Nivata - bardzo wierne odwzorowanie, świetne wykorzystanie wałków.
Hetalia - ahaha! Ten "moherowy beret" jest przeboski
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 47
#351 04-04-2014 o 23h59
#352 05-04-2014 o 00h12
Hetalia, aaaaach, cudowna <3
I jeszcze ten opis trafiający w sedno istoty stereotypowej moherowej babci! Idealny początek weekendu w jeszcze lepszym humorze. Genialna!
#353 05-04-2014 o 09h00
hahaha Hetalia, rozwaliłaś system
to teraz przynajmniej wiadomo dlaczego babcie tak uparcie chodzą ze swoimi artefaktami.
#354 08-04-2014 o 12h30
Nivata, świetnie zrobiłaś tą Lady Gagę! mówią, że ciężko odwzorować jej styl..niby w wirtualnej grze..ale jednak Tobie się udało!/libs/php/pun/views/smilies/wink super, super..
Hetalia, nie wiem co bardziej mnie rozbroiło..Twoja stylizacja babuni czy jej opis..ha ha masz poczucie humoru i potrafisz zarazić nim innych..cudna stylizacja i jej interpretacja../libs/php/pun/views/smilies/wink
A to moja wiosenna inspiracja: Królowa Pszczółek;)
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
#355 08-04-2014 o 14h06
Haha no nie mogę, rok temu nad morzem widziałam dokładnie tak ubraną kobietę i ochrzciłam ją właśnie mianem pszczółki Inspirowałaś się nią ?
#356 08-04-2014 o 17h24
żartujesz?! nie, nie inspirowałam się po prostu wpadło mi do głowy dzisiaj.. nawet by mi do głowy nie przyszło, że ktoś może tak wyjść na ulicę..! no chyba, że na bal przebierańców..ha ha
#357 08-04-2014 o 19h33
Świetne wykorzystanie tej peleryny jako pszczelich skrzydeł! Pasują idealnie, w sumie nic tutaj nie jest przypadkowe Brawo!
#359 10-04-2014 o 12h15
Lola886 Twoja pszczółka jest świetna, aktualna z różkami i inną fryzurą jest wyjątkowa.
Nivata jak już pisałam w innym wątku, Twoja miss przypomina mi afrykańską szamankę. Nie przypuszczałabym że miała być to cyganka, mimo to stylizacja bardzo mi się podoba
#360 10-04-2014 o 12h29
Serio? Kolory, kot, złote elementy, ubranie - to bardziej przypomina ci afrykańską szamankę niż cygankę? xd Damn.
#361 10-04-2014 o 13h05
Jak na cygankę ma trochę za ciemną karnację
Poza tym bardzo ładnie.
#362 10-04-2014 o 20h38
Ale... ale... ale cyganie z Dzwonnika z Notre Dame! ;_;
Link do zewnętrznego obrazka
#363 10-04-2014 o 20h41
Ta z bajki jest przynajmniej o ton jaśniejsza od Twojej miss
#364 10-04-2014 o 21h17
A tam. Ciemna karnacja =/= murzyńskie szamanki. PRAWDZIWI CYGANIE SĄ SPALENI SŁOŃCEM I WOLNOŚCIĄ. xd
#365 10-04-2014 o 22h21
Lola886, mi tam bardziej osę przypomina (talia osy ) jednakowoż zacny pasiasty owad
Nivata, nawiedzona Murzynka. coś w gust Marie Laveau prawdziwi Cyganie, jako że każdy Rom to złodziej, mają kremy z filtrem, więc słoneczko się ich tak nie ima xD z wolnością też u nich różnie...
#366 10-04-2014 o 22h39
Skoro mamy Esmeraldę, to musi pojawić się Gringoire! Szkoda, że nie uwzględniono tej kapitalnej postaci w disneyowskiej wersji ,,Dzwonnika..."
Wiem, że ten strój raczej podchodzi pod cosplay, ale widząc cygankę nie mogłam się powstrzymać ^^
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Inspiracja:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (10-04-2014 o 22h58)
#367 10-04-2014 o 23h23
Dobrze, że to stylizacje inspirowane, a nie cosplaye i moja gypsy może być spaloną słońcem, nieużywającą kremów totalnie nie-murzynką-tylko-cyganką dziewoją nie-z-afryki. Ba! Zrobiłam nawet jeszcze jedną, kompletnie nie rozjaśnioną, tylko ciągle śniadą cyganeczkę numer 2!
