Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 21

#151 03-01-2014 o 19h51

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13562.jpg

Nim się zorientowałem stałem przed stołówką, rozejrzałem się... o nie! Tej niebieskiej czupryny nie da się nie zauważyć. Wszedłem do pomieszczenia i nałożyłem sobie odrobinę jakiegoś gulaszu. Dla własnego dobra nie pytałem co wchodzi w skład tego dania, usiadłem na swoim miejscu. Kilku gości zamilkło gdy mnie zobaczyło, ja usiadłem a oni wrócili do rozmowy, zjadłem szybko co miałem na talerzu. Jak szybko się pojawiłem w tym miejscu tak szybko je opuszczałem. Ona nadal tam siedziała, podszedłem do niej, może tym razem nie oberwę.
- Jak tam zabiłaś już tego gościa który się do ciebie przystawiał?
Spojrzała na mnie tak jak na dwumetrowego karalucha, w sumie jak by się zastanowić to nie była by trudna przemiana. Z nudów zacząłem unosić się w powietrze i opadać z powrotem  niby banalna rzecz, a równowagę poćwiczę. Ramie wciąż bolało od upadku, dobrze że nikt tego nie widział, zerknąłem na nadgarstek i czerwony lekko opuchnięty ślad od ugryzienia. Wyciągnąłem te rękę w stronę dziewczyny, pokazując jej dzieło które wygryzła na nadgarstku.
- Wiesz co nie będę mówił do ciebie deska, od dziś jesteś gryzoń

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (03-01-2014 o 19h51)

#152 03-01-2014 o 20h04

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Oona Wong

Prychnęłam na chłopaka. Co on sobie kurcze myśli? Że będę miła po tym jak mnie na drzewo wsadził? Pff niech se pomarzy.
-Nie bije dzieci bez kasku, tylko dla ciebie zrobiłam wyjątek.-powiedziałam kąśliwie i spojrzałam na niego jak na wielkiego robala. Wyciągnął w moją stronę rękę pokazując co się stało gdy go ugryzłam. Ale kiedy powiedział że nie jestem deska ale gryzoń od dzisiaj złapałam jego drugą rękę i ugryzłam jak poprzednią. Po chwili puściłam i otarłam usta.
-Sprawdzimy czy równo spuchnie.-powiedziałam zadziornie- Wiesz skoro ja jestem gryzoń to ty od dziś jesteś Księżniczka-dodałam słodko się uśmiechając. Chyba nie spodobał mu się żaden mój pomysł, ale miałam to gdzieś. Byłam zmęczona i głodna. Mamy 30min przerwy a potem jak strzelam wspinaczkę. Ehh nie chce mi się nigdzie włazić. To nudne i banalne.

#153 03-01-2014 o 20h30

Miss'OK
Ikuna

Skręciłem się z bólu, mały podły gryzoń. Złapałem ją za włosy i przyciągnąłem do siebie. Ugryzłem ją w ucho, masz za swoje wredna wiewiórko, chociaż niebieskie wiewiórki są raczej niespotykane, po tym co wczoraj przeżyłem lepiej uznać że nie ma rzeczy niemożliwych.
- Sprawdzimy czy równo puchnie, następnym razem możesz pożałować.
Odszedłem stamtąd jak najszybciej, chwila przerwy dobrze by mi zrobiła. Wleciałem na dach jakiegoś domu, rozłożyłem się na nim, dobrze ze słońce przysłaniała gałąź drzewa. Pół godziny, westchnąłem, może i wredny ten mały gryzoń, ale ładna jest to trzeba jej przyznać, zresztą różni się od pozostałych dziewczyn. Przejechałem dłonią po pasie od ojca, zdjąłem go i wyprostowałem, przejechałem palcami po wybitym na nim wzorze. Nie rozczulać się! Założyłem pas z powrotem na siebie i wyciągnąłem się na ciepłym dachu, ja tu zostaje, nie mam zamiaru nigdzie się wspinać!

#154 03-01-2014 o 20h46

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Oona Wong

Kiedy złapał mnie za włosy miałam ochotę na niego wrzasnąć ale on mnie ugryzł w ucho. Złapałam się za nie kiedy tylko mnie puścił. Zmierzyłam go złowrogim spojrzeniem. KRETYN! W głowie huczało mi od złości. Może przystojny był ale nikt nie ma prawa dotykać moich włosów. Nikt! Podniosłam się i zebrałam kilka większych kamyczków. były one na tyle duże że mieściły mi się w dłoni która i tak nie była do końca zamknięta. Podeszłam przed domek na którym wyłożyła się ta księżniczka. Wzięłam zamach i rzuciłam a pierwszy kamień wylądował obok jego głowy.
-Te księżniczka! Zejdź na dół! Chyba że boisz się dziewczyny!-fuknęłam i rzuciłam kolejnym kamieniem który trafił go w krocze. Uuu musiało boleć. Uśmiechnełam się wrednie i wzięłam kolejny zamach, na szczęście (jego)  drasnęłam jego ramie. Niech kurcze się nauczy że ze mną się nie zaczyna.

