Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 27

#451 02-09-2017 o 14h15

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Wasze stylizacje są bardzo pomysłowe jak przystało na Steampunk /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wrzucam moje dwie stylówki, które w sumie moim zdaniem pomysłowe nie są. O ile jedna wygrała w Miss Steampunk (żółto-czerwona stylizacja za co bardzo dziękuję) to druga powstała od tak. Nie mam pomysłu jakoś podczas tego eventu żeby wymyśleć coś ciekawego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Nawet nie chce mi się nic z twarzą mojej miss pokombinować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zero natchnienia tym razem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77073.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77072.jpg

Ostatnio zmieniony przez agatkaa91 (02-09-2017 o 14h16)

#452 02-09-2017 o 21h41

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Chyba ostatnia stimpankowa stylka, czemu ten wachlarz jest taki boski xd

https://i.imgur.com/29WnKFF.png

agatkaa91
1 stylka razi oczy XD like
szkoda tylko, że te spodnie zlewają się tak z tłem

Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (02-09-2017 o 21h44)

#453 03-09-2017 o 11h30

Miss'Sensei
AyuKim
They said I could be anything. So I became a disappointment.
Miejsce: 샤이니 월드

Wrzucam chyba już ostatnią stylkę w tej wycieczce, właściwie to remake zrobionej podczas poprzedniego wyjazdu. Za bardzo lubię postaci złowieszczych paniczów, by do tego stroju nie wrócić xD

https://i.imgur.com/QGggEWa.png

Saeniver połączenie tych dwóch kolorów w pierwszej styli to mistrzostwo. A Bella w Twoim wykonaniu jest po prostu przepiękna. Tak delikatna, zamknięta w szklanym kloszu- idealnie odwzorowana postać~
liliss zakochałam się w  Twojej rosyjskiej panience, jest świetna!

Ostatnio zmieniony przez AyuKim (03-09-2017 o 17h20)

#454 03-09-2017 o 22h43

Miss'wow
agatkaa91

I ja przychodzę pewnie z ostatnią już stylizacją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77106.jpg

#455 04-09-2017 o 10h46

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

AyuKim, ten robot z nogami od fotela jest super, wogóle pomysł świetny, ale i tak Panicz mi się najbardziej podoba, uwielbiam takie style <3
Shine9, Super styla i zgadzam się z Saeniver, że włócznia i tarcza by fajnie pasowały.
Saeniver, Twoja Bella jest cudowna, bardzo ładne delikatne kolory i ogólnie jestem zakochana, bo lubię tą postać a Ty wspaniale ją przedstawiłaś.
serowakanapka, kolejna genialnie kolorystyczna styla. I to spojrzenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png.

Ja przychodzę już raczej z ostatnią stylą, chociaż w szafie mam jeszcze jedną zapisaną ale na razie brak mi jednego elementu xD. Wczoraj przed snem sie troche pobawiłam i wyszła taka dama /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77112.jpg

#456 04-09-2017 o 19h16

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/gd/77118.jpg
To moja trzecia stylizacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Drugiej to nie dałam, no bo w sumie to nie mogę powiedzieć, czym się zainspirowałam, ale ogólnie nie wygląda na nielegalną, więc wszystkie trzy mogą istnieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Tak, wiem, to nie ma sensu.
Mizu0, świetna stylizacja, a w szczególności kieliszek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://discord.gg/XyTtcas

#457 04-09-2017 o 20h42

Miss'Żółtodziób
Shine9
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77119.jpg

Poprawiona już /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dziękuję za rady dziewczyny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#458 04-09-2017 o 20h45

Miss'na całego
kawajka
...

Ja trochę spóźniona podczas tego eventu, bo remont kuchni nie pozwalał mi w spokoju tworzyć, ale jeszcze zdążę wrzucić moją stylizację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Najpierw jednak muszę napisać, że stylizacje Agatkaa91 i ta cudna dama od Mizu0 mnie wyjątkowo zachwyciły, chociaż wszystkie są naprawdę świetne, od samego początku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Serowakanapka w Twojej ostatniej stylizacji kolory są bajeczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja mam takie połączenie natury i mechaniki na ten event:
//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77120.jpg

#459 04-09-2017 o 21h13

Miss'wow
agatkaa91

No dobra, jeszcze jedną stworzyłam, a co tam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Kawajka bardzo mi się podoba Twoja stylizacja, fajnie dobrałaś ze sobą ciuszki, a ten listek dodaje uroku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Taka leśna Steampunk Miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Shine9 Twoja Miss chyba idzie na wojnę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png waleczna Miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A to moja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77121.jpg

