Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 56

#776 20-10-2013 o 12h06

Miss'Żółtodziób
...

To na oknie to bombka włochata a deski to belka z salonu bodajże /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#777 20-10-2013 o 12h12

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Dziękuję, te informacje bardzo mi się przydadzą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#778 21-10-2013 o 12h02

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

http://photo.ma-bimbo.com/fr/19/9239/moy/7390933.jpg
http://photo.ma-bimbo.com/fr/19/9230/moy/7383627.jpg

Czy te Pandy są gdzieś dostępne czy są zrobione z jakichś małych przedmiotów? :>

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#779 21-10-2013 o 12h55

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Motionell napisał

http://photo.ma-bimbo.com/fr/19/9239/moy/7390933.jpg
http://photo.ma-bimbo.com/fr/19/9230/moy/7383627.jpg

Czy te Pandy są gdzieś dostępne czy są zrobione z jakichś małych przedmiotów? :>

To są ułożone włochate bombki.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#780 21-10-2013 o 13h07

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Dzięki!
Podziwiam cierpliwość tej dziewczyny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#781 22-10-2013 o 16h18

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Moja bazludna wyspa  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9527.jpg

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#782 23-10-2013 o 12h49

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Od około dwóch miesięcy trzymam salon w kompletnym proszku, po czym ni z tego ni z owego wzięłam się wczoraj za łazienkę i ukończyłam ją dziś rano. Ponieważ mam całą masę greckich dodatków, stwierdziłam, że nadam jej ten charakter, a salon, jak już zbiorę się w sobię, ułożę w jakimś innym stylu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

W każdym razie przybyłam poszukać porady. Mam wrażenie, że panuje w niej ciut za dużo chaosu i obawiam się, że moja perspektywa mogła mnie zawieść w kilku miejscach.

Link do zewnętrznego obrazka

Zamysł miał przedstawiać prostą łazienkę przeciętą ogrodowym pasmem, miejsce relaksu i harmonii. Chyba dostawię gdzieś w roślinkach jakiegoś ptaszka dla podkreślenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Rosette (23-10-2013 o 12h52)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#783 23-10-2013 o 12h54

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Moim zdaniem perspektywa kuleje najbardziej z przodu. Sofa jest za mała w porównaniu do tyłów, a przede wszystkim gigantycznej wanny.
Chaosu nie ma, ale chętnie zobaczyłabym Twoją łazienkę bez tych kwiatków po lewej stronie, z całkowicie odsłoniętą rzeźbą. Wydaje mi się, że te kolorowe kwiaty tam po prostu nie pasują.

#784 23-10-2013 o 13h22

Miss'Żółtodziób
...

Nie wiem średnio mi się podoba cały efekt.Może zaszklij cały ten pas ogrodowey, bo to kratowane okno ni w pięć ni w dziewięć jest postawione w całym pomieszczeniu. Nie mówiąc o jego nad wyraz prostej postawie, bo do sufitu nie dostaję więc nie ma go co trzymać tak naprawdę xD
W perspektywie mankamenty to wielkość rzeźby,tui,drzewka względem okna.Te kamykowe dróżki jakoś zbędne dla mnie.Półka za wanną jest zbyt co ciekawe masywna i duża na ostatni plan.Pierwszy plan jest dobry, trzeci też dopracuj jak na moje oko właśnie ten pas ogrodowy a powinno być bardzo fajnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#785 23-10-2013 o 13h23

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Oto przemieniona łazienka:

Jak przejrzyście się zrobiło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

EDIT: Samira:
Faktycznie, zapomniałam o tym oknie i połączeniu z sufitem xD Generalnie to miał być tylko ozdobnik, a nie funkcjonalna część pokoju, a przeszkolnej całej części ogrodowej zaś nie chcę, wyodrębniłabym w ten sposób ten element od całości, podczas, gdy ma być odwrotnie.

Oto łazienka po kolejnych poprawkach:

okno zmienione, bo tamto po powiększeniu wyglądało bardzo nieestetycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ostatnio zmieniony przez Rosette (23-10-2013 o 13h40)

#786 23-10-2013 o 13h28

Miss'Sensei
lillchen

Jak dla mnie jest teraz dużo lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A widzę, że wyżej odezwała się Samira, która zawsze ma dobre wnętrzarskie pomysły, więc już sama milknę.

#787 23-10-2013 o 13h37

Miss'Żółtodziób
...

Hehe bez przesady nie ma co milknąć bo ja przedstawiam swoje pomysł i co bym po testowała ^^ Nie koniecznie znam wszystkie możliwe opcję, więc chętnie też po patrze na inne spojrzenia i sugestię oraz co mi umknęło w ocenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I fakt teraz jest znacznie lepiej bez tych zbędnych krzewów.

#788 23-10-2013 o 13h41

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Zedytowałam poprzedniego posta o uwagi Samiry /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#789 23-10-2013 o 13h45

Miss'Sensei
lillchen

Ooo, wygląda o wiele lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A swoją drogą - ptaszek przy tej rzeźbie sprawił, że umarłam ze śmiechu, wyszło dwuznacznie i... uroczo.

#790 23-10-2013 o 13h50

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ptaszek musi być /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Przydałaby się jakaś budka dla niego.

Kolejne dwie wersje okienne (wiedziałam, WIEDZIAŁAM, że jak na moim koncie pojawi się nagle bardzo duża kwota, to nie powstrzymam się przed udaniem chociaż drobnej jej części przed Halloween ;_; )

Ostatnio zmieniony przez Rosette (23-10-2013 o 13h51)

#791 23-10-2013 o 14h05

Miss'Żółtodziób
...