#155 03-01-2014 o 21h03

Miss'OK
Ikuna

Livi ja się zaczynam Ciebie baćxD

Nagle usłyszałem te małą pijawkę, cholera jasna! Zwinąłem się z bólu, mały sadystyczny gryzoń. Nie zejdę, nie śni mi się, wczołgałem się na wyższą część dachu i schowałem się za jedną z gałęzi.
- Nie wiedziałem że podobam ci się aż tak bardzo że chcesz mnie uszkodzić żebym nie podrywał innych. Nie uważasz że to trochę psychiczne? Jak mi nie dasz spokoju to zobaczysz pożałujesz że się do mnie zbliżasz, obiecuje ci to!
Przeklinałem się w myślach, zwykle jak pomogłem jakiejś dziewczynie ta oczu ode mnie nie odrywała, a ta zdążyła mi przywalić, pogryźć i jeszcze ten kamień. Lepiej by było gdybym został na stołówce i zagadał do jakiejś normalnej laski. Ta mała nienormalna znów zaczynała się wydzierać i walić kamiennymi pociskami, chętnie bym jej zatkał usta nawet butem ojca, chwila ciszy tylko tyle potrzebuje.

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (03-01-2014 o 21h03)

#156 03-01-2014 o 21h20

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Oona Wong

Moja cierpliwość się skończyła. Wzięłam drabinę i postawiłam przy domku by po chwili wejść na dach. Podeszłam do chłopaka i rzuciłam się na niego by się z nim szarpać. Oczywiście moje szczęście było duże ale jego nie więc spadliśmy ale to on był pode mną. Podniosłam się i zrobiłam krok w tył.
-Po pierwsze, nie podobasz mi się. Po drugie nie widziałeś mnie jeszcze na serio wkurzonej więc nie komentuj. A po trzecie nie boje się ciebie-powiedziałam jak gdyby nigdy nic. Wiedziałam że mogę kontrolować szczęście i pech więc sprawiłam by w tej chwili jego pech był ogromny. Hehe jaka ja zła. Nie no a na serio po prostu mnie wkurzył. I znowu rzuciłam się na niego by się z nim poszarpać. A czemu?  Bo go chyba polubiłam. Tak, obiło mi! Bo nie wiele osób bo tak wielu obrażeniach ode mnie dalej by wracało po więcej. Dziwny koleś.

#157 04-01-2014 o 12h00

Miss'wow
natasza793
...
Miejsce: Dobre

Link do zewnętrznego obrazka

Spojrzałam na godzinę no wypadało iść już na te wspinaczkę. Ciekawe jak to będzie wyglądało czy po prostu będziemy się wspinać pod okiem kogoś, a może będą jakieś zadania do wykonania.
- Kostucha - zawołam do cerbera, który zaczął się oddalać. Wstałam z ziemi i poszłam w stronę gdzie była wspinaczka. Jak już byłam na miejscu nikogo jeszcze nie było, a budynek był zamknięty. Usiadłam na trybunach tak aby widzieć wejście do budynku. Zauważyłam, że na zewnątrz jest również jakaś konstrukcja koło niej są trybuny oraz loża i budynek na którym piszę ścianki wspinaczkowe. Pewnie są tu jakieś zawody czy coś w tym rodzaju. Kostucha usiadła koło mnie i położyła głowy na moich kolanach.

Po chwili przyszła Rosalie usiadła przy stoliku. Jedliśmy ona nie zaczynała rozmowy ja również dopiero jak już zjadłem.
- Jak tam pierwsze zajęcia? - spytałem się jej. Chciałem zacząć jakiś temat ale pojęcia nie miałem o co spytać. Wolałem ten czas przerwy spędzić na jakieś rozmowie niż chodzenie bez celu po obozie.

W obozie mamy dwie ścianki wspinaczkowe w budynku i na zewnątrz:

Pierwsza to jest z filmu Percy Jackson Morze Potworów. Jeśli ktoś oglądał to wie jak ona wyglądała... Jeśli nie to zaczyna się w 4.09 minucie filmów i trwa jakieś pięć minut.

//photo.missfashion.pl/pl/1/19/moy/14961.jpg

Druga to zwyczajna ścianka wspinaczkowa w budynku. Jeśli ktoś już był to wie jak to wygląda i zna uczucia jak udaję ci się coraz wyjść. Właśnie w tej będą pierwszego dnia...

