na taką ilość płaczu i łez, jaką jutro będę musiała znieść (co gorsza z udziałem członków rodziny). Zastanawiam się jak to właściwie wytrzymam, bo
A) nie ma co nikogo pocieszać, to i tak nie wróci wujkowi życia i
B) ja po prostu nie umiem stać z boku kiedy ktoś cierpi.
I trzeci problem jest taki, że chyba będę tam jedyną osobą, która wujka nie znała i płakać nie będzie. Za to z całą pewnością poczuję się, jak kompletna idiotka. Wszyscy będą płakać, a ja gdzieś tam sobie stanę i będę musiała patrzeć - koszmar. Nie cierpię pogrzebów (a to już trzeci w przeciągu ostatnich kilku miesięcy) i nie dlatego, że jestem jakaś nieczuła etc., tylko po prostu atmosfera na pogrzebach mnie przygniata (jako osobę, która zawsze stara się znaleźć tę dobrą stronę sytuacji). Do tego te wszechobecne łzy, wszyscy na czarno, kondolencje... Ogólnie nic przyjemnego. Wszystko to sprawia, że mam ochotę zapaść się pod ziemię, jak piąte koło u wozu. W dodatku pojawi się cała rodzina (wracają nawet z Anglii). Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie,  że zrobię z siebie idiotkę, albo, co gorsza, coś palnę...
Ale się rozpisałam... Xd

#404 22-05-2014 o 02h33

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

A mi wybija 2:30 przy siedzeniu nad Guild Wars 2 i nabijaniu nowych eventów... Cała moja drobna gildia już śpi i mi smutno samej tak siedzieć, to szukam gdzie ktoś może jeszcze nie poszedł do poduchy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Rosette (22-05-2014 o 02h34)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#405 26-05-2014 o 00h27

Miss'Żółtodziób
...

Nie śpię, bo...sąsiedzi zrobili sobie urodzinowe party w mieszkaniu nade mną i o północy zaczęli śpiewać sto lat + cała ta wesoła wiązanka. A teraz muza haracze...i co tu robić? Ludziom taką chamówę odwalać przed pracą? I w ogóle nieć w czterech literach coś takiego jak cisza nocna? Z tego wszystkiego zastanawiam się czy to ja przypadkiem nie jestem już stetryczała przed 30-ką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

#406 26-05-2014 o 00h36

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ikan, ja mam to dobro, że jedyny sąsiedzi urządzający imprezy mieszkają na 16 piętrze, a ja na 15 pod nimi. Mieszkania na ostatnim piętrze bloku to pomieszczenia przerobione ze strychów, więc nie ciągnęli korków/bezpieczników/liczników potem na górę osobno, ale umieścili je piętro niżej.
CZYLI W MOIM MIESZKANIU XD

#407 26-05-2014 o 00h44

Miss'Żółtodziób
...

Hildee, Ty szczęściaro /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Teraz przydałaby mi się taka władza :> ale serio, to jest bezczel. A kiedy pies im zawadza to wystawiają go na balkon i co on robi na tym balkonie?Śpiewa po swojemu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png Swoją drogą szkoda psa...

#408 26-05-2014 o 00h53

Miss'OK
Hildee

Z takimi sąsiadami jest najgorzej D: Jedyny ratunek, kiedy się nie ma wyłącznika prądu do sąsiadów we własnej szafie, to chyba trzeba ich zaprzyjaźnić z jakąś głośną muzyką o szóstej rano...

#409 26-05-2014 o 01h05

Miss'Żółtodziób
...

Kto wie czy w przyszłości, jak mi nerwy puszczą to nie zastosuję takiej sugestii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Chociaż z drugie strony o tej godzinie to mogę i na trąbce grać ;] Ale, dwa rumianki dalej i uspokajanie "złuczonego" kota Fredosława, sąsiedzi postanowili się zlitować i nastała umiarkowana cisza ^^
Teraz przyszedł czas na wracających z pobliskiego pubu. Nie mam życia na tej ulicy, gdzie nocą echo między budynkami zwielokrotnia każdy dźwięk. Cóż, jutro idę do apteki po zatyczki/stopery. Zbliża się okres ciepłoty, a co za tym idzie wzmożonej ilości imprezowiczów.

#410 11-10-2014 o 01h26

Miss'Żółtodziób
Zszyweczka
...

Nie śpię, pilnuję internetu. A właściwie to tylko czasami zerkam na ekran albo coś poklikam. Bardziej zajmuję się zakuwaniem słówek z japońskiego i bawieniem się świeczką...

