Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 56

#876 12-01-2014 o 19h58

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

O teraz wygląda o wiele lepiej. Taki mały detal,a jaka zmiana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#877 26-01-2014 o 19h34

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Nie wiecie może, w której kategorii znajduje się drewno do kominka? Szukam już od pewnego czasu i nie mogę znaleźć, a jest mi potrzebne do zrobienia mostu.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#878 26-01-2014 o 19h44

Miss'wow
KimDallas
...

Ni mam pojęcia czy chodzi ci o to drewno, ale jest ono w supermarkecie -> różne

#879 26-01-2014 o 21h05

Miss'OK
Sniezyczka
...

Dzis stworzylam pierwszy pokoj w mojej historii. Staralam sie stworzyc cos, co pasowaloby do nowych stroi. Chcialabym zapytac Was co o tym sadzicie. Dopiero zaczynam wiec przyjme kazda krytyke i podpowiedzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#880 26-01-2014 o 21h18

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

piramida z poduszki. Dobry pomysł... Dobrze wygląda... Nie wiem czy coś więc dodawać

#881 26-01-2014 o 21h28

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Jak na pierwszy pokój to wyszło genialnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Tylko spróbowałabym wszystko tak jakby rozciągnąć, żeby nie kumulowało się tylko na środku, a po bokach była pustka. Poprzesuwaj te wazy i może jedną kolumnę w lewo, powinno być lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#882 26-01-2014 o 21h35

Miss'OK
Sniezyczka
...

Przesunelam odrobinke-mozesz zobaczyc w moim profilu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#883 26-01-2014 o 21h41

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

stylowe :3

fabulousmag

#884 26-01-2014 o 21h53

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Wygląda super! Kreatywne i stylowe!
Widzę Cię w Finale Deco! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Może dodałabyś "Mur" (biały albo beżowy) z ogrodu (w okolicach gołąbka), wyglądałoby wtedy jak uczta w ruinach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#885 26-01-2014 o 22h13

Miss'OK
Sniezyczka
...

Dodalam i nie wyglada to najlepiej :c Calkowicie sie zlewa i niestety wyglada kiczowato. :< Ale dzieki za wskazkowke^^ Jakies inne podpowiedzi? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#886 26-01-2014 o 22h25

Miss'wow
KimDallas
...

bardzo ładne pomieszczenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mogłabyś tylko poprawić pochodnie. Jest mała przerwa pomiędzy płomieniem a trzonem pochodni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale jeśli tak ma być to się nie odzywam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#887 26-01-2014 o 22h45

Miss'OK
nisiam

Super, teraz wydaję mi się, że jest lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#888 26-01-2014 o 22h46

Miss'OK
Sniezyczka
...

Z ta pochodnia.. Nie, nie bron boze... xD Zapomnialam jej przesunac wraz z pochodnia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Dzieki wielkie.

#889 27-01-2014 o 19h16

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

KimDallas napisał

Ni mam pojęcia czy chodzi ci o to drewno, ale jest ono w supermarkecie -> różne

Tak, właśnie o to mi chodziło, bardzo Ci dziękuję. Nie pomyślałam, że tam mogli je przenieść.

Egipski widok jest ciekawym pomysłem, choć piramidy wydają mi się trochę nie proporcjonalnie małe i ta po prawej jest chyba zbyt blisko rzeki.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#890 28-01-2014 o 09h43

Miss'Żółtodziób
...

Dopiero zaczynam bawić się w tworzenie wnętrz także proszę was o porady. Mam wrażenie, że ciągle tutaj czegoś brakuje:

#891 28-01-2014 o 11h12

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Najbardziej mnie drażni ta podłoga po lewej stronie. Jest taka przepaść. Spróbuj wydłużyć tą podłogę tak by nie było żadnych załamania pod kątem. By było bardziej po prostej (mam nadzieje, że zrozumiałaś). Ten stoliczek dałabym bliżej i zmieniła kolor krzeseł na jaśniejszy. Ten zegar mi nie pasuje. Dałabym go bliżej a fontannę zmniejszyła i dała na drugi plan. Wtedy ten stolik będzie głównym tematem romantycznego wieczoru nie fontanna.