Więcej zdjęć

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm

#158 04-01-2014 o 17h25

Miss'OK
Ikuna

Wylądowałem na ziemi, nie wiem czasem czy sobie czegoś nie połamałem, przez chwilę nie mogłem zaczerpnąć powietrza, ani nic mówić. Leżałem tak przez chwilę a ta podła jędza siedziała na mnie jak by nic się nie stało.
- Sadystyczna jędza. Złaź ze mnie.
Zepchnąłem ją resztkami sił, miałem jej dość. Wstałem, kręciło mi się w głowie, podszedłem do domku i oparłem się o ścianę. Zebrałem trochę sił i poczekałem aż minie szok, chyba nic sobie nie złamałem, ale nie wiem jak dam radę na zajęciach. Mniejsza z tym byle jak najdalej od tego gryzonia. Ruszyłem powoli, czując ból na całym ciele, nienawidziłem w tym momencie dziewczyny z całego serca, następnym razem będę kibicował temu kto zechce spuścić jej łomot. Miałem jeszcze trochę czasu, znalazłem sobie ciche miejsce pod jakimś drzewem. Usiadłem przy nim i zajrzałem do mapy, następne zajęcia na ściance wspinaczkowej.

#159 04-01-2014 o 17h45

Miss'na całego
Niamh
...

Ojciec w ten w sposób  mnie uczył jak używać wszystkich moich mocy.  Mołem być z nim chodzi w taki sposób jednak  jak znajde sposob jak uwolnić ojca z Tataru. To go wykorzystam i będe z nim juz na zawsze, a on jeszcze dokona zemsty na moich braciach. Tak jestem bratem Zeusa, Hadesa oraz Posejdona. Nigdy się mną nie zainteresowali. Jeszczo wczoraj dowiedziałem się, że jestem wujkiem pół bogów, bo tej pory byłem bogów.  Poszedłem na obiad zjadłem szybko i pochodziłem po obozie. Jak niebiesko włosa z blodynem bawią sie na dachu. Inni ćwicza albo jedza obiad lub przechadzaja się po obozie.  Kiedy przyszedł czas poszedłem pod ściankę wspinaczkową. Żauważyłem iż córka Hadesa siedzi sam. Podszedlem do niej.
- Cześć  nie trzymasz się pozostałych kotów? - spytałem się jej siadając koło niej. Więc dostała od ojca cerbera. Ja przez jej nic nie dostałem, bo nie miał mi jak dać. Jejzwierzak spojrzal nam nie i wszystkie trzy głowy zawrczały. Wiedziałem, że psy wyczuwają złych ludzi nie myślałem że cerbry też.

Lydia napisze później napisze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#160 04-01-2014 o 17h55

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Oona Wong

Ze pchał mnie i wkurzony odszedł. Teraz to mi się zrobiło głupio. Podniosłam się i poszłam pod budynek gdzie miały odbywać się zajęcia, było zamknięte więc usiadłam obok i czekałam. W głowie huczało mi od myśli, wyrzutów i pytań. Zaczęłam główkować jak go przeprosić za możliwość połamania mu kości. Myślałam że zaraz się rozpłaczę, przecież na serio mogłam mu coś zrobić. Odwróciłam się twarzą do ściany i zaczęłam uderzać w nią głową mrucząc masę przekleństw.

#161 04-01-2014 o 18h04

Miss'towarzyska
majkel325
...

Po chwilowym odpoczynku przypomniałam sobie o obiedzie. Szybkim krokiem doszłam do stołówki. Nałożyłam sobie coś na talerz i siadając przy stoliku zaczęłam jeść. Kiedy zjadłam odeszłam do stołu. Odstawiłam naczynia i wyszłam. Zaszłam na chwilę do domku po mapę. Kiedy ją znalazłam na dnie torby zerknęłam na zegarek. Za chwilę miały się odbyć zajęcia...na...ściance wspinaczkowej. Nawet fajnie ale na pewno będzie jakiś haczyk. Wzięłam mapę i zaczęłam iść w miejsce zajęć. Kiedy zaszłam zaczęłam się rozglądać czy ktoś jeszcze tu jest. Zauważyłam kilka osób ale nie chciało mi się na razie zagadywać. Zresztą byli zajęci.

Ostatnio zmieniony przez majkel325 (04-01-2014 o 18h04)

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#162 04-01-2014 o 18h14

Miss'OK
Ikuna

Posiedziałem kilka minut pod drzewem i poczułem się lepiej. Postanowiłem iść pod sale wspinaczkową, byle by nie było tam gryzonia, oj nie. Pod salą stała córka Aresa jeśli dobrze pamiętam, a niedaleko... o nie znów ona, gdyby nie to że jesteśmy w jednej grupie podejrzewał bym że niebiesko-włosa mnie prześladuje.Zamiast zastanawiać się co znów zrobi mi ta niebieska wiewiórka podszedłem do młodej bogini wojny.
- Cześć, jak tam się podoba w tym nawiedzonym miejscu.
Spojrzałem na niebiesko-włosom, ktoś ma dziwne poczucie humoru, albo mi pech dopisuje w pełnym tego słowa znaczeniu. Niech lepiej się do mnie nie zbliża, oby te zajęcia już się zaczęły, może dam radę, ale po tym upadku nadal wszystko mnie bolało.

