Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 56

#826 18-11-2013 o 19h59

Miss'na całego
Yuki18
...

Biuro-ogród, latający trawnik? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Poetyckie, trzeba tylko schować pod trawnik chłopaka ("zakopać" oO).
Łazienka, ładna, ma potencjał. Kosz z mydłem może ciut za duży.
Salon, również zapowiada się ciekawe, interesujące kolory ale na razie pustawo.

Pochwal się za jakiś czas, kiedy już się bardziej urządzisz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#827 19-11-2013 o 16h13

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Ja mimo , że do świąt jeszcze miesiąc już ''zaczęłam'' przygotowywać mieszkanie do Bożego Narodzenia. Szukam jakiś ciastek oraz szklanki mleka dla Mikołaja. Jakby ktoś zauważył coś takiego dajcie znać.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#828 19-11-2013 o 16h41

Miss'na całego
Yuki18
...

Sszyszka napisał

Ja mimo , że do świąt jeszcze miesiąc już ''zaczęłam'' przygotowywać mieszkanie do Bożego Narodzenia. Szukam jakiś ciastek oraz szklanki mleka dla Mikołaja. Jakby ktoś zauważył coś takiego dajcie znać.

Ciastka i świąteczny kubek będzie można prawdopodobnie nabyć podczas podróży świątecznej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zauważyłam na niemieckim serwerze i skojarzyłam fakty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#829 19-11-2013 o 16h45

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Yuki18 napisał

Sszyszka napisał

Ciastka i świąteczny kubek będzie można prawdopodobnie nabyć podczas podróży świątecznej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zauważyłam na niemieckim serwerze i skojarzyłam fakty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Jej to ja muszę oszczędzać na tę podróż. Tak czy siak dziękuję za odpowiedź.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#830 19-11-2013 o 18h31

Miss'na całego
Yuki18
...

Spoczko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Z racji tego, że misja wymaga ode mnie utrzymania pałacu (na czym jestem stratna) przez 10 dni, pobawiłam się w urządzenie tego nadmiaru powierzchni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Wyszło mi chyba nie najgorzej?

#831 22-11-2013 o 17h24

Miss'Żółtodziób
...

Jak mam sprzedać swój pałac ?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#832 22-11-2013 o 17h28

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Wchodzisz w mieście w immo fashion i masz opcję, żeby zrezygnować z obecnego ,,domu" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Potem możesz wynająć inny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#833 23-11-2013 o 13h21

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Zrobiłam sobie domek na plaży, na plaży /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie wiem czy coś zmienić, ale też chętnie wysłucham opinii na ten temat. Dzięki.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#834 23-11-2013 o 13h23

Miss'nieobczajona
...

Metropolice napisał

Zrobiłam sobie domek na plaży, na plaży /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie wiem czy coś zmienić, ale też chętnie wysłucham opinii na ten temat. Dzięki.

Świetny pomysł, nic nie zmieniaj jest super.

#835 23-11-2013 o 13h25

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Metropolice świetny pomysł,aż sama coś pokombinuję

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#836 23-11-2013 o 15h29

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Jeny! Dziękuję! Jestem zaszczycona *w*

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#837 25-11-2013 o 14h30

Miss'Żółtodziób
...

Po lekkim spacerze od bramy wejściowej witam w posiadłości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/16/moy/12048.jpg

Jak widać mamy zaszczyt zobaczyć przelotnie Panią tej posiadłość wychodzącą zapewne na spacer ze swoim pupilkiem.Następne spotkanie będzie przy okazji wieczerzy w jadalni.
  W holu jak widać panuję malutki bałagan, ale to pozostałości po poprzednich wizytach.Niedługo wszelkie mankamenty zostaną z pewnością uprzątnięte, więc polecam nie martwić się tym za bardzo. Po lewej stronię znajduję się księga gości w której zachęcam zaistnieć, aby zostawić w razie nieprzewidzianych wypadków swój "ślad" istnienia.Proszę nie przejmować się sową ona tylko dogląda aby księga nie doznała uszkodzeń od gryzoni.
  Na piętrze znajdą Państwo sypialnie, pokój do odpoczynku oraz łazienkę, która niestety jest osobnym pomieszczeniem do której dostęp jest z korytarza.
  Na dole po naszej lewej ulokowane są pomieszczenia typu jadalnia i salon, natomiast po lewej ogród oraz biblioteka.W razie problemów z rozlokowaniem pomieszczeń proszę śmiało pytać strażników przy schodach.Drzwi za schodami prowadzą do kuchni do której nie polecam zaglądać ze względu na drażliwego kucharza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W razie dodatkowych lub nocnych zamówień na ławeczce, którą widać zza kolumny będzie czekał pomocnik kucharza u którego można składać kaprysy.Jak widać jest trochę rozkojarzony, gdyż znowu zostawił swoją głowę na podłodze. Państwo wybaczą, na kilka chwil się ulotnie do kuchni aby oddać zgubę.Proszę śmiało się rozglądnąć w tym czasie po holu i uważać na drugiego zwierzaka właścicielki.

