Pobawiłam się dzisiaj troche salonem ;p
//www.missfashion.pl/profile/rkwcz,s,salon,1567.htm
co myślicie?
Rosette napisał
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu morduję się ze swoim mieszkaniem i przyznam szczerze, jak z biura jestem nawet zadowolona (chciałam osiągnąć efekt malutkiej, skromnej knajpki z herbatą i alkoholem, równocześnie nie przedobrzając w dodatkach) tak zupełnie nie mogę dość do porozumienia z moją łazienką. Czego od niej chcę, to wiem- zielona z bambusowymi/drewnianymi elementami, jednakże cały czas coś mi w niej nie pasuje. Jakbym jej nie układała, przestawiała i kombinowała, wygląda po prostu nijak.
Drugi problem mam z salonem, w którym ewidentnie widać rozdarcie między stylem greckim a azjatyckim. Do obu nakupiłam masę dodatków, tapet, mebli czy innych pierdół i klops. Kolory wolałabym zachować (szaro-fioletowy) gdyż jest to moje ulubione połączenie. (Chociaż wolałabym nieco jaśniejsze odcienie- ale nie zupełnie blade, jak są dostępne ściany w sklepach. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma )
Tak czy siak- wszelkie porady i krytyka mile widziane.
Jak na moje w biurze masz za małe to okienko i jest troszkę za ciemno, ale kto co lubi Ja bym rozjaśniła jakąś białą ścianą, ale to już tylko zależy od gustu W łazience za du,zo tych dywanow! xD hmm mogłayś na lewą ściane wrzucic duze okno (nie wiem ja mam obsesje na ich punkcie hah) Ale wtedy wiecej przestrzeni pomieszczenie łapie
Ostatnio zmieniony przez rkwcz (19-06-2013 o 13h21)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)