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (04-01-2014 o 18h32)

#163 04-01-2014 o 18h32

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Oona Wong

I przyszedł, jęknęłam przerażona. Uderzyłam mocniej głową a mur by po chwili trzymać się za czoło jak potłuczona. Ehh wstałam z ciężkim sercem i podeszłam do chłopaka.
-Emm no ten.. chciałam.. znaczy chce-jąkałam się jak głupia. Weź się Oona w garść!
-Przepraszam za pobicie, ugryzienie, uderzenie kamieniem, zrzuceniem z dachu-powiedziałam niechętnie nie patrząc się niego. Ugh nie umiem tak przepraszać. Ja nigdy nie przepraszałam, to mnie przepraszano.

#164 04-01-2014 o 19h39

Miss'towarzyska
majkel325
...

Spojrzałam że kilka osób dochodzi. Ale za dużo nas tu nie jest. Kiedy chłopak do mnie podszedł układałam słowa w głowie.
-Nie jest tak źle i Cześć-powiedziałam. Po chwili podeszła dziewczyna.
-To ja nie przeszkadzam-powiedziałam i oddaliłam się kawałek. Kiedy się zaczął te lekcje? Chcę już mieć to za sobą a z drugiej strony jestem ciekawa. Nie jest tu tak źle jak myślałam. Może być nawet fajnie. Tylko te lekcje z ojcem....

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#165 04-01-2014 o 19h54

Miss'wow
natasza793
...

Siedziała z kostuchą gdy podszedł do nas jakiś chłopak. Nie kojarzyłam go w ogóle. Nawet nie wiem czemu do mnie zagadał. Spojrzała na niego miał blond włosy. Coś dużo osób ma ten kolor w obozie. Od nas jak to on nazwał kotów mają ten kolor: Kassandra, Lucas, Rosalie, Scorpio, Stilliam. Czyli połowa z nas ma ten kolor.
- Nie jesteśmy kotami tylko dla tego, że wy tak chcecie... Jeśli ci chodziło o tymczasowych współlokatorów to nie jestem, bo czasem jest dobre jeśli pobędzie się samemu. Powinieneś tego też spróbować - powiedziałam do niego oschle. Nie miałam zamiaru z kim rozmawiać, kto już na początku nazywa mnie kotem. Wzięłam Kostuchę, której najwyraźniej on również nie przypadł do gustu. Odeszłam od niego, bo jakaś postać w kapturze podeszła do drzwi i je otworzyła. Pewnie to był nauczyciel. Zeszłam z trybun i poszłam do budynku. W środku było gdzie nie spojrzeć ścianki do wspinaczki na różniejsze. Pochylone, pionowe, poziome... Jakie tylko mogą być. Postać zdjęła swój kaptur pod nim ukazał się chyba kobieta - małpa. Przypomniał mi się ten film co nazywał ,,Planeta małp''. Miała długie do ramion brązowe włosy. Ubrana była jakby strój do pływania. Nie wiem jak to nazwać. Kiedy weszli wszyscy Małpo-Kobieta zaczęła mówić.
- Witam was... Chciałam najbardziej powitać herosów, którzy do nas dołączyli. Jak już pewnie większość już wie nazywam się Queen Climbers. Będę was uczyć wspinaczki i muszę powiedzieć, że jestem wymagająca... Na początek mała zabawa dajcie mi kwadrans porozwieszam szarfy. Jednak za nim to zrobię podzielę was na dwie drużyny. Grupa żółtych to: Charlotte Greenwood, Kassandra Rivera, Oona Wong, Anastazja Izabella Blood, Pitagoras Ivanow, Scorpio Noctura, Lucas  Fenris (i tak dalej jeszcze postacie bez nazwy powiedzmy, że jeszcze 15). Druga drużyna to Czarna: Draco Blood, Lucas Rivera, Stilliam Cruelli, Asahina Miller, Vesper Lynd, Rosalie Louis Hawke i Lydia Roxanne Bennett(i ta piętnastka)- powiedziałam i wzięła szarfy w różnych kolorach. Nie biorąc żadnych linek zaczęła się wspinać i zawieszać w różnych miejscach szarfy. Nie kiedy przeskakiwała. Mam nadzieję, że nigdy nie będzie od nas tego wymakać.

