Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 56

#951 15-02-2014 o 14h07

Miss'nieobczajona
...

Dziękuję za wskazówki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png moim zdaniem teraz troszeczkę ociepliłam wnętrze i zlikwidowałam jeden schodek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#952 19-02-2014 o 09h24

Miss'nieobczajona
Gabrysia1017
...

Czy wiecie może gdzie można kupić fortepian lub pianino?
( Jeśli to nie jest odpowiedni dział na tego typu pytania to przepraszam)

#953 19-02-2014 o 11h10

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Temat do zadawania pytań znajduje się w dziale FAQ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//www.missfashion.pl/forum/t708,1-wasze-pytania-na-temat-gry.htm

A fortepian dostaje się chyba dopiero na którymś przyspieszonym szkoleniu z pracy, poza tym chyba jest niedostępny

#954 21-02-2014 o 21h03

Miss'Żółtodziób
...

Praca nad ogrodem zakończona i chyba na tym już spocznę. Chcę tylko poznać ewentualną opinię na jego temat. Może coś usunąć? Bo dodać lub zamienić to raczej już nie mogę. Muszę się już pilnować z wydatkami. Hehe... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka

#955 21-02-2014 o 21h18

Miss'na całego
Yuki18
...

Jest super, chociaż te gołe drzewa wyglądają przygnębiająco... ale chyba chciałaś oddać ten moment wiosny gdzie zaczynają się cieplejsze dni (krótkie spodenki, ślimaki i kwiaty takie jeszcze zielono-białe) ale jeszcze nie wszystko jest takie bujne i kolorowe. Wtedy to spoko.
Hm... lew tak średnio pasuje, ale to tylko moja opinia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#956 21-02-2014 o 21h19

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Jej Misa świetny ogród. Posąg Chińskiego lwa jest zbędny, burzy spokój polnej drogi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#957 21-02-2014 o 21h21

Miss'Żółtodziób
...

Dzięki. Drzewa dodałam, żeby trochę oddały nagość zimowej pory, chociaż sam ogród jest w klimatach wiosny-lata, ale po tej porze będzie można zobaczyć jak tr drzewa uwolnią listki. Posąg usunę wedle propozycji.
Dzięki dziewczyny. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#958 21-02-2014 o 21h39

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Misa,cudowne pomieszczenie!
Zakochałam się!

Dlaczego ja nie mam takiej weny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png ?

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#959 21-02-2014 o 22h03

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Zgadzam się z Motionell /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Pomieszczenie jest cudowne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png zwłaszcza jak usunęłaś ten pomnik to teraz jest mega /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Tylko szkoda, że zostaje mi tylko podziwianie, a samej mi jakoś tak nie wychodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#960 21-02-2014 o 22h05

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

A mi się posąg bardzo podobał - przywodził na myśl japońskie, leśne dróżki, przy których często można było spotkać posągi i figurki dotyczące wierzeń i kultury japońskiej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#961 23-02-2014 o 16h01

Miss'Żółtodziób
...

Ja się kompletnie nie znam na urządzaniu wnętrz i byłabym kiepskim projektantem, ale korzystając  z tego, że musiałam wynająć pałac, urządzam sobie salon, i nie mogę się zdecydować na kanapę. W ogóle czy to jakoś wygląda?

#962 23-02-2014 o 16h44

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

A masz może tą kanapę, którą w Miasteczku Halloween mieliśmy do kupienia w misji? Ona by najbardziej jak dla mnie pasowała.. Kanapa Halloween, tak się nazywała ;]

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#963 23-02-2014 o 17h02

Miss'Żółtodziób
...

Setarah, mam, ale jest bladofioletowa, więc mi tu nie pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#964 23-02-2014 o 17h32

Miss'OK
nisiam

Mi się chyba dwójka bardziej podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#965 23-02-2014 o 17h40

Miss'OK
Sniezyczka
...

Mnie bardziej podoba się dwójka, jednak styl kanapy niespecjlanie tu pasuje. Dobrze, ze jest ustawiona na wprost. Przejrzałam ikealand i mysle, ze "sofa" bylaby tu chyba najlepsza. No i postawilabym cos na tym meblu, na prawo od kanapy.

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#966 24-02-2014 o 14h48

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

a ja na miejscu Dyokiry wstawiłabym kanapę buduar albo gotycką../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Snieżyczko, *ten mebel na prawo* to chyba schody../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
jeśli się mylę to przepraszam Dyokirę../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#967 24-02-2014 o 14h52

Miss'wow
KimDallas
...

Mogłybyście mi doradzić co mam zmienić w swoim biurze? Na urządzaniu wnętrz wcale się nie znam, co zresztą widać...

#968 24-02-2014 o 15h14

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Aa, rozumiem ;< W takim razie opcja druga, zdecydowanie ;]

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#969 25-02-2014 o 18h21

Miss'Żółtodziób
...

