Redundancja, Halloweenowa klasyka, czarownice to bardzo wdzięczny temat, można je przedstawić na tysiąc sposobów Ta spódnica jest wprost stworzona do halloweenowych klimatów. Bardzo podoba mi się też makijaż!
Kharanne, niezwykle podoba mi się monochromatyczność stylizacji rozświetlona neonowo zielonymi akcentami. Całość jest cudownie tajemnicza i mistyczna, a połączenie tej ręki i węża w tle - mistrzostwo!
Mizu0, mam słabość do wszelakich welonów i upiornych panien młodych, więc stylizacja zdecydowanie przypadła mi do gustu <3 Genialny makijaż i fryzura, kojarzą mi się trochę z topielicą, może to trop odnośnie okoliczności śmierci?
KimKas - ale fajny pomysł na stylizację! Świetnie wkomponowałaś ten gorset w całość, Poza tym świetny makijaż, a przez te skrzydełka całość wygląda trochę wróżkowo. Wróżka z rogami, jestem zdecydowanie na tak <3
Ja tak jak Redundancja postanowiłam wykorzystać motyw wiedźmy. Stylizację miałam już zapisaną od około miesiąca, tylko czekałam na KH, by ją udoskonalić. Chciałam stworzyć dosyć klasyczną stylizację czarownicy, raczej z tych uroczych i trochę kokieteryjnych niż tych upiornych
I kolejna stylizacja, do której jeszcze nie jestem w 100% przekonana i wciąż ją udoskonalam, ale wstawiam, co mi tam Bardzo spodobała mi się ta spódnica i maska, więc postanowiłam je połączyć, i ostatecznie wyszła mi jesienna leśna zjawa.
Ostatnio zmieniony przez Pythia (26-10-2017 o 03h09)