Eufrozyma gratuluję :-) I trzymam mocno kciuki żebyś praktyczny zdała :-) Jak sobie przypomne ile mnie stesu kosztowało kiedy zdawałam najgorszy koszmar, nikomu nie życzę.
Ansuu szczere gratulacje :-)
Lillchen brawo oby tak dalej :-)
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#51 31-01-2014 o 19h40
#52 31-01-2014 o 23h28
lillchen, jestem dumna z Twoich pjatjorek,szczególnie tej z PNJRu <3
eufrozyma, Tobie już gratulowałam!
Ansuu <ale masz podobny nick do Asuu > - GRATULACJE!
@Ikan, wizyta u dentysty to powód do dumy,wiem z autopsji!
Mój powód do radości przyjeżdża jutro o 17:00 do Poznania specjalnie dla mnie i zostaje calutki tydzień <3
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#53 03-02-2014 o 15h04
A ja wreszcie zaczęłam ferie i jutro jadę do domciu, gdzie zobaczę się z moją rodzinką, za którą sie stęskniłam.
#54 03-02-2014 o 17h10
To super Ryuu.
Na pewno miałaś świetne ferie ,a ja miałam........
Ciągle musiałam pilnować i zabawiać swoje 7-9 letnie młodsze rodzeństwo. Bo mama z tatą wyjeżdżali ,a tak miałam ochotę wyjść gdzieś z Markiem.
Paulina
#55 03-02-2014 o 20h05
Tak!!!!!
Piętnaście minut temu oświadczył mi się Marek!!!!
Teraz mogę niewinnie odmówić Robertowi i wyjść za Marka.
Najszczęśliwszy dzień w moim życiu!!!
Jestem w siódmym niebie.
Paulina
#56 04-02-2014 o 12h45
Ansuu gratulacje.
Mój powód do radochy od soboty wieczora daje mi tyle radości,że nie potrafię tego wyrazić słowami.
lillchen,miałam napisać,za 8 dni,że nadal jestem szczęśliwa. Więc piszę : Jestem
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#57 04-02-2014 o 18h53
Motionell, gratki, gratki, gratki i żeby ten stan się utrzymywał! Nie masz pojęcia, jak się ucieszyłam, jak to przeczytałam ))
Mój powód: dostałam recenzję licencjatu i czuję się tak niesamowicie uskrzydlona!
#58 04-02-2014 o 20h40
Motionell - obyś jak najdłużej mogła pisać, że nadal jesteś szczęśliwa
A mój powód do radochy na dziś to 66% z próbnej matury z rozszerzonej matematyki (mogłoby być 80%, gdybym nie robiła głupich błędów – typu 16 - 9 = 5 xD – i rozwiązała zadanie, które umiałam zrobić, ale stwierdziłam, że nie lubię twierdzenia cosinusów, więc zamiast liczyć oleję całe zadanie, bo to przecież tylko próbna matura xD) i był to najlepszy wynik w klasie (średnia – 45%, ale przy tych zadaniach, które nam ułożyli się nie dziwię; kto normalny daje na próbnej iloczyn skalarny? XD) <3 Nie dość, że ta wiadomość sama w sobie jest dobra, to jeszcze upewnia mnie w wierze, że może uda się mieć na świadectwie maturalnym piątkę z matematyki i byłaby to druga piątka na koniec roku, które przez trzy lata uczenia mojej klasy wystawiła ta matematyczka. Tak, poprzednia też była moja <3
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#59 05-02-2014 o 17h42
Ja się dziś cieszę z moich ocen - 2 piątki z egzaminów Jeden prowadzący wymienił mnie nawet na swojej stronie z imienia i nazwiska, jako drugi najlepszy wyniki To spore pocieszenie po innym egzaminie, którego nie zdało razem ze mną 122 osób...
euforyzma to faktycznie spory sukces Już chyba wiem kogo wyślę na egzamin za mnie
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (05-02-2014 o 17h44)
#60 05-02-2014 o 21h28
A ja cieszę się, że posiadam nowy album FictionJunction, który okazał się epicki. <3 No i udało mi się ograniczyć palenie, co jest sporym wyczynem. :'D
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#62 08-02-2014 o 23h03
Igrzyska, Igrzyska, Igrzyska. To samo w sobie jest powodem do radości, a kiedy Król Biathlonu w wieku czterdziestu lat zdobywa siódmy złoty medal, to jest megapowód. Jestem pijana radością i aż się boję myśleć, w jakim stanie będę za dwa tygodnie, skoro pierwszego dnia igrzysk umieram ze szczęścia ))
#63 11-02-2014 o 18h13
Gratulacje dla wszystkich!
Ja mam powód do radochy w nieszczęściu. Doznałam kontuzji kolana i musiałam spędzić kilka godzin na izbie przyjęć, ale podczas badania dowiedziałam się od młodego lekarza, że mam proporcjonalne i zgrabne nogi cieszyłam się do końca dnia jak głupia
...I'm on my way...
