Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 56

#126 02-06-2013 o 17h27

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)
Miejsce: Neverland~

Misa napisał

Orientuje się ktoś ile kosztuje wynajem innych zamieszkań? U mnie chyba się nie wyświetla jak mam obecnie kawalerkę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

M2

Zakup: 10000 MM
wynajem: 42 MM
Poziom: 2
Dzienne zarobki: 70MN

M3

Zakup: 30000 MM
wynajem: 125 MM
Poziom: 3
Dzienne zarobki: 120MN

Mała willa

Zakup: 100000 MM
wynajem: 417 MM
Poziom: 4
Dzienne zarobki: 190MN

Duża willa

Zakup: 250000 MM
wynajem: 1042 MM
Poziom: 5
Dzienne zarobki: 310MN

Pałac

Zakup: 813600 MM
wynajem: 3390 MM
Poziom: 7
Dzienne zarobki: 570MN

Proszę wszystkie mieszkania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5281.jpg

#127 02-06-2013 o 17h29

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Ririanne napisał

wiecie może czy da sie sprzedac niektore meble ? Nie mówie , że ja tak mam , ale jestem bardzo ciekawa , może będe miała tak , dlatego bardzo proszę o odpowiedź i wielkie dzieki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Nie da się sprzedać mebli, tak samo jak ubrań.

#128 02-06-2013 o 17h40

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję bardzo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A czy przy zmianie domu, traci się wcześniejsze meble czy przenosi się z nimi?

#129 02-06-2013 o 17h41

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)

Misa napisał

Dziękuję bardzo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A czy przy zmianie domu, traci się wcześniejsze meble czy przenosi się z nimi?

Przenoszą się wszystkie, nawet chyba dokładnie tak jak były /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#130 02-06-2013 o 18h45

Miss'Żółtodziób
...

dzieki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#131 03-06-2013 o 13h29

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Przenosi, przenosi. Dzisiaj wynajęłam M3 i całe biuro przeszło tak jak było :)

Um. Dzisiaj przychodzę do was z prośbą o ocenę mojego pokoju hotelowego w Kenii. (Mieszkanie -> podróż -> Kenia -> pokój hotelowy)
Podoba się?
(Dzisiaj skończyłam misje w Kenii i na pożegnanie udekorowałam pokój).

Mieszkanie dopiero ogarnę <3

#132 03-06-2013 o 14h17

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Amik napisał

Um. Dzisiaj przychodzę do was z prośbą o ocenę mojego pokoju hotelowego w Kenii. (Mieszkanie -> podróż -> Kenia -> pokój hotelowy)
Podoba się?
(Dzisiaj skończyłam misje w Kenii i na pożegnanie udekorowałam pokój).

Mieszkanie dopiero ogarnę <3

Podoba mi się!  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif
Gdybym mogła wcisnęłabym "Uwielbiam!". Dywanik i obraz ze zebrą najlepsze! (Lubię kamienne ściany wiec już w ogóle szał) Do tego ta kanapa z wieloma poduszkami <3 W kącie mała czarna świeczka na ślicznym stoliczku. Nawet kot znalazł swoje miejsce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wszystko kolorystycznie dobrane aż przyjemnie się patrzy.

Nie przekonała mnie jedynie kotara (później je wykorzystałaś w salonie więc zobaczyłam w pełnej krasie)... jakaś taka za ciężka, jakbyś naprawdę zrobiła zasłonę ze skóry- ALE patrząc po Twojej miss i znając Twój styl- jak najbardziej to ze sobą współgra /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Więc dodatek kupiony nie na darmo bo wiem, że go fajnie wykorzystasz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (03-06-2013 o 14h24)

#133 03-06-2013 o 16h51

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Aiamate napisał

Podoba mi się!  :coeur:
Gdybym mogła wcisnęłabym "Uwielbiam!". Dywanik i obraz ze zebrą najlepsze! (Lubię kamienne ściany wiec już w ogóle szał) Do tego ta kanapa z wieloma poduszkami <3 W kącie mała czarna świeczka na ślicznym stoliczku. Nawet kot znalazł swoje miejsce :D Wszystko kolorystycznie dobrane aż przyjemnie się patrzy.

