Arnetta rose
Siedziałam jeszcze w kuchni i czekałam, aż zagotuje się woda na herbatę i kawę. Do środka wszedł nagle Tim.
- Proszę bardzo to wszystko jest dla was - Odpowiedziałam mu z uśmiechem, a on szybko wziął dwie porcje, stoliczek i dzbanek z herbatą i wyszedł.
Woda się zagotowała, więc zaparzyłam dzbanek kawy i dzbanek herbaty i położyłam je na stole. W tym momencie do kuchni weszła pani Hayden, kazała mi poinformować innych, że kolacja jest już gotowa i sama po chwili wyszła.
- Oczywiście pani Hayden - Poszłam na górne piętro i po kolei pukając do każdych drzwi od sypialni, lekko je uchylałam i mówiłam kolacja gotowa.
Korzystając z okazji znalazłam również sypialnię dla siebie, nie była jakaś ogromna, ale wyglądała bardzo ładnie. Podeszłam do lustra, które już wisiało i zmieniłam fryzurę w niedbałego koka. Wyciągnęłam jeszcze swój dziennik i rzuciłam go na łóżko. Wyszłam z pokoju nie zamykając drzwi i wróciłam do kuchni.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (20-03-2015 o 20h38)
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL