Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 74

#1651 08-01-2017 o 18h18

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Tak, zgadzam się Saeniver! Na dodatek dziś jeszcze Passenger dodał oficjalny teledysk do kolejnej piosenki, ten 2017 to będzie muzyczny rok chyba ♥

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#1652 08-01-2017 o 18h52

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Halo halo, mamy na tym forum jakichś moderatorów? Bo aż mi smutno jak widzę tyle spamu. :C Dziewczyny, jak nie macie czasu, to może pora zwerbować kogoś nowego?

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1653 08-01-2017 o 19h04

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Mamy,kontrolujemy,upominamy i usuwamy na bieżąco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1654 08-01-2017 o 19h39

Miss'nieobczajona
...

Mamy,kontrolujemy,upominamy i usuwamy na bieżąco co to ma być wojsko , wydział śledczy , bo trochę to mi przypomina. Może nie powinnam się wtrącać bo ktoś z was zaraz da mi ,,upomnienie czy inne takie,, ale nie mogę tego przemilczeć. Każdy powinien pisać co mu sie podoba , o czym tylko chce gdzie i kiedy. Wystarczy tylko ze ktoś przez sie pomyli albo zapomni , napisze coś nie w tej rubryczce co trzeba i już blokuje mu sie pocztę i dostęp do forum .Nie macie prawa . Dlaczego każda nasza wypowiedz musi wpierw przejść przez waszą selekcję.

#1655 08-01-2017 o 19h44

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Żadna wypowiedź nie przechodzi najpierw przez selekcję... Gdyby tak było nie można by dodać żadnego postu bez akceptacji moderacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Usuwamy powtarzające się wątki lub spam na forum-tyle.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1656 08-01-2017 o 19h46

Miss'Złota
nelumi

Marinaa8, coś takiego zwane jest pojęciem "zasady" i obowiązują one wszędzie na każdym kroku, to nie jest jedyne forum ze wszystkich gier, które takowe posiada. Owszem, masz prawo do wyrażania własnej opinii, ale wystarczy poświęcić minutę, na dosłownie rzucenie okiem czy gdzieś nie istnieje już wątek do tego stworzony. Dodatkowo, pisanie co tylko się komuś podoba jest okej, póki jest to coś więcej niż jeden wyraz. Spróbuj postawić się po stronie osoby, która jest odpowiedzialna za pilnowanie tego. Każdy z nas ma własne życie poza grą i zdecydowanie milej jest, kiedy zmęczony po całym dniu pracy/szkoły czy czegokolwiek wraca do domu z chęcią wypoczynku i widzi  widzisz coś tam gdzie być powinno, aniżeli piętnaście wiadomości z "hej" "jestem tu nowa odpisz" czy cokolwiek innego w wątku przeznaczonym do czegoś innego.
Nie mamy prawa? Owszem, moderatorzy mają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png żadna z wypowiedzi użytkowników nie przechodzi przez "selekcję". Gdyby tak było to Twoja wiadomość czekałaby "w zawieszeniu" aż przejrzy ją któryś z moderatorów, stwierdzi czy to spam, zadecyduje do którego wątku ją przydzielić a następnie zaakceptuje i dopiero będzie widoczna. Coś takiego byłoby dopiero można określić selekcją.

Motiś, a ja się tak rozpisałam XD

Ostatnio zmieniony przez nelumi (08-01-2017 o 19h46)

#1657 08-01-2017 o 19h48

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Przepraszam Nelu,ale zawsze wolałam być konkretna i zwięzła i nie wdawać się w zbędne dyskusje,które prowadzą do kłótni,ale doceniam Twój wysiłek <3

#1658 08-01-2017 o 19h50

Miss'Złota
nelumi

</3

Jestem tak zmęczona dzisiaj. Wymarzłam strasznie w piątek stojąc 2h na -15 stopniach czekając na busa, a potem przed domkiem bo babka nie podała nam kodu, żeby dostać się do klucza.. Ale miły weekendzik w górach z widoczkiem yey. Ale 2h snu dają w kość D:

#1659 08-01-2017 o 19h50

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Marinaa8 napisał

Mamy,kontrolujemy,upominamy i usuwamy na bieżąco co to ma być wojsko , wydział śledczy , bo trochę to mi przypomina. Może nie powinnam się wtrącać bo ktoś z was zaraz da mi ,,upomnienie czy inne takie,, ale nie mogę tego przemilczeć. Każdy powinien pisać co mu sie podoba , o czym tylko chce gdzie i kiedy. Wystarczy tylko ze ktoś przez sie pomyli albo zapomni , napisze coś nie w tej rubryczce co trzeba i już blokuje mu sie pocztę i dostęp do forum .Nie macie prawa . Dlaczego każda nasza wypowiedz musi wpierw przejść przez waszą selekcję.