Nie przekonała mnie jedynie kotara (później je wykorzystałaś w salonie więc zobaczyłam w pełnej krasie)... jakaś taka za ciężka, jakbyś naprawdę zrobiła zasłonę ze skóry- ALE patrząc po Twojej miss i znając Twój styl- jak najbardziej to ze sobą współgra ;) Więc dodatek kupiony nie na darmo bo wiem, że go fajnie wykorzystasz :D

Hah! Przyszłam się pochwalić resztą M3, a tu patrzę, a ty już podejrzałaś salon! Dziękuję, dziękuję <3 Cóż, moja miss lubi takie rzeczy jak ciężkie kotary i przyznam się, co już tu robiłam, że też je lubię i mogłabym takie w domu mieć <3

A teraz przejdźmy do chwalenia się.
Łazienka w moim wykonaniu mi się prawie w pełni podoba, muszę tylko zapolować na inne lustra, ale czaję się na Chiny, więc... ;) W każdym razie jestem zadowolona, a będę jeszcze bardziej, jeśli miss nie będzie wyłaziła spod tapety <3 (Zostawiłam tam tylko kotka na straży). Nawet udało mi się jakoś uładnić ten przebrzydły prysznic!
Salon... Tak mi pusto z lewej strony. Powiesiłabym tam coś, ale się nie da, więc zasłoniłam schodami xD Kot oczywiście na honorowo-kanapowym miejscu :)
I biuro. Jak zwykle BARDZO przesadzone. Bardzo, ale to bardzo. Trudno. Kotek ma swoje miękkie posłanie, ja fotel i mnóstwo puf do czytania i komputer. Więcej mi nie potrzeba. Kiedy już moja miss będzie bogata i będzie miała pałac - jedno z biur będzie w pełni za poduszkowane (na podłodze komputer i kufer, reszta poduszki) i wtedy się pobawię w jakieś ogarnięcie, a nie przesadę xD

W każdym razie mam nadzieję, że nie jest tragicznie :)

Jak sądzicie?

Ostatnio zmieniony przez Amik (03-06-2013 o 18h11)

#134 03-06-2013 o 20h03

Miss'nieobczajona
Kagira
...

Da się zrobić tak, by wchodząc do mojego mieszkania, pierwszym widzianym pomieszczeniem był ogród? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#135 03-06-2013 o 20h24

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)

Kagira napisał

Da się zrobić tak, by wchodząc do mojego mieszkania, pierwszym widzianym pomieszczeniem był ogród? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Wydaje mi się, że nie.

#136 03-06-2013 o 20h49

Miss'nieobczajona
Kagira
...

Szkoda  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif ogród mam najciekawszy  /modules/forum/img/smilies/snif.gif

#137 04-06-2013 o 10h44

Miss'wow
Aiamate
...

Amik napisał

Hah! Przyszłam się pochwalić resztą M3, a tu patrzę, a ty już podejrzałaś salon! Dziękuję, dziękuję <3 Cóż, moja miss lubi takie rzeczy jak ciężkie kotary i przyznam się, co już tu robiłam, że też je lubię i mogłabym takie w domu mieć <3

A teraz przejdźmy do chwalenia się.
Łazienka w moim wykonaniu mi się prawie w pełni podoba, muszę tylko zapolować na inne lustra, ale czaję się na Chiny, więc... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png W każdym razie jestem zadowolona, a będę jeszcze bardziej, jeśli miss nie będzie wyłaziła spod tapety <3 (Zostawiłam tam tylko kotka na straży). Nawet udało mi się jakoś uładnić ten przebrzydły prysznic!
Salon... Tak mi pusto z lewej strony. Powiesiłabym tam coś, ale się nie da, więc zasłoniłam schodami xD Kot oczywiście na honorowo-kanapowym miejscu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
I biuro. Jak zwykle BARDZO przesadzone. Bardzo, ale to bardzo. Trudno. Kotek ma swoje miękkie posłanie, ja fotel i mnóstwo puf do czytania i komputer. Więcej mi nie potrzeba. Kiedy już moja miss będzie bogata i będzie miała pałac - jedno z biur będzie w pełni za poduszkowane (na podłodze komputer i kufer, reszta poduszki) i wtedy się pobawię w jakieś ogarnięcie, a nie przesadę xD

W każdym razie mam nadzieję, że nie jest tragicznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jak sądzicie?

