Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 56

#926 11-02-2014 o 22h46

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Foxglove – ładna, przestronna kuchnia. Aż chciałoby się w niej coś ugotować <3 W prawym górnym roku tylko dziwnie ściana wyłazi znad sufitu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Dodałam u siebie okno, żebyś się nie musiała obawiać upadku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#927 11-02-2014 o 22h53

Miss'OK
Sniezyczka
...

Euforyzma-Ty moje zdanie znasz, w koncu walkowalysmt ten temat przez godzine ale dla niewtajemniczonych trzymam kciuki za podium bo pokoj niezmiernie przypadl mi do gustu :3 Kolory jak najabrdziej na tak a poza tym jestem zakochana w tym bluszczu ;3

Foxglove-Twoj pokoik niezwykle przypomina mi kuchnie z gry z amesia. Ma w sobie podobny, mroczny klimat. Swietne wykorzystanie dwoch daszkow. Swietny pomysl ale pare rzeczy mozna dopracowac. O firance wiesz. Szafke tez mozna obrocic, bo jest rzucajaca sie w oczy i pusje tak fajny pokoik. Zmniejszylabym polke i stojace na niej rzeczy. (po lewej) i przedmioty po prawej, lezace na ladzie.  Ciasto pod przykryciem mozna powiekszyc i mozesz tez schowac krzeslo (to po prawej) za stol. ;> Czekam na zmiany.

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#928 11-02-2014 o 23h14

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ludzie, co Wy macie do tej firanki? XD Okno w połowie jest widoczne, bo tam dalej jest korytarz, co też zaznaczyłam czerwoną strzałką. To jest oficjalne wejście do pomieszczenia, więc władowanie firanki się mija z celem, bo jej nie będzie widać zza ściany działowej ;]
Natomiast odwrócona szafka wygląda... źle. Totalnie zaburza perspektywę, gdzie wszystko jest zgodnie z tym razem niebieską strzałką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Przynajmniej w moim odczuciu gryzie się z całym zamysłem jeszcze bardziej niż poprzednia wersja. A nie chcę rezygnować z szafki pod ścianą, bo to takie typowe i toskańskie ^^
//photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18252.jpg
Krzesło poszło sobie za stół, ale niestety półki mniejszej nie zrobię, bo bardziej się nie da :C Dziurska przy dachu zalepione, dzięki za zauważenie tego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Poza tym - cóż za pochwała za kuchnię z Amnezji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Uwielbiam grę i teraz mi tak miło i w ogóle :B

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (11-02-2014 o 23h15)

#929 11-02-2014 o 23h19

Miss'OK
Sniezyczka
...

Kurcze, mialas racje z ta szafka... Sama nie wiem... Moze cos jeszcze wymyslisz. Korytarza na poczatku nie zauwazylam-ale to bardzo fajny pomysl ;3 Jeszcze rondelek bym przesunela i bedzie kuchnia marzen. Zazdroszcze. mam 40min zeby kupic jakies meble do kuchni jeszcze z przeceny. uhh /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#930 11-02-2014 o 23h30

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Dokładnie dlatego dzisiaj się tak rzuciłam na te rzeczy, bo już jutro powrót do szarej rzeczywistości i drożyzny XD
Przeklęty rondel jest najmniejszy w świecie. Damn you MissFashion!
Ale za to jest druga koncepcja szafkowa, co już chyba tak w oczy nie kole /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I na tym kończą mi się pomysły XD 
//photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18253.jpg
Wszyscy zgodnie udawajmy, że filiżanki z tyłu to miski z uszkiem bo... nie da się ich bardziej pomniejszyć D:

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (11-02-2014 o 23h32)

#931 11-02-2014 o 23h44

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

łooo jestem pod wrażeniem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kuchnia jest genialna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wielkie gratulacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#932 12-02-2014 o 11h02

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Fox, super Ci to wyszło! taka nowoczesna-wiejska kuchnia..uroczo<3

dziewczynki, moje kochane, co myślicie o moim nowym mieszkanku?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
chętnie przyjmę krytykę, rady, sugestie, porady..itp.itd./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Lola886 (12-02-2014 o 11h07)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#933 12-02-2014 o 15h16

Miss'OK
nisiam

Kuchnia i salon na medal /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Za to łazienka jakoś mi nie pasuje, nie rozumiem tej kanapy na środku łazienki...