#411 23-10-2014 o 23h50

Miss'nałogowa
DemOlkaGirl
NIE BIASUJ NOSA MOJEGO BIASA
Miejsce: Talerz

Ja nie mogę zasnąć, ponieważ bocianowi pomyliły się kierunki i zamiast do Azji wysłał mnie do Europy. Sądze, że tak jest gdyż widać to po mojej urodzie, akcencie, stylu pisma i jak widać przystosowaniu do strefy czasowej. Rodzice się czepiają, że prawię nie śpię w noc, a w szkole zdarza mi się przysypiać, ale jak my mamy 24.00, to w np. Korei jest 7.00 i nie idzie już spać. Przez ten nie przesypiany czas często komponuję i oglądam dramy. Skończyłam nie dawno oglądać It's okay that's love, i nie mam już co oglądać. Mogłybtście mi doradzić jaką K - dramę warto obejrzeć?

https://78.media.tumblr.com/9865d2fc8f6d10bb382e53ee04126fa6/tumblr_ozb44fu5xI1sg1swdo4_400.gif   https://78.media.tumblr.com/0a25edb5d3bc6700454bc96933c308fb/tumblr_ozb44fu5xI1sg1swdo3_400.gif

#412 10-11-2014 o 23h56

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Dram nie oglądam xP Ja tam dzisiaj jeszcze nie śpię, gdyż czytałam se książkę oraz przeglądałam stare komiksy. No i żuliłam lekcje od koleżanek - w nocy najszybciej odpowiadają na SMS-y lub wiadomości na fejsie. Powód? Męczę je zazwyczaj tak długo, aż mi konkretów nie podadzą. No, chyba że któraś odpowie mi w dzień. To wtedy nie wysyłam im w nocy tylu wiadomości. xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#413 24-03-2015 o 01h00

Miss'OK
Hildee

Hop hop, ktoś może nie śpi? Powinnam dostać nagrodę łopaty roku za odkopanie tego wątku z trzeciej strony /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#414 24-03-2015 o 01h03

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Tak, ja nie spie c: dokanczam wlasnie stylizacje i jednym okiem patrze, jak Fox morduje assassinem templarow : D choc u mnie nie jest tak pozno jak w Polsce, ale i tak powinnysmy isc niedlugo spac. Tylko czemu tak dobrze sie po nocy rozmawia :'3

Ostatnio zmieniony przez Lillien (24-03-2015 o 01h10)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#415 24-03-2015 o 01h10

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Hildee <3

//photo.missfashion.pl/pl/1/49/moy/38786.jpg

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#416 24-03-2015 o 01h16

Miss'OK
Hildee

Moti, dziękuję *_* Muszę wstawić sobie to na profil /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ja mam teraz labę w pracy do szóstej, bo cała robota wykonana, targów na horyzoncie brak i muszę sobie zorganizować czas do rana, jee! Płacenie za siedzenie <3

#417 24-03-2015 o 19h44

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Hildee do usług ^^

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#418 25-03-2015 o 01h16

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

No i co tam nocne marki? Pracujecie, uczycie sie czy po prostu nie mozecie spac? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#419 25-03-2015 o 01h21

Miss'OK
Hildee

Pracujemy, pracujemy! Chce mi się szamać, ale nie mogę dopóki ten ostatni człowiek nie przybędzie, ech

#420 25-03-2015 o 01h47

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja wrocilam wlasnie wczesniej z pracy i bede odsypiac fakt, ze z ostatnich 48 godzin przespalam dwie. :"D

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#421 19-06-2015 o 23h06

Miss'OK
MaMiMuMeMo
Bez opisu, bez tragedii..
Miejsce: Tam gdzie przezydentem jest Czekolada

Heloł ;3
W sumie nie wiem z jakiego powodu tu siedzę... po prostu rodzice się nie skapnęli że jest już 23 xD

http://i60.tinypic.com/a9o01j.jpg

#422 22-06-2015 o 02h26

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

LOLOLOL, Miasteczko Wayward Pines to taki odpowiedni serial na wieczór ♥ Chociaż wolałabym po wyłączeniu telewizora rzucić się na łóżko do lapka zamiast sprzątać po mini-imprezce rodziców i wylewać do zlewu whiskey XD Nie mogłam wypić, było z colą, fuj XD

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#423 22-06-2015 o 23h37

Miss'OK
Evvers
^It's me.

Jest już noc, nie śpię, bo nie muszę, ale w sumie nie mam co robić.
Jak tak dalej pójdzie to znowu zacznę grać w lola, a straciłem na niego dziś już ze trzy godziny...

#424 22-06-2015 o 23h40

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Nie martw się, tutaj życie zaczyna się dopiero po północy, więc nie jesteś jedynym, który nie śpi.

A co z tego, że o 7 trzeba wstać - 5 h snu to ideał a i 3 h starczą XD

Ostatnio zmieniony przez Iremi (22-06-2015 o 23h40)

#425 22-06-2015 o 23h43

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Kto musi ten musi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ja mogę sobie spać, ile wlezie, bo co? BO FRO MA WAKACJE ♥ Sesja sesja i po sesji, heheheheh ♥ Iriś, spamujemy całą noc forum jak za starych dobrych czasów? ♥ ♥ ♥

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 29