Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11

#101 11-03-2014 o 09h00

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

Nisiam Tylko, że ta stara nauczycielka matematyki nie umiała, przepisywała zadania z zeszytu na tablicę i na dodatek co lekcje pytała i jedynki stawiała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#102 11-03-2014 o 16h26

Miss'Żółtodziób
...

dona2, gratulacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png wstrętna nauczycielka matematyki to nic dobrego, wiem coś o tym, bo przyjaciółka chodziła do pewnego ogólniaka w KrK i miała koszmarną terrorystkę. nic tylko się darła, rzucała czym popadnie i pałowała pół klasy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
mój powód do radochy? jest wtorek, po zajęciach, świeci słońce i do weekendu coraz bliżej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#103 12-03-2014 o 22h17

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyny, gratuluję Wam wszelkich kochanych facetów, zdanych egzaminów, polepszeń bytów małych i dużych.
Mój powód? Zapewne trywialny, ale...ptaki mi śpiewają od jakiegoś czasu o 4:00 nad ranem co uzmysławia mi nadciągająca wielkimi krokami wiosnę, a ten okres zawsze mnie cieszy. Głownie rozległą pobudką w przyrodzie,ale też soczystą zielenią, rześkim powietrzem, coraz dłuższymi dniami. Kocham, kocham <3 i rozkwitam na nowo, niczym wiosenny kwiat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zauważyłyście, że w tym okresie zieleń jest autentycznie nieskalana?

#104 21-03-2014 o 20h26

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

@Ikan, pewnie dziś tańczysz z radości, nie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

Mój powód do radochy: czuję się doceniona. I tłumaczenie pisze się samo <3 Jest dobrze.

#105 21-03-2014 o 21h23

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Mój powód do radochy to po prostu weekend! I to pięknie się zapowiadający. Nie licząc smutnego poniedziałku, ale o tym wolałabym zapomnieć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#106 22-03-2014 o 00h48

Miss'Sensei
lillchen

Aaaaa, właśnie wróciłam z kina i jestem zachwycona. Moja doroczna wizyta w kinie udana, udana, udana.
*doroczna, bo jakoś tak wychodzi, że odwiedzam ten przybytek raz na (ruski) rok. Bilety kosztowne, a i na filmie czymś się trzeba żywić.

#107 22-03-2014 o 08h34

Miss'Żółtodziób
...

lillchen, co dobrego w kinie grali? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
a ja po raz pierwszy w tym roku się wyspałam i zapowiada mi się weekend bez pracy copywritera, czyli jeden etat mniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#108 22-03-2014 o 08h48

Miss'Sensei
lillchen

Na "Akademii wampirów". Nie skopali fabuły, Rose jest cudowna i nawet dramatyczny niedobór Dymitra jakoś mi nie przeszkadzał. Poza tym nocne seanse, kiedy masz prawie całą salę dla siebie, są cudowne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#109 22-03-2014 o 09h21

Miss'Żółtodziób
...

zgaduję, że to bazuje na jakiejś książce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png może się kiedyś skuszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png jednakowoż sama mam w planach wypad z bratem na "Kamienie na szaniec", słyszałam właśnie, że warto obejrzeć ten genialny film fantasy...

#110 22-03-2014 o 11h43

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Moim powodem do radochy jest to, iż już jest praktycznie pewne, że moja królica nie ma myksomatozy, a jedynie jakąś chorobę baktryjną. Od kiedy zachorowała, czyli od kilku dni chodziłam, siedziałam i spałam nawet jak na szpilkach budząc się w środku w nocy, żeby zejść do niej i sprawdzić czy wszystko jest ok. Nawet jak wychodziłam z domu, potrafiłam wydzwaniać do rodziców żeby zapytać czy wszystko z nią dobrze (tak mam obsesję). Więc teraz, gdy podawane leki przynoszą poprawę jestem przeszczęśliwa, bo oznacza to, że to ta bakteryjna, a nie myksomatoza (na którą nie ma lekarstwa, a prawie wszystkie przypadki zachorowania kończą się śmiercią).

#111 24-03-2014 o 14h11

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Wiecie co?
Pomimo prawdopodobnego zapalenia krtani, pomimo tego,że moje oczy wyglądają jakby ich nie było, pomimo tony chusteczek jestem przeszczęśliwa <3

Za 11 dni zobaczę najważniejszą osobę w moim życiu i jak zwykle zaczęłam odliczać. Parę ostatnich dni utwierdziło mnie w przekonaniu, że to wszystko dzieje się naprawdę, że nie jest to żadnym snem. Miałam parę rzeczy do przemyślenia i dużo czasu na to. Jestem szczęśliwa. Pierwszy raz od naprawdę dawna.