^^
Hetalia
O! Nie znam tej postaci! Czytałam książkę i oglądałam film i faktycznie nie było tam takiego ziomeczka, więc nie mam wielkiego odniesienia, ale po referencjach rzec mogę, że strój wyszedł ci bardzo zgrabnie! Totalnie kapitańskie loki. xD
Ostatnio zmieniony przez nivata (10-04-2014 o 23h23)
#368 11-04-2014 o 17h30
Lola886, ciekawa byłam, kto pojawiał mi się na defiladzie w takim zabawnym stroju, ciekawie Ci to wyszło, pszczółka gangsta
nivata, Twoje Cyganki są uber. Kolor skóry idealnie dobrany, i podoba mi się, że użyłaś właśnie karnacji bardziej realistycznie narysowanej. Ta pierwsza odsłona mnie rozwaliła na łopatki - to spojrzenie... chodź, powróżę ci... ;>
Hetalia, też nie kojarzę postaci. Wygooglam sobie i obejrzę, bo zaintrygowały mnie spodnie owego pana, fajny pomysł z użyciem bojówek moro
Inspiracja morzem, nieskończona stylówka leżała w mojej szafie, dzisiaj ją dopracowałam.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#369 11-04-2014 o 19h20
Dyokira, spódnica cudownie spełnia swoje zadanie jakim jest imitacja spienionych morskich fal, aż sama przeniosłam się na krótką chwilę nad nasz kochany Bałtyk Stylizacja jak najbardziej udana
Nivata co do szamanki-cyganki to może ten pasek z trupią czaszką takie wrażenie zrobił mi tak nie bardzo przeszkadza ciemniejsza karnacja liczy się to, że stylizacja jest udana i każdy w sposób indywidualny odbiera jej przekaz, choć ja i tak jestem za twoimi cygankami
Hetalia jestem wychowana na disneyowskiej wersji Dzwonnika, więc nie wiem kim jest twoja postać, ale przedstawiłaś ją bardzo dokładnie, nawet jak na inspirację Ale i tak twój Moherowy Beret jest moim numerem 1
Sama stworzyłam Drugiego Jeźdźca Apokalipsy odpowiadającego za wojnę Nie wiem tylko czy powinnam pozbyć się tego ptaka
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (11-04-2014 o 19h24)
#370 11-04-2014 o 19h26
Jej, dziewczyny, dziekuję! Mam jeszcze kilka pomysłów na inne cyganki, wkręciłam się trochę w klimat tej bohemy, także Wasze słowa są dla mnie ogromnie miłe.
@Dyokira
WSPANIAŁA kreacja! Idealnie połączyłaś ze sobą wszystkie elementy, a kolory są po prostu perfekcyjne. Świetna zabawa warstwami, Twoja miss naprawdę wygląda jak falujące morze!
KimDallas
Wojna i gniew w najczystszej postaci. Kolory i płomień budzą bardzo konkretne skojarzenia, choć jak dla mnie może ma zbyt śliczną buzię jak na mrocznego jeźdźca. Ptak jest ok, można uznać go za kruka - a kruki to trochę symbol pola bitwy.
#372 11-04-2014 o 19h43
nivata napisał
Hetalia
O! Nie znam tej postaci! Czytałam książkę i oglądałam film i faktycznie nie było tam takiego ziomeczka, więc nie mam wielkiego odniesienia, ale po referencjach rzec mogę, że strój wyszedł ci bardzo zgrabnie! Totalnie kapitańskie loki. xD
To raczej niemożliwe, że czytałaś książkę i nie natknęłaś Gringoire'a. Czy to aby na pewno była oryginalna ,,Katedra Marii Panny w Paryżu" autorstwa V. Hugo?
KimDallas
Świetna stylizacja! Na ogół większość demonicznych strojów, jakie mam okazję zobaczyć na stronie, odrzuca mnie zupełnie, lecz Tobie udało się perfekcyjnie trafić w mój gust ^^
Zostaw te pióra, bo bardzo fajnie ożywiają one Twoją stylizację.
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (11-04-2014 o 19h46)
#373 11-04-2014 o 19h55
Hetalia napisał
Czy to aby na pewno była oryginalna ,,Katedra Marii Panny w Paryżu" autorstwa V. Hugo?
Co? Nie. Mówiłam o książeczce dla dzieci "Dzwonnik z Notre Dame". XD kurde, teraz mi głupio.
KimDallas
Ekstra! Solidne zadrapanie na twarzy naprawdę dodało tej stylizacji... pazura.
#374 11-04-2014 o 21h02
Wygląda jak mleczyk?
Link do zewnętrznego obrazka
#375 12-04-2014 o 15h22
Sentis, trafiłaś w dziesiątkę! heh naprawdę wygląda jak mleczyk! super pomysł i genialne wykonanie..