Na pewno w prywatnych wiadomościach można wysłać. Ja korzystam.
Albo może można w opisie? Najpopularniejsza z nas albo najlepiej każda by wstawiła link do opisu. Taaa, trzeba by się Moti zapytać.
https://discord.gg/XyTtcas
Na pewno w prywatnych wiadomościach można wysłać. Ja korzystam.
Albo może można w opisie? Najpopularniejsza z nas albo najlepiej każda by wstawiła link do opisu. Taaa, trzeba by się Moti zapytać.
Myślę,że nie ma problemu
I również poproszę zaproszenie wtedy bo z discorda korzystam intensywnie
No właśnie, można zrobić otwarte zaproszenie i linka wrzucić w odnośniku w sygnaturkach nawet xD To spróbuję dzisiaj może ogarnąć serwer i porozsyłam zaproszenie ♥
Super pomysł z tym discordem
#update, serwer w trakcie tworzenia. Siedzę nad obróbką naszych kochanych forumowych emotek, żeby były w png i w każdej wersji :")
##Link w sygnaturce, rozesłałam też do paru osób tylko potwierdzenie weryfikacją w kanale, instrukcja w pierwszej wiadomości ^^
Ostatnio zmieniony przez nelumi (23-03-2019 o 20h21)
Rajuśku, nie było mnie tutaj dwa lata itakie zmiany. Sądząc po ilości ubrań w sklepie, sporo mnie ominęło
Taaak, gra upada i nic się nie dzieje
Od dwóch miesięcy nie było nowych ubrań...
Ja też wracam tu po kilku latach i mam wrażenie, że ta gra zatrzymała się w czasie, ale to w jakis sposob piękne!
Pssst, ja wiem, że gierka i forum umierają, ale to nadal pogaduchy wszelakie, a od rozmów o grze jest inny post w innym dziale
co prawda post sprzed kilku lat, ale dopiero co zaczelam grac i chcialabym miec wiecej znajomych, co tam u was?
U mnie jak na razie w porządku. Pierwszy raz od kilku lat gram w tę grę haha. Szkoda, że przez ten czas gra tak słabo się rozwinęła, widzę, że forum też umiera
U mnie spoko. Szkoda, że zrezygnowali już z rozwijania tej gry ):. Graczy jest strasznie mało i na forum pojawia się 1-2 wpisów dziennie ):
Przypominam, że nadal możecie iść do nas na Discorda, zaproszenie w podpisie. Oczywiście jak chcecie.
Ta strona wymiata. tylko szkoda że gracze nie mogą organizować konkursów,ale i tak jest spoko, jeszcze jeden błąd ciężko rozróżnić administratorów od graczy, i to mnie wkurza
jennyfere napisał
Ta strona wymiata. tylko szkoda że gracze nie mogą organizować konkursów,ale i tak jest spoko, jeszcze jeden błąd ciężko rozróżnić administratorów od graczy, i to mnie wkurza
Hej! Jak tam u was? Zauważyłam pewnie w też, że o tej grze ludzie zapominają.
Ostatnio zmieniony przez Bolcia4 (01-12-2020 o 19h26)
Łałć. Czy ktoś tu żyje jeszcze? Jakiej muzyki słuchacie?
Niewielu nas zostało, ale gra nie jest jeszcze całkowicie opuszczona Mi na przykład szkoda jest ją porzucić, w końcu jestem z nią ponad 7 lat ;')
Co do muzyki to bywa różnie, głównie trzymam się w klimatach rock/punk/metal, ale czasem wleci też coś z innych gatunków.
Oh, dobry wieczór, jeszcze ja się zgłaszam do osób odwiedzających umarłą różową stronkę :'3 Jestem do niej chyba zbyt przywiązana.
Heeeeeeeej, ktokolwiek pisze tu? Gra jest dosyć stara, mimo to ją uwielbiam! Jak mija wam dzień? Zapraszam na fb !!!!!!!!!Ciri Suchoklates!!!!!!
Jednak pisze, nieważne, wyświetlały mi się posty z 2014
trochę tu pusto, to prawda :>
jak się dzisiaj czujecie? bo u mnie jakoś kiepsko jest
@up
U mnie chyba ok, chociaż codzienna egzystecja na lekcjach zdalnych już mnie męczy niesamowicie..
Nie sądzicie, że należenie do społeczności wymierającej gry ma w sobie coś niezwykłego? Chyba, że tylko ja lubię uczucie przynależności do sekretnych ugrupowań : ^)
Nie ukrywam, trochę mi przykro że ugrupowania naszego typu wymierają. Zawsze lubiłam portale tego typu, możliwość poznawania nowych osób... a teraz odwiedzam to miejsce raczej z nudów, z braku jakiejkolwiek innej formy rozrywki w domu czy w internecie.
Hej, ja też jeszcze jestem Szkoda zostawiać konto założone jeszcze w podstawówce. Dzieje się o wiele mniej niż w czasach świetności i popularności gry ale miło wiedzieć, że są tu też inne weteranki. Też uważam, że to coś wyjątkowego - być nadal w grze. Dosłownie i w przenośni. Nieco dziwnie lecz w pewnym sensie dobrze.
Pozdrawiam was cieplutko!
Otworzylam gre dzisiaj po raz pierwszy po tylu latach
Super ta gierka była, fajnie od czasu do czasu tu zajrzeć haha