Shillo, cieszę się razem z Tobą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#112 24-03-2014 o 14h41

Miss'ok
Eldan
...
Miejsce: Poznań

Mój banalny powód do radości: włączyli wodę (od rana była awaria)!

#113 30-03-2014 o 21h46

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Shillo, to fantastyczna wiadomość. Dobrze, że twojej pupilce nic nie zagraża /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Eldan, nie dziwię się. Brak wody to poważny problem. Mogę sobie wyobrazić twoją radość, bo również miałam kiedyś taką awarię.

Wstawiłam dziś do pokoju cudowną XIX-wieczną sekreterę. Jest nieco podniszczona, ale świetnie się przy niej siedzi. W dodatku z tamtego kąta mam ładny widok z okna.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (30-03-2014 o 21h52)

#114 02-04-2014 o 12h29

Miss'Żółtodziób
...

Mój powód do radochy jest taki, że za oknem świeci przepiękne słoneczko, nie musiałam dziś iść do szkoły, a na weekend jadę do najlepszej przyjaciółki. Ech, żyć, nie umierać.... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dodatkowo w końcu wypracowałam swoje 5 na koniec roku z polskiego, co próbowałam zrobić od ponad dwóch lat z niestety skutkiem mniejszym, a nie większym ;D. Yuppyaa!

#115 02-04-2014 o 20h40

Miss'Sensei
lillchen

Brawo, Rachel8[]/b], gratki! Piątka z polskiego zawsze cenna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

Hm. Byłam dziś umierająca. Ale wzięłam i zmartwychwstałam, bo jadę do Kaliningradu. Na olimpiadę. Tę, którą zawaliłam. Gdybym przestała przychodzić na forum, to znaczy, że przyjaciele zastrzelili mnie za gadanie głupot.

#116 02-04-2014 o 21h55

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Gratuluję ocenki, a Tobie lillchen Kaliningradu i potwornie zazdroszczę <3

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#117 03-04-2014 o 10h54

Miss'Sensei
lillchen

Moti, ja Ci zazdroszczę Petersburga, jest na zero /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Acz jak dobrze pójdzie, to lipiec spędzę w Moskwie, ucząc Rosjan polskiego/angielskiego/niemieckiego/norweskiego (język jeszcze niepotwierdzony)

#118 03-04-2014 o 16h16

Miss'Żółtodziób
...

lillchen i Motionell - dzięki < 3. A tak propos, to strasznie Wam zazdroszczę... Choć sama w maju wybieram się ze znajomymi na tydzień do Włoch. Cudowne zwiedzanie... ; ). Na 100 % zabieram aparat, napstrykam tyle zdjęć, że mi pamięć w laptopie siądzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#119 03-04-2014 o 18h30

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Dobry powód do radochy? Zacząć weekend w środku tygodnia ;p

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#120 03-04-2014 o 19h51

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Steno - zazdroszczę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#121 03-04-2014 o 21h25

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

lillchen, możemy się zamienić ^^

Mój powód do radochy zaczyna się jutro o 9:45 (;

#122 03-04-2014 o 22h01

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

A ja jestem dumna z siebie, bo w końcu cokolwiek zrobiłam do matury i ułożyłam pierwsze dwa zdania, które wylądują we wstępie mojej prezentacji (to natchnienie, kiedy przysypiasz zmęczona bólem głowy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) i zdecydowałam się, w jakiej formie przedstawię swój temat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Może to niewiele, ale dla osoby, która od trzech miesięcy mówi sobie "przydałoby się coś zrobić" to nastąpił całkiem ważny przełom /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#123 04-04-2014 o 20h36

Miss'Fuzja
Steno

Eufrozyma - w takim razie gratulacje, że chociaz tyle ;p farciara! Ja już będe leciec na nowej maturze i az mnie ścina jak słysze o 10-15 minutowym wykładzie z wylosowanego tematu ;___;

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#124 04-04-2014 o 22h15

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Haha, widzisz, a ja wolałabym wylosować tuż przed niż bawić się w bibliografie, konspekty i pisanie wstępów dla polonisty xD Co prawda nie mam zamiaru robić prezentacji multimedialnej albo kuć się swojego "przemówienia" na pamięć, bo o książkach z literatury podmiotu mogę mówić i godzinę bez dodatkowych materiałów, ale musiałam jakąś podkładkę wrzucić do literatury przedmiotu i trzeba te treści znać :< No, ale przecież mam jeszcze półtora miesiąca do ustnego, wyrooooobię xDDDD Może XD

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#125 05-04-2014 o 09h14

Miss'Fuzja
Steno

No proszę Cię! Ty przynajmniej wiesz z czego będziesz odpowiadac, a ja po nocach nie śpię, bo -po dwóch latach nauki- doszłam do wniosku, że polonista ze mnie żaden xD

Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11