Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13

#126 13-06-2013 o 12h42

Miss'ujdzie
Sidera
...
Miejsce: Po co Ci to wiedzieć, skoro i tak niekt nie chce mnie szukać ?

- Taaa, robiłam z dziewczynami nowy układ i trochę to trwało - odpowiedziałam kumpeli. - A co do tego co miałam ci powiedzieć,  to chodzi o to że chciałabym abyś zapisała się do eliminacji do drużyny cherrleaderek - powiedziałam do Aidy z qielkim uśmiechem.
- Jesteś wysportowana i gibka. Idealnie się nadajesz, tym bardzieh że często nas obserwowałaś podczs treningów i znasz niektóre nasze układy - uśmiechnęłam się szeroko z nadzieją że dziewczyna się zgodzi...

Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...

#127 13-06-2013 o 13h59

Miss'wow
Neczkie
...
Miejsce: Gdańsk

Alan Walker

Wchodząc do kalsy zauważyłem, że Vicki siedzi sama a jeszcze nikogo nie ma. Postanowiłem, że się do niej przysiądę, wyglądała na zamyśloną.
Stanąłem przy jej ławce i odchrząknąłem cicho
-Nie przeszkadzam? - zapytałem z delikatnym uśmiechem - Zdecydowaliście już co z tym konkursem?
Usiadłem na krześle próbując poprowadzić dalej rozmowę.
-Facet od muzyki strasznie jest ciekawy waszej decyzji, z naszej klasy tylko Elizabeth się na razie zgłosiła na plastyczny.

[Tak btw, błagam @Zorma i Sidera czytajcie ze zrozumieniem i piszcie adekwatnie do fabuły a nie ktoś pisze, że już jest nowy dzień itd. Nie można się połapać i robi się niezły burdel.
+ @Zorma pisz myślniki przed wypowiadanymi zdaniami przez twoją postać bo też z tym słabo.
Piszę tutaj, bo to dotyczy wszystkich, żebyśmy mieli radochę z tego opowiadania.]

Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć.

#128 13-06-2013 o 14h21

Miss'na całego
victoriaxbell
...

Vicki Bell

Kątem oka zobaczyłam, że ktoś wchodzi do klasy, jednak nie odwróciłam głowy by spojrzeć kto to. Jednak ten ktoś podszedł do mnie i zaczął rozmowę, po głosie od razu rozpoznałam, że był to Alan. Odwróciłam w jego stronę głowę i z uśmiechem powiedziałam:
- Nie przeszkadzasz - i od razu dodałam:
- Umm.. To znaczy od dzwonka na przerwę nie widziałam się z Alexem i Liz więc jeszcze nic nie ustaliliśmy.. Lecz wiem, że z Alexem będzie trochę trudno, ale postaramy się go namówić - odpowiedziałam. Spojrzałam w stronę drzwi lecz nikt nie wybierał się by wejść do klasy.

"I'm nobody! Who are you? Are you nobody, too? Then there's a pair of us - don't tell! They'd banish us, you know.
How dreary to be somebody! How public, like a frog. To tell your name the livelong day. To an admiring bog!" ~ Emily Dickinson

#129 13-06-2013 o 14h29

Miss'ujdzie
Alexanda
...

Megan Silver
Zawsze zastanawiało mnie jedno: skoro jesteśmy jedną klasą, dlaczego chodzimy na różne zajęcia? Ciekawe jaki "geniusz" to wymyślił.
Weszłam do klasy i zobaczyłam rozmawiających Vic i Alana. Nie zwracając na nich zbytnio uwagi zajęłam moje stałe miejsce z tyłu koło okna. Nagle do głowy wpadł mi pomysł na nową piosenkę. Z torby, która zawsze nosiła ze sobą wyjęłam mój specjalny zeszyt i zaczęłam w nim pisać. Co z tego, że jestem perkusistką? Umiem dobrze pisać, dziewczyny z zespołu mogą to potwierdzić.

http://i59.tinypic.com/14jpxmv.png

#130 13-06-2013 o 14h33

Miss'wow
Neczkie
...