Queen Climbers

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm

#166 04-01-2014 o 20h11

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

//photo.missfashion.pl/pl/1/18/moy/14120.jpg

Jadłam spokojnie bez żadnych rozmyślań, wyrwał mnie z tego Draco. Spytał jak tam pierwsze zajęcia, złapałam się za czoło. Spojrzałam się na niego, z wyrzutem.
- No powiedzmy że ujdzie. Dostałam też karę, za to że zerwałam kwiat z świętej łąki mojej Matki. - Westchnęłam.
Wyjęłam telefon i sprawdziłam która godzina, niedługo ma być wspinaczka. Zjadłam swój obiad i spojrzałam na Draco.
- Zaraz się spóźnimy na wspinaczkę.. - Powiedziałam z uśmiechem.
Wstałam od stołu i zaniosłam naczynia, wyszłam powoli ze stołówki. Potem z obozu wyszłam, i zauważyłam Lię. Ona też mnie zauważyła, podbiegła do mnie.
- Spóźnisz się zaraz na wspinaczkę. - Rzekła pośpiesznie złapała mnie za rękę i pobiegła.
Jest niewiarygodnie szybka, wskazała mi dłonią wspinaczkę i pobiegła wracając do obozu, ja przeszłam i czekałam na zajęcia. Zauważyłam czarną postać, która otwiera bramę weszłam z innymi do środka. Czarna postać zdjęła kaptur z głowy. Czyżby to była małpa? Bynajmniej wygląda jak małpo-kobieta. Zaczęła mówić, a ja słuchałam. Jestem przydzielona do grupy czarnej, będę się wspinać. Uśmiechnęłam się lekko nie można tego było zobaczyć, kobieta zaczęła rozwieszać czarne szarfy i żółte szarfy. Skakała, mam nadzieję że tego nie będzie wymagała..

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#167 04-01-2014 o 20h30

Miss'OK
Ikuna

- To ty jednak umiesz przepraszać, szkoda że ja mam zły nastrój bo może był bym dla ciebie nieco milszy chomiczku. Teraz lepiej uważaj, zaczynamy zajęcia.
Wyszła babka która wyglądała jak małpa, co u licha? Jednym uchem wpuszczałem drugim wypuszczałem to o czym mówiła, zanotowałem tylko tyle że mam być w jednej grupie z moją prześladowczynią.  Spojrzałem na nią i przewróciłem oczami, później mój wzrok skierował się na nauczycielkę, co u licha! Skakała po ściankach bez najmniejszego problemu, a mnie od upadku z dachu ramię bolało jak diabli gdy chciałem je podnieść. Nie no świetnie, już widzę jak przegrywam te zajęcia przez tą małą niebieską wiewiórę, zresztą jak jej tam było Oona. Westchnąłem i odsunąłem się od niej jak by za chwilę znów miała mi przywalić. Nauczycielka nadal wieszała szarfy, zabawy jak w szkole podstawowej kto zbierze ich więcej wygrywa czy co?

#168 04-01-2014 o 20h44

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Oona Wong

Nadymałam się jak balon. Jak on śmiał?! Weszłam na salę razem z resztą a kiedy zobaczyłam nauczycielkę zrobiłam krok w tył. Słuchałam co mówi i kiedy usłyszałam swoje imię i jego imię w jednej drużynie zmierzyłam go wzrokiem. Nie miałam zamiaru być z nim razem w jednej drużynie. No szczyt wszystkiego. Ale mimo wszystko stanęłam za chłopakiem.
-W razie czego najpierw zje ciebie najpierw-powiedziałam naburmuszona i słuchałam co mówi kobieta-ssak. Zrozumiałam z tego tyle że chyba będziemy musieli pozbierać drużynowo te wszystkie szarfy. Eh nudy, ja chce coś więcej.

#169 05-01-2014 o 13h07

Miss'na całego
Niamh
...

Wysłuchałem jej wypowiedzi. Nawet ta mała nie dała mi odpowiedzieć. No nic jeszcze z nią pogadam. W końcu co ona może mi zrobić. Jeszcze nie opanowała dobrze swoich umiejętność. Ja już znałem wszystkie swoje moce i umiałem z nich korzystać. Dobrze, że nie jestem z nią w drużynie, bo w tedy bym nie mógł niechcący ją rzuć. Asahina opanuj się masz grać miłego aby bogowie nie poznali się na tobie. Wysłuchałem naszej nauczycielki dla mnie nic nie  robi to, że ona jest tak jakby małpą. W końcu kto inny lepiej nauczy wspinaczki nasz małpa. Spojrzałem na moją drużynę. Mam w niej drugiego bratanka. Reszta to córka boga wojny, córeczka Afrodyty i innych. No nic będzie ciekawe. Zobaczmy jak koty się wspinają.

