Marinaa8 napisał
Mamy,kontrolujemy,upominamy i usuwamy na bieżąco co to ma być wojsko , wydział śledczy , bo trochę to mi przypomina. Może nie powinnam się wtrącać bo ktoś z was zaraz da mi ,,upomnienie czy inne takie,, ale nie mogę tego przemilczeć. Każdy powinien pisać co mu sie podoba , o czym tylko chce gdzie i kiedy. Wystarczy tylko ze ktoś przez sie pomyli albo zapomni , napisze coś nie w tej rubryczce co trzeba i już blokuje mu sie pocztę i dostęp do forum .Nie macie prawa . Dlaczego każda nasza wypowiedz musi wpierw przejść przez waszą selekcję.
Za to akurat bana nie dostaniesz, więc odpisuję.
Masz prawo do usuwania posta jeśli zobaczysz, że napisałaś coś głupiego.
Raz się pomylisz, dostaniesz upomnienie i NIC się nie stanie.
Tu chodzi o pewną użytkowniczkę, która ciągle spami, żyć się nie da. "Każdy powinien pisać co mu sie podoba". Aha, czyli mogę Cię wyzywać, bo Ci się to podoba? Jestem święcie przekonana, że gdyby tak się stało to byś mnie zgłosiła.
"Nie macie prawa". Przeczytaj regulamin
Moderacja ma OBOWIĄZEK upominać i banować, jeśli ktoś nie przestrzega regulaminu.
"Dlaczego każda nasza wypowiedz musi wpierw przejść przez waszą selekcję".
Przyczyna bardzo prosta - na forum spokój być musi.
Wybaczcie, ale ta wypowiedź mnie zdenerwowała. Co jak co, ale nigdy w życiu nie spotkałam się by ktoś popierał łamanie regulaminu. "Co to ma być, wojsko, wydział śledczy".
EDIT: XD ostatnia. Niby nie chcę prowadzić do kłótni, ale jam stereotypowy choleryk, więc wybaczcie XD
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (08-01-2017 o 19h52)
https://discord.gg/XyTtcas