Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 47

#351 04-04-2014 o 23h59

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Nivata - bardzo wierne odwzorowanie, świetne wykorzystanie wałków.
Hetalia - ahaha! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ten "moherowy beret" jest przeboski /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#352 05-04-2014 o 00h12

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Hetalia, aaaaach, cudowna <3
I jeszcze ten opis trafiający w sedno istoty stereotypowej moherowej babci! /modules/forum/img/smilies/coeur.gif Idealny początek weekendu w jeszcze lepszym humorze. Genialna!

#353 05-04-2014 o 09h00

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

hahaha Hetalia, rozwaliłaś system /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
to teraz przynajmniej wiadomo dlaczego babcie tak uparcie chodzą ze swoimi artefaktami.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#354 08-04-2014 o 12h30

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Nivata, świetnie zrobiłaś tą Lady Gagę! mówią, że ciężko odwzorować jej styl..niby w wirtualnej grze..ale jednak Tobie się udało!/libs/php/pun/views/smilies/wink super, super..

Hetalia, nie wiem co bardziej mnie rozbroiło..Twoja stylizacja babuni czy jej opis..ha ha masz poczucie humoru i potrafisz zarazić nim innych..cudna stylizacja i jej interpretacja../libs/php/pun/views/smilies/wink

A to moja wiosenna inspiracja: Królowa Pszczółek;)

//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19588.jpg

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#355 08-04-2014 o 14h06

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Haha no nie mogę, rok temu nad morzem widziałam dokładnie tak ubraną kobietę i ochrzciłam ją właśnie mianem pszczółki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Inspirowałaś się nią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#356 08-04-2014 o 17h24

Miss'OK
Lola886
...

żartujesz?!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png nie, nie inspirowałam się po prostu wpadło mi do głowy dzisiaj../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png nawet by mi do głowy nie przyszło, że ktoś może tak wyjść na ulicę..! no chyba, że na bal przebierańców..ha ha

#357 08-04-2014 o 19h33

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Świetne wykorzystanie tej peleryny jako pszczelich skrzydeł! Pasują idealnie, w sumie nic tutaj nie jest przypadkowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Brawo!

#358 10-04-2014 o 00h40

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Świetnie się czuję w nowym gypsy wydaniu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chyba zrobię więcej odsłon cyganek!
//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19642.jpg

Pszczółka jest przeboska, dostała ode mnie gwiazdkę w finałach! Super wykorzystana narzutka i te kwiatuszki, tylko kilka elementów jest z kompletu beemov, a całość ma bardzo indywidualny charakter. Ekstra!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#359 10-04-2014 o 12h15

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Lola886 Twoja pszczółka jest świetna, aktualna z różkami i inną fryzurą jest wyjątkowa.

Nivata jak już pisałam w innym wątku, Twoja miss przypomina mi afrykańską szamankę. Nie przypuszczałabym że miała być to cyganka, mimo to stylizacja bardzo mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#360 10-04-2014 o 12h29

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Serio? Kolory, kot, złote elementy, ubranie - to bardziej przypomina ci afrykańską szamankę niż cygankę? xd Damn.

#361 10-04-2014 o 13h05

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Jak na cygankę ma trochę za ciemną karnację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Poza tym bardzo ładnie.

#362 10-04-2014 o 20h38

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ale... ale... ale cyganie z Dzwonnika z Notre Dame! ;_;

Link do zewnętrznego obrazka

#363 10-04-2014 o 20h41

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Ta z bajki jest przynajmniej o ton jaśniejsza od Twojej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#364 10-04-2014 o 21h17

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

A tam. Ciemna karnacja =/= murzyńskie szamanki. PRAWDZIWI CYGANIE SĄ SPALENI SŁOŃCEM I WOLNOŚCIĄ. xd

#365 10-04-2014 o 22h21

Miss'Żółtodziób
...

Lola886, mi tam bardziej osę przypomina (talia osy /modules/forum/img/smilies/blebl.gif) jednakowoż zacny pasiasty owad /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Nivata, nawiedzona Murzynka. coś w gust Marie Laveau /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png prawdziwi Cyganie, jako że każdy Rom to złodziej, mają kremy z filtrem, więc słoneczko się ich tak nie ima xD z wolnością też u nich różnie...

#366 10-04-2014 o 22h39

Miss'na całego
Hetalia
...
Miejsce: Va'esse deireádh aep eigean

Skoro mamy Esmeraldę, to musi pojawić się Gringoire! Szkoda, że nie uwzględniono tej kapitalnej postaci w disneyowskiej wersji ,,Dzwonnika..."
Wiem, że ten strój raczej podchodzi pod cosplay, ale widząc cygankę nie mogłam się powstrzymać ^^

Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka

Inspiracja:

Ostatnio zmieniony przez Hetalia (10-04-2014 o 22h58)

http://i66.tinypic.com/16ay0id.jpg

#367 10-04-2014 o 23h23

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Dobrze, że to stylizacje inspirowane, a nie cosplaye i moja gypsy może być spaloną słońcem, nieużywającą kremów totalnie nie-murzynką-tylko-cyganką dziewoją nie-z-afryki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ba! Zrobiłam nawet jeszcze jedną, kompletnie nie rozjaśnioną, tylko ciągle śniadą cyganeczkę numer 2!