#934 12-02-2014 o 19h14

Miss'na całego
Yuki18
...

Foxglove Intrygują mnie hiacynty, które stoją na półce po lewej- jak je zrobiłaś?
Lola886 WooOooW, ale obficie w kuchni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Za to sypialnia z łazienką, mastersztyk, szał.

Swoją drogą wiedziałyście, że solniczkę można dostać za 0MM.
(Normalnie się nie wyświetla, trzeba zmienić zakres przeszukiwań 0 do 10MM)

Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (12-02-2014 o 19h16)

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#935 12-02-2014 o 20h03

Miss'nieobczajona
Wespazjan
...

Mam pytanie: czemu nie mogę w Ikelandzie znaleźć mikroskopu? Jestem przekonana, że niedawno go widziałam, chyba był w serii Szkoła, a teraz go nie widzę O.o Czy stare przedmioty znikają?

#936 12-02-2014 o 20h55

Miss'OK
Sniezyczka
...

Swiezo zrobiona kuchnia. Meczylam sie z nia pol dnia i chcialabym poznac Wasze opinie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png To moj drugi pokoj. Cos zmienic? Usunac? Przestawic?

Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (12-02-2014 o 21h07)

#937 12-02-2014 o 20h58

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Nic nie zmieniaj! Jest cudowna  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

#938 12-02-2014 o 21h58

Miss'OK
nisiam

Dopracowałabym szczegóły, na przykład te szarfy na krzesełkach nie pokrywają się z krzesłami. Spróbuj powiększyć krzesła lub zmniejszyć szarfy, jeśli nie będą pasować, skasuj szarfy bo wprowadza to wrażenie niedoskonałości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Zmieniłabym również położenie krzesła i stolika na tarasie bo na razie sprawiają wrażenie częściowego latania  w powietrzy, przybliż je po prostu do pokoju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Delikatnie również przysunęłabym krzesełka w stronę stolika z komputerem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
I zastanowiłabym się czy kosz w podłużne paski nie gryzie się z pionowymi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ogólnie jest w porządku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#939 12-02-2014 o 22h20

Miss'OK
Sniezyczka
...

Nisiam dziekuje za bardzo sluszne wskazowki. Oto jak pokoj prezentuje sie teraz:

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=181604&amp;pieceid=19&amp;destid=0

Podsumowujac: Przesunelam krzeslo, zmienijszylam wstazki, poprawilam meble na balkoniku, zmienilam kosz na smieci. Cos jeszcze? Jak Wam sie teraz podoba?

Edit: Zmniejszylam swiecznik, zmienilam tlo na  balkoniku.

Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (13-02-2014 o 10h16)

#940 12-02-2014 o 22h54

Miss'na całego
Yuki18
...

Stylowo i gustownie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Hm, jeżeli świecznik da się zrobić mniejszy to polecam.

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#941 13-02-2014 o 00h03

Miss'Żółtodziób
...

Sniezyczka napisał

Nisiam dziekuje za bardzo sluszne wskazowki. Oto jak pokoj prezentuje sie teraz:

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=181604&pieceid=19&destid=0

Podsumowujac: Przesunelam krzeslo, zmienijszylam wstazki, poprawilam meble na balkoniku, zmienilam kosz na smieci. Cos jeszcze? Jak Wam sie teraz podoba?

Łaaał! Elegancja i szałowa! Moja studencka skromnisia chowa się przy twojej. *Q*

#942 13-02-2014 o 11h59

Miss'OK
Lola886
...

nisiam napisał

Kuchnia i salon na medal /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Za to łazienka jakoś mi nie pasuje, nie rozumiem tej kanapy na środku łazienki...

Nisiam, dziękuję za opinię../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png wyjaśniając - kanapa nie stoi na środku łazienki:) jest to sypialnia na pierwszym planie z prywatną łazienką w tle..

