Bardzo gratuluję! ❤
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#252 28-03-2016 o 17h02
Ludzie mają prawidłowe skojarzenia z moim nickiem XD
https://discord.gg/XyTtcas
#253 07-04-2016 o 22h56
Cóż, moim powodem do radochy jest tydzień teatru, który jak co roku odbywa się w moim mieście i potrwa jeszcze do niedzieli. Sama brałam udział w spektaklach we wtorek (Mrożek - 5 wybranych opowiadań) i dzisiaj (Dekameron - 4 wybrane opowieści), widziałam też kilka spektakli innych teatrów. Każde z przedstawień wyszło świetne, na każdym była duża frekwencja widzów - jednak dzisiejszy wieczór przebił wszystkie dotychczasowe - na sali nie było gdzie szpilki wcisnąć. I chociaż na próbach Dekamerona nie zawsze działo się dobrze,to dzisiejsza premiera, zdaniem chyba każdego z widzów, była niesamowita. Oczywiście my, jako aktorzy widzieliśmy, jakie błędy popełniliśmy, ale publiczność była zachwycona, a to jest jednak najważniejsze. Cztery razy wychodziliśmy do ukłonów - raz musieliśmy się zawrócić z garderoby na scenę. Właśnie w takich chwilach człowiek czuje, że to całe chodzenie na próby (nieważne, że pada i zimno), uczenie się tekstów i ruchu scenicznego, integrujące zespół gry i zabawy - krócej mówiąc, wszystko to, co wiąże się z procesem tworzenia spektaklu, ma sens i daje niesamowitą satysfakcję. Do domu wróciłam po 21, spocona, spragniona i zmęczona, ale przeszczęśliwa. Którą to radością postanowiłam się podzielić na forum - przepraszam, jeśli wypowiedź jest nieco chaotyczna, wciąż jestem pod wpływem silnych (ale bardzo pozytywnych) emocji
Ostatnio zmieniony przez KimKas (07-04-2016 o 22h56)
#254 19-04-2016 o 10h43
Jeej ostatnio zdałam egzamin teoretyczny na prawo jazdy z maxem punktów ale byłam szczęśliwa Z praktyką mi już chyba niestety tak dobrze nie pójdzie bo bardzo dużo ludzi oblewa
#255 26-04-2016 o 23h25
Jeszcze trochę i majówka \(* O *)/
#256 26-04-2016 o 23h36
lillchen napisał
Odkopuję temat, żeby podzielić się moją wielką radością: przyjęto mnie na wielką konferencję, która będzie świetnym punktem wyjścia dla moich studiów doktoranckich. A co najlepsze - konferencja trwa tydzień i jest w Moskwie <3
lillchen Co studiujesz?
#257 27-04-2016 o 15h41
Powód do radochy- znalazłam dzisiaj w skrzynce pocztowej pocztówkę od lillchen <3
I jakoś mi to poprawiło humor na cały dzień
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#258 28-04-2016 o 15h02
Dostałam 5 z muzyki za aktywność na lekcji.
Lubię dostawać oceny typu 5 lub 6
#259 03-05-2016 o 10h36
Super pomysł!
Ja mam wielką radochę ze słoneczka za oknem i będę mogła wyjść wreszcie na deskę <33 I do tego mój ulubiony zespól wstawił cover piosenki mojego drugiego ulubionego zespołu^^ Taki zaciesz xDD
''Tylko wariaci są coś warci''
~Szalony Kapelusznik
#260 26-05-2016 o 22h30
Po tylu latach (czyt. miesiącach) w końcu mnie odblokowali *YEY*
#261 28-04-2017 o 14h34
Ja tam mam zaciesz ze wszystkiego, nawet, jeśli dostaję z kartkówki 3, mówię sobie, że zawsze mogło być gorzej.
A tak na serio, było mi bardzo miło, gdy spytałam przyjaciółek za kogo mnie uważają- optymistę, pesymistę czy realistę. Powiedziały, że optymistę, bo nie widziały, żebym kiedykolwiek płakała. ^-^ Aż mi się ciepło na sercu zrobiło.
#262 07-05-2017 o 15h58
Dostałam 2 chomiki ^^
~Jednorożce są wszędzie !~
#263 05-06-2017 o 15h58
Mouseline05 napisał
Dostałam 2 chomiki ^^
Ale fajnie <3 Jak je nazwałaś?
#265 07-08-2017 o 21h18
A ja się cieszę, bo podpisałam umowę o pracę na czas nieokreślony i dostałam razem z nią podwyżkę <3 Do tego Austriacy się mną zachwycali, jak byli na wizycie w Polsce, a strasznie się denerwowałam przed ich przyjazdem, bo wiedziałam, że będę musiała po niemiecku szprechać : O Ale udało się, przeżyłam! <3
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#266 09-08-2017 o 18h46
Ja się cieszę, bo zakwalifikowałam się do defilady finalistek! Nie wierzę, że to się stało, bo moje stylizacje najlepsze nie są (w sumie sami widzieliście w konkursach xD), a to wszystko dzięki Harmoszkom! Dziękuję serowakanapka, PiezegDarczu, Stocking, @Kękąkę. Niby nic ważnego, a ja się bardzo cieszę. Jak chcecie, to możecie na mnie głosować, byłabym bardzo wdzięczna! Dostałam od bota taką wiadomość:
"Gratulacje! Twoja miss zakwalifikowała się do defilady Miss Fashion!
Miss będzie wyświetlać się przez 2 dni na defiladzie finalistek, gdzie pozostałe miss będą mogły na nią zagłosować!
Uwaga! Jeżeli następnym razem nie będziesz chciała, aby twoja miss znajdowała się w gronie finalistek, możesz aktywować taką opcje w zakładce "Moje konto".
Powodzenia!"
Finał to już coś całkiem dużego. Ale i tak wątpię, że zajmnę któreś miejsce. Tak dużo jest fajnych stylizacji i czemu mieliby wybrać akurat moją? Ale i tak jeszcze raz bardzo dziękuję Harmoszkom i tym, którzy na mnie głosują (jakby co, jestem taka różowa i biała...)
Ostatnio zmieniony przez KlaraM (09-08-2017 o 23h47)
#267 22-08-2017 o 22h19
Głowa do góry będzie k!
"-Ano, cóż, paskudny otacza nas świat-mruknął wreszcie.
-Ale to nie powód,byśmy wszyscy paskudnieli."
~Andrzej Sapkowski
#268 25-08-2017 o 21h06
3/10
Człowiek traci grunt pod nogami, kiedy traci ochotę do śmiechu.
Ken Kesey Lot nad kukułczym gniazdem
#269 25-08-2017 o 21h27
7/10
Wiem tylko, że choć wszyscy mają swoje braki, nic im nie sprawia takiej frajdy, jak wyśmiewanie i poniżanie innych.
Ken Kesey Lot nad kukułczym gniazdem
#270 25-08-2017 o 21h55
[..] trzeba się śmiać ze wszystkiego
Ken Kesey – Lot nad kukułczym gniazdem
#271 26-08-2017 o 14h51
Czasami zapominamy jak wiele może zdziałać śmiech. ~ Ken Kesey, Lot nad kukułczym gniazdem, 6/10