#892 28-01-2014 o 11h25

Miss'OK
nisiam

Popieram Dortnane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Stolik dałabym jeszcze troszkę bardziej w lewo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A krzesła zmieniłabym może na ciemniejszy, żeby miały kolor jak nogi od stołu, ale koniecznie je zmień na jakikolwiek bo teraz strasznie wtapiają się w płot..

#893 01-02-2014 o 17h11

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Bardzo proszę o pomoc, coś tutaj dodać, odjąć? Wiem, że ogród jak ogród, trochę pusty i bez efektu 'wow'. Krasnal siedzi na krześle żartobliwie, jestem w stanie go stamtąd zrzucić. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#894 01-02-2014 o 17h35

Miss'Żółtodziób
...

Ja też chciała bym się was poradzić.
Co myślicie o moim salonie??
Zmieniać coś dodać lub usunąć?
Proszę o radę  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

#895 01-02-2014 o 19h50

Miss'Żółtodziób
...

Ejj a jak się urządza mieszkania bo ja nie wiem kupiłam przedmiot a potem jak chciałam ten przedmiot dać do biura to tego przedmiotu tam nie było.. Wie ktoś jak to się robi?  xd

#896 01-02-2014 o 22h19

Miss'nieobczajona
pieronek
...

Kosia1 - Krasnal akurat jest fajny i sympatycznie sobie siedzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A co dodać, no to zależy co chcesz osiągnąć. Na klasycznych ogrodach mało się znam, bardziej lubię takie "zawalone", w których można się schować i odpocząć gdzieś za krzakami, heh. Wtedy dodałabym coś jeszcze za parkanem, jakieś drzewa, krzaki. Gdzieś widziałam szczypce do grila albo coś podobnego, też możnaby je dodać. Może jakieś talerze i sztućce w oczekiwaniu na smażone jedzonko? I zastanawiam się czy to drzewo po lewej nie powinno być wycofane za grilla (choć tak jak jest teraz nadaje trochę efektu 3D, więc tak i tak będzie chyba dobrze).

@Zorma - kominek jest trochę pusty, dałabym drewno do niego i coś nad książkami - może być zegar, jakiś obrazek. I ogólnie panuje trochę monotonia kolorystyczna, więc myślę, że fajnie byłoby ją złamać dodając na kanapie poduszkę w kolorze zasłon. Raczej gładką, tego samego typu co te szare, chyba że uda Ci się znaleźć o podobnym wzorze co kanapa. Może też na dolnej półce stoliczka możnaby coś położyć, książkę?

Andreitka - pewnie ten przedmiot jest w Ikelandzie przeznaczony do innego pomieszczenia, np. salonu. Wtedy musisz, będąc w swoim mieszkaniu, z menu rozwijanego na dole po prawej stronie wybrać "Salon" - i masz w ten sposób dostęp do "salonowych" przedmiotów. Tak samo z innymi pomieszczeniami.

#897 02-02-2014 o 15h24

Miss'wow
Aiamate
...