Sniezyczko, piękna i nowoczesna kuchnia! <3 wydaje mi się, czy stół wzorowałaś na moim?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png sałatka, kurczak, kieliszki, te same kolory..nawet sztućce ułożyłaś tak jak ja.. heh

#943 13-02-2014 o 12h17

Miss'OK
Sniezyczka
...

Nie, nie wzorowalam stolu na Twoim. Na moim sa inne obrusy, platki roz. Inny stol, inne krzesla. Jedzenie to samo-duzego wyboru nie ma. Aczkolwiek ja dodalam szampana i kieliszki oraz swiece. Ustawienie sztucow w taki sposob widzialam setki razy na francuskim MF + dodalam ozdoby na krzesla, ktorych nigdzie nie widzialam. Jesli to Ci przeszkadza to moge to zmienic, nie ma problemu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#944 13-02-2014 o 12h20

Miss'OK
nisiam

Lola886 nawet jeśli stół był inspirowany to Twój jest po prostu perfekcyjny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Odpowiednie proporcje sztućców do talerzy i w ogóle jest cudowny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A zamysł sypialni z łazienką w tle zrozumiałam, ale niestety nie porywa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co nie zmienia faktu, że cała reszta jest wspaniała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#945 13-02-2014 o 12h28

Miss'OK
Sniezyczka
...

Lola co do Twojego mieszkania mnie wrecz przeciwnie pomysl z sypialnia sie podoba-bardzo oryginalny. Za to w salonie warto byloby dopracowac sciany. Sa krzywe i wygladaja nieestetycznei a szkoda takiego fajnego pokoiku.

#946 13-02-2014 o 17h33

Miss'OK
Lola886
...

Śnieżyczko, nie musisz nic zmieniać..i tak wiele kombinacji nie ma do wyboru.. jak pisałam Ci w PW, nie przeszkadza mi podobieństwo, tylko je zauważyłam i tyle..nie czuję urazy ani nic w tym stylu..koniec końców więcej jest różnic niż podobieństw../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

co do mojego salonu, możesz pokazać lub powiedzieć, które ściany są krzywo? chętnie to dopracuję..ale chyba jestem ślepa bo wydaje mi się, że są prosto..?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Lola886 (13-02-2014 o 18h13)

#947 13-02-2014 o 18h47

Miss'OK
nisiam

Pewnie chodzi o to, że szlaczki z ukośnej ściany nie pokrywają się ze szlaczkami ze ściany "wprost" po lewej stronie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
też mi się to rzuciło w oczy, ale nie jestem pewna czy da się to zmienić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
O to chodziło Śnieżyczko? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#948 13-02-2014 o 21h17

Miss'nieobczajona
Wespazjan
...

Wespazjan napisał

Mam pytanie: czemu nie mogę w Ikelandzie znaleźć mikroskopu? Jestem przekonana, że niedawno go widziałam, chyba był w serii Szkoła, a teraz go nie widzę O.o Czy stare przedmioty znikają?

Nadal nie dostałam żadnej odpowiedzi... I nie wiem czy to jakiś błąd? Czy mi się coś myli albo nie umiem szukać? Biorąc pod uwagę, że w Ikelandzie są jeszcze stare przedmioty z grubym konturem zastanawia mnie to zniknięcie. Czy to może była jakaś edycja limitowana? O.o

#949 15-02-2014 o 12h19

Miss'nieobczajona
...

Dziewczyny chciałam sięgnąć waszej porady z wystrojem mojego biura. Pierwszy raz zrobiłam piętro i potrzebuję obiektywnej opinii jak mi to wyszło. Niestety przez jakiś błąd nie mogę dodać screenów poprzedniego wyglądu biura.

#950 15-02-2014 o 12h43

Miss'OK
nisiam

Zmniejszyłabym schody, żeby nie wychodziły ponad drugi poziom.
Ponadto schowałabym chłopaka i miss (najlepiej schowaj je za ścianami).
A tak z takich drobnych rad to pokój jest dość chłodny, więc ociepliłabym go jakimiś drobnymi fajnymi dodatkami.

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 56