#460 05-09-2017 o 02h39

Miss'ujdzie
Redundancja
I'm already Tracer
Miejsce: Poznań

W sumie to moje jedyne "steampunkowe" stylizacje, nie licząc cosplayów, z czego pierwsza z nich stanęła na podium (czemu się dziwię, bo była robiona na odczepnego). Zaś z drugiej, mimo że nie jest zbyt klimatyczna jestem nawet zadowolona.
//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77124.jpg//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/77125.jpg

Ostatnio zmieniony przez Redundancja (05-09-2017 o 02h39)

#461 06-09-2017 o 21h28

Miss'całkiem całkiem
Sante
We're all mad here

Powoli nasza wycieczka dobiega końca, a mi w końcu udało się zrobić coś w miarę co można pokazać bez większego wstydu.

Co do komentowania waszych strojów moje drogie to zabrakłoby mi posta by wszystko opisać. W sporym skrócie powiem, że zawsze mnie zadziwiacie swoją pomysłowością i jakością wykonywania kreacji. Jesteście wszystkie niesamowite.

Teraz bez większego owijania w bawełnę przedstawiam wam moją Panią Szeryf

https://i.imgur.com/QnoTKeF.png

Ostatnio zmieniony przez Sante (06-09-2017 o 21h32)

#462 06-09-2017 o 21h53

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Sante, Twoja pani szeryf jest bardzo ładna ^^ Świetne użycie tej kurtki, ja nie wiem, jak jej użyć XD I spoko ręka, stylizacja z bronią zawsze spoko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/gd/77147.jpg
Ja zrobiłam aniołka, żeby nie było, że ja to tylko złe królowe robię XD
Osobiście jej zadowolona z mojej stylizacji, ale nie patrzcie na usta, na profilu mam inne.

https://discord.gg/XyTtcas

#463 07-09-2017 o 12h44

Miss'Żółtodziób
Harune
...

Jejciu, prześliczne macie te stylizacje <3  Ja w sumie pokusiłam się tylko o jedną, ale nie wiem do końca, czy to aby na pewno w klimatach steampunkowych xD"
https://i.imgur.com/uLJg1re.png

Ooo, agatkaa91 , teraz zauważyłam, że mamy bardzo podobne stylizacje, słowo honoru, że przez przypadek tak wyszło :'D

Ostatnio zmieniony przez Harune (07-09-2017 o 12h46)

#464 10-09-2017 o 22h33

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Steampunk juz sie skonczyl na ten rok, ale szybciutko jeszcze wrzucę swoją Rogue. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/97/moy/76973.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#465 26-10-2017 o 00h59

Miss'ujdzie
Redundancja
I'm already Tracer
Miejsce: Poznań

No, doczekałam się w końcu KH więc mogłam dokończyć stylizację która chodziła mi po głowie już od kilku tygodni. Oto moja halloweenowa czarownica /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77876.jpg

#466 26-10-2017 o 01h18

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

Redundancja, niesamowita czarownica /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To połączenie czerni z jesienną rudością niezwykle cieszy oko i w pełni oddaje halloweenowy klimat. Niesamowita dbałość o szczegóły - użycie kamieni ze znakiem celtyckim, czarne oczy, kocur czy też rączka opierająca się o siedzisko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja z kolei przychodzę z czymś, w czym moja miss chodzi już od niespełna tygodnia (tylko teraz kilka elementów zmieniłam), a że widocznie nie wyszłam z zeszłorocznych moich klimatów, to przychodzę z kolejną nekromantką. Tym razem przywoływaczką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tylko nijak tego kija od pędzla zakryć nie mogłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77881.jpg

Ostatnio zmieniony przez Kharanne (26-10-2017 o 01h29)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#467 26-10-2017 o 01h37

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Redundancja, już wcześniej widzialam Twoją style i bardzo mi się podoba, super makijaż oczu <3.
Kharanne, nakromanta świetny, bardzo mi się podoba użycie tej ręki do tego cienia <3

Jak zobaczyłam tą sukienkę w spoilerach to stwierdziłam, że muszę ją od razu wykorzystać do mojej styli i wyszło mi coś takiego. Na początku miałam w głowie zrobić zjawę zamordowanej Panny Młodej, która szuka teraz zemsty na niedoszłym mężu (bo on zabił xD). Wyszło trochę inaczej ale i tak jestem zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77882.jpg

