Arnetta Rose
Wstałam od stołu nie dokańczając jedzenia.
- Czuję się tu również dobrze, tylko od pewnego czasu się martwię pa.. ekhem... Katsu. - Odpowiedziałam jej na zadane wcześniej pytanie.
Odniosłam naczynia do kuchni, umyłam je i schowałam. Po wyjściu z pomieszczenia, skierowałam się do swojego pokoju z zamiarem pójścia spać, po wejściu do sypialni zrzuciłam z siebie prawie wszystko zostawiając jedynie dość długą tunikę i pas wraz ze szpadą i pistoletem.
Położyłam się na łóżku, przykryłam kołdrą i próbowałam zasnąć. Kręciłam się co chwila z boku na bok, ponieważ nie mogłam zasnąć. Wstałam, podeszłam do okna i je otworzyłam, przez parę minut w nim stałam i oglądałam gwiazdy na niebie, ale i tak nie zachciało mi się spać.
Założyłam kozaki i wyszłam z mojego pokoju. Ostatnio trenowałam cztery dni temu więc przydałby mi się trening chociaż na kukle. Obeszłam zamek w poszukiwaniu jakiejś kukły do treningu, jedyne co znalazłam w środku co z walką miało coś wspólnego to zbrojownia, w której były miecze, pistolety, zbroje i to niektóre w naprawdę dobrym stanie, ale jednak nie tego szukałam.
Wyszłam na zewnątrz na duży ogród za zamkiem. Znajdował się tam jeszcze małych rozmiarów budynek, weszłam do środka i znalazłam to co chciałam. Było tam dużo przedmiotów treningowych, na wielu było widać ślady użytkowania, ale znalazła się też kukła mniej zużyta, którą wyciągnęłam na zewnątrz co łatwe nie było.
Trochę ją odkurzyłam, wyjęłam szpadę i zaczęłam trenować, dobrze by było trenować z kimś, ale dobrze że chociaż kukła była. Szło mi całkiem dobrze, do momentu kiedy kukła za mocno przechyliła się w tył i kiedy powróciła do pozycji stojącej dostałam dość mocno w głowę, przez co upadłam na ziemię
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL