Nisiam Tylko, że ta stara nauczycielka matematyki nie umiała, przepisywała zadania z zeszytu na tablicę i na dodatek co lekcje pytała i jedynki stawiała
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11
#102 11-03-2014 o 16h26
dona2, gratulacje wstrętna nauczycielka matematyki to nic dobrego, wiem coś o tym, bo przyjaciółka chodziła do pewnego ogólniaka w KrK i miała koszmarną terrorystkę. nic tylko się darła, rzucała czym popadnie i pałowała pół klasy
mój powód do radochy? jest wtorek, po zajęciach, świeci słońce i do weekendu coraz bliżej
#103 12-03-2014 o 22h17
Dziewczyny, gratuluję Wam wszelkich kochanych facetów, zdanych egzaminów, polepszeń bytów małych i dużych.
Mój powód? Zapewne trywialny, ale...ptaki mi śpiewają od jakiegoś czasu o 4:00 nad ranem co uzmysławia mi nadciągająca wielkimi krokami wiosnę, a ten okres zawsze mnie cieszy. Głownie rozległą pobudką w przyrodzie,ale też soczystą zielenią, rześkim powietrzem, coraz dłuższymi dniami. Kocham, kocham <3 i rozkwitam na nowo, niczym wiosenny kwiat Zauważyłyście, że w tym okresie zieleń jest autentycznie nieskalana?
#104 21-03-2014 o 20h26
@Ikan, pewnie dziś tańczysz z radości, nie? )
Mój powód do radochy: czuję się doceniona. I tłumaczenie pisze się samo <3 Jest dobrze.
#105 21-03-2014 o 21h23
Mój powód do radochy to po prostu weekend! I to pięknie się zapowiadający. Nie licząc smutnego poniedziałku, ale o tym wolałabym zapomnieć.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#106 22-03-2014 o 00h48
Aaaaa, właśnie wróciłam z kina i jestem zachwycona. Moja doroczna wizyta w kinie udana, udana, udana.
*doroczna, bo jakoś tak wychodzi, że odwiedzam ten przybytek raz na (ruski) rok. Bilety kosztowne, a i na filmie czymś się trzeba żywić.
#107 22-03-2014 o 08h34
lillchen, co dobrego w kinie grali?
a ja po raz pierwszy w tym roku się wyspałam i zapowiada mi się weekend bez pracy copywritera, czyli jeden etat mniej
#108 22-03-2014 o 08h48
Na "Akademii wampirów". Nie skopali fabuły, Rose jest cudowna i nawet dramatyczny niedobór Dymitra jakoś mi nie przeszkadzał. Poza tym nocne seanse, kiedy masz prawie całą salę dla siebie, są cudowne
#109 22-03-2014 o 09h21
zgaduję, że to bazuje na jakiejś książce może się kiedyś skuszę jednakowoż sama mam w planach wypad z bratem na "Kamienie na szaniec", słyszałam właśnie, że warto obejrzeć ten genialny film fantasy...
#110 22-03-2014 o 11h43
Moim powodem do radochy jest to, iż już jest praktycznie pewne, że moja królica nie ma myksomatozy, a jedynie jakąś chorobę baktryjną. Od kiedy zachorowała, czyli od kilku dni chodziłam, siedziałam i spałam nawet jak na szpilkach budząc się w środku w nocy, żeby zejść do niej i sprawdzić czy wszystko jest ok. Nawet jak wychodziłam z domu, potrafiłam wydzwaniać do rodziców żeby zapytać czy wszystko z nią dobrze (tak mam obsesję). Więc teraz, gdy podawane leki przynoszą poprawę jestem przeszczęśliwa, bo oznacza to, że to ta bakteryjna, a nie myksomatoza (na którą nie ma lekarstwa, a prawie wszystkie przypadki zachorowania kończą się śmiercią).
#111 24-03-2014 o 14h11
Wiecie co?
Pomimo prawdopodobnego zapalenia krtani, pomimo tego,że moje oczy wyglądają jakby ich nie było, pomimo tony chusteczek jestem przeszczęśliwa <3
Za 11 dni zobaczę najważniejszą osobę w moim życiu i jak zwykle zaczęłam odliczać. Parę ostatnich dni utwierdziło mnie w przekonaniu, że to wszystko dzieje się naprawdę, że nie jest to żadnym snem. Miałam parę rzeczy do przemyślenia i dużo czasu na to. Jestem szczęśliwa. Pierwszy raz od naprawdę dawna.
