Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 56

#976 27-02-2014 o 12h32

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Okno nie na tej ścianie (ściana boczna,okno prosto). CZarny smok zbędny (masz już na ścianie,aż dwa,więc po co trzeci). Róże obok kominka zbędne. Bukiet róż możesz powiększyć,no i biurko koniecznie też (pozostawiając resztę tej wielkości co masz). I spokojnie możesz usunąć jeden stopień.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#977 27-02-2014 o 17h38

Miss'OK
Sniezyczka
...

Link do zewnętrznego obrazka

Dziewczyny, mozecie mi powiedziec z jakiej okazji mozna kupic ta belke, na ktorej zawieszony jest zegar? Z gory dziekuje :3

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#978 27-02-2014 o 17h48

Miss'towarzyska
YooSti

Bodajże na wycieczce świątecznej

#979 27-02-2014 o 17h52

Miss'OK
Sniezyczka
...

YooSti napisał

Bodajże na wycieczce świątecznej

Dzięki. Mam pomysl na wnetrze z tym elementem, wiec chyba bede musiala poczekac.

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#980 03-03-2014 o 12h07

Miss'Żółtodziób
...

Do lata jeszcze kawał czasu, ale ja już nie mogę się doczekać leniuchowania na piasku, więc zamieniłam salon w zalaną światłem zachodzącego słońca plażę - sęk w tym, że skoncentrowałam się na zachodzącym słońcu i trochę mi na tej plaży "goło"  a nie chcę stawiać żadnych ławek czy stolików... Zastanawiam się nad ułożeniem ogniska pod daszkiem, ale nie wiem, czy to nie zakryje zbyt słońca...
//www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,salon,1450.htm

#981 03-03-2014 o 13h55

Miss'Żółtodziób
...

Nie ma co zagracać tej scenerii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Właśnie zachód słońca gra pierwsze skrzypce i wydaje mi się, że ta "golizna" tam nie przeszkadza.
Dosuń tylko obie części zadaszenia aby nie było wyrwy, te korale bym jednak usunęła bo mało pasują i ucinają się na dziwnej wysokości.Drewniany dywan możesz umieścić pod zadaszeniem jako "koc" do podziwiania albo go trochę zakopać w piasku bo za bardzo odstaję od morza i pasku. W dodatki jedyne jakie bym się pobawiła ostatecznie to muszle/kamyczki/rozgwiazdy/robaczki itp detale na piasku w niewielkiej ilości.

#982 03-03-2014 o 19h41

Miss'Żółtodziób
...

Samira napisał

Nie ma co zagracać tej scenerii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Właśnie zachód słońca gra pierwsze skrzypce i wydaje mi się, że ta "golizna" tam nie przeszkadza.
Dosuń tylko obie części zadaszenia aby nie było wyrwy, te korale bym jednak usunęła bo mało pasują i ucinają się na dziwnej wysokości.Drewniany dywan możesz umieścić pod zadaszeniem jako "koc" do podziwiania albo go trochę zakopać w piasku bo za bardzo odstaję od morza i pasku. W dodatki jedyne jakie bym się pobawiła ostatecznie to muszle/kamyczki/rozgwiazdy/robaczki itp detale na piasku w niewielkiej ilości.

Koraliki usunęłąm, ale zadaszenia nie da rady poprawić - ten kolor akurat tak ma, że po połączeniu wychodzi jaśniejsza linia...

#983 03-03-2014 o 20h30

Miss'wow
KimDallas
...

Moim zdaniem tak jest nawet lepiej, została przez to podkreślona spadzistość połaci dachowych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Można to uznać za szczyt krokwi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#984 08-03-2014 o 10h54

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale widzieliście, że biblioteka ma nowy wystrój? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#985 08-03-2014 o 15h31

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Pierwszy raz w życiu przyszłam po radę w sprawie pomieszczenia...
Jak sądzicie, coś dodać, odjąć, zmienić?
Z góry dziękuję za rady ^^

Ostatnio zmieniony przez Shillo (08-03-2014 o 15h39)

#986 08-03-2014 o 16h25

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Myślę, że jest idealne. Koncentruje wzrok na tej dziurce przez którą widać idylle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Przód jest taki spokojny i jednocześnie ładny. Myślę, że wszystko jest na swoim miejscu tak jak powinno być /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#987 08-03-2014 o 18h39

Miss'Żółtodziób
...

Shillo, ja bym jeszcze dodała jakieś drzewko za murem tak, żeby pokazało się w okienku po lewej.

#988 08-03-2014 o 20h02

Miss'Żółtodziób
...