Hmm kraty mi się podobają chociaż dla mniejszego chaosu pierwsze okno z edytowanego postu lepsze, a może okna umieść za drugim planem oddzielając wannę i tworząc z pierwszego planu i drugiego taką część do właśnie relaksu ?
Jeśli chcesz zostać przy obecnym układzie zieleni/roślinności to może drzewko odwróć w drugą stronę, ten uschnięty patyk jakoś schowaj bardziej za tuje aby wystawał tylko z tymi dwoma odstającymi patykami. Tą zieloną kępkę bym zamieniła na coś bardziej mniej zielonego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Grecja nie ma aż tak soczystej roślinności chyba ^^? I jak chcesz zastosować ścieżkę z tych podkładek to może obróć parkiet aby współgrał z kierunkiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ok ja muszę uciekać z domu powodzenia w wykańczaniu wnętrza ^^ jeśli będziesz potrzebowała jakiś sugestii służę pomocą po powrocie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Okna można też samemu wykombinować z tej szklanej przegrody z łazienki ale to zabawa w obramowanie "okna".

#792 23-10-2013 o 14h45

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Bardzo mi zależy na tym, by nie bawić się w oddzielone szybami elementy pomieszczenia. Widzę to niemal wszędzie i nie chcę powielać tego trendu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png szybka, jak wspominałam, ma być jedynie ozdobnikiem do całości.

Ten jaskrawy krzaczor- na śmierć o nim zapomniałam. Już go nie ma *wtopa*. Jeśli chodzi o parkiet, to bardzo celna uwaga, już go przekręciłam. A że teraz zaś te płytki nie pasują do niego, poprzez inny kąt perspektywy, to ostatecznie je wywaliłam, razem z tym paskudnym dywanem na drugim planie (był tam tylko dlatego, że jako jedyny jest w układzie pionowym i pod skosem). Dołożyłam winogronka na ławę do leżenia i płotek wraz z innym krzaczkiem za drzewko. Efekt końcowy:

Wow, teraz mi się dopiero podoba... dziękuję wam dziewczyny za cenne uwagi, jesteście wspaniałe :*

#793 23-10-2013 o 17h03

Miss'Żółtodziób
...

To jak tobie się podoba to najważniejsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Gratuluję ukończenia wygląda znacznie lepiej od wyjściowego projektu.
Co do okien nie miałam na myśli całej ściany chodziło bardziej o inny efekt też dekoracyjny ale już mało istotne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jeśli mogę i to takie już czepianie to może ta karafka by lepiej wyglądała ciut bardziej pomniejszona ?

#794 23-10-2013 o 17h45

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Tak, teraz jestem całkiem zadowolona, chyba osiągnęłam to, co chciałam osiągnąć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale skoro łazienka jest grecka, to będę musiała coś wymyślić na salon... może coś pokroju modernistycznej Japonii, minimalizm i zen. Jeszcze pomyślę, przydałoby się w końcu coś z nim zrobić.

A karafka zmniejszona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png żadne czepianie się, Twoje uwagi są bardzo trafne, a dbałość o wypatrywanie szczegółów naprawdę mi schlebia, bo świadczy o tym, że naprawdę się przyjrzałaś tej mojej kalekiej łazience, jestem Ci bardzo dźwięczna.

#795 26-10-2013 o 01h10

Miss'Żółtodziób
...

Pierwsze przymiarki do mrocznego wystroju za mną xD
Coś dodać ,odjąć i która wersja lepsza z oknami czy bez /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png?
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9779.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9780.jpg

#796 26-10-2013 o 01h14

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Cóż, okna troszkę są zbyt obszerne, skłaniałabym się ku 2 opcji. Aczkolwiek w 2 jest coś pusto, a nie wiem co dopełniałoby ten pokój D:

#797 26-10-2013 o 01h29

Miss'Żółtodziób
...

Hmm pusto a bałam się, że przesadzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ok to pobawię się w dodatki dalej, w sumie jak tak teraz patrze na zdjęcie to sowa mi nie pasuję z rozmiarem więc jest już co poprawiać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#798 26-10-2013 o 01h34

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Tak, sowa faktycznie mogłaby być większa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png osobiście uważam, że te okna dają super efekt, ale z drugiej strony denerwuje mnie trochę ich, hm, symetryczność. Gdyby były różnie powybijane wyglądałoby to zdecydowanie lepiej. Mam mieszane uczucia, która wersja lepsza, bo obie są ŚWIETNE *_* ale chyba jednak wolę tę z oknami, bo perspektywa daje genialne wrażenie zaglądania przez nie do środka... a tam rzeźnia ;D

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#799 26-10-2013 o 02h08

Miss'Żółtodziób
...

Opcja z mrokiem jeszcze jest + kominek zamiast drzwi i parę dodatków.
//photo.missfashion.pl/pl/1/13/moy/9793.jpg
Chyba masz rację Lillien efekt okien jest na plus i właśnie o motyw zaglądania do środka chodziło mi najbardziej. Jutro przeniosę to pomieszczenie z wycieczki do mieszkania to pokombinuję z oknami z ikelandu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Może te gotyckie okna z połączeniem tłuczonych dadzą konkretniejszy efekt, bo mnie z lekka też boli ta dbałość w tłuczeniu wszystkich okien tak samo xD
Dziękuję za opinie i uciekam do spania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#800 26-10-2013 o 15h04

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Dobry pomysł. Bardzo chętnie zobaczę, jak Ci to wyjdzie, gdy połączysz te okna z oknami z ikelandu. Ale zostaw te łańcuchy na pierwszym planie, które miałaś wcześniej, bo wygląda to naprawdę świetnie! Są tak blisko widza, że daje to naprawdę złowrogie wrażenie.
Szczegóły, które dodałaś, czy na stole, czy na podłodze, naprawdę bardzo mi się podobają. Teraz nic mi tu nie brakuje!

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 56