Przede wszystkim, dziękuję wam dziewczyny, za te wszystkie wspaniałe słowa. Nie miałam pojęcia, że ten pomysł z duchami do tego stopnia się spodoba, jestem przeszczęśliwa!
Maka- Twoja Daisy jest obłędna, taka urocza i równocześnie z jej zadziorną minką i przymrużonymi oczami, ideolo! "pierzasta" spódniczka to był strzał w dziesiątkę, a i nawet fryzurka świetnie pasuje.
Evelyn i jej Królowe Śniegu są piękne, a pomimo chłodu, jaki ze sobą niosą, mają również aż podejrzanie miłe uśmiechy ;> Również i mi bardziej się spodobała biała wersja, chociaż uroku nie można odmówić żadnej. Czarne kontrastowe włosy to świetna odmiana od bieli czy bardzo jasnego blondu, jakie się zwykle stosuje.
Śnieżynka KimDallas jest rozkoszna, chociaż nie do końca pasuje mi w niej ten welon, ściąga całą postać ku dołowi, przez co robi się ciut ociężała- a przecież śnieżynki są lekkie, delikatne i niemalże nieuchwytne.
Solelei oderwała się od standardowego połączenia brąz + czerwień przy układaniu swojego reniferka i zrobiła to w koncertowym stylu. Te skarpetki <3
Lupo i Willi Wonka to majstersztyk. Od razu widać, kogo przedstawia, ideał. Jestem wielką miłośniczką tego filmu, co roku w okresie świątecznym oglądam go po dwa, nawet trzy razy i jak dotąd mi się nie znudził.
Assu, różowa stylóweczka: jak na parodię MF, za mało cycki widać xD Wielkie, napompowane melony. Poza tym odzwierciedliłaś tę grę bardzo trafnie :'D
Natomiast Twój Michael, chociaż osoby jego nie znoszę, to wybicie się na szczyty możliwości w tym temacie. Jest bezbłędny, chociaż unikam jego muzyki jak mogę, a i teledysków nie oglądam, jedno spojrzenie wystarczyło, bym rozpoznała kogo widzę. Nawet mina jest idealna!
Jessica23, Twoja Królowa Śniegu jest taka... taka... doskonała... wygląda na delikatną, niczym śnieżynka, łagodną niczym śniegowy puch, a jednocześnie dystyngowaną i elegancką. Coś wspaniałego. Prostota kreacji doskonale oddaje zimowe krajobrazy, zalane śnieżną bielą i minimalistyczne.
A Świateczny Duszek jest do schrupania! Taki słodki!
Aria, Bjork nie jest mi znana, ale mając porównanie, mogę śmiało stwierdzić, że wyszła Ci bardzo elegancko. I ta cenzura piersi XD Rozłożyła mnie na łopatki XD
Ostatnio zmieniony przez Rosette (20-12-2013 o 12h50)