Aiamate, U Nine są dwie maski. Jedna wydaje mi się za duża i w dodatku ma kwiaty i pióro, które mi jakoś nie pasują. A inne kolory tej, którą wybrałam też są niestety ciemne.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 47
#227 30-01-2014 o 18h56
Chciałam upersonifikować pewną straszną chorobę.
Link do zewnętrznego obrazka
#228 30-01-2014 o 18h58
Anoreksja?
#230 30-01-2014 o 19h13
Podoba mi się Twoja wizja - jest ciekawa i czytelna. Aczkolwiek osobiście dałabym Pani Anie czerwone usta - i jako odnośnik do ruchu Pro Ana i do przykrego faktu, że anoreksja nadal kusi tylu młodych ludzi.
#231 30-01-2014 o 19h15
Ja bym chciała zobaczyć ciuchy Kleo na Miss Fashion. Szczególnie spódniczkę czarną i buty *-*
#232 30-01-2014 o 21h08
oliwiazaq napisał
Ja bym chciała zobaczyć ciuchy Kleo na Miss Fashion. Szczególnie spódniczkę czarną i buty *-*
W tym temacie nie piszemy próśb, tylko dzielimy się swoimi inspiracjami.
Od dłuższego czasu przyglądam się temu tematowi, i powiem ,że dziewczyny robicie na prawdę świetne stroję. Choć boli mnie fakt,że, żeby dodać tu stylizację inspirowaną trzeba opisać poprzednie stylizację. Ja się pytam czym to idzie? Nie każdy umie dobrać w słowa to co widzi. A sadze, że temat wart uwagi
#233 30-01-2014 o 21h22
A trzeba opisywać? Ja jak dodawałam to nie opisywałam bo by mi życia nie starczyło Pisać powinno się tylko wtedy kiedy ma się coś ciekawego do powiedzenia. Jestem ciekawa Twoich pomysłów, więc zachęcam do wrzucenia tutaj fotek z szafy.
#234 30-01-2014 o 21h33
Raz chciałam dodać stylizację inspirowaną,ale jak zobaczyłam posta jednej z użytkowniczek,że by wypadało napisać coś o poprzednich stylizacjach, to zrezygnowałam.
#235 30-01-2014 o 21h33
Ale inaczej, to każdy by tylko wstawiał, a wiadomo, że wstawia się po to, by parę słów usłyszeć Ja rzadko coś dodaje, ale zawsze jest mi przykro, jak nikt nic nie mówi... Więc zwyczaj komentowania, chociaż 3,4 stylizacji wcześniejszych, jest naprawdę fajny.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#236 30-01-2014 o 21h39
Aria ja rozumie kilka stylizacji wcześniej,bo wiadomo nie każdy da radę opisać wszystkie,ale ta wiadomość co ja przeczytałam miała na celu opisanie wszystkich (przynajmniej ja tak to odczułam)
#237 30-01-2014 o 21h43
Jak dla mnie, jak kto czuje. np. jeśli masz do opisanie 15 stylizacji, to nikt nie powinien tego oczekiwać. Ale sorry, dajesz tu w sumie stylizację, żeby ktoś docenił, ocenił, porównał. A nie, jak dodajesz stylizację, ktoś następny dodaje i następny i nikt ani słowa o poprzedniku. To jest jak mówienie "meh, mniejsza z tym, co zrobiłaś, zobacz na MNIE!!!!"
#238 30-01-2014 o 22h19
Zgodnie z wypowiedziami Arii i YooSti, z którymi się zgadzam, nie jestem w stanie opisać wszystkich stylizacji, które minęły od czasu mojej ostatniej wypowiedzi w tym temacie, napiszę więc ogólnikowo. Dziewczyny robicie świetną robotę! Każda, z osobna, tworzy coś po prostu wspaniałego, pomysł goni pomysł. Jestem pełna zachwytu i śledzę każdy post po kolei od samego początku. Ostatnio jak widzę wystąpiła Evelyn z personifikacją paskudnej choroby - anoreksji. Kolejna genialna inspiracja. Dobranie policzków zasługuje na uznanie.