Za to akurat bana nie dostaniesz, więc odpisuję.
Masz prawo do usuwania posta jeśli zobaczysz, że napisałaś coś głupiego.
Raz się pomylisz, dostaniesz upomnienie i NIC się nie stanie.
Tu chodzi o pewną użytkowniczkę, która ciągle spami, żyć się nie da. "Każdy powinien pisać co mu sie podoba". Aha, czyli mogę Cię wyzywać, bo Ci się to podoba? Jestem święcie przekonana, że gdyby tak się stało to byś mnie zgłosiła.
"Nie macie prawa". Przeczytaj regulamin /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Moderacja ma OBOWIĄZEK upominać i banować, jeśli ktoś nie przestrzega regulaminu.
"Dlaczego każda nasza wypowiedz musi wpierw przejść przez waszą selekcję".
Przyczyna bardzo prosta - na forum spokój być musi.
Wybaczcie, ale ta wypowiedź mnie zdenerwowała. Co jak co, ale nigdy w życiu nie spotkałam się by ktoś popierał łamanie regulaminu. "Co to ma być, wojsko, wydział śledczy".
EDIT: XD ostatnia. Niby nie chcę prowadzić do kłótni, ale jam stereotypowy choleryk, więc wybaczcie XD

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (08-01-2017 o 19h52)

https://discord.gg/XyTtcas

#1660 08-01-2017 o 19h51

Miss'Electronic
Setarah

Marinaa8, witam serdecznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Absolutnie nie jesteśmy żadnym wydziałem śledczym, ba, śledzenie nawet nam nie idzie, bo jakby szło, to byłoby tutaj zero spamu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie damy żadnego upomnienia, masz prawo wyrazić swoją opinię, spokojnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Oczywiście, że macie prawo do wypowiedzi, ale potrzebny jest też ład i porządek, aby można się w tym było odnaleźć. Po to najpierw konieczne jest zapoznanie się z regulaminem i budową forum, żeby nie było jednego wielkiego pomieszania tematów. Jeśli chcesz napisać coś na obojętnie jaki temat to zapraszamy do tego właśnie wątku - pogaduch wszelakich, gdzie możesz rozmawiać na pięćdziesiąt milionów tematów, od aut zaczynając na zabawkach kończąc - co tylko sobie z alfabetu wybierzesz. W pozostałych tematach ważne jest, aby trzymać się wątku, bo rozmowy dotyczą konkretnej sprawy. Zapewne nie lubisz, gdy ktoś Ci przerywa i zaczyna swój własny temat? To jest brak szacunku, a my szanujemy każde zdanie i wypowiedź, każdego użytkownika /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Regulamin określa jakie mamy prawa, a jakie obowiązki. Przyznam Ci się, że na Eldaryi sama dostałam upomnienia, chociaż tutaj jestem w roli tej, która pilnuje porządku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Więc nikt nie jest nieomylny. Wasze wypowiedzi są od razu publikowane i nie przechodzą selekcji, nie są "zatwierdzane" jak na niektórych forach. Dopiero gdy zauważymy, że coś "nie gra" wtedy reagujemy. Pozdrawiam, nie miej nas proszę za strażników bez serc, bo takowe nie jesteśmy, ale dbamy o to, aby wszystkim nam było tu przyjemnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

#1661 08-01-2017 o 19h55

Miss'Złota
nelumi

Czzy każda z nas zaczęła to pisać w tym samym momencie tylko skończyła j edna po drugiej? XDD

Cześć Seciu ♥

#1662 08-01-2017 o 19h55

Miss'nieobczajona
...

PROSZĘ MOŻESZ JUŻ USUNĄĆ TĄ WIADOMOŚĆ ... BO SIĘ POWTARZA, A MOŻE DLATEGO ŻE SIE Z WAMI NIE ZGADZAM I MAM WŁASNE ZDANIE?  I TYLE
POZDRAWIAM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1663 08-01-2017 o 19h57

Miss'Electronic
Setarah

Neluś, chyba tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Witam Cię ♥

Marinaa8, możesz mieć własne zdanie, nikt Ci nie broni tego. Ale nie jesteśmy jakieś nie wiadomo jak surowe, bo naprawdę, na innych forach bywa duuużo gorzej, Może porównaj sobie i potem dokonaj oceny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1664 08-01-2017 o 20h01

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Marinaa8 ale dlaczego mam ją usunąć? Nie mam ku temu podstaw.

