Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 56

#901 04-02-2014 o 18h42

Miss'Żółtodziób
...

Moz mi ktoś powiedzieć jak zrobić ogień w kominku? PROSZĘ! /modules/forum/img/smilies/content3.gif

#902 04-02-2014 o 18h47

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Chyba po kupnie wkładu do kominka + drewna (ale z przedmiotów aktywnych), po kliknięciu w tęże wkład pojawia się opcja "rozpal" albo jakoś tak.

Odpowiadam intuicyjnie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#903 04-02-2014 o 19h56

Miss'Żółtodziób
...

Jak wam się podoba łazienka i salon po remoncie dokładnym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png????

#904 04-02-2014 o 21h52

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Salon jest piękny, ma swój klimat, aczkolwiek ja zmieniłabym żylandor, na jakiś mniej nowoczesny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Całe pomieszczenie jest takie klimatyczne i ten zegar i kominek i kanapy, jest na prawdę ślicznie, a ten żylandor niepotrzebnie wnosi odrobinę nowoczesności, co moim zdaniem jest całkowicie zbędne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Łazienka jest za to IDEALNA /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nie można się do niczego przyczepić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png (chyba, że już muszę, to te bambusy nad wanną praktycznie średnio zdałyby egzamin /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png) Tak, tak żartuję, właśnie to mnie najbardziej urzekło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Połączenie drewna  z białym chłodnym wnętrzem łazienki + troszkę zieleni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Urocze, naprawdę świetne pomieszczenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Oczywiście dwa serduszka się należą jak nic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez nisiam (04-02-2014 o 21h52)

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#905 04-02-2014 o 23h27

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

@Zorma <mina pełna dumy> jest super! Gratuluje!  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
Ach, gdybyś teraz dostała się na podium byłabym usatysfakcjonowana i szczęśliwa <3 Życzę Ci tego! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#906 04-02-2014 o 23h33

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

@Zorma, może to moje odczucie tylko, ale mam wrażenie,że okno nachodzi na kanapę. Może mi się tylko wydaje.

Za to przeogromnie podoba mi się łazienka ! <3

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#907 04-02-2014 o 23h51

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Zorma
Salon
Drewno przy kominku wygląda nie naturalnie, zegar za daleko stoi ściany, żyrandol za nisko i za blisko. Kwiat za sofą cofnij do tyłu.  A bluszcz wisi w suficie?

Łazienka
Półka z akcesoriami przybliż do ścianki razem z krzesłem,  kosze pomniejsz, trawkę przy zasłonce zmniejsz (nie musi być, aż tak wysoka). Po za tym wanna świetnie wygląda we wnęce.

Czekam na biuro

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#908 06-02-2014 o 12h56

Miss'Żółtodziób
...

Teraz mogę się już pochwalić Biurem:)
I jak wam się podoba ?

#909 06-02-2014 o 14h31

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Zorma fajne biuro /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
ja tez  zajelam sie biurem ktore czekalo na zmiany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#910 11-02-2014 o 15h39

Miss'Żółtodziób
...

Ja nie mogę... zrobili w końcu kuchnię i meble kuchenne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Misa (11-02-2014 o 15h41)

#911 11-02-2014 o 15h42

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Misa napisał

Ja nie mogę... zrobili w końcu kuchnię i meble kuchenne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

*Oczami wyobraźni widzi już nalot tych wszystkich kuchni w deco* ^^
Alw to taki mały offtop więc ciiiii ;>

#912 11-02-2014 o 15h47

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Fajna niespodziewanka na początek tygodnia:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#913 11-02-2014 o 16h12

Miss'towarzyska
YooSti

Ale się zdziwiłam,jak się teraz logowałam. W końcu kuchnia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#914 11-02-2014 o 16h13

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

kurczę, tyle się produkowałam żeby zrobić z biura kuchnię..a tu teraz wszyscy będą mieli z górki..heh
a tak mijając temat kuchni, co myślicie o mojej nowej sypialni z łazienką?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#915 11-02-2014 o 17h16

Miss'towarzyska
YooSti

Co sądzicie o mojej nowej kuchni?