Alan Walker

-Serio, zastanawiam się czasem co on robi w zespole jak nie chce w niczym brać udziału - odparłem cicho podpierając podbródek o nadgarstek - Przecież to jest w jego interesie, żeby wasz zespół był bardziej znany i lepszy.
Westchnąłem cicho i kiwnąłem do Megan, która wchodziła do klasy.
-Ten dzień się strasznie dłuży.....

Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć.

#131 13-06-2013 o 14h46

Miss'na całego
victoriaxbell
...

Vicki Bell

-Oj, nie mów tak.. Bez niego nasz zespół by nie istniał.. - odpowiedziałam. Zobaczyłam, że do klasy wchodzi Megan, więc może wreszcie przyjdą Ci, na których czekałam...
- Alex nie lubi z kimś konkurować. To dlatego jest tak na to nastawiony.. I jak wiesz nie lubi Jordan, dlatego nie chcę z nią konkurować.. Wyobraź sobie, że z nią przegrywa.. Nawet na samą myśl boje się jego szału.. - powiedziałam, na chwilę przerywając.
- Proszę Cie, lepiej nie mów mu byśmy w tym uczestniczyli, bo wtedy na pewno nie uda się go namówić i znów wróci poprzednia lekcja.. - mówiąc to, miałam przed oczami wydarzenia z poprzednich zajęć, jednak szybko wygoniłam je z głowy, nie chcąc już o tym myśleć.

"I'm nobody! Who are you? Are you nobody, too? Then there's a pair of us - don't tell! They'd banish us, you know.
How dreary to be somebody! How public, like a frog. To tell your name the livelong day. To an admiring bog!" ~ Emily Dickinson

#132 13-06-2013 o 14h51

Miss'ujdzie
Alexanda
...

Megan Silver
Spojrzałam na skończoną piosenkę. Wyszła dokładnie tak, jak tego chciałam. Teraz wystarczyło rozpisać partię na odpowiednie instrumenty.
Katem ucha usłyszałam rozmowę tamtej dwójki.
- Hej, ty, urzędas, coś się kroi? - zwróciłam się do Alana.

#133 13-06-2013 o 14h54

Miss'wow
Neczkie
...

Alan Walker

Westchnąłem cicho słysząc jej wypowiedź po czym rozłożyłem się na stole.
-Będzie co będzie, oby tylko wyszło - odparłem.
Rozejrzałem się po sali i spojrzałem na zegarek. Dziwne, nikt jeszcze nie przychodzi? Przymknąłem oczy w oczekiwaniu na resztę klasy.
Usłyszałem za sobą głos Megan więc odwróciłem się i posłałem jej uśmiech.
-A co ma się kroić? Cały czas to samo. Tydzień talentów.

#134 13-06-2013 o 15h04

Miss'ujdzie
Alexanda
...

Megan Silver
- A, to.
Westchnęłam. Dziewczyna na pewno będą w tym czymś wsiąść udział. Eh... dziecinada. Udział w konkursach nigdy mnie nie interesował. Wolałabym grać jakieś poważniejsze koncerty. Wstałam ze swojego miejsca i podeszłam do drzwi, na których wisiał plakat. Zaczęła czytać. Przez głowę przemknęła mi jedna myśl: Te drzwi otwierają się do środka. Oby nikt nie chciał wejść do klasy...

#135 13-06-2013 o 15h06

Miss'na całego
victoriaxbell
...

Vicki Bell

- A ty? Będziesz uczestniczył, w jakiejś konkurencji? - spytałam Alana, uświadamiając sobie, że przecież jeszcze się go o to nie pytałam.
- A tak w ogóle to widziałeś jeszcze jakieś konkurencje, do których mogłabym się zapisać? Bo raczej sport i malowanie obrazów odpada ale wiem, że jest więcej konkurencji.. - powiedziałam po czym zerknęłam na zegarek.. Czy ten czas musi tak wolno płynąć?

#136 13-06-2013 o 15h10

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

hmm skoro są te konkurencję może ja się zgłoszę .Muszę się nad tym poważnie zastanowić .Hej Vicki w jakiej konkurencji bierzesz udział ? * pewnie będzie grać .