Po obiedzie poszłam zdjąć te zbroję, bo nauczycielka jej nie wymagała (pytałam się założycielki i się zgodziła). Założyłam leginsy czarne oraz bokserkę siwą. Poszłam pod salę wspinaczki. Po jakimś czasie przyszła nauczycielka. Ciągle nie mogłam się przywyknąć do tego, że uczy nas jakiś małpolud. Jak to inaczej nazwać. Ten strój i jej futro. Powodowało iż obiad wstawał mi w przełyku. Byłam drużynie czarnych. Nasza nauczycielka postanowiła poskakać od ścianki od ścianki i wieszać jakieś głupie szarfy.

#170 05-01-2014 o 14h10

Miss'wow
natasza793
...

Kiedy odpowiedziała mi byłem w szoku, że za to iż zerwie się kwiatek można dostać karę. Nie przesadzajmy za kwiatek. Rozumiałem, że Anastazja dostała. Jednak ona zerwała kwiatek, których jest pewno. Trzeba tutaj uważać co się robi. Skoro za byle co można dostać karę.
- Trochę przesadzili w końcu to kwiatek odrośnie i nie będzie nawet śladu. Czy za wszystko co im się nie podoba dostaję się karę? - powiedziałem do niej. Później spojrzałem tym samym czasie co co ona na telefon.
- Masz rację - powiedziałem do niej i poszedłem pod ściankę wspinaczkową. Nie wiedziałem czego mam się spodziewać na niej. Kiedy podchodziłem pod ściankę zauważyłem jak wchodzą. Wszedłem za nim i pierwsze co ujrzałem to, że nasza nauczycielka to jakaś małpa wielkość człowieka i kobiecymi włosami. Podzieliła nas, a później poprosiła o trochę czasu. Jak zobaczyłem jak skaczę bez żadnego strachu. Później zeskoczyła z jakiś 4 metrów i wylądowała tuż przed nami.
- Okej... Macie jedną zasadę nie ma popychania innych... w końcu nie będziecie używać żadnych linek. jesteście herosami nie zwykłymi ludźmi. Bieście się do pracy za nim się zestarzeję - powiedziała do nas. Weszła na jakąś ściankę na środku i usiadła na samej górze. Pewnie chciała nas obserwować jak sobie radzimy, a tam miała dobry wgląd.

#171 05-01-2014 o 15h27

Miss'towarzyska
majkel325
...

W końcu ktoś przyszedł poprowadzić zajęcia. Była to postać w kapturze. Kiedy weszliśmy było tam pełno ścianek. Kobieta zdjęła kaptur i okazała się postacią, która była pół małpą. Przedstawiła się i podzieliła nas na grupy. Starałam sobie przypomnieć kto kim jest i z kim będę. O jest kilka osób nowych z którymi mieszkam jak na razie. Uśmiechnęłam się pod nosem i czekałam na dalsze rozwinięcie się zajęć. Jak się rozglądałam to tylko ja jeszcze chyba z nikim nie gadałam no oprócz na stołówce. No cóż tak bywa. Przyzwyczaiłam się już. Kobieta zaczęła rozwieszać flagi. Jest bardzo zwinna. Ale co się dziwić jak jest pół małpą.