Aż brakuje mi słów żeby wyrazić swój zachwyt!! /modules/forum/img/smilies/epingle.gif./modules/forum/img/smilies/epingle.gif
Podobają mi się takie "zapełnione po same brzegi" pokoje, a u Ciebie to jeszcze wygląda realistycznie i po prostu aż miło się patrzy. Aż bym chciała się rozgościć na tych poduszkach i napić z Tobą herbaty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Łazienka cudowna, inspirująca- jak się kiedyś dorobię własnej na pewno dodam jakiś Amikowy akcent /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
I chętnie zobaczę jak zapełnisz cały pokój w pałacu poduszkami- wybór ich jest więc masz pole do popisu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Pozostaje mi tylko życzyć owocnych łowów w Chinach! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#138 04-06-2013 o 13h45

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Na francuskiej wersji znalazłam fajne tutoriale, będziemy je tłumaczyć na bloga i bawić sie z wnętrzami *___* Już jakiś czas temu zaczęłam zmniejszać elementy, zeby sprawić wrażenie większej powierzchni, teraz dostawiłam drugą podłogę, żeby zrobić kącik z boku, moje biuro jest przestronniejsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#139 04-06-2013 o 16h26

Miss'wow
Aiamate
...

Masakra napisał

Na francuskiej wersji znalazłam fajne tutoriale, będziemy je tłumaczyć na bloga i bawić sie z wnętrzami *___* Już jakiś czas temu zaczęłam zmniejszać elementy, zeby sprawić wrażenie większej powierzchni, teraz dostawiłam drugą podłogę, żeby zrobić kącik z boku, moje biuro jest przestronniejsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Że też o tym nie pomyślałam!
Masakra, wprowadziłaś nas w nową erę!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

#140 04-06-2013 o 16h50

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Na fr są tutoriale na akwarium z rybkami z bombek czy fortepian - to dopiero coś! Nie mam funduszy, więc sądzę, że zajmę się planowaniem na komputerze zanim coś kupię. Jeszcze bym chciała okna porobić na lewych ścianach i jakieś widoczki za nimi.

#141 04-06-2013 o 18h29

Miss'wow
Aiamate
...

Chciałabym zobaczyć te tutoriale... :}

#142 04-06-2013 o 18h33

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Możesz zawsze poszukać, są na fr w dziale o grze x)

(i schodki z półek, schodki z szufladami <3)

Ostatnio zmieniony przez Masakra (04-06-2013 o 18h34)

#143 04-06-2013 o 23h51

Miss'wow
Aiamate
...

Gdyby nie bariera językowa... :<

#144 05-06-2013 o 01h49

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Aiamate napisał

Chciałabym zobaczyć te tutoriale... :}

Przetłumaczymy je z Driadą, spokojnie! Tylko muszę zdać tę klasę i się za to biorę! (Jeszcze niemiecki, kilka prac z polskiego, matma, geografia, edb, historia, wos... Y... No, jeszcze trochę. Ale to serio już końcówka. Byle niemca zdać).

Aż brakuje mi słów żeby wyrazić swój zachwyt!!  .
Podobają mi się takie "zapełnione po same brzegi" pokoje, a u Ciebie to jeszcze wygląda realistycznie i po prostu aż miło się patrzy. Aż bym chciała się rozgościć na tych poduszkach i napić z Tobą herbaty
Łazienka cudowna, inspirująca- jak się kiedyś dorobię własnej na pewno dodam jakiś Amikowy akcent
I chętnie zobaczę jak zapełnisz cały pokój w pałacu poduszkami- wybór ich jest więc masz pole do popisu

Pozostaje mi tylko życzyć owocnych łowów w Chinach!

Dziękuję, dziękuję :) Z Chin chwilowo zrezygnowałam, przez brak funduszy, ale na pewno je napadnę! Tak porządnie. I przywiozę mnóstwo rzeczy.

Ostatnio zainwestowałam w wystrój zewnętrza i mam ozdobioną wieś i stok narciarski (plaża jest tak przesycona od dawna) <3 Lubię tego bałwanka. I ogółem zima wydaje mi się magiczna <3

Co do biura odnoszę wrażenie, że nie pasuje do obecnej stylizacji mojej miss ;-;

Co do Amikowego akcentu - przemilusio mi! <3

#145 06-06-2013 o 14h48

Miss'wow
Aiamate
...

Amik napisał

Przetłumaczymy je z Driadą, spokojnie! Tylko muszę zdać tę klasę i się za to biorę! (Jeszcze niemiecki, kilka prac z polskiego, matma, geografia, edb, historia, wos... Y... No, jeszcze trochę. Ale to serio już końcówka. Byle niemca zdać).

