Crewedka napisał
Dziękuję bardzo - właśnie na łazienkę nie bardzo miałam pomysł... O ile projektowanie biura i salonu sprawiło mi ogromny fun, o tyle łazienka jest mi solą w oku... Zmieniłam ją nieco - postanowiłam w tym celu wykorzystać część itemów, które przywiozłam z wycieczki do Chin. Połączyłam pudrowy róż z silniejszymi akcentami w kolorze czerni i fioletu - musi wystarczyć do następnego doładowania konta
Zobaczyłam i teraz pasuje do Twojego stylu. Nawet ramka się wkomponowała i rowerek pasuje
Zajrzałam też do salonu i zauważyłam, że chyba posłuchałaś się mojej sugestii i zamieniłaś czarna ławę na pozłacaną szafkę. Teraz jest idealnie, przynajmniej dla mnie
Widziałam Twoją łazienkę - też mam itemy z przyśpieszonego kursu fryzjerskiego, ale do głowy mi nie wpadło, aby w taki sposób wykorzystać fotel! Super!
No wiesz... kiedy chcesz się wziąć prysznic to musisz się rozebrać a szkoda ciuchy rzucać na podłogę, więc skoro jeszcze nie mam kosza na pranie , to wykombinowałam fotel i nawet ładnie mi wypełnił przestrzeń. Potrzeba matką wynalazków.
W innym pomieszczeniach też mam fotele... niech sugerują jakąś kanapę albo fotel nim się ich dorobię