PS Trochę wstępu mi wyszło ale chyba więcej już dłuższych tekstów nie będę pisała, nie jestem za dobra w "opowiadaniach" xD. Tu tylko przedstawiłam co jest w planach posiadłości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Samira (25-11-2013 o 14h32)

#838 26-11-2013 o 17h39

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

ze wzgladu na bug w mojej lazience zmienilam salon, lazienke i ogrod  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png
nie moge wkleic zdjec  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#839 26-11-2013 o 23h11

Miss'na całego
Yuki18
...

fifi2 Ale napakowany ogród- robi wrażenie jak wisienka na cudownie udekorowanym torcie. Wspaniałe wnętrza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#840 27-11-2013 o 08h19

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Dziekuje Yuki za komplementy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
musze przyznac ze dekorowanie zajelo mi mnostwo czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#841 03-01-2014 o 21h38

Miss'na całego
Yuki18
...

Dokończyłam swoją łazienkę. Czy coś trzeba poprawić?
Chciałam uzyskać efekt kąpiącej się Miss i chyba mi się udało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/19/moy/14930.jpg

#842 03-01-2014 o 21h56

Miss'Żółtodziób
...

Yuki18, bardzo ładnie urządzona łazienka, ze smakiem, bez zbędnego przepychu. Jedynie co bym poprawiła to ten fragment:
http://oi40.tinypic.com/2woxfys.jpg

Po prostu 'kreski' idą pod złym kątem i tylko to rzuciło mi się w oczy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A kąpiąca się Miss to świetny pomysł.

#843 03-01-2014 o 22h07

Miss'Żółtodziób
...

Według mnie wszystko idealne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nic nie trzeba poprawiać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
A miss wygląda jakby na prawdę się kąpała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#844 03-01-2014 o 22h37

Miss'na całego
Mikacz
...

Kombinuję i kombinuję, ale orłem w tematyce wystroju wnętrz nie jestem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/19/moy/14932.jpg

Macie jakieś pomysły co zmienić, co poprawić, albo co dorzucić? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#845 03-01-2014 o 22h50

Miss'Żółtodziób
...

Łazienka jest bardzo ładna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ale wydaje mi się że ta tapeta za lustrem zbytnio nie komponuje się z resztą ściany. Myślę, że jednolity kolor będzie wyglądał lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#846 03-01-2014 o 22h51

Miss'Żółtodziób
...

Mikacz, nie bądź taka skromna! Dopiero co zgarnęłaś nagrodę za prześliczny pokoik. <3

Jesteś pewna tego połączenia kolorystycznego pomarańcz-fiolet? Osobiście nie jestem do końca przekonana, może coś za ten pomarańcz? Odcień niebieskiego?
Jedną pufkę też bym zlikwidowała, bądź zamieniała na coś innego.

#847 03-01-2014 o 22h59

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Yuki18, mi też ten fragment rzucił się w oczy, ale ja chyba zamiast tych nitek dałabym coś imitującego szkło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png tak praktycznie rzecz biorąc raczej nie trzymamy prysznica za koralikami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a myślę, że taka szyba może wyglądać elegancko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A no i gratulacje za efekt kąpiącej się miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Miałam kiedyś taki pomysł, ale jakoś nie dałam rady (chyba brak mi cierpliwości) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Bardzo mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Mikacz, zrobiłabym obydwie ściany takiego samego koloru, a tam gdzie tapeta dałabym drugi gładki kolor (nawet połączenie pomarańczu z fioletem jest ok) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Z tapetą w kwiatki jest za dużo faktur moim skromnym zdaniem i to się trochę gryzie ze sobą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale ogólnie łazienka jest śliczna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez nisiam (03-01-2014 o 22h59)

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#848 04-01-2014 o 02h13

Miss'całkiem całkiem
Eira144
...