#137 13-06-2013 o 15h14

Miss'wow
Neczkie
...

Alan Walker

Zerknąłem na Vicki zastanawiając się.
-Ja? - zaśmiałem się cicho - Ja się w to nie bawię. Będę miał i tak już sporo kłopotu z samymi przygotowaniami.
Zamknąłem z powrotem oczy.
-Jest na przykład szycie na drutach, recytowanie wierszy, opowiadanie kawałów. Wszystko jak by nie patrzeć.

#138 13-06-2013 o 15h24

Miss'na całego
victoriaxbell
...

Vicki Bell

- A jakbyś nie miał tych wszystkich obowiązków to do czego byś się zgłosił? - spytałam, chociaż widziałam, że położył się na ławce i nie chciałam zawracać mu głowy. Zerknęłam na okno.. Słońce płynęło na prawie czystym niebie, a my musimy siedzieć w szkole, na lekcji, która jak na złość nie chcę się nawet zacząć.. Najchętniej położyłabym się teraz na ławce i poszła spać, jednak nie chciałam nawet próbować, bo wiedziałam, że jestem zdolna do tego żeby naprawdę zasnąć..

#139 13-06-2013 o 15h30

Miss'ujdzie
Alexanda
...

Megan Silver
Gdy skończyłam czytać podeszłam do rozmawiającej dwójki.
- Ej, ile zespołów się zgłosiło? - zapytałam Alana, stając obok jego głowy. Patrzyłam na niego moimi czarnymi oczami. Potem zwróciłam się do Vic. - Wy jesteście zapisanie?
Byłam ciekawa, czy ta cała dziecinada przyciągnęła dużo osób. Nie mogli zorganizować jakiejś imprezy czy wycieczki?

#140 13-06-2013 o 15h37

Miss'na całego
victoriaxbell
...

Vicki Bell

Zobaczyłam podchodzącą do nas Megan oraz usłyszałam jej pytanie.
- Jak na razie nie zgłosiliśmy się, ale o tym myślimy - odpowiedziałam z lekkim uśmiechem.
- A ty? Zgłaszasz się do jakiejś konkurencji? - spytałam Megan, jednak sądząc po jej podejściu do wydarzenia pomyślałam, że odpowiedź będzie raczej przecząca. Czy wskazówki w zegarze w ogóle się poruszają?! Dla pewności sprawdziłam czas na mojej komórce. Ten sam.. Czyli jednak będziemy siedzieć tu wieczność...

#141 13-06-2013 o 15h48

Miss'Sensei
Rosemary5

(Jestem Sierra) aha ja chyba się zgłoszę do śpiewu na szczęście można solo.Mam nadzieję że dobrze mi pójdzie. A i powodzenia ci życzę . Jej żebym nie zrobiła sobie obciachu ale co raz się żyje

#142 13-06-2013 o 16h00

Miss'Sensei
Rosemary5

niedługo będzie konkurs talentów ja występuje i śpiewam można też tańczyć malować wygłaszać wiersze i różne takie kto wygra dostanie jakąś niespodziankę nie mogę się doczekać może chcesz wystąpić * daje ulotkę

#143 13-06-2013 o 16h02

Miss'nieobczajona
Olga31082000
...

Alexander Mustang
Kompletnie zirytowany spojrzałem na Lizzy. Natychmiast puściłem jej rękę, ponieważ mój dobry humor pękł jak bańka mydlana.
- Co za mały idiota... Jak ja go dorwę, to zrobię mu z tyłka jesień średniowieczna... - szeptałem pod nosem, zaciskając dłonie w pięści. - Taaak, wszystko dobrze. Wybacz, ale ja idę na boisko. Jakby co, to powiedz nauczycielce, że będę na następną lekcję.
Ruszyłem w stronę drzwi wejściowych, patrząc na wszystkich uczniów zabójczym wzrokiem.

Ostatnio zmieniony przez Olga31082000 (13-06-2013 o 16h03)

Światem rządzi wyobraźnia ~ ♥

Chętna do wszystkich możliwych RPG - mogę być nawet drzewem ;-;

#144 13-06-2013 o 16h03

Miss'ujdzie
Alexanda
...

