Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 74

#1626 18-09-2016 o 11h56

Miss'Żółtodziób
Shoco-Loco1
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  hejo /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#1627 18-09-2016 o 18h23

Miss'Żółtodziób
...

Hejka jest ktoś?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

#1628 18-09-2016 o 18h24

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#1629 18-09-2016 o 18h25

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/content4.gif

#1630 18-09-2016 o 19h08

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

shoco-Loco1, twój post jest trochę za krótki. Postaraj się następnym razem pisać coś więcej, proszę. Dostajesz upomnienie i odsyłam Cię do regulaminu forum.

Daga556, tutaj na forum nie piszemy następnego postu, jeśli ktoś najpierw nie udzieli nam odpowiedzi, bo jest to traktowane jako spam. Proszę Cię, zapoznaj się z regulaminem forum, a tymczasem dostajesz upomnienie.

Ostatnio zmieniony przez Setarah (18-09-2016 o 19h21)

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#1631 30-09-2016 o 17h55

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Postanowiłam policzyć ile trzeba ok. przeczytać znaków przed zgłoszeniem bugu na SyFie/Eldaryi, nie licząc regulaminu i miniregulaminów:

Po prostu NIENAWIDZĘ forów gdzie zanim się coś napisze trzeba się zapoznać z dosłownie KAŻDYM postem, a KAŻDY z tych postów ma ponad 3 tysiące znaków i jest dosyć długi. Naprawdę ciężko, zwłaszcza jeśli wątek ma 10 stron.
Policzmy dla 3 stron z przy znakach 3 250 (na kalkulatorze oczywiście /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png):

3 * 20 * 3250 = 195 00 znaków
O.O to naprawdę dużo więcej niż się spodziewałam.
W związku z mym powyższym argumentem nie lubię forum Eldaryi. Ciekawe czy mam bana na nim, o którym nie wiem XD
Matko... To już łatwiej wątki czytać.

Tutaj nie można mnie o offtop posądzić, także ten /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://discord.gg/XyTtcas

#1632 31-10-2016 o 09h43

Miss'Żółtodziób
Harley1
...

Witam i pozdrawiam wszystkich!

#1633 20-11-2016 o 13h20

Miss'całkiem całkiem
SweetGirl14
...
Miejsce: 3 uliczka za zakrętem :3

Hej :3 Widzę że dawno nikt tu nie pisał...
Padał już u kogoś śnieg? Bo u mnie strasznie zimno, ale śniegu nie ma...

Ostatnio zmieniony przez SweetGirl14 (20-11-2016 o 13h21)

Nie oceniaj mnie! Znasz moje imię, nie moję historię...
Słyszałeś co zrobiłam, ale nie co przeszłam.

#1634 20-11-2016 o 14h06

Miss'Electronic
Setarah

Cześć cześć/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png U mnie prószyło już z dwa razy, ale żeby tak mocno, to jeszcze nie zdarzyło się. I dobrze w sumie, zimno mi nie służy ;x

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

#1635 14-12-2016 o 23h00

Miss'Żółtodziób
Jeff
...

Witam

#1636 17-12-2016 o 20h12

Miss'Żółtodziób
Hejterhitler
...

cześc jestem kacper a wy /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif

#1637 22-12-2016 o 12h58

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

Oj, wątek coś długo nie odwiedzany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png To trochę podbije, bo nie widziałam czy gdzieś był przeznaczony do tego osobny temat.

Cóż święta idą, roboty pełno, a ja się zastanawiam w jaki jeszcze sposób spakować prezenty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png W tym roku chciałam pobawić się w pudełka owinięte papierem, wstążką i poszyć kilka kokardek... tylko zastanawiam się czy wstążek mi starczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png A w co Wy pakujecie swoje upominki?

*A ja lecem dalej robić paszteciki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#1638 22-12-2016 o 13h15

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Paszteciki powiadasz? ^^
Ja tam pakuję w normalne torby do prezentów, nic ciekawego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
O i co tam smacznego przygotowujecie na święta? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bo u mnie pierogi będą (chyba) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1639 22-12-2016 o 13h23

Miss'na całego
Kharanne

A no paszteciki, u nas taki obowiązkowy punkt świąt (cóż, przynajmniej ja go wymuszam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png). 2 wersje - jedne na wigilię z kapustą i grzybami, drugie już na dni świąteczne z mięchem.

