Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 56

#226 23-06-2013 o 15h33

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

prettyzuza napisał

CharlotteYork napisał

nika2 napisał

A i mam pytanie od razu czy jeśli jestem w podróży to normalne, że nie mogę widzieć innych pokoi oprócz biura innych miss?

Jeśli chodzi o konkurs deco to tam mi też wyświetlają się tylko biura, ale po wejściu do konkretnej miss widzę już całość.
Bez sensu że mamy oceniać mieszkanie na podstawie samego biura.

Ale my chyba same wybieramy pomieszczenie na defilade.. Wyswietla sie to, ktore wybierzemy. Bynajmniej u mnie zdaje sie, jest to lazienka:)

FAKTYCZNIE!
Na samym dole strony, małym (ledwo widocznym) druczkiem masz "Wybierz ten pokój na defiladę."
Dzięki prettyzuza! /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

Edit:
Jednak wraz ze zmianą pomieszczenia tracimy punkty z dzisiejszej defilady.
(Ale przecież nasze lepsze pomieszczenie nabije nam ich znacznie więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png )

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (23-06-2013 o 15h35)

#227 23-06-2013 o 17h29

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

Aiamate napisał

prettyzuza napisał

CharlotteYork napisał

Jeśli chodzi o konkurs deco to tam mi też wyświetlają się tylko biura, ale po wejściu do konkretnej miss widzę już całość.

Ale my chyba same wybieramy pomieszczenie na defilade.. Wyswietla sie to, ktore wybierzemy. Bynajmniej u mnie zdaje sie, jest to lazienka:)

FAKTYCZNIE!
Na samym dole strony, małym (ledwo widocznym) druczkiem masz "Wybierz ten pokój na defiladę."
Dzięki prettyzuza! /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

Edit:
Jednak wraz ze zmianą pomieszczenia tracimy punkty z dzisiejszej defilady.
(Ale przecież nasze lepsze pomieszczenie nabije nam ich znacznie więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png )

Spoko:)
Mozna poczekac, do nastepnej defilady a w tym czasie wypicowac sobie pokoik tak,by olsnil wszystkich!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#228 23-06-2013 o 20h22

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Aiamate, byłam dzisiaj na Twoim profilu pooglądać sobie Twoje mieszkanko i mam dwie uwagi. Mogę?
Po pierwsze: dlaczego ten kwiatek w salonie nad szafą wisi w powietrzu?
Po drugie: W biurze - gdyby te paski na ścianie po lewej zrobić w takim samym kolorze jak ściana na wprost, a nie biała, to wówczas ta oczodajna zieleń lepiej wpasowałaby się w całość... tak myślę.

#229 23-06-2013 o 21h05

Miss'wow
Aiamate
...

Prakseda napisał

Aiamate, byłam dzisiaj na Twoim profilu pooglądać sobie Twoje mieszkanko i mam dwie uwagi. Mogę?
Po pierwsze: dlaczego ten kwiatek w salonie nad szafą wisi w powietrzu?
Po drugie: W biurze - gdyby te paski na ścianie po lewej zrobić w takim samym kolorze jak ściana na wprost, a nie biała, to wówczas ta oczodajna zieleń lepiej wpasowałaby się w całość... tak myślę.

Nie lewituje! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Donica jest na bibliotece a reszta miała swobodnie zwisać tylko nic nie dało się poradzić na ten cień pod/za gałązką.