Shillo, cieszę się razem z Tobą
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#112 24-03-2014 o 14h41
Mój banalny powód do radości: włączyli wodę (od rana była awaria)!
#113 30-03-2014 o 21h46
Shillo, to fantastyczna wiadomość. Dobrze, że twojej pupilce nic nie zagraża
Eldan, nie dziwię się. Brak wody to poważny problem. Mogę sobie wyobrazić twoją radość, bo również miałam kiedyś taką awarię.
Wstawiłam dziś do pokoju cudowną XIX-wieczną sekreterę. Jest nieco podniszczona, ale świetnie się przy niej siedzi. W dodatku z tamtego kąta mam ładny widok z okna.
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (30-03-2014 o 21h52)
#114 02-04-2014 o 12h29
Mój powód do radochy jest taki, że za oknem świeci przepiękne słoneczko, nie musiałam dziś iść do szkoły, a na weekend jadę do najlepszej przyjaciółki. Ech, żyć, nie umierać....
Dodatkowo w końcu wypracowałam swoje 5 na koniec roku z polskiego, co próbowałam zrobić od ponad dwóch lat z niestety skutkiem mniejszym, a nie większym ;D. Yuppyaa!
#115 02-04-2014 o 20h40
Brawo, Rachel8[]/b], gratki! Piątka z polskiego zawsze cenna )
Hm. Byłam dziś umierająca. Ale wzięłam i zmartwychwstałam, bo jadę do Kaliningradu. Na olimpiadę. Tę, którą zawaliłam. Gdybym przestała przychodzić na forum, to znaczy, że przyjaciele zastrzelili mnie za gadanie głupot.
#116 02-04-2014 o 21h55
Gratuluję ocenki, a Tobie lillchen Kaliningradu i potwornie zazdroszczę <3
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#117 03-04-2014 o 10h54
Moti, ja Ci zazdroszczę Petersburga, jest na zero Acz jak dobrze pójdzie, to lipiec spędzę w Moskwie, ucząc Rosjan polskiego/angielskiego/niemieckiego/norweskiego (język jeszcze niepotwierdzony)
#119 03-04-2014 o 18h30
Dobry powód do radochy? Zacząć weekend w środku tygodnia ;p
#120 03-04-2014 o 19h51
Steno - zazdroszczę
#121 03-04-2014 o 21h25
lillchen, możemy się zamienić ^^
Mój powód do radochy zaczyna się jutro o 9:45 (;
#122 03-04-2014 o 22h01
A ja jestem dumna z siebie, bo w końcu cokolwiek zrobiłam do matury i ułożyłam pierwsze dwa zdania, które wylądują we wstępie mojej prezentacji (to natchnienie, kiedy przysypiasz zmęczona bólem głowy! ) i zdecydowałam się, w jakiej formie przedstawię swój temat Może to niewiele, ale dla osoby, która od trzech miesięcy mówi sobie "przydałoby się coś zrobić" to nastąpił całkiem ważny przełom
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#123 04-04-2014 o 20h36
Eufrozyma - w takim razie gratulacje, że chociaz tyle ;p farciara! Ja już będe leciec na nowej maturze i az mnie ścina jak słysze o 10-15 minutowym wykładzie z wylosowanego tematu ;___;
#124 04-04-2014 o 22h15
Haha, widzisz, a ja wolałabym wylosować tuż przed niż bawić się w bibliografie, konspekty i pisanie wstępów dla polonisty xD Co prawda nie mam zamiaru robić prezentacji multimedialnej albo kuć się swojego "przemówienia" na pamięć, bo o książkach z literatury podmiotu mogę mówić i godzinę bez dodatkowych materiałów, ale musiałam jakąś podkładkę wrzucić do literatury przedmiotu i trzeba te treści znać :< No, ale przecież mam jeszcze półtora miesiąca do ustnego, wyrooooobię xDDDD Może XD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#125 05-04-2014 o 09h14
No proszę Cię! Ty przynajmniej wiesz z czego będziesz odpowiadac, a ja po nocach nie śpię, bo -po dwóch latach nauki- doszłam do wniosku, że polonista ze mnie żaden xD