#172 05-01-2014 o 15h55

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Draco został odciągnięty przez siostrę no cóż trudno. Nagle poczułam ogromną dłoń na ramieniu i spojrzałam za siebie. Od razu na mojej twarzy pojawił się uśmiech a mina mojego brata zmarkotniała.
- Havoc! - krzyknęłam. Poczochrał mnie po włosach i spojrzał na moich nowych "znajomych" wzrokiem zabójcy. Od razu wstali od stołu i wyszli.
- Chodźcie trzeba iść na trening. - skinęłam głową i wstałam. Podał nam jakieś stroje. W porządku. Myślę że będą doskonałe nie dość że mocne to jeszcze lekkie. Satyr poklepał mojego brata po plecach a temu aż łzy pokazały się w oczach. W końcu doszliśmy. Szybko się przebrałam tak gdzie nam wskazano. Ubieraliśmy się w tym samym miejscu. Brat był przyzwyczajony do tego że mnie widzi w negliżu. Często latałam po domu w bieliźnie, ręczniku.  Szybko podeszliśmy do ojca.
- No dobrze muszę się dowiedzieć co umiecie. Podejdźcie i podajcie ręce. - zrobiliśmy tak. Czułam jak coś ze mnie wypływa. To było strasznie nieprzyjemne uczucie. Coś we mnie zaczęło się bronić. Bolało. Ojciec puścił dłoń Lucasa chyba się wszystkiego dowiedział. Trzymał mnie teraz za obie ręce. Czułam jakby wewnątrz mojej głowy łaziło stado słoni.
- Przestań się bronić Kass. - powiedział tato. Co? Przełknęłam ślinę. - Po prostu się rozluźnij. Oczyść umysł. Czujesz ból prawda? Staram się do ciebie dotrzeć ale się bronisz. Nie chcę cię skrzywdzić więc się skup. - przygryzłam dolną wargę. Spokojnie Kass. Czułam teraz tylko delikatne jakby łaskotanie. Tato skinął głową.
- Dobrze po pierwsze jesteś jasnowidzką to dlatego trudno mi było się czegoś dowiedzieć. Nie jesteś tak silna jak wyrocznia ale przewidujesz przyszłość na kilka minut jednak tym na razie się nie zajmiemy. Chcę dzisiaj nauczyć cię bycia niewidzialną, skakać z promieniami słońca, i postaramy się abyś przynajmniej choć trochę pokierowała bratem za pomocą samego głosu. Jeśli chodzi o ciebie Lucas - teraz zwrócił się do brata jednak nie słuchałam. Jakie dziwne umiejętności. Ojciec położył dłoń na moim ramieniu i podał mi jakąś spinkę. Była piękna. Gdy się nią bawiłam zamieniła się w łuk. WOW! Zaczęliśmy trening. Wpierw strzelanie. Tato uznał że mama specjalnie wysłała nas do kółka strzeleckiego. Powiedział żebyśmy nie zaniedbywali treningów. Wpierw ćwiczył Luci. Przyglądałam się. No proszę nawet fajne umiejętności. Potem przyszła kolej na mnie. Wpierw jasnowidztwo. Jak mam przewidzieć ruchy przeciwnika. Króciutkie przebłyski trwające bardzo krótko. Przewidywałam na razie cztery minuty przyszłości co ojciec uznał za dobry wynik. Potem było jak stać się niewidzialną. Musiałam poczuć światło i zagiąć je dzięki sile woli. W końcu mi się udało. Jednak byłam wyczerpana a trwało to tylko kilka minut. Ojciec skinął głową. Teraz szybkie skoki. Miałam sobie wyobrazić skok i poczuć płynące promienie. Na razie były skoki a potem poruszanie się ze światłem. Skoczyłam i walnęłam w coś z całym impetentem. Gdy spojrzałam na to coś okazało się że to posąg Zeusa. Mam przerąbane i faktycznie. Wylądowałam u Pana D. Ojciec nie mógł mnie obronić no więc Luci też nie. Byłam tam też Rosalia i Ana. No dobra. Potem obiad. Nic ciekawego się nie działo. W międzyczasie się przebrałam w kolejną bluzkę z dekoltem i krótkie spodenki do tego w komplecie tenisówki. Była teraz wspinaczka. Weszłam z bratem na salę. Okazało się że jesteśmy po przeciwnych stronach barykady. Uśmiechnęłam się do niego smutno. Wiedziałam że nie radzi sobie tak dobrze jak ja bo się tym nie interesował ale też był niezły. Mnie nazywał małpeczką ale nauczycielka to już lekka przesada.

Trening przebiegł szybko. Umiałem już podpalać i oślepiać ale tragicznie mi szło z leczeniem. Przyglądałem się potem staraniom siostry. No cóż oboje mieliśmy jakieś ciekawe umiejętności. Nagle zniknęła i rąbnęła głową o pomnik Zeusa. Odprowadziłem ją z tatą do Pana D. Miała przerąbane. Nie marudziła więc nie było tragedii. W końcu przyszła kolej na wspinaczkę. Miałem na sobie szare dresowe spodnie, granatowy podkoszulek i adidasy. Gdy doszliśmy nie dość że okazało się że nauczycielka jest małpą to jeszcze jesteśmy po przeciwnych stronach. Stawiam że to tylko ja z siostrą będę rywalizować. Choć jestem świadom że ma przewagę jednak staram się je dorównać. Rozpoczęło się. Szybko zaczęliśmy z biec aby zyskać szarfy. Patrzyłem cały czas na siostrę która bez problemu się wspinała. Tylko raz omksnęła jej się noga a mnie z trzydzieści. Jednak u niej szarfa była wyżej a u mnie niżej. Zeskoczyliśmy w tym samym czasie. Ona poleciała pomóc innym a ja zastanawiałem się gdzie mogę się jeszcze wspiąć.

Długi pościk dla wszystkich w gratisie od Ewangelin!