Paski są narzucone systemowo w bieli (zobacz sama w Ikelandzie- jedyne z przezroczystym tłem więc mogłam nimi trochę przykryć tą żółć). Reszta to normalne biało-kolorowe tapety.
Kombinuję z tą ścianą od początku gry. Szkoda mi ją zdjąć (zapłaciłam za nią! niewiele, ale jednak!) więc dzielnie podjęłam wyzwanie harmonijnego wkomponowania ją w całość. Jestem pewna, że kiedyś mi się uda! /modules/forum/img/smilies/sourire.gif
Za "żarówiastość" może jest winny monitor/ekran, każdy wyświetla kolor inaczej. U mnie na laptopie może nie wygląda to tak źle, em... ^^"
Biuro planuję przerobić w (nie)dalekiej przyszłości na... a zresztą sama zobaczysz!  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

Dziękuję za uwagi i miło mi, że mnie odwiedzasz (po to mam kawkę w salonie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png i zbieram na kanapę). /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

#230 23-06-2013 o 21h32

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Ta wściekle zielona ściana nie wygląda wcale tak źle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tylko trochę rzuca się w oczy. Może gdyby było wiecej dodatków w tym kolorze to by się tak nie rzucała?
Planujesz przemeblować biuro? Mam nadzieje, że nie na czrno. ^^" Lubie czerń ale naoglądałam się już tutaj tyle czarnych mieszkań, że już mi sie to trochę przejadło. ;P A u Ciebie jest tak ładnie pastelowo.

PS: Jak już bedziesz miała kanapę to z przyjemnością wpadnę sobie na niej posiedzieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Edit:
Te wszystkie paski są kolorowo-przezroczyste a nie kolorowo-białe! Sprawdziłam osobiście. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam w salonie turkusowe. (Salon jest do totalnego przemeblowania wiec nie wystrasz sie)

Ostatnio zmieniony przez Prakseda (23-06-2013 o 21h36)

#231 23-06-2013 o 21h48

Miss'wow
Aiamate
...

Prakseda napisał

Ta wściekle zielona ściana nie wygląda wcale tak źle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tylko trochę rzuca się w oczy. Może gdyby było wiecej dodatków w tym kolorze to by się tak nie rzucała?

Soon...

Planujesz przemeblować biuro? Mam nadzieje, że nie na czrno. ^^" Lubie czerń ale naoglądałam się już tutaj tyle czarnych mieszkań, że już mi sie to trochę przejadło. ;P A u Ciebie jest tak ładnie pastelowo.

Absolutnie nie na czarno. Podobają mi się niektóre gotyckie, mroczne albo po prostu czarno-białe mieszkania- są genialne i mają duże pole do popisu- ale to nie mój styl, także się nie obawiaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Dziękuję i będę się tej kolorystyki trzymać.
Biuro ma być związane z profesją i pasją to chociaż moja Miss będzie miała szybciej urządzone "biuro" niż ja xD

PS: Jak już bedziesz miała kanapę to z przyjemnością wpadnę sobie na niej posiedzieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Wyślę zaproszenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Edit:
Te wszystkie paski są kolorowo-przezroczyste a nie kolorowo-białe! Sprawdziłam osobiście. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam w salonie turkusowe. (Salon jest do totalnego przemeblowania wiec nie wystrasz sie)

Noooo nie... tyle dni w niewiedzy T.T
Następnym razem zapytam w wątku czy ktoś testował. Dzięki za info!

#232 24-06-2013 o 12h31

Miss'Żółtodziób
...

CharlotteYork napisał

.

Nie chodziło mi o defilade... Poprostu jak chciałam wejść w wasze mieszkania żeby właśnie zobaczyć salon czy coś innego to wchodziłam w profil i dopiero w mieszkanie i wtedy mogłam zobaczyć tylko biuro. Ale jak już wróciłam z podróży to wszystko wróciło do normy dlatego się pytałam czy to normalne podczas podróż /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#233 24-06-2013 o 12h38

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

nika2 napisał

CharlotteYork napisał

.

Nie chodziło mi o defilade... Poprostu jak chciałam wejść w wasze mieszkania żeby właśnie zobaczyć salon czy coś innego to wchodziłam w profil i dopiero w mieszkanie i wtedy mogłam zobaczyć tylko biuro. Ale jak już wróciłam z podróży to wszystko wróciło do normy dlatego się pytałam czy to normalne podczas podróż /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jak najbardziej normalne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Trochę irytujące, ale normalne ;c

#234 24-06-2013 o 21h12

Miss'wow
Aiamate
...