Ja przybywam z kolejnym dzieckiem kwiatem z mojej szafy. Cóż... Do hippisów ciągnęło mnie zawsze, wciąż ciągnie i ciągnąć mnie będzie. Lata 70 to coś, co kocham najbardziej, a gdy przyuważyłam u Nine sukienkę inspirowaną Janis Joplin... Cóż... Oto kolejny szalony hippis. Pokój!
#239 30-01-2014 o 23h10
Ja nic nie wstawię, chociaż pewien pomysł chodzi mi od dłuższego po głowie, ale jakoś nie mogę zebrać odpowiedniego stroju
Ale tak wracając do tematu:
Evelyn jest świetnie Naprawdę dobry pomysł, zwłaszcza, że to naprawdę poważny problem Ja tylko usunęłabym tą czaszkę z ręki, jakoś mnie nie przekonuje Ale to tylko moja rada
Pixies Pokombinowałabym coś z torbą i fryzurą, żeby bardziej pasowała do chusty Ale ogólnie bardzo ładna stylizacja
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
#240 30-01-2014 o 23h15
@Pixies, fryzura moim zdaniem pasuje Może torba nieco kolorystycznie odstaje, ale to tyci tyciuteńki szczegół Genialnie oddałaś klimat! ^^
#241 30-01-2014 o 23h46
Nie jest to mus, ale wypada napisać kilka słów o 1-3 stylizacjach poprzedniczek, które się spodobały. Nie trzeba opisywać wszystkich
Pixies, fryzura dobrana jest idealnie niedbały warkocz do tej długiej kiecy i ta chusta na głowie... Świetny strój!
#242 31-01-2014 o 11h41
Chciałabym zauważyć, że wiele osób które aktualnie nic nie dodaje też komentuje.
Pixies wiesz, że uwielbiam Twoich hipisów <3 to, że torba nie jest w tym samym kolorze jest na plus, przecież chodzi tu o pewną niedbałość.
#243 31-01-2014 o 12h14
A ja z swojej miss zrobiłam uczennicę szamanki. Trochę jednak w bardziej nowoczesnym stroju.
Moje inspiracje:
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
#244 04-02-2014 o 18h06
Na prawdę ciekawe pomysły dziewczyny! Najbardziej spodobała mi się "Anoreksja", gratuluję wykonania. c:
Co do Hippiski oraz uczennicy szamanki to są genialne. Tak fioletowo i klimatycznie. <3
Za to ja wpadam do was z inspiracją pewnymi latami oraz kolorem żółtym. Czy ktoś wie o jakie chodzi?
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#246 04-02-2014 o 21h58
Asuu, nie wiem co/kto to, ale jest świetne
Trochę mi się kojarzy z Madonną trochę z kapitanem Ameryką
Wiem, że pewnie źle kojarzę, ale i tak od pierwszego wejrzenia się zakochałam <3
#247 05-02-2014 o 00h35
Asuu NO RACZEJ, ŻE LATA 80. Nie może to być nic innego, nie ma opcji. Legginsy, getry, luźny sweter, ostre kolory... Musi być osiemdziesiątka jak nic.
@Crewedka Bardzo fajna inspiracja, świetnie dobrany makijaż. Dodatki dobrałaś perfekcyjnie, etola i zwiewność stroju naprawdę przywodzą na myśl ubiór demonicy. Brawo.
#248 05-02-2014 o 09h21
Zgadza się. Inspirowałam się wspaniałymi latami 80. Tak bardzo lubię ten okresi wszystko co się z nim wiąże, że w końcu stworzyłam coś na te lata. A przy okazji pobawiłam się kolorem żółtym.
@Crewedka genialnie Ci to wyszło. Makijaż idealnie dopasowany do tej stylizacji.
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#250 06-02-2014 o 16h15
Harry Potter to jedna z moich ulubionych powieści, dlatego raczej będę krytyczna
Na pewno nie miała aż tak czerwonych włosów, bardziej rude niż czerwone
Zmieniłabym makijaż, żeby oddawał jej skromność...
A sama kreacja no cóż.. raczej nikt by nie zgadł, że postać ubrana w płaszczyk i szpilki to Ginny Weasley..
Tak więc niestety stylizacja bez szału Ale pomysł jest niezły, wymaga tylko troszkę pracy