#1665 08-01-2017 o 20h03

Miss'Złota
nelumi

Troszkę śmiechłam. Pozdrawiamy ciepło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Wgl Motiś ♥ Jak życie? Dawno Cię nie widziałaam.
Seciu to samo pytanko, jak tam? ♥

#1666 08-01-2017 o 20h04

Miss'Electronic
Setarah

A Neluś, bardzo dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jutro szara rzeczywistość, ale dłuugi weekend był dobry, fest ♥

#1667 08-01-2017 o 20h05

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Chyba nie ogarniasz:
Każde forum ma swój Święty Regulamin. Jak Ci to nie odpowiada to załóż własne forum, a w  zakładce Regulamin napisz "Świętym Regulaminem tego Forum jest brak Świętego Regulaminu. Każdy tutaj pisze co mu się podoba i nie jest za to karany".
Nasza Admiinka i Twórca tej gry ustaliła taki, a nie inny Święty Regulamin i my się do niego stosujemy, w innym przypadku jesteśmy za to karane.

O! Przypomniało mi się! PS. (przepisowo postscriptum) Przecież przy założeniu konta musiałaś zaakceptować Święty Regulamin! Nie mogłaś założyć konta pomijając to! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://discord.gg/XyTtcas

#1668 08-01-2017 o 20h05

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Bo ja tylko tu wbijam na forum,patrzę czy coś się dzieje,ewentualnie zamykam/upominam. Rzadko kiedy się udzielam,kontakt mam głównie PW:)
A życie już całkiem znośnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1669 08-01-2017 o 20h08

Miss'Złota
nelumi

Ja tak w sumie znikam, na forum coraz mniej, a moje pw świeci wiecznymi pustkami. Jedyne co się tam pojawia to dzienne powiadomienie o godzinie 23 o bitwach, ewentualnie jakże moja ulubiona treść komentarzy "[...] zapraszam do mnie." </3
Ale to chyba dobrze, że jakoś idzie.

#1670 08-01-2017 o 20h10

Miss'Electronic
Setarah

Kanapko, dzięki, że potwierdzasz nasze zdanie i to, co tłumaczymy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Myślę, że wszystko co najważniejsze, zostało już powiedziane, Ewentualne pytanka to zapraszamy na privy do którejkolwiek z nas: nelumi, Motionell albo mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pozdrowienia.

#1671 08-01-2017 o 20h18

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Wywołałam dyskusję na martwym forum, yay. <3 Nie wiem, czy mam być z siebie dumna, czy chować się w mysiej dziurze. XDDD

Zawiązałam sobie sznurówki w "NO", ale mam czarne i na czarnych trampkach ledwo widać. XD Tzn jedne mam białe, ale nie wiem, czy ich nie wymienię, bo się skręcają i to słabo wygląda. :C

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1672 08-01-2017 o 20h24

Miss'nieobczajona
...

DZIĘKUJĘ ZA TAK LICZNY ODBIÓR MOJEJ WIADOMOŚCI , NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ ŻE  KOGOKOLWIEK TO TAK PORUSZY , tym bardziej że napisał ja zwykły, szary użytkownik /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ps: I tak KanapkaczusHigus Nie Ogarniam jestem na to jak widać za głupia

#1673 08-01-2017 o 20h27

Miss'Fuzja
spsr
Skoro nudzi ci się na tyle, że czytasz ten opis, zrób pracę na konkurs. I'm Espi Nekromanka
Miejsce: Gdynia na zawsze

Wszyscy jesteśmy zwykłymi, szarymi użytkownikami. To żaden zaszczyt. XXD

Trzeba zrobić dyplom dla Zioła, ktoś chętny?

Ostatnio zmieniony przez spsr (08-01-2017 o 20h28)

//photo.missfashion.pl/pl/1/102/moy/81086.jpg

#1674 08-01-2017 o 20h27

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Marinaa8, każda z nas to tutaj szary użytkownik. xD

No dobra, może różowy...

I Moti jest złota (żółta? nigdy nie wiem co to ma być).

Ale wszyscy jesteśmy szarzy.

Sorry, że bredzę jak potłuczona, ale ktoś musi x)

O matko, wyprzedzenie na pogaduchach, dziś jest wyjątkowy dzień. XD

Mam gdzieś order ziemniaka! Robiłam dla... Steno? Tylko chyba był dla największego głupka czy coś w tym stylu. XD

Eh, dobra, nie mam, ale gdzieś miałam!

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-01-2017 o 20h30)

#1675 08-01-2017 o 20h34

Miss'Fuzja
spsr
Skoro nudzi ci się na tyle, że czytasz ten opis, zrób pracę na konkurs. I'm Espi Nekromanka
Miejsce: Gdynia na zawsze

Nawet coś takiego pamiętam na banach(chyba XD), więc coś na pewno masz :V
Jakbym miała gimpa na tym kompie to bym ci zrobiła ;V
Chyba że zrobię w paintcie.. XXD

Ostatnio zmieniony przez spsr (08-01-2017 o 20h40)

//photo.missfashion.pl/pl/1/102/moy/81086.jpg

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 74