Ostatnio zmieniony przez Mizu0 (26-10-2017 o 01h53)

#468 26-10-2017 o 02h00

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Redundancja - cudna czarownica, taka czująca klimat Halloween. Bardzo podoba mi się też makijaż, oczy niby niewinnie przymknięte, ale ten figlarny uśmiech... <3
Kharanne - nie widziałabym tego uchwytu od pędzla, gdybyś o nim nie wspomniała, także chyba jednak udało ci się go trochę ukryć ;P Świetne jest połączenie tej ręki z wężem, naprawdę dobrze oddaje ideę przywoływania istnień z zaświatów.
Mizu0 - na miejscu pana młodego zaczęłabym uciekać, ta zjawa wygląda na naprawdę wkurzoną = = (/*o*)/

Od pierwszego wejrzenia zakochałam się w gorsecie-książce. Od razu pojawiła się w mojej głowie wizja bibliotekarki ze świata magii, która zmęczona ganianiem za latającymi książkami, wpada na pomysł nastraszenia ich. Teraz tylko rzucić czarodziejskim tomom złowrogie spojrzenie z gatunku "ty będziesz następny" i wszystkie grzecznie odlecą na przypisane im półki.
https://i.imgur.com/RX6ZxR5.png

Ostatnio zmieniony przez KimKas (26-10-2017 o 02h02)

#469 26-10-2017 o 02h51

Miss'na całego
Pythia
...

Redundancja, Halloweenowa klasyka, czarownice to bardzo wdzięczny temat, można je przedstawić na tysiąc sposobów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ta spódnica jest wprost stworzona do halloweenowych klimatów. Bardzo podoba mi się też makijaż!
Kharanne, niezwykle podoba mi się monochromatyczność stylizacji rozświetlona neonowo zielonymi akcentami. Całość jest cudownie tajemnicza i mistyczna, a połączenie tej ręki i węża w tle - mistrzostwo!
Mizu0, mam słabość do wszelakich welonów i upiornych panien młodych, więc stylizacja zdecydowanie przypadła mi do gustu <3 Genialny makijaż i fryzura, kojarzą mi się trochę z topielicą, może to trop odnośnie okoliczności śmierci? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
KimKas - ale fajny pomysł na stylizację! Świetnie wkomponowałaś ten gorset w całość, Poza tym świetny makijaż, a przez te skrzydełka całość wygląda trochę wróżkowo. Wróżka z rogami, jestem zdecydowanie na tak <3

Ja tak jak Redundancja postanowiłam wykorzystać motyw wiedźmy. Stylizację miałam już zapisaną od około miesiąca, tylko czekałam na KH, by ją udoskonalić. Chciałam stworzyć dosyć klasyczną stylizację czarownicy, raczej z tych uroczych i trochę kokieteryjnych niż tych upiornych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77884.jpg

I kolejna stylizacja, do której jeszcze nie jestem w 100% przekonana i wciąż ją udoskonalam, ale wstawiam, co mi tam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Bardzo spodobała mi się ta spódnica i maska, więc postanowiłam je połączyć, i ostatecznie wyszła mi jesienna leśna zjawa.
//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77888.jpg

Ostatnio zmieniony przez Pythia (26-10-2017 o 03h09)

#470 26-10-2017 o 10h04

Miss'na całego
kawajka
...

Pythia ta leśna zjawa jest fantastyczna!! Zakochałam się! Ja mimo iż jestem nieco obrażona na brak nowych misji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png , postanowiłam ubrać miss jakoś halloweenowo, żeby trochę zrobić klimat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wyszła mi chyba taka pajęcza wiedźma, może ją jeszcze później trochę poprawię(zależy co będzie z nagród z misji, jeśli dodadzą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png, albo jakie ciuszki będą od gwiazd)
//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77889.jpg

#471 26-10-2017 o 10h07

Miss'wow
agatkaa91

Dziewczyny jak zawsze macie pomysłowe stylizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jesienne wróżki, wiedźmy, można poszaleć i powymyślać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ja swoją zrobiłam na szybko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Więc pewnie jeszcze będą ją poprawiać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77890.jpg