Powodzenia! Rozgrom Szwabów! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png
(tak z ciekawości co to jest EDB?)

Dziękuję, dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Z Chin chwilowo zrezygnowałam, przez brak funduszy, ale na pewno je napadnę! Tak porządnie. I przywiozę mnóstwo rzeczy.

Ostatnio zainwestowałam w wystrój zewnętrza i mam ozdobioną wieś i stok narciarski (plaża jest tak przesycona od dawna) <3 Lubię tego bałwanka. I ogółem zima wydaje mi się magiczna <3

Listki na strumyczku i kotek na płocie są przeurocze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Bałwanek z kocimi uszkami/rogami (jak kto woli) już od dawna mi się podoba.

Byleby się tylko dorobić (może mi się uda na 12 poziomie zostać pielęgniarką?) ale w sumie lato za pasem, jeszcze będę miała czas na lepienie bałwana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Co do biura odnoszę wrażenie, że nie pasuje do obecnej stylizacji mojej miss ;-;

Co do Amikowego akcentu - przemilusio mi! <3

Chyba każdy zna ten ból kiedy biuro nie pasuje do stylizacji TnT

Rada: Dorobić się pałacu i mieć tyle pomieszczeń ile zapisanych stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#146 06-06-2013 o 18h22

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Aiamate napisał

Rada: Dorobić się pałacu i mieć tyle pomieszczeń ile zapisanych stylizacji :D

Mam więcej zapisanych stylizacji niż pomieszczeń w moim pałacu :)

Na Chiny napadłam. Wróciłam. Wynajęłam pałac. Urządziłam.
Pierwsze biuro pozostało bez zmian.
W drugim... Pokój poduszek! Lubię go. Ale, ale, ale. To nie są wszystkie poduszki, jakie posiadam. Wszystkie się nie zmieściły ;-;
Do pierwszego salonu dodałam okno. Drugi taki prosty, ale mi się podoba.
Ubolewam, że nie ma drugiej łazienki.

Ogrodów ozdabiać nie umiem. Chyba przerobię ten drugi na pokój ;-;

#147 06-06-2013 o 18h40

Miss'wow
Aiamate
...

Amik napisał

Aiamate napisał

Rada: Dorobić się pałacu i mieć tyle pomieszczeń ile zapisanych stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Mam więcej zapisanych stylizacji niż pomieszczeń w moim pałacu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nie trzeba było tego traktować tak dosłownie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Na Chiny napadłam. Wróciłam. Wynajęłam pałac. Urządziłam.
Pierwsze biuro pozostało bez zmian.
W drugim... Pokój poduszek! Lubię go. Ale, ale, ale. To nie są wszystkie poduszki, jakie posiadam. Wszystkie się nie zmieściły ;-;
Do pierwszego salonu dodałam okno. Drugi taki prosty, ale mi się podoba.

Jest wspaniały! I ten podest nieźle Ci wyszedł (podglądałam w trakcie tworzenia)

Okna z widokiem na plaże i na centrum nocnego miasta... Wielki masz ten pałac xD

Ubolewam, że nie ma drugiej łazienki.

Ogrodów ozdabiać nie umiem. Chyba przerobię ten drugi na pokój ;-;

Dałoby się przerobić ogród na łazienkę?

#148 06-06-2013 o 18h49

Miss'na całego
Shinikairu
hejcia

No w sumie troszkę MM mam, ale gram dopiero pierwszy dzień i wole te pieniądze zatrzymac na kolejne misje, a o wystroju wnętrz pomysle później /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#149 06-06-2013 o 18h56

Miss'wow
Aiamate
...

Shinikairu napisał

No w sumie troszkę MM mam, ale gram dopiero pierwszy dzień i wole te pieniądze zatrzymac na kolejne misje, a o wystroju wnętrz pomysle później /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

W pierwszym poście umieszczamy  wskazówki i ciekawostki. Zaglądaj śmiało- będziesz miała łatwiej kiedy zaczniesz się urządzać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#150 06-06-2013 o 19h07

Miss'na całego
Shinikairu
hejcia

Aiamate napisał

Shinikairu napisał

W pierwszym poście umieszczamy  wskazówki i ciekawostki. Zaglądaj śmiało- będziesz miała łatwiej kiedy zaczniesz się urządzać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuje, chętnie skorzystam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Na razie zrobiłam sobie piekarnie z tego co mi dali, gdy dostałam pracę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 56