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#173 05-01-2014 o 16h09

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

//photo.missfashion.pl/pl/1/18/moy/14120.jpg

Pani nauczycielka, rozwiesiła wszystkie szarfy a potem zeskoczyła przed nami. Zachowuje się naprawdę jak małpa, ale nic nie powiem.. Potem wskoczyła gdzieś bardzo wysoko, i usiadła. Zaczęła się wspinaczka, pamiętam że od małego uwielbiałam się wspinać, więc nie przychodziło mi z trudem. Wszyscy pobiegliśmy równo i zaczęliśmy się wspinać. Znalazłam czarną szarfę, moje oczy zrobiły się bardzo wielkie i zaczęłam tam się wspinać bardzo szybko. Z nikim nie rywalizowałam, bo po co? Jedną szarfę złapałam i zaczęłam szukać jakieś inne czarne szarfy. Raz mi się wymsknęła z pośpiechu noga że o mało nie spadłam, ale żyję. W ostatniej chwili jakoś się uratowałam, znalazłam szarfę którą chciał Lucas wziąć (z mojej drużyny xd), ale byłam za szybka i tylko mignęłam mu przed oczami, odwróciłam się do niego i uśmiechnęłam i dalej zaczęłam łowić szarfy.

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#174 06-01-2014 o 16h09

Miss'wow
natasza793
...

Żeby ukazać która drużyna wygrała najsprawiedliwiej będzie mały test... Odpowiedzi proszę przesłać na moje PW /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Pytania:

1. Kto zrobił młot Mjollnir Thora?
2. Kogo ścięcie włosów oskarżono Lokiego?
3. Co trzyma w prawej dłoni Daikoku?
4. Kogo nie udało się skrześć Izanagiemu?
5. Komu udało się oszukać Seta?
6. Kto był ojcem Horusa?
7. Imię nimfy zagajników i gęstwin leśnych?
8. Jak miał na imię cyklop, który uwięził Odyseusza?
9. Jaki bóg rzymski jest podobny do Aresa?
10. Kto według legendy zaadoptował Romulusa i Remusa?

Odpowiedź czekam do jutra do godziny 16 tak niech każdy opisał, że zdobył szarfę lub coś tam... Liczę na waszą wyobraźnie... Moje postacie czyli Draco i Anastazja nie biorą udziału w tym teście, żeby było sprawiedliwie...

Odpowiedzi:

1. Sindriego, Brokka (jeśli ktoś podał jednego zaliczałam)
2. Sif
3. młotek szczęścia
4. Izanami
5. Izyda
6. Ozyrys
7. Alseida
8. Polifem
9. Mars
10. pasterz królewski (jak ktoś nazwiskiem jego i żony też zaliczałam)

Żółci - 77,5% - Wygrani !!!

Ikuna
Oliwkaa
Lynn
Ewangelin
Zajla

Czarna - 72,3%

Majkel325
Ewangelin
Niamh
Hayate
Eminaria

Kochani muszę wam przyznać, że się trochę zawiodłam... Myślałam, że zrobiłam prosty test, a tu nikt nie dostał 100%

Sądzę iż nie będę podawała wyników każdy może sobie sprawdzić

Proszę o brawa dla Ikuna  uzyskała najlepszy wynik /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jako nagrodę przenoszę cię na poziom drugi walkach potworami oraz dostajesz 20 drachm (później wam podobam wam po co one będą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png )... Jak będzie zajęcia na arenie możesz napisać iż Zeus awansował na poziom drugi

Ostatnio zmieniony przez natasza793 (06-01-2014 o 16h10)

#175 06-01-2014 o 17h45

Miss'na całego
Niamh
...

No cóż takie życie raz się wygrywa a raz wygrywa... Gratulacje... Teraz widzę gdzie miałam błędy. Sprytna jesteś przejechałam się na ostatnim pytaniu napisałam, że wilczyca a tu jakiś gość.

Kiedy nauczycielka nas pogoniła wszedłem na najbliższą ściankę i zacząłem się spinać aby wygrać. Muszę wygrać nie widzę innego wyjścia. Kiedy udało mi się, zdjąć szarfę. Spojrzałem na pozostałych z mojej drużyny. Każdy się spinał jak najwyżej umiał. Tak było aż do dzwonka, który ogłaszał koniec. Zatrzymałem się miałem trzy szarfy. Nauczycielka powiedziała, że druga drużyna wygrała. Miałem ochotę coś rozwalić. Tak byłem wściekły na to iż przegrałem. To nie dzieję się na prawdę. Jakim cudem przegrałem. Chwila... To nie ja przegrałem byłem drużynie przegranych. Tak to wina tych kotów. Gdyby bardziej się przyłożyły to byśmy to my wygrali. Nie tamci!... Koty jak ja ich nienawidzę. Tłumaczą wszystko tym, że jeszcze nie opanowali swoich umiejętność oraz są w tym nowi. Dobrze, że ta lekcja się skończyła nie miałem zamiaru dłużej tutaj siedzieć.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 21