A co na święta? Pierogi będą (znów, kapusta z grzybami i z mięskiem zależnie od dnia), barszczyk będzie, uszka będą (tak jak w przypadku pierogów), rybka w 2-3 odsłonach, bigos (wersja z kiełbą i bez kiełby), jakieś sałatki jarzynowe, schabik ze śliwką i morelą i jeszcze kilka rzeczy o których zapewne zapomniałam :3 Z ciast na pewno będzie makowiec i sernik, rozważamy jeszcze piernika /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png I znowu pełna lodówa i się będzie to wszystko przez tydzień jadło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1640 22-12-2016 o 15h57

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Z kapustą i grzybami? Uwielbiam, idę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dużo dobrego żarełka widzę /modules/forum/img/smilies/blebl.gif I tak ma być! Tydzień obiadu nie trzeba będzie robić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1641 22-12-2016 o 16h41

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Okres, w którym najczęstsze zdanie to:
- Mamo? A mogę to zjeść?
- Zostaw! To na święta.
- Mamo ale mam urodziny?
- Wez ale tylko mały kawałeczek.
- Też Cię kocham.

Lodówka pełna, zamrażarka pełna a jedyne co mogę jeść to serek twarogowy.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#1642 22-12-2016 o 20h37

Miss'Żółtodziób
Alone666
...

Hej. Jest ktoś obecny?

Wiem. Jestem za stara na takie gierki.

#1643 22-12-2016 o 22h21

Miss'na całego
Kharanne

Ryuu, może przyjść taki czas, że sama będziesz wszystkich odganiać, bo święta - u mnie on już przyszedł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Zabrałam się za pakowanie prezentów i zostałam przy pierwotnym pomyśle - może i efekt ładny, ale 6 godzin dla kilku paczek, bo kokardek mi się zachciało robić - nie sądziłam, że aż tak to będzie czasochłonne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1644 24-12-2016 o 17h56

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Kharanne Wpadłam na podobny pomysł rok temu. Tylko mi się jeszcze zachciało pudełeczek :')
Na szczęście nie dawałam dużych rzeczy... ale samo robienie pudełeczek zajęło mi prawie dwie godziny x.x potem opakowanie tego, wiązanie... x.x
A jak mama Odpakowywała swoje, to po prostu rozerwała i myślałam że się wścieknę x.x
W tym roku sobie darowałam

Ostatnio zmieniony przez Podoina (24-12-2016 o 17h57)

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#1645 24-12-2016 o 23h51

Miss'na całego
Kharanne

Podoina, oj, z pudełkami to już bym się bawić nie chciała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Chociaż z drugiej strony jakoś się tak złożyło, że większość prezentów jakie robiłam były "prepakowane" już w pudełka, to chociaż nimi się nie musiałam przejmować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ale, ale, rodzinie się spodobało, wstążki pozachowywali bo się przydadzą i w końcu można te dwa dni odpocząć z pełną lodówą żarcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tylko czemu jeszcze tyle roboty przed sylwestrem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ogólnie Wesołych Świąt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1646 25-12-2016 o 11h51

Miss'Żółtodziób
Alone666
...

Witam~.

Wiem. Jestem za stara na takie gierki.

#1647 28-12-2016 o 13h37

Miss'Żółtodziób
monika52549
a byłam tu dwa lata temu...
Miejsce: 8*8=?

A więc szłam ulicąwidziałam chłopaka który mi się
podobał i weszłam w słup /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

#1648 31-12-2016 o 22h33

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Cóż...
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Zdrowia, pomyślności, szczęścia, pieniędzy i wszystkiego najlepszego! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Osobiście nie wierzę, że tak szybko minął... Tyle różnych rzeczy się zdarzyło.... ^^
Wszystkiego Najlepszego moi mili ^^

#1649 06-01-2017 o 13h46

Miss'Electronic
Setarah

Aaaa, jaram się! Nowa piosenka Ed'a Sheerana ujrzała dziś światło dzienne ♥ A w sumie to nawet dwie od razu nam dał posłuchać ♥ Trafiłam na kogoś, kto jeszcze lubi go słuchać? ;D

#1650 06-01-2017 o 20h00

Miss'Sensei
Saeniver
...

Ja też lubię go słuchać, czasem. W sumie jego piosenki mają jeden wielki plus, że są jednymi z nielicznych, które mogę sobie śpiewać bez strachu, że mój beznadziejny głos je zafałszuje, jakoś tak trafiają w moje niewielkie możliwości głosowe. A ja lubię sobie podśpiewywać, np. podczas sprzątania, gotowania czy kąpieli :<

Nowe kawałki są całkiem spoko, bardzo rytmiczne i świetnie się je słucha w tle robienia czegoś, w sensie - nie przeszkadzają, nie odwracają twojej uwagi, ale są po prostu dobre, więc ciało mimowolnie się do nich kiwa.

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (06-01-2017 o 20h01)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 74