Po herosów przyjdą ich opiekunowie, aby zaprowadzić ich na zajęcia. Później już oni sami będą chodzić Witam nową pisarkę.. Proszę abyś dodała zdjęcie twojej matki oraz Niamh dodanie zdjęcia opiekunów i rodziców oraz mocy.
Link do zewnętrznego obrazka
Siedziałem przy stoliku, kiedy dosiedli się więcej z naszego pokoju. Dobrze, że nie musiałem siedzieć z sami starszymi osobnikami. Jadłem powoli nie spieszyło mi się, a kiedy usłyszałem pytanie Kass. Spojrzałem na Demona, który zawsze chodził wszędzie za mną. Czasem nazywałem go również Cień.
- Demon - odpowiedziałem, krótko ale na temat. Zyskała odpowiedź na swoje pytanie. Nie lubię mówić za wiele. Tak już zostałem wychowany i trochę to wynika ze mnie. Jednak Kass jest nawet fajna.
- Czasem mówię na niego Cień albo Tropiciel - powiedziałem po chwili. Zdradzając już więcej. Demon spojrzał na mnie. Dałem mu kawałek kanapki, a no zaraz go zjadł. Dla niego to było nic. Gdybym go nie pilnował, a raczej Anastazja by nie zwracała mi uwagę. On by siedział przy misce cały dzień. Kiedyś myślałem, że ma jakieś robaki. Jednak nic nie wykazał powiedział weterynarz, że to tylko jego łakomstwo. Boi się, że kiedyś miska będzie pusta, a on będzie głodny. Dla tego chce jeść i zbierać zapasy.
- Lucas nie przejmuj się tym, że inni się z ciebie śmieją. Musi to olać im bardziej ty będziesz zwracał na to uwagi tym bardziej im będzie to sprawiało przyjemność - dałem mu jedną radę. Którą zauważyłem kiedyś... W naszej szkolę, był oferma i zawsze robił coś głupiego. Gdy kiedyś opuścił puszkę farby na Ana i jeden chłopak zaczął się z niej śmiać. Ona się uśmiechnęła i powiedziała do niego: ,, Śmiej się ale nie wiedziałeś, że fiolet jest modny''. Następnego dnia poszła do fryzjera i zmieniła na ten kolor włosy. Od w tedy ma takie włosy, a ten chłopak nigdy już się z niej nie zaśmiał.
Ostatnio zmieniony przez natasza793 (30-12-2013 o 14h16)
Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW PS zadaj mi pytanie ASK.fm
Link do zewnętrznego obrazka