#916 11-02-2014 o 17h31

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Co sądzicie o mojej nowej kuchni?

Łał! Jest naprawde boska. Żywa i kolorowa. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja też już prawie skończyłam swoją. Postanowiłam połączyć ją z częścią saloniku do przyjmowania gości. Nie wiem tylko czy ten zielony dywanik jest potrzebny.

#917 11-02-2014 o 18h11

Miss'towarzyska
YooSti

Świetna,jedynie zmniejsz piecyk elektryczny. Jak dla mnie dywanik może tam być

#918 11-02-2014 o 18h45

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Świetna,jedynie zmniejsz piecyk elektryczny. Jak dla mnie dywanik może tam być

Niestety już bardziej nie da się go zmniejszyć, ale sama zauważyłam, że na tych szafkach jest on krzywo dopasowany. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Ale dzięki za opinię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Misa (11-02-2014 o 18h45)

#919 11-02-2014 o 18h49

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

łał, YooSti, Misa, świetne kuchnie..!<3 moja wypada blado przy waszych dziełach../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png super, super..

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#920 11-02-2014 o 20h51

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

A mi właśnie Lola886 Twoja najbardziej przypadła do gustu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest tak realna i czuć jakby dosłownie sekundę temu Twoja miss z niej wyszła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a w dodatku kolory się nie gryzą i całość uważam za bardzo udaną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#921 11-02-2014 o 21h23

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

A ja z kolei nie wykorzystałam pojawienia się kuchni i poszłam w bardziej walentynkowe klimaty. To moje pierwsze pomieszczenie, z którego faktycznie miało powstać "coś". Nie bez powodu, jedna pannica (<3) kazała mi rozwinąć moją prowizorkę i dzielnie pomagała wybrać ze screenów wersję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=141959&amp;pieceid=1&amp;destid=0
Ubolewam nad brakiem ciemnozielonej trawy w Ikelandzie, żeby bardziej wpasowywała się ona w noc, którą widać w tle (czarna wprowadza bardzo pesymistyczny nastrój), ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.
Jakieś sugestie? Jak pisałam to pierwsza aranżacja biura, więc z otwartymi ramionami przyjmę wszelką krytykę.

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#922 11-02-2014 o 21h32

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Jaka krytyka? Piękne pomieszczenie Ci wyszło! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#923 11-02-2014 o 21h50

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Eufrozyma - Zamysł mi się bardzo podoba, ale mam trudności z określeniem co to za miejsce. Ogród? Oranżeria? Bo jeśli ogród, to przeraża mnie trochę przepaść za podusiami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Jeśli oszklona oranżeria, to w porządku, nie ma się co obawiać upadku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jest zdecydowanie walentynkowo, naprawdę pięknie Ci wyszło ^^

A ja też mam pytanie co do mojej kuchni urządzonej.
//photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18251.jpg
Za dużo? Za mało? Krzywo? Bo sama już nie wiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Chciałam żeby pasowała do mojego toskańskiego ogródka, który nota bene znajduje się w biurze i czeka go przenoszenie do ogrodu (zapłaczę się podczas tego procesu najpewniej).
W razie pytań - klapa na podłodze domniemanie ma prowadzić do piwniczki z winem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (11-02-2014 o 22h08)

#924 11-02-2014 o 22h12

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Ładnie, bardzo ładnie, tylko obróciłabym szafkę stojącą na końcu kuchni albo podmieniła na coś innego, bo psuje perspektywę. Mogłabyś też spróbować przesunąć ją pod prawą ścianę. Zasłonkę dałabym z innej strony lub doczepiła drugą do pary.

#925 11-02-2014 o 22h22

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Właśnie widzę, że ta zasłonka jakoś daleko od okna była XD Przysunięta lepiej wygląda, a też nie ma co drugiej dodawać bo już jest ukryta w korytarzu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Z szafką jeszcze powalczę, ale ona mi się tak podoba, że chyba przymknę na nią oko i ją zostawię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Dziękuję ^^

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 56