Przecież wszyscy wiedzą, że Fro to czyste zUo ♥
Lusia ♥
Rysiu, tylko czasem to wręcz post pod postem musiałabyś machnąć, haha xD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 29
Przecież wszyscy wiedzą, że Fro to czyste zUo ♥
Lusia ♥
Rysiu, tylko czasem to wręcz post pod postem musiałabyś machnąć, haha xD
Ta, właśnie przeglądnęłam kilka poprzednich stron i rzuciła mi się w oczy Złota Łopata xD
Ludzie śpią to mały ruch </3
Ja nie śpię, wciąż męczę swoją obecnością kilka portali.
Ostatnio zmieniony przez Evvers (23-06-2015 o 03h01)
Ech, ja szukam czcionki jakiejś fajnej na Fontmeme, ale nic mi się nie podoba i nic nie pasuje </3
Za bardzo ci nie pomogę, żeby polecić inną stronę czy coś, bo jak szukam czcionek to korzystam właściwie tylko z Fontmeme i zawsze udaje mi się znaleźć coś odpowiedniego. Ale mam wrażenie, że jest tam naprawdę wielki wybór, na pewno w końcu coś zaskoczy ;]
Po co wam w ogóle są te czcionki?
;___;
Takie czcionki są przydatne do wielu rzeczy. Najczęściej je wykorzystuję chyba w rpg, choć ostatnio nawet do pierwszego posta do A vs D mi się przydały.
A zakładam, że Fro szuka czegoś do zrobienia sygnaturek, choć mogę się mylić ;]
To co, dziś na nowo?
Ja dziś oglądam serial, ale może w międzyczasie wbiję XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (23-06-2015 o 22h43)
O, a jaki serial?
Ygritte napisał
Takie czcionki są przydatne do wielu rzeczy. Najczęściej je wykorzystuję chyba w rpg, choć ostatnio nawet do pierwszego posta do A vs D mi się przydały.
A zakładam, że Fro szuka czegoś do zrobienia sygnaturek, choć mogę się mylić ;]
Mój dzień... wypiłem dwa piwa i chciałbym jeszcze, ale pół, nie całe, wiec nie opłaca się nawet otwierać kolejnego. /:
Ech, w inny mogłabym się napić z Tobą przez internety do towarzystwa, ale do lodówki tak daleko, a ja jutro rano wstać muszę, bo na szkolenie jadę :'D No źle trafiłeś, źle trafiłeś xD
Ja niestety to samo, jutro do lekarza na badanie na prawko...
A tam, badanie na prawko to kilka minut i z głowy. Prawie że weszłam i wyszłam XD
Kurczę, tym lekarzem medycyny pracy od prawka przypomniałeś mi, że ciągle nie wyrobiłam książeczki sanepidu. Muszę się z tym ogarnąć w te wakacje, bo w ciągu semestru nie będzie mi się chciało.
eufrozyma napisał
NOPE, szukałam czcionki do erpeżka xD
HEHEHE, W JEDNYM JESTEM XD Dziś napisałam pierwszego posta od KP, specjalnie dla Iriś xDDD
FRO, MOJA MIŁOŚCI XD
Odświeżam sobie 1 sezon Gry o Tron, choć w wakacje obejrzę z siostrą od nowa wszystkie 5 sezonów, ale co mi tam XD OGLĄDAM, BO MOGĘ XD
Co tam, 3 nocki pod rząd zarwane + konieczność wstania o 7 XD SEN JEST DLA SŁABYCH XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (24-06-2015 o 01h01)
Iremi, przerażasz mnie...
JA JUTRO MUSZĘ WSTAĆ W MIARĘ WCZEŚNIE.
Dziś zamierzam pooglądać maksymalnie do 3, bo przez ostatnie dwie doby spałam ŁĄCZNIE około 6-7 godzin, a dni spędzałam aktywnie, więc nie chcę ryzykować, że będę w dzień trochę zmęczona...
Ale ogólnie to spoko, jestem z tzw. ludzi-cyborgów, którym mała ilość snu (niestety na krótką metę...) wystarcza. Staram się odsypiać w weekendy, choć i wtedy kładę się raczej po 2 (ale wstaję po 10 XD).
Kiedyś miałam takie trzy tygodnie, że w dni robocze spałam po 3-5 godzin, w soboty miałam konkursy lub warsztaty, więc nie mogłam odespać, a w niedzielę chodzę do kościoła, to też nie bardzo... WTEDY BYŁAM NAPRAWDĘ PRZEMĘCZONA XDD
Lel, obejrzałam wszystkie filmiki i stwierdzam, że to mój dziadek powinien je obejrzeć, a nie ja xD Dla mnie to by było wszystko intuicyjne, niczego sensownego się nie dowiedziałam xD Ech, szkoda, że ojciec już śpi, bo nie mogę mu powiedzieć, że mój laptop do niczego się na spotkaniu nie nada przez system operacyjny XD Lel, zostaniemy z dziadkiem bez komputera xD PO CO JA TAM MAM IŚĆ XD
Cierpię na bezsenność, kiedy mam coś robić następnego dnia, więc cała moja szkoła to spanie po 3 godziny i później dosypianie się w sobotyyyy, MA-SA-KRA.
Joł joł, rower o tej porze był fajny :>>>>> Tak pusto wszędzie ♥
K>CIACH<A. Czemu muszę mieć takiego beznadziejnego pecha i rozwalić w telefonie TYLKO wyświetlacz/matryce/cokolwieksięrozwaliło. Szyba nie pękła, dźwięki działają, pamięć działa, bateria spoko – ekran czarny. Bo upadł. Z wysokości metra. Gdyby rozwaliło się cokolwiek innego (np. sam dotyk) umiem sobie poradzić. Przy rozwalonym dotyku mogłabym użyć Siri albo po prostu nacisnąć w odpowiednim miejscu obudowę. A tak mam czarny ekran i nic nie mogę zrobić. NIC. Bo mam kod, a nie mogę go wklepać. NO JA P>CIACH<Ę. Czemu nie mogę wklepać tego kodu z poziomu komputera po prostu? Albo iPada? Mam wszędzie te samo konto iCloud włączone, ale nie, tak prostego dodatku do integracji między urządzeniami nikt do jasnej nie wymyślił.
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (25-06-2015 o 01h24)
^Mi kiedyś telefon wpadł do muszli klozetowej, wiem co czujesz.
To co, dzisiaj od nowa?
Chociaż bez przesady, bo ja, niestety, muszę rano wstać i iść do sekretariatu szkoły.
Już mam naprawiony ♥ Co prawda muszę pojechać do serwisu, bo nowy wyświetlacz chyba czasem mryga : /
Hehe, a ja mogę spać i spać ♥ Oby mi net nie padł jak wczoraj XD