Od dłuższego czasu pracuję nad tym pokojem i co nuż coś dodaje, przestawiam i zmieniam... no i wydaje mi się że trochę przesadziłam z dodatkami, co o tym myślicie? to mój pierwszy pokój za jaki się zabrałam w dekorowaniu i chciałabym żeby wyglądał idealnie, bardzo proszę o radę./modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif
//photo.missfashion.pl/pl/1/19/moy/14940.jpg

dreamwhim.blogspot.com

#849 04-01-2014 o 02h33

Miss'Żółtodziób
...

'Góra' jak dla mnie jest w porządku, ten dół tak trochę bez konkretnego ładu.
Proponowałabym może zmienić biurko (krzesło też) na inne, bo to bardzo biurowo wygląda, a nie do końca pasuje to całości pokoju.
Zastanawiam się jeszcze, czy nie lepiej byłoby usunąć czarną kanapę
Brakuje mi stopni ~ przejścia z góry na dół.
I jeszcze dodałabym zasłonę przy oknie obok łóżka. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ogólnie pokój i tak prezentuje się sympatycznie!

#850 04-01-2014 o 12h03

Miss'Żółtodziób
...

Eira144
Góra jest dopracowana jedynie jak Taiteilijan zauważyłam okno jest z lekka pustawe.Może żaluzję albo te same zasłony co przy drugim oknie. Sprawdź czy nie przytłoczą całości jeśli je dodasz:) Do łabędzia dodałabym mgiełkę u dołu, aby tak kontury nie odstawały od tła za bardzo i może "drzewa" jako tło na drugie okno bo te oddalone sosny wyglądają trochę dziwnie tworząc jakby pokój był w dwóch płaszczyznach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Biurko mi się podoba. Pokój masz w eleganckim dość nowoczesnym stylu więc jak dla mnie ono tam pasuję,włącznie z krzesłem. Jedynie bym pomyślała nad komodą bo z lekka zapełnia tam przestrzeń a jak wcześniej zauważone zostało nie ma "przejścia" z dolnej części na górna. Próg jest wysoki a więc schody się naturalnie nasuwają tutaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kanapy w jednym kolorze chyba lepiej będą się prezentować. Jeśli jest opcja dostępna może spróbować w bladym różu bo ta narzutka ładnie się prezentuję więc może cała kanapa też taki da efekt.Ostatecznie obie czarne ale z poduszkami i kocami w tych odcieniach, aby się wybiły a nie gubiły w parkiecie.

Mikacz a jaki efekt cię interesuję ^^?
Na razie jak dla mnie kwiecisty panel koło wanny jak dla mnie za bardzo wprowadza tam przesyt i ciężko dopatrzyć się elementów. Drewno poleciłabym ci utrzymać w tym samym odcieniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png, ten dywan koło stołu nie wiem jaki efekt ma dać ale tak ni jak pasuję mi.Kolorystyka ścian jest fajna ale ożywiłabym ją dodatkami w postaci może mocniejszej zieleni.

Yuki18
Łazienka jest dobra nie ma co poprawiać za bardzo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Korale są dopuszczalne bo to nie jest tylko prysznic a oddzielona część z tego co widzę.Różowy żel w buteleczce za koralikami umieść bo na razie jest przed.Kwiatek i flizy w głównej części bym może poszukała lepsze, ale to kwestia gustu nie są to moje ulubione rzeczy ze względu na sztuczność kwiatka oraz efekt brudnych fliz.Jeśli tobie odpowiadają to spokojnie mogą zostać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja w sumie z nudów wczoraj zrobiłam przymiarkę do źródeł xD Trochę miks jest i nie jest to do domu japońskiego jeszcze projekt ale tak pewne przesłanki pewnie się znajdą z tego. Jak sądzicie zachować pierwszy plan czy coś innego wykombinować? Mam w planach zrobienie przejścia właśnie,że z domu wychodzi się na ciepłe źródła tylko nie wiem czym to oddzielić aby było widoczne i nie przesłaniało jeszcze więc spróbowałam tutaj ze szkłem.

Ostatnio zmieniony przez Samira (05-01-2014 o 14h04)

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 56