Laptitexxpuce zrobiła bardzo fajną Kikyou z anime Inuyasha, chociaż zdecydowanie fryzura nie pasuje. Z drugiej strony może to właśnie dlatego znalazła się tutaj, a nie w Cosplay'ach? W każdym razie bardzo fajnie, wyraźnie widać kogo przedstawia (chociaż szczerze nie znoszę tej pani ta seria ma całą gamę innych, cudownych postaci do pokochania.)
No i muszę nadmienić tłuścioszka Hildee ♥ tym bardziej, że sama ostatnio przybrałam i moje BMI niebezpiecznie zbliża się ku czerwonej granicy ;_; W każdym razie puszysty wizerunek miss, pomimo srogiej miny, wygląda sympatycznie
No i bardzo elegancka i niezwykle kobieca inspiracja Nivaty! Bardzo mi się podoba ten subtelny seksapil.
Kosia1 stworzyła wspaniałą, ciepłą Panią Naturę. Przecudownie się połączyły te kolory, miękka zieleń i wyraźny, chociaż nie jaskrawy pomarańcz ze złotymi elementami. Owe kolory właśnie są ogromną zaletą stroju i sprawiają, że patrzy się na niego z przyjemnością.
Na koniec, chociaż z karygodnym spóźnieniem, muszę wspomnieć o stroju Crewedki, inspirowanym japońskim duchem Kitsune. Jak ją zobaczyłam, tak bardzo mnie zachwyciła, że aż lekka zazdrość chwyciła za serducho, że ja nie wpadłam na tak świetny pomysł. Lisica jest absolutnie przepiękna, a w wykonaniu Crewedki ma swój własny, uroczy wydźwięk, aż chciałoby się przytulić i zaryzykować wydrapanie oczu.
Wybaczcie te wyrywkowe komentarze, ale pojawiło się tyle wspaniałych inspiracji, odkąd ostatni raz pisałam tutaj, że napisanie o każdej zajęłoby mi pół dnia ^^"
Ostatnio zmieniony przez Rosette (14-10-2014 o 13h46)