Megan Silver
- Dziewczyny pewnie zmuszą mnie do zagrania. Sama się do niczego nie zgłaszam. Raz: brak mi talentu. Dwa: nie bawi mnie taka dziecinada. Powłóczę się, pośmieję... - odpowiedziałam beznamiętnie.
Nagle do klasy wszedł jakiś stary, brodaty nauczyciel.
- Co wy tu robicie? Wasza lekcja jest odwołana. Następna też. Zmykajcie do domu!
To była dobra wiadomość. Nie chciałam już siedzieć w szkole. Dzień był za ładny na siedzenie w szkole

//Mam nadzieję, że się nie zezłościcie za to. Pomyślałam, że jak na jeden dzień to sporo się wydarzyło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png//

#145 13-06-2013 o 16h05

Miss'Żółtodziób
...

Aida Niemiec

Wzięłam ulotkę i przeczytałam robi się ciekawie są różne konkursy ale ja bym chciała wziąć udział w zespole cheerlederek umiem tańczyć jestem wysportowana myslę że się nadam odpowiedziałam a ty gdzie sie zapisałaś ?

#146 13-06-2013 o 16h06

Miss'Sensei
Rosemary5

Aleksander naprawdę się wściekł mam nadzieję że z tego nie wyniknie nic złego .muszę się spytać Lizzy o co chodzi .Ale może później chyba też ma zły humor . pewnie się o coś pokłócili . Mam nadzieję że nie będzie żadnej przemocy

#147 13-06-2013 o 16h08

Miss'wow
Neczkie
...

Alan Walker

Spojrzałem się na Megan.
-W szkole są tylko dwa zespoły - oparłem - Jeszcze żaden się nie zgłosił.
Po oznajmieniu nauczyciela, wstałem i pożegnałem się ze wszystkimi. Następny dzień w szkole mógłby być o wiele ciekawszy. Wziąłem swoje rzeczy z szafki i powędrowałem w stronę wyjścia.

[błagam ignorujcie użytkowniczkę Rosemary5 za nieprzestrzeganie regulaminu gier RPG, problem został zgłoszony już do @HyunAe]

Ostatnio zmieniony przez Neczkie (13-06-2013 o 16h11)

#148 13-06-2013 o 16h09

Miss'Sensei
Rosemary5

ja będę  śpiewać można pojedynczo na szczęście

#149 13-06-2013 o 16h11

Miss'nieobczajona
Olga31082000
...

Alexander Mustang
Wróciłem natychmiast z podwórka, ponieważ jakiś ptak mało co nie narobił mi na głowę. Boże, za jakie grzechy dałeś mi takiego pecha? Patrząc podejrzliwie na biegających uczniów skierowałem się w stronę wejścia. Nie chciałem nikogo spotkać. No może bym chciał porozmawiać z Vicki i Lizzy, ale nie z nikim innym. A jak wpadnę na tego debila Alan'a, to chyba mnie krew zaleje...
Wszedłem do szkoły i zobaczyłem białowłosego. O Boże... Wywołałem wilka z lasu. Chciałem go zgrabnie ominąć, ale inni nastolatkowie mi jakoś tego nie ułatwiali. Jezu, niech te dziewczyny już przyjdą... Oparłem się o ścianę.

A co ona takiego robi? Bo ja niezbyt znam się na tym całym regulaminie xDDD

Ostatnio zmieniony przez Olga31082000 (13-06-2013 o 16h12)

Światem rządzi wyobraźnia ~ ♥

Chętna do wszystkich możliwych RPG - mogę być nawet drzewem ;-;

#150 13-06-2013 o 16h16

Miss'Sensei
Rosemary5

Gdy wychodziłam ze szkoły od razu weszłam na drzewo no i tak było ono położone obok szkoły zauważyłam też zły humor Aleksa oby tylko nie spotkał Alana przystanęłam na chwile i zauważyłam że Alan idzie w kierunku Aleksa o nie co ja mam robić

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13