Poszukiwana właścicielka mieszkania:

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=2032&pieceid=3&destid=0

Chciałabym osobiście wyrazić słowa głębokiego zachwytu (chociaż naprawdę brak słów które mogłyby w pełni go oddać) i złożyć wizytę, żeby z przyjemnością odwiedzić resztę mieszkania. Kim jesteś, pięknie urządzona?

(hahaha, prawie jak Spotted: MissFashion  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif)

#235 24-06-2013 o 23h17

Miss'Żółtodziób
...

Błagam! Powiedzcie, że mój salon to nie ruina. Q_Q
Wróciłam z Chin i trochę sobie kupiłam rzeczy do umeblowania (nie wspominając, że zapomniałam o urządzeniu podwórka z Chin i przepadł mój pomnik i most =./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wyszła mi jakaś Sodoma i Gomora...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#236 24-06-2013 o 23h26

Miss'wow
Aiamate
...

Misa napisał

Wróciłam z Chin i trochę sobie kupiłam rzeczy do umeblowania (nie wspominając, że zapomniałam o urządzeniu podwórka z Chin i przepadł mój pomnik i most =.= )

Zwyczajny chiński salon jakich wiele- Także spokojnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Niebrzydki, jeszcze go sobie poukładasz i sama będziesz zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#237 24-06-2013 o 23h33

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

Misa napisał

Wróciłam z Chin i trochę sobie kupiłam rzeczy do umeblowania (nie wspominając, że zapomniałam o urządzeniu podwórka z Chin i przepadł mój pomnik i most =.= )

Zwyczajny chiński salon jakich wiele- Także spokojnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Niebrzydki, jeszcze go sobie poukładasz i sama będziesz zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A poleciłabyś mi coś, prócz tych ślicznych chińskich gratów? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Chociaż i tak nie wiesz co jeszcze mam... ^^'' Ale chodzi mi, czy pasowałby tam komputer, bo chciałabym mieć, ale może się gryźć z innym stylem.

#238 24-06-2013 o 23h47

Miss'wow
Aiamate
...

Misa napisał

Aiamate napisał

Misa napisał

A poleciłabyś mi coś, prócz tych ślicznych chińskich gratów? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Chociaż i tak nie wiesz co jeszcze mam... ^^'' Ale chodzi mi, czy pasowałby tam komputer, bo chciałabym mieć, ale może się gryźć z innym stylem.

Komputer możesz śmiało dać do biura, zmieści Ci się na biurku, które tam masz w tle. Jeżeli jest to laptop, to możesz go położyć na stoliku do kawy w salonie w zależności czy możesz go dać pod kolor (super!) a ja nie to trudno, może dodasz jakiś element w jego kolorze. O ile pamiętam był fioletowy z tapetką Cromimi, także go fioletowego pokoju jak znalazł.

Możesz spróbować dodać trochę przestrzeni w salonie. Meble dobrze dobrałaś. Pobaw się w ustawieniem.

Jeżeli tak jak reszta wycieczkowiczów dostałaś dużo poduszek to poleciłabym dać je na łóżko szpitalne, żeby jakoś je ukryć (poręcz zwłaszcza, bo widać, że szpitalne i wygląda trochę jak w psychiatryku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ).

#239 25-06-2013 o 00h33

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

Misa napisał

Aiamate napisał

Komputer możesz śmiało dać do biura, zmieści Ci się na biurku, które tam masz w tle. Jeżeli jest to laptop, to możesz go położyć na stoliku do kawy w salonie w zależności czy możesz go dać pod kolor (super!) a ja nie to trudno, może dodasz jakiś element w jego kolorze. O ile pamiętam był fioletowy z tapetką Cromimi, także go fioletowego pokoju jak znalazł.

Możesz spróbować dodać trochę przestrzeni w salonie. Meble dobrze dobrałaś. Pobaw się w ustawieniem.