Trochę moja aktywność wygasła ale może już się to zmieni na tyle aby się udzielać od czasu do czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Misa:
Nie bij ale trochę ponudzę. Efekt jest świetny i daje efekt wiejskiej sielankowej dróżki. Parę drobiazgów bym może jednak poleciła do dodania jeśli oczywiście masz ochotę i ci odpowiadają. Domek z lekka mi osobiście nie pasuję przez dach ze śniegiem (na upartego tak może być biały dach ale jest za "gruby" xD) może inny?Może zamiast posągu daj kózkę za barierkę jeśli odpowiednio da się pomniejszyć.Te liście za pierwszy drzewem po prawej trochę mi nie pasują tam jako forma krzaków inne roślinki na pewno dadzą ci ciekawszy efekt tego.Po lewej podniosłabym trochę trawę aby horyzont wyrównać ale tak też może zostać bo nasuwa myśl o górze.
Nivata japońskie dróżki leśne to nie ten klimat więc owszem mógłby posąg tam zostać ale trochę trzeba by było przebudować całość xD
Dyokira
Cudne pomieszczenie ^^ nie wiem czemu ale w pełni oddaje twój styl a połączenie brązu z czarnym nie gryzie się tylko działa na plus.
Jeśli masz fioletową wersję a nie wiem jak dokładnie kolorem jest intensywna może spróbuj ją postawić tam i dodać dodatki w tym odcieniu wtedy powinna się komponować.
Natomiast jeśli nie pasuję kompletnie to polecam jednak drugą opcję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie jest tak bardzo odczuwalne, że to chiński mebel patrząc na całość pomieszczenia więc pasuję.Pomyślałabym jednak nad szafą w tyle. Ma dziwny kąt ustawienia i wielkością odstaję przez to.Możesz spróbować ją wyrównać względem przednich nóżek  do linii wejścia i lewy bok zakryć jakąś rośliną albo pokombinować z innym meblem też w kolorze brązowym bo idealnie tam pasuję.Jeśli po prawej koło kanapy to zamysł schodów to dolny stolik bym trochę posunęła w głąb ale tylko odrobinę.
Perspektywa
Globus jest mniejszy od ekierki i metra plus oba te przedmioty nie mieszczą się na biurku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To coś wiszące przy stoliku po lewej na pierwszym planie do końca nie ma  konkretnego zamysłu jak dla mnie nawet jeśli to ozdoba to jest nie do końca odpowiednio umocowana ^^.Korytarz jest odpowiednio widoczny więc może spróbuj dziecko umieścić tylko w formie częściowej bo do sufitu jest jeszcze daleko, albo tylko zarys sylwetki znikającej za ścianę ?
Na koniec to już moje widzi mi się ale brązowy bieżnik na stole ma całkiem inną kreskę od reszty i trochę się wybiją powodując sztuczność świecznika.No i te "błyski "gwiazdkowe przy kominku, to ozdoba czy efekt odblasku ?
KimDallas
Pytanie jak na początku kiedy pmowałyśmy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png a co cię interesuję aby z tego biura stworzyć?Dalej chcesz zostać przy tym projekcie i tylko modyfikację cię interesują czy coś nowego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png?

W sumię to i zamieszczę coś co pod wpływem impulsu nowymi rzeczami w ikelandzie zrobiłam dla zabawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Taka mała abstrakcja zimowego zakątka. Im wyżej tym obraza zanika w mgle i trzeba się wpatrywać aby coś dostrzec

Ostatnio zmieniony przez Samira (25-02-2014 o 19h38)

#970 25-02-2014 o 18h42

Miss'wow
KimDallas
...

Chyba tylko modyfikację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nadal jestem kompletnie ciemna jeśli chodzi o wnętrza

#971 26-02-2014 o 16h27

Miss'towarzyska
YooSti

Hej dziewczyny. Zrobiłam sobie salon i biuro. Co sądzicie? Pozmieniać coś? Czy zostawić tak jak jest?

#972 26-02-2014 o 17h21

Miss'Żółtodziób
...

Yoosti
Biuro jest w większości obrazem monochromatycznym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png więc jeśli masz na składzie dom w oddali w czarno-szarych barwach może lepiej będzie go podmienić?Jeśli ma być elementem wybijającym się to bym postawiła na mocniejszy kolor. Czerwony/fioletowy/intensywny niebieski itp.Gałęzie na pierwszym planie w tym samym kolorze co dom albo czarno-białe i to samo z drzewkiem pierwszym po prawej.Ostatecznie możesz dopasować do drzewka elementy które chcesz podkreślić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Biuro
Pomijając wilka i jego mocne kontury całość prezentuję się jak coś wyrwanego z realności i ma fajny efekt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dopracowałabym grzyby w tyle i horyzont między drzewami. Chmury są za blisko trawy a oglądając całość nie ma efektu , że jest to gdzieś na jakimś wzniesieniu. Jeśli dopracujesz horyzont to myślę, że uzyskasz odpowiedni efekt ^^ Wilk pasuję jako element który się wybija tak samo jak krew możesz co najwyżej po testować inne jego kolorystyczne wersje jeśli chcesz, aby stworzyć spójność obrazka, a plama krwi byłaby jedynym elementem podkreślonym.
Moje odczucia względem obu hmm wręcz fotografii lub pejzaży /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#973 26-02-2014 o 18h01

Miss'towarzyska
YooSti

Dzięki Samiro za  podpowiedzi. Właśnie w biurze chciałam uzyskać efekt obrazu i nie zwróciłam uwagi na kolor drzewek. Co do domku, zmieniłam na inny w ciemnym kolorze,bo ten co był mam tylko w białym kolorze. Będę musiała kupić przy następnej wycieczce BN.  CO do salonu, będę musiała nad nim popracować i dopracować. Twoje uwagi wezmę sobie do serca   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png . Jeszcze raz dzięki

#974 27-02-2014 o 11h16

Miss'nieobczajona
...

Dziewczyny co sądzicie o moim biurze? Coś powinnam zmienić czy tak zostawić? Dopiero zaczynam wystrajanie pomieszczeń. W sumie narazie tylko biuro mam do dyspozycji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#975 27-02-2014 o 11h59

Miss'OK
nisiam

Jak dla mnie to tutaj jest za dużo chaosu. Schody się za bardzo odznaczają. Te róże na podłodze nad biurkiem wyglądają jakbyś za wysoko je postawiła. Ten kącik z biurkiem jest taki za różowy. Stolik jest proporcjonalnie za duży do kanapy i krzesło do sztalugi również,

Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 56