KimDallas - maczek jest piękny! Taki rozwiany i radosny ^^ Miss się faktycznie kojarzy z polnym kwiatem, wokół którego latają motyle. Od razu się cieplej człowiekowi robi, jak patrzy na taką letnią stylizację ^^
A ja powróciłam, bo po dodaniu wiosennych elementów mogłam skończyć moją stylizację w duchu tematu aktualnej edycji Wyborów Stylizacji Inspirowanych, jakim są wynalazki ;] Zdaję sobie sprawę, że to niełatwy temat, ale z odrobiną zastanowienia się można wymyślić coś kreatywnego ^^ Więc postanowiłam, że może trochę ze swojej strony pokażę, jak ja interpretuję temat naszego konkursu. Ostatnio się bawiłam w demony słowiańskie, więc teraz zarzucę wynalazkiem, może kogoś to przekona do wymyślenia czegoś na własną modłę
Kręciłam się wokół tematyki wyświetlaczy LCD już jakiś czas, ale brakowało mojemu projektowi "tego czegoś". W końcu jak przedstawić w stylizacji ciekły kryształ, genialne odkrycie Friedricha Reinitzera?
Słowem wyjaśnienia - ma być wściekle kolorowo, bo takie właśnie są ciekłe kryształy. Dorzuciłam motylki, bo to niemalże stereotyp wszystkich reklam ekranów LCD. Motyle to wdzięczny, kolorowy temat idealnie nadający się do pokazania potencjału wyświetlacza. Mniej więcej jak papugi ;] Zatem przed Wami genialny wynalazek - ekran ciekłokrystaliczny!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (21-03-2014 o 16h38)