Jeżeli tak jak reszta wycieczkowiczów dostałaś dużo poduszek to poleciłabym dać je na łóżko szpitalne, żeby jakoś je ukryć (poręcz zwłaszcza, bo widać, że szpitalne i wygląda trochę jak w psychiatryku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ).

Właśnie dobrze, że podpowiedziałaś mi z tymi poduszkami. Na razie nie mam co wstawić w tym kącie w biurze a kolejne biurko nie miałoby sensu, więc dałam łóżko. Spróbuję dobrać poduszki żeby pasowały pod kolor. Dzięki.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#240 25-06-2013 o 11h37

Miss'wow
Aiamate
...

Potrzebuję pomocy w wyborze kanapy do salonu. Mam już uzbierane trochę "ememków" i stanęłam przed dylematem:

Pierwotnie zbierałam na:

1. //static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/2/302/60219~1358350392.png    ewentualnie ciemniejszą://static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/2/302/60223~1358350568.png               

Ale może uważacie, że któraś z poniższych bardziej pasuje do mojego salonu?
2. //static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/1/50/9878~1358185084.png 3.//static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/2/203/40505~1358338493.png 4.//static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/2/203/40498~1358338692.png 5.//static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/2/277/55330~1358351233.png 6.//static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/2/217/43286~1358317471.png
7. //static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/2/221/44030~1358315101.png 8.//static.ma-bimbo.com/product/thumbs/100/1/91/18173~1358194315.png(chociaż na nią musiałabym chyba wziąć kredyt x) )

Na skróty do mojego salonu: //www.missfashion.pl/profile/aiamate,s,salon,5976.htm

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (25-06-2013 o 11h42)

#241 25-06-2013 o 12h39

Miss'Żółtodziób
...

Trudno jest zdobyć kaskę na cokolwiek w tej grze wiec narazie skupię się na swojej miss, a potem na mieszkaniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#242 25-06-2013 o 14h24

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate Ja na twoim miejscu odpuściłabym sobie 1, bo wydaje mi się, że by ci zagraciła trochę salon (chociaż niewiem, może chcesz przemeblować czy coś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) Ja bym postawiła 2,3 lub 8 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Z tym, że jeśli cie nie stać na 8 to jak dla mnie lepiej kupić tańszą kanapę, bo tamte też są ładne a jeśli ci zostanie kaski to na cos innego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Misa widzę, że jednak dołożyłaś poduszki ^^ Jak dla mnie od razu lepiej to wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Co do salonu ja bym się trochę pobawiła w przemeblowanie, bo np. jeślibym bym miała takie mieszkanie w realu to nie wyobrażam sobie siedzieć tyłem do takiego widoku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (25-06-2013 o 14h30)

#243 25-06-2013 o 17h20

Miss'Żółtodziób
...

jak chcecie porady w sprawie mieszkania to pomogę. Mam dużo wizji i mogłabym coś zaproponować. Widze tutaj wiele Miss które mają problem, więc zapraszam. Moje mieszkanie remontowałam przez dłuższy czas, ale to ze względu na brak pieniędzy. Teraz je posiadam i bardzo byłabym wdzięczna gdybyście powiedziały co dla was u mnie brakuje.

#244 25-06-2013 o 17h29

Miss'wow
Aiamate
...

Ririanne napisał

jak chcecie porady w sprawie mieszkania to pomogę. Mam dużo wizji i mogłabym coś zaproponować. Widze tutaj wiele Miss które mają problem, więc zapraszam. Moje mieszkanie remontowałam przez dłuższy czas, ale to ze względu na brak pieniędzy. Teraz je posiadam i bardzo byłabym wdzięczna gdybyście powiedziały co dla was u mnie brakuje.