Nic więcej nie ma co doradzać, jak Crewedka zaznaczyła przedłóż las który ukazuję się w przejściu i powinno wystarczyć.
Ostatecznie liście możesz zmienić na bardziej realistyczne i podnieść je do górnej linii bo na razie lewitują bardzo widocznie a nie ma gałęzi aby oprzeć, że to część drzewa.Dodatkiem może być też jeden ptak na posągu albo drzewie po prawej. Nic innego bym nie dodawała w większych gabarytach bo może zniszczyć ten minimalizm i spokój obrazka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Po długiej przerwie w końcu mogłam coś pomodzić w deco. Bazowo poprzedni projekt który zamieściłam miał być rafą koralową ale skończyło się na szybkiej abstrakcji. Dzisiaj udało mi się chyba zrealizować zamysł częściowo. Przedstawiam mały skrawek dna morskiego z zatopioną łódką. Pewnie bąbelki powietrza będę poprawiała ale koncepcja ogólna skończona ^^

#989 08-03-2014 o 20h11

Miss'towarzyska
YooSti

Jej Samiro świetnie ci to wyszło,aż chciało by się tam zanurkować (marzy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) Światło słoneczne powinno padać z jednej strony-taka moja mała uwaga /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez YooSti (08-03-2014 o 20h12)

#990 08-03-2014 o 21h47

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję Yoosti /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i tak masz w pełni rację co do świateł ale jakoś pustawo mi było z jedną stroną tylko więc nagięłam tą zasadę xD

#991 08-03-2014 o 21h57

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Jakie piękne! * . *
Może chociaż rozmieścić to światło mniej symetrycznie?

#992 08-03-2014 o 22h01

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Jak magicznie! Samiro, ten Twój projekt zupełnie mnie kupił! ♥ Nie znoszę podwodnych scenerii (tylko nie głębiny!), ale u Ciebie wydaje się, że jest rzeczywiście płytko, jak na rafie, więc nie czuję niepokoju, tylko i wyłącznie magię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png zgadzam się co do sugestii dziewczyn odnośnie światła, spróbuj może chociaż lekko zmienić ustawienie i daj znać, jak to wygląda - bo jak wiadomo, nie wszystkie pomysły sprawdzają się w praktyce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#993 08-03-2014 o 22h33

Miss'Żółtodziób
...

Ok namówiłyście mnie na szukanie opcji xD
Opcja z jedną stroną jest albo taka,że usunę światła po prawej na poprzednim projekcie. Jedynie z lewej strony światła układają się odpowiednio na poszczególnych skałach jeśli je ustawiam za pewnymi detalami.
Opcja ze światłami po prawej stronie. Prawdopodobnie ten dolny na przodzie usunę tak aby środkowy był tym najbardziej przebijającym, a te w tyle robiły za tło. Chociaż może dalej szukać rozwiązania?

#994 08-03-2014 o 22h42

Miss'towarzyska
YooSti

Spróbuj ten pierwszy z prawej usunąć,a drugi trochę podnieść do góry (za nisko jest od pozostałych)

#995 08-03-2014 o 22h48

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

YooSti napisał

Spróbuj ten pierwszy z prawej usunąć,a drugi trochę podnieść do góry (za nisko jest od pozostałych)

Zgadzam się z YooSti, ale zawsze Samiro będziesz moim mistrzem wnętrz ^^

#996 08-03-2014 o 22h49

Miss'Żółtodziób
...

Środkowy usuń, bo za bardzo się wyróżnia i łódkę zakrywa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Pomysł genialny!

Ostatnio zmieniony przez nina208 (08-03-2014 o 22h50)

#997 08-03-2014 o 23h00

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Albo środkowy promień ustaw za łódkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Prawdziwe mistrzostwo! Szkoda, że nie można Cię drugi raz nagrodzić! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#998 08-03-2014 o 23h13

Miss'Żółtodziób
...

Kombinuję opcję jakie się da, ale pewnie jutro usiądę ponownie ze świeżym spojrzeniem na to, z dobre 5 godziny już mi zjadło życia to morze xD
Co do tych z prawej strony. Koncepcja drugiego(środkowego) była jako główny promień na pierwszym planie a dwa w tyle aby nadać głębi. Niestety kąt tych świateł mnie dobija i nie mogę ustawić tak aby było to realne odwzorowanie odbicie świateł w wodzie ^^
Dziękuje ślicznie za opinie i sugestię, chyba mój leniwiec się odezwał, że na początku chciałam zostawić jak było/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Jak uda mi się wymodzić ostateczny układ świateł zamieszczę finałowy projekt w tym poprzednim poście, aby nie zaśmiecać wątku n-tą ilością screenów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#999 08-03-2014 o 23h44

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

W sumie, co tam światła.

Ta wspaniała rafa! OoO

#1000 13-03-2014 o 21h35

Miss'na całego
Maka
...

Przychodzę z kolejną prośbą. Ostatnio miałam zimowy krajobraz za oknem i efekt niezmiernie mnie cieszył, jednak postanowiłam zmienić go na wiosenny (w końcu już się słonko u nas pojawia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png). Problem polega na tym, że nie podołałam zadaniu...

Jakieś rady? Bardzo proszę! Ten ogródek mnie po prostu przerasta... ;__; No i gazela. Chyba trzeba by było ją usunąć, ale do końca nie jestem pewna (szczególnie, że chciałam, żeby zza okna gapiło się jakieś zwierzę). Jakim można zastąpić gazelę? Myślałam nad zającem, ale jednego już mam w pokoju.

EDIT: teraz zauważyłam, że kominek przesunęłam przez przypadek, już poprawiłam jak coś.

Ostatnio zmieniony przez Maka (13-03-2014 o 21h36)

Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 56