#472 26-10-2017 o 10h46

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Redundancja Kocham czarownice, Twoja wygląda bardzo ponętnie ;-)
Kharanne Szkoda, że widać kij, ale jak sobie wyobrażam Twoją miss bez niego to stylizacja wygląda prześwietnie i zazdroszczę pomysłu ;-;
Mizu0 aaa to stłuczone lustro nadało Twojej stylci świetnego, nawiedzonego klimatu
KimKas Świetna idea xD Bałabym się wypożyczyć od takiej książkę.
Pythia Nie potrafię wybrać, która stylizacja podoba mi się bardziej. Wiedźma wygląda uroczo z tym kolorem włosów, a leśny stwór idealnie pasuje do atmosfery ;;
kawajka Podoba mi się jak wykorzystałaś wszystkie dodatki, taki wiedźmo-szamano-stwór z Twojej miss xD
agatkaa91 O w dziób, jaki świetny makijaż i wykorzystanie nowej spódnicy *-* lubuję

A pamiętacie Zosię z Dziadów? TERAZ TO ONA. Złapała motyla, złapała baranka, tylko jeszcze ziemi nie dotknęła. ZOBACZ ZDJĘCIE.

https://i.imgur.com/h6amCpB.png

Starałam się zrobić taką mroczną wersję tej postaci. Ubolewam nad tym, że nie zapisałam jej zdjęcia przed wykonywaniem misji, bo powinna mieć dwa długie warkocze. Zmienię tę wersję jak już będę mogła zmienić cięcia xD.

Ostatnio zmieniony przez Mineo (26-10-2017 o 12h41)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#473 26-10-2017 o 16h31

Miss'całkiem całkiem
SnowRabbit
.

Dziewczęta, Wasz stylizacje eventowe bardzo halloweenowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Redundancja i@Pythia, postawiłyście na tę samą kolorystykę, ale finalnie mamy dwie różne wiedźmy i obie jedyne w swoim rodzaju. I jeszcze jesienna zjawa sprawia, że aż słyszę szum liści, kiedy przechadza się po lesie.
Kharanne, świetnie u Ciebie wygląda ta zielona poświata, od razu kojarzy się z nekromancją (przynajmniej mnie, gdzieś mi się ten kolor utrwalił z tego typu postacią).
Mizu0, te puste oczy błąkającej się zjawy dają taki efekt końcowy, że ciary przechodzą po plecach.
KimKas, genialne skojarzenie i świetne wykonanie <3
kawajka, psychotyczny wyraz twarzy Twojej wiedźminiej pajęczycy podbity kolorem daje efekt szaleństwa.
agatkaa91, od razu przykułaś moją uwagę na defiladzie niebanalnym wyglądem. Po zmianach wygląda jeszcze lepiej.
Mineo, ta wdzięczna twarz sprawiła, że weszłam na profil obejrzeć całość, a teraz dostałam uzupełnienie w postaci Twojego opisu. Czekam na warkocze, ale i w tym wykonaniu spełnia swoje zadanie.

Przychodzę ze swoją zjawą. Urzekły mnie te oczy i musiałam coś z nimi zrobić :3

//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77901.jpg

Ostatnio zmieniony przez SnowRabbit (26-10-2017 o 16h32)

https://4.bp.blogspot.com/-uE9TSreBtDg/V6OV17TirEI/AAAAAAAAIHc/DsNiOwKz7ggA1ePrgqTTzISkc2dAUIMMQCLcB/s1600/1470327162_Rabbit.png

#474 26-10-2017 o 17h02

Miss'wow
MariaANTONINA
...

SnowRabbit twoja stylówka sprawiła, że opadła mi szczęka! Jest piękna. Postac jest taka eteryczna i ledwo widoczna, ze faktycznie ma sie wrazenie jakby ubrania unosily sie poruszane niewidzialną siłą (i krukami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png).

Ja dokończyłam w końcu cosplay mojej Casiopei - czekałam tylko na ten ogon! ♥
//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77902.jpg

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#475 26-10-2017 o 17h49

Miss'Sensei
Saeniver
...

komcie

Ja zaczynam skromnie i mało oryginalnie, ale szykowałam się na to od kiedy zobaczyłam ten płaszcz.

//photo.missfashion.pl/pl/1/98/moy/77905.jpg

W nowym roku szkolnym do Hogwartu przybyła nowa nauczycielka Zaklęć - młoda, pełna energii, entuzjazmu, o dość ekscentrycznych metodach nauczania. W zasadzie to chyba taka dorosła wersja mojej starej OC ze świata HP (w sumie baaardzo podrasowana wersja moi, jako że ja ani na nauczycielkę się nie nadaję, ani taka ładna nie jestem, a raczej w ogóle nie jestem xD)

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (26-10-2017 o 17h50)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 27