#64 12-02-2014 o 11h40
1. W piątek wychodzę ze szpitala.
2. Ubłagałam dziś leczenie tabletkami zamiast dożylnego YEAH!
#65 12-02-2014 o 13h16
Jessica23, trzymaj się, biedaku! To dobrze, że wychodzisz, a tabletki lepsze od dożylnego ;**
Moje radości: obudziłam się w objęciach mojego cudnego psa, co od razu nastawiło mnie pozytywnie na cały dzień (pies z reguły śpi z mamą, a szkoda, bo fenomenalnie grzeje mój chory kręgosłup), do tego dotarła paczka z koralikami do biżuterii.
#66 12-02-2014 o 21h05
Chciałam się pochwalić, że zaliczyłam dziś ostatni egzamin w tej sesji i jestem przeszczęśliwa i w końcu zaczynam żyć na nowo
#67 15-02-2014 o 13h33
Mam nowy powód do radochy - pół godziny temu ZDAŁAM PRAKTYCZY NA PRAWO JAZDY za pierwszym razem! Przywitajcie nowego kierowcę na warszawskich ulicach <3
Teraz tylko wyrobić plastik i wsiadam w samochód
Mam zaciesz na całej twarzy, wszyscy na terenie WORDu wiedzieli, że zdałam
#68 15-02-2014 o 17h07
eufrozyma napisał
Mam nowy powód do radochy - pół godziny temu ZDAŁAM PRAKTYCZY NA PRAWO JAZDY za pierwszym razem! Przywitajcie nowego kierowcę na warszawskich ulicach <3
Teraz tylko wyrobić plastik i wsiadam w samochód
Mam zaciesz na całej twarzy, wszyscy na terenie WORDu wiedzieli, że zdałam
euforyzma...gratulacje, też bym się cieszyła, gdybym zdała za pierwszym razem...
Mój powód do radochy??? Nareszcie odezwałam się do kuzyna, z którym pokłóciłam się dawno, dawno temu...myślałam, że jest wściekły, ale jak się okazuje ale NIE!!! Pogodziliśmy się...
#69 18-02-2014 o 21h47
Dziewczyny, gratuluję każdej z osobna! ))
Ja dziś pękam z dumy. Umieram sobie cicho na gorączkę, a tu dwa maile. Dostałam dwie propozycje pracy jednego dnia. Poza tym mam głowę pełną pomysłów i jestem zawodowo szczęśliwa )
#70 19-02-2014 o 15h18
Eufrozyma, rozumiem, że będąc w stolicy mam uważać na piratów drogowych? gratulacje pamiętam swoje omdlenie pod budynkiem MORDu, gdy okazało się, że zdałam za 1 razem.
Lillchen, nie umieraj, pij mleko z miodem będziesz pracować i płacić podatki na takich degeneratów jak ja
mój powód do radochy ma na imię Lena, ma 3.5 roku. obudziłam się rano z odżywczą maseczką z Nutelli na włosach i połowie twarzy. rośnie ciociny kosmetolog <3
#71 19-02-2014 o 16h30
@Imloth – lepiej nie przyjeżdżać do stolicy, jeśli nie chcesz zginąć xD Huehuehue. Od 3 marca (chyba że uda mi się odebrać prawko do piątku, przed wyjazdem :>) wprowadzam swój terror
#72 19-02-2014 o 16h54
eufrozyma - po raz nie wiem który gratuluję <3
Mój powód do radości przeplata się trochę z powodem do smutku.
Jestem trochę zazdrosna (ale to chyba normalne) ale wczoraj dostałam najpiękniejszą wiadomość w moim życiu.
Gdyby nie to,że siedziałam w wannie to poduszka byłaby mokra od łez. Bo płakać można nie tylko z bólu czy cierpienia.
Oprócz tego po długim czasie zobaczyłam mój ukochany Toruń i na nowo się w nim zakochałam <3
#73 19-02-2014 o 17h38
Motionell, wiesz, że cieszę się razem z Tobą, nie? <3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
To na górze w spoilerze to mój dzisiejszy powód do radochy <3 Okazuje się, że z Almette można zrobić krem do babeczek i wyjdzie pyszny <3
Polecam,
Frozia
PS. Jeszcze dwie zostały (z 12 xDD), więc ktoś szybki może się załapać ;D
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (19-02-2014 o 17h38)
#74 19-02-2014 o 17h48
Już została tylko jedna, ja jedną ukradłam <3
Wiem,że się cieszysz razem ze mną <3
#75 19-02-2014 o 22h04
A ja zdałam ostatni egzamin w sesji !! Po wielu trudach, ale się udało W końcu ponad tydzień ferii!!!
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"