//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19681.jpg

^^

Hetalia
O! Nie znam tej postaci! Czytałam książkę i oglądałam film i faktycznie nie było tam takiego ziomeczka, więc nie mam wielkiego odniesienia, ale po referencjach rzec mogę, że strój wyszedł ci bardzo zgrabnie! Totalnie kapitańskie loki. xD

Ostatnio zmieniony przez nivata (10-04-2014 o 23h23)

#368 11-04-2014 o 17h30

Miss'Żółtodziób
...

Lola886, ciekawa byłam, kto pojawiał mi się na defiladzie w takim zabawnym stroju, ciekawie Ci to wyszło, pszczółka gangsta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
nivata, Twoje Cyganki są uber. Kolor skóry idealnie dobrany, i podoba mi się, że użyłaś właśnie karnacji bardziej realistycznie narysowanej. Ta pierwsza odsłona mnie rozwaliła na łopatki - to spojrzenie... chodź, powróżę ci... ;>
Hetalia, też nie kojarzę postaci. Wygooglam sobie i obejrzę, bo zaintrygowały mnie spodnie owego pana, fajny pomysł z użyciem bojówek moro /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Inspiracja morzem, nieskończona stylówka leżała w mojej szafie, dzisiaj ją dopracowałam.
//photo.missfashion.pl/pl/1/25/gd/19748.jpg

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#369 11-04-2014 o 19h20

Miss'wow
KimDallas
...

Dyokira, spódnica cudownie spełnia swoje zadanie jakim jest imitacja spienionych morskich fal, aż sama przeniosłam się na krótką chwilę nad nasz kochany Bałtyk /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Stylizacja jak najbardziej udana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nivata co do szamanki-cyganki to może ten pasek z trupią czaszką takie wrażenie zrobił /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png mi tak nie bardzo przeszkadza ciemniejsza karnacja liczy się to, że stylizacja jest udana i każdy w sposób indywidualny odbiera jej przekaz, choć ja i tak jestem za twoimi cygankami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Hetalia jestem wychowana na disneyowskiej wersji Dzwonnika, więc nie wiem kim jest twoja postać, ale przedstawiłaś ją bardzo dokładnie, nawet jak na inspirację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale i tak twój Moherowy Beret jest moim numerem 1 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Sama stworzyłam Drugiego Jeźdźca Apokalipsy odpowiadającego za wojnę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie wiem tylko czy powinnam pozbyć się tego ptaka

//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19756.jpg

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (11-04-2014 o 19h24)

#370 11-04-2014 o 19h26

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Jej, dziewczyny, dziekuję! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mam jeszcze kilka pomysłów na inne cyganki, wkręciłam się trochę w klimat tej bohemy, także Wasze słowa są dla mnie ogromnie miłe. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

@Dyokira
WSPANIAŁA kreacja! Idealnie połączyłaś ze sobą wszystkie elementy, a kolory są po prostu perfekcyjne. Świetna zabawa warstwami, Twoja miss naprawdę wygląda jak falujące morze!

KimDallas
Wojna i gniew w najczystszej postaci. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kolory i płomień budzą bardzo konkretne skojarzenia, choć jak dla mnie może ma zbyt śliczną buzię jak na mrocznego jeźdźca. Ptak jest ok, można uznać go za kruka - a kruki to trochę symbol pola bitwy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#371 11-04-2014 o 19h32

Miss'wow
KimDallas
...

Nivata dzięki twojej opinii wreszcie przestałam się wahać odnośnie tatuażu na twarzy i dodałam krew /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Już nie mogę się doczekać kolejnych twoich stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19760.jpg

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (11-04-2014 o 19h34)

#372 11-04-2014 o 19h43

Miss'na całego
Hetalia
...
Miejsce: Va'esse deireádh aep eigean

nivata napisał

Hetalia
O! Nie znam tej postaci! Czytałam książkę i oglądałam film i faktycznie nie było tam takiego ziomeczka, więc nie mam wielkiego odniesienia, ale po referencjach rzec mogę, że strój wyszedł ci bardzo zgrabnie! Totalnie kapitańskie loki. xD

To raczej niemożliwe, że czytałaś książkę i nie natknęłaś Gringoire'a. Czy to aby na pewno była oryginalna ,,Katedra Marii Panny w Paryżu" autorstwa V. Hugo?

KimDallas
Świetna stylizacja! Na ogół większość demonicznych strojów, jakie mam okazję zobaczyć na stronie, odrzuca mnie zupełnie, lecz Tobie udało się perfekcyjnie trafić w mój gust ^^
Zostaw te pióra, bo bardzo fajnie ożywiają one Twoją stylizację.

Ostatnio zmieniony przez Hetalia (11-04-2014 o 19h46)

http://i66.tinypic.com/16ay0id.jpg

#373 11-04-2014 o 19h55

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Hetalia napisał

Czy to aby na pewno była oryginalna ,,Katedra Marii Panny w Paryżu" autorstwa V. Hugo?

Co? Nie. Mówiłam o książeczce dla dzieci "Dzwonnik z Notre Dame". XD kurde, teraz mi głupio.

KimDallas
Ekstra! Solidne zadrapanie na twarzy naprawdę dodało tej stylizacji... pazura. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#374 11-04-2014 o 21h02

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Wygląda jak mleczyk? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka

#375 12-04-2014 o 15h22

Miss'OK
Lola886
...

Sentis, trafiłaś w dziesiątkę! heh naprawdę wygląda jak mleczyk! super pomysł i genialne wykonanie../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 47