Pillz napisał
Rzeczywiście, szło ogłuchnąć nawet z większej odległości, ale tak to już jest na koncertach.
O tak, to prawda. Na koncercie Luxtorpedy stałam pod samymi bramkami. Do końca dnia ledwo co słyszałam.
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 74
Mam nadzieję, że to dobre miejsce na opublikowanie tej małej prośby
Dziewczyny, jeśli macie 20 lat lub więcej wypełnijcie proszę ankietkę. Znajoma potrzebuje na już do magisterki i każda odpowiedź się przyda
goo.gl/sm2EAM
Kurdebele, mam dość x.x Nauczyciele pod koniec roku nie mają litości x.x
Tydzień do wystawienia ocen:
rozprawka na Historię, pytanie z tego samego też przedmiotu, skarga z WOS-u (takie tam super przedmioty), pytanie z angielskiego, którego raczej już nie uniknę,GŁOŚNIKI *14 parametrów każdy z opisem na blachę, wszelkie możliwe budowy heh, a ja jeszcze mam charakterystykę do zrobienia bo układ scalony nie właził w płytkę*, do tego matematyka.
A ja się jeszcze nie pozbierałam po wycieczce :')
I ciągle nie mogę spać, bo oparzenia nie chcą zejść :')
A ręce bolą bardziej od nóg (nawet jak przez 6 godzin łaziliśmy po górach i to wcale nie na rękach heh)
Nawet nie miałam kiedy umowy wolontariackiej podpisać, ani kiedy wstąpić do biblioteki x.x
I chce mi się spać x.x
U was też tak pod koniec semestru lubią dowalić? :')
Chce ci się spać, ale nie możesz? Znam to uczucie. U mnie na koniec też nie mają litości, ale dużo inaczej. 23 czerwca mam. Już wiadomo kto dostanie puchar za wielką wiedzę. Oczywiście panna Zuzanna, która dostaje OD PANI gotowe testy, napisane prawidłowo, z których przepisuje i to, co będzie na konkursach, dzięki czemu wygrywa. Kalkulator też ma. Na dodatek jej mama płaci pani za to wszystko i daje biżuterię. Na zielonej szkole WSZYSTKIM wysyłała zdjęcie razem z panią (nie mg powiedzieć jakie, bo bana dostanę). Tak samo było w przedszkolu. Tylko pani dyrektor i pani Krysia się nie dawały. Smutno mi się z tym pucharem zrobiło, więc postanowiłam, że to napiszę. Sama pani przyznała, że wspaniale znam się na polskim języku (i nie tylko!). Wydaje mi się, że za dużo mówię o sobie...
U nas na koniec semestru ogarniają, że w sumie to nie mamy ocen i dowalają całe mnóstwo kartkówek z losowych tematów. Co roku przerabiam to z nauczycielką od geografii, która na lekcjach temat przerabia w przerwach między opowiadaniem historii kolejki z czasów PRL-u w pobliskim mieście x_x
Jak "w sumie to nie mamy ocen"?
Trochę głupio, że nagle takie BUM!
?ąjajim ypolru żeizdut ejcakaw mat kaj ,einśałw oN ?hcajcakaw an ilyb ycsyzsw ybżyzc ,tamet łhcicu ut śoC
Na wakacjach wymyśliłam nowy żarcik
Co to znaczy KUPA?
Koszmarne
Ubranie
Pana
Andrzeja
2/10 Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć ~Andrzej Sapkowski – Krew elfów
Ostatnio zmieniony przez Yubin (22-08-2017 o 19h13)
Paskuda.
Typowa Jubin:
Kobietom pieniądze potrzebne nie są. Bo i po co? Nie piją, w kości nie grają, a kobietami, psiakrew, są przecież same.
Andrzej Sapkowski – Wiedźmin
8/10 Nie wolno bezmyślnie tracić czasu! Można przegapić właściwy moment... Ten jeden właściwy, niepowtarzalny. Bo czas nie powtarza się nigdy! więcej ~Andrzej Sapkowski – Pani Jeziora
Zagadka.
5/5 Jakże rada jestem, że ostatnie zadanie na dziś wykonałam XD
2/10
Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni
Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie
Zadanie z wyzwania
Sporo się na forum dzieje rzeczy przez wyzwanie, choć chyba przez to tematowi konkretu brakuje.
Człowiek traci grunt pod nogami, kiedy traci ochotę do śmiechu.
Ken Kesey – Lot nad kukułczym gniazdem
2/10
Jak się człowiek skupi, może usłyszeć nawet bicie własnego serca.
Ken Kesey, Lot nad kukułczym gniazdem
Ostatnio zmieniony przez Issi (25-08-2017 o 21h04)
Nigdy nie wiadomo, co komu w duszy gra.
Ken Kesey – Lot nad kukułczym gniazdem
10/10
Jeśli ktoś ma zamknięte oczy, niełatwo jest przejrzeć go na wylot.
Ken Kesey Lot nad kukułczym gniazdem
Gdyż czasami jedynym sposobem na to, aby nie stracić wszystkiego, jest ze wszystkiego zrezegnować. Gdyż czasami w imię zwycięstwa trzeba siłę oddać...
Ken Kesey – Czasami wielka chętka
(2/5)
Cytatów ciekawych spotkać wiele można tu.
Odpowiedź nigdy nie jest odpowiedzią. To, co naprawdę interesujące, jest tajemnicą. Jeśli szukasz tajemnicy zamiast odpowiedzi, zawsze będziesz szukał. Nigdy tak naprawdę nie widziałem nikogo, kto znalazłby odpowiedź – myślą, że ją mają, tak więc przestają myśleć. Ale zadaniem jest szukać tajemnicy, ewokować tajemnicę, zasadzić ogród, w którym rosną dziwne rośliny, a tajemnice rozkwitają. Potrzeba tajemnicy jest znacznie większa niż potrzeba odpowiedzi. ~ Ken Kesey 1/10