Aiamate napisał
Podoba mi się! :coeur:
Gdybym mogła wcisnęłabym "Uwielbiam!". Dywanik i obraz ze zebrą najlepsze! (Lubię kamienne ściany wiec już w ogóle szał) Do tego ta kanapa z wieloma poduszkami <3 W kącie mała czarna świeczka na ślicznym stoliczku. Nawet kot znalazł swoje miejsce :D Wszystko kolorystycznie dobrane aż przyjemnie się patrzy.
Nie przekonała mnie jedynie kotara (później je wykorzystałaś w salonie więc zobaczyłam w pełnej krasie)... jakaś taka za ciężka, jakbyś naprawdę zrobiła zasłonę ze skóry- ALE patrząc po Twojej miss i znając Twój styl- jak najbardziej to ze sobą współgra ;) Więc dodatek kupiony nie na darmo bo wiem, że go fajnie wykorzystasz :D
Hah! Przyszłam się pochwalić resztą M3, a tu patrzę, a ty już podejrzałaś salon! Dziękuję, dziękuję <3 Cóż, moja miss lubi takie rzeczy jak ciężkie kotary i przyznam się, co już tu robiłam, że też je lubię i mogłabym takie w domu mieć <3
A teraz przejdźmy do chwalenia się.
Łazienka w moim wykonaniu mi się prawie w pełni podoba, muszę tylko zapolować na inne lustra, ale czaję się na Chiny, więc... ;) W każdym razie jestem zadowolona, a będę jeszcze bardziej, jeśli miss nie będzie wyłaziła spod tapety <3 (Zostawiłam tam tylko kotka na straży). Nawet udało mi się jakoś uładnić ten przebrzydły prysznic!
Salon... Tak mi pusto z lewej strony. Powiesiłabym tam coś, ale się nie da, więc zasłoniłam schodami xD Kot oczywiście na honorowo-kanapowym miejscu :)
I biuro. Jak zwykle BARDZO przesadzone. Bardzo, ale to bardzo. Trudno. Kotek ma swoje miękkie posłanie, ja fotel i mnóstwo puf do czytania i komputer. Więcej mi nie potrzeba. Kiedy już moja miss będzie bogata i będzie miała pałac - jedno z biur będzie w pełni za poduszkowane (na podłodze komputer i kufer, reszta poduszki) i wtedy się pobawię w jakieś ogarnięcie, a nie przesadę xD
W każdym razie mam nadzieję, że nie jest tragicznie :)
Jak sądzicie?
Ostatnio zmieniony przez Amik (03-06-2013 o 18h11)