Masakra napisał
Aiamate byś coś powstawiała do tej całej ramki, a nie taka pusta stoi W łazience to niebo w tle nie pasuje rozmiarem, nie da się tego powiększyć i przyciąć podłogą? Jak nie da się to przynajmniej podłogę i boczną ścianę powiększyć i dosunąć, żeby pasowały do tej fototapety.
Spoko, spoko... odnajdę coś fajnego (taaaa, raczej zarobię) to postawię do ramki.
Co do łazienki to bieram na zasłonkę prysznicową albo jakąś szafkę. Niestety nie dało się tego więcej powiększyć nad czym ubolewam. Tak jak na dole zlewa się jako tako z cieniem na ścianie tak z boku też mnie razi. Podłogi i tapety nie mam to nie podsunę xD
Puste ściany wydały mi się smutne więc jak już mam niebo...
Może zrobię łazienkę w tej tonacji- taką "podniebną".
Powolutku...
Edycja:Urządziłam łazienkę!
Crewedka napisał
Ja również zapraszam na parapetówkę - na chwilę obecną osiągnęłam spokój duszy i do czasu dorobienia się jakiejś willi uznaję swoje M2 za "zrobione".
Sądzę, że pomieszczenia pasują do mojej miss - co prawda, mogłabym jeszcze trochę "zlolicić" łazienkę, ale wtedy nijak nie pasowałby mi tam rowerek do ćwiczeń, wiec zostawiam tak, jak jest
Mam też chęć na wpasowanie "chińskiego" okienka w biurze, ale wtedy musiałabym pozbyć się półki z Aniołkami, a ta pasuje mi tam jak nigdy (chyba, że ktoś ma inne zdanie?).
Śliczne masz te pokoiki, jakbym "chodziła" po wacie cukrowej
I jeszcze ten króliczek pod biurkiem, kyaaa...
Żyrandol boski chociaż w biurze brakuje mi złotych akcentów w innych meblach, akcesoriach żeby nie rzucał się tak w oczy. W salonie (swoją drogą zniewalającym) już harmonijniej wygląda. Też masz poduszki na podłodze w salonie <3
Jedynie łazienka nie pasuje do reszty, ale jakby ramkę z aniołkami przenieść właśnie tam i w tym stylu coś zadziałać? W kolorach czerni, szarości i bieli, ale też słodko, to i rowerek pasowałby
Masz fajne lustro i meble, można by dodać jeszcze coś takiego jakby gotyckiego? Bo aż się prosi coś zadziałać z łazienką bo wygląda jak u rodziców. Niewiele jej brakuje.
Ostatnio zmieniony przez Aiamate (13-06-2013 o 01h19)