OK, to jak spojrzysz wyżej mam problem przy doborze kanapy/sofy do salonu.
Chętnie zobaczę co mi doradzisz, bo swoje mieszkanie masz ślicznie urządzone /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#245 25-06-2013 o 17h57

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

Ririanne napisał

Chętnie zobaczę co mi doradzisz, bo swoje mieszkanie masz ślicznie urządzone /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Może zacznijmy od tego w jakim stylu chciałabyś tę kanapę, ponieważ widzę u cb, że biuro masz urządzone jak 'biuro', dałabym tam coś w stylu wypukłą lub nowoczesną, a jeśli wolisz po królewsku możesz kupić wykwintną kanapę królewską Buduar. Nie wie jaki masz styl. Mogłabyś też rozszerzyć swój pokój jak ja to zrobiłam mogłabyś z tego połączyć salon i kuchnię lub jadalnie jak w moim przypadku.

Ostatnio zmieniony przez Ririanne (25-06-2013 o 17h59)

#246 25-06-2013 o 18h04

Miss'wow
Aiamate
...

Ririanne napisał

Aiamate napisał

Ririanne napisał

Może zacznijmy od tego w jakim stylu chciałabyś tę kanapę, ponieważ widzę u cb, że biuro masz urządzone jak 'biuro', dałabym tam coś w stylu wypukłą lub nowoczesną, a jeśli wolisz po królewsku możesz kupić wykwintną kanapę królewską Buduar. Nie wie jaki masz styl. Mogłabyś też rozszerzyć swój pokój jak ja to zrobiłam mogłabyś z tego połączyć salon i kuchnię lub jadalnie jak w moim przypadku.

Jak napisałam kanapa ma być do salonu, a tam widać jaki mam styl i chcę żeby tam harmonijnie pasowała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Kiedyś jak rozszerzę o kuchnię/jadalnie to też będzie w tym stylu. Przytulnie, delikatnie i pastelowo bo daleko mi do przepychu, złota i nowoczesności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#247 26-06-2013 o 00h31

Miss'wow
Aiamate
...

Przepraszam za post pod postem, ale chcę zmienić trochę temat:

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif WYPRZEDAŻ W IKELAND - 30% /modules/forum/img/smilies/epingle.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

#248 26-06-2013 o 13h35

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

WYPRZEDAŻ W IKELAND - 30% .

O ja cię dzięki <3 Gdyby nie ty to bym nie zauważyła /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez nika2 (26-06-2013 o 13h35)

#249 26-06-2013 o 14h13

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

Przepraszam za post pod postem, ale chcę zmienić trochę temat:

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif WYPRZEDAŻ W IKELAND - 30% /modules/forum/img/smilies/epingle.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Trudno mi opisać, jak bardzo na rękę jest mi ta wyprzedaż! Właśnie wczoraj miałam zamiar zająć się urządzaniem mojej "chatki" (w biurze postanowiłam stworzyć pokoik w stylu Czerwonego Kapturka), a tutaj taka niespodzianka! Kupiłam meble dużo taniej, więc zostało mi i na schody i na drewnianą lamperię do chatki  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
Uwielbiam tę wyprzedaż - korzystając z okazji zmodyfikowałam swoją łazienkę (wcześniej kupno kamiennego murku było sporym wydatkiem), tak, by nabrała bardziej orientalnego charakteru  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#250 26-06-2013 o 15h10

Miss'Żółtodziób
...

//www.missfashion.pl/profile/nika2,s,salon,11908.htm

Co myślicie o moim nowym salonie? ^^ Dzięki wyprzedaży dokupiłam trochę rzeczy, na które dawno miałam ochotę i nadal bym kupowała ale najpierw chyba wolę się was zapytać co sądzicie ?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

I mam jeszcze pytanie do łazienki bo też dokupiłam kilka rzeczy (nawet w końcu mam baterie w prysznicu!!!   /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif ) i trochę narazie powiększyłam samą podłogę i nie wiem co bym mogła wstawić w tym dolnym rogu bo mi tam pusto... Macie jakieś pomysły może?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif 

Ostatnio zmieniony przez nika2 (26-06-2013 o 17h53)

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 56