Kosia1- Mnie również spodobał się krasnal- możesz go spokojnie zostawić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kącik grillowy bardzo przytulny, sam ogród wymaga tylko kosmetycznych zabiegów.
Jeżeli chcesz zostawić drzewko nachodzące na grilla, moim zdaniem powinnaś je ciut obniżyć. Drugi drobiazg to konewka wyglądająca jak postawiona na bluszczu z pierwszego planu. Nie jestem trochę przekonana do roślinki w doniczce koło ścieżki. Powiększenie trochę ją rozmyło. Jeżeli chodzi o ptaszka to nie wiem czy siedzi na płotku czy na płytkach- ale to akurat fajna zagadka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Kupiłaś "liście" z Chin, nie chowaj ich! Niech zdominują pierwszy plan /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Póki wycieczka trwa możesz dokupić kilka, nawet w ciut innych kolorach i zaszaleć. (Wyglądają super, sama sprawdziłam u siebie na wsi).
Podoba mi się pomysł i efekt jaki uzyskałaś w przypadku prawego drzewka (to są dwa nałożone na siebie. Część gałązek jest za płotkiem i wygląda super- brawo).
Popieram pieronek w tym co napisała odnośnie sztućców do grilla. Będą pasowały tak zwisające z boku. Są nawet w fajnych kolorach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

@Zorma, widzę, że chyba zastosowałaś trochę sugestii poprzedniczki, dlatego ja ograniczę się tylko do wyrażenia zachwytu Twoją pomysłowością co to stworzenia wielkiej rośliny z tych liści. Pierwszy raz coś takiego widzę i jestem pod wrażeniem. Całe wnętrze bardzo stylowe, urzekające piękno w szczegółach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#898 03-02-2014 o 19h33

Miss'Żółtodziób
...

Super że ci sie podoba moja kreatywność Aiamate.
Chciałam zrobić ładny komin i w nim ogień i drewno.
Co myślicie o tym co zrobiłam z kominkiem w środku?? Bo mi się nie podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
I zaczęłam remontować łazienkę tylko nie mam zlewu i pomyślę o dodatkach.
Co myślicie o łazience?

#899 03-02-2014 o 19h40

Miss'na całego
SubRossa
...
Miejsce: Wracam do żywych.

Pracuje nad tym pomieszczeniem od jakiegoś czasu i już sama nie wiem co dodać, a czego się pozbyć. Pomożecie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#900 03-02-2014 o 20h13

Miss'wow
Aiamate
...

@Zorma. W kominku pomysł spoko, ale doradziłabym wybrać to bardziej rozmyte światło. Możesz też na żółte nałożyć białe, lub błysk. Chyba niedokładnie schowałaś faceta, bo jest przygnieciony fotelem i zegarem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Łazienkę masz przepiękną. Pasowałby tam zarówno zwykły zlew na prostej nóżce (taki jak ja mam np. u siebie, tylko u Ciebie w wersji frontalnej) a przed tą drewnianą szafkę może chciałabyś przywieźć z Chin ten fajny stołek-siedzisko?  albo możesz też tą drewnianą szafkę odwrócić, dać pod lustro a na to szklaną umywalkę w bardziej zielonym odcieniu, znalazłby się wtedy kran w złotym odcieniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

SubRossa, bardzo ciekawe połączenie kolorystyczne. Czarno-białe wnętrze wydawałoby się smutne bez tych różowych akcentów. Wracając do Twojego pytania. Pomyślałam chwilę nad tym screenem i co mogę zasugerować.
Pierwszy plan wydaje się dość pusty. Może jakiś stolik przed ławę? (np. ten kwadratowy szklany, który jest wymagany w jednej akcji u chłopaka)
Albo sam dywan, np. ten biały okrągły łazienkowy. Mogłabyś też za tamtą ławę dodać jakąś delikatną roślinkę (prawdopodobnie są jakieś czarno-białe). Jeżeli chodzi o wazy po prawej- zasugerowałabym zamienienie ich miejscami i może chciałabyś do jednej włożyć gałązki (są chyba w ikelandzie... ale mogą być też z Kenii, nie pamiętam dobrze).
Pomyślałabym też nad jakimiś dodatkami (np. książkami) ustawionymi na kominku (+czy on sam nie jest za nisko?). Mogłabyś na miejscu globusu (a on hyc na kominek obok książek) postawić koszyk (od szkolenia na piekarkę) i tam poukładać drewienko.

Puf, ale się rozpisałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 56