A niech ci ten net padnie, żebyś nie spamiła beze mnie, bo dziś nie mogę XD
Miłość bardzo ♥
XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (25-06-2015 o 23h45)
Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 29
A niech ci ten net padnie, żebyś nie spamiła beze mnie, bo dziś nie mogę XD
Miłość bardzo ♥
XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (25-06-2015 o 23h45)
Pff, jaka egoistka XD Mogłabyś miłego spamowania pożyczyć, a nie xD
W ogóle, czemu dziś nie możesz? XD Ty nie masz jutro już końca roku? xD Ja zawsze miałam wtedy na później xD
Mi koniec roku zrobili na dziewiątą.
BYŁEM BAAAARDZO NIEZADOWOLONY.
Mam, ale :
♦sis dziś w domu, a ma fatalny nastrój, więc zaraz każe mi iść spać, bo światło jej przeszkadza, czy coś - NIE MAM WŁADZY W TYM DOMU :-;
♦po 4 zarwanych nockach jestem trochę zmęczona - jednak nie jestem cyborgiem ;-;
♦muszę jutro raniej wstać, bo mam do ogarnięcia kilka rzeczy </333
No okej, niech będzie XD
U mnie koniec roku zależał, czy ktoś był w gimnazjum czy w liceum xD Np. w tym roku liceum miało zakończenie roku w czwartek o 13, a gimnazjum w piątek o 9.30 xD Jak ja chodziłam to gimnazjum miało na 9.30, a liceum na 11 tego samego dnia xD
Mam ochotę na jakąś super-wciągającą fikcję. :'(
Ja mam ochotę na kanapkę, ale nie mam z czym zrobić :<
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (26-06-2015 o 01h26)
Mam ochotę obejrzeć szreka, ale musi się zbuforować, więc czas zbijam tutaj
.
Haha, Szrek jest fajny.
A ja tutaj siedzę... Sama nie wiem, dlaczego. XD Chyba pora spać czy coś, ale piosenki zespołu Epica takie fajne... <3 I wcale nie jestem śpiąca, dziwne. XD Chociaż w sumie to sama nie wiem, co ze sobą zrobić prócz słuchania. Może z nudów pośpię... Ale z drugiej strony te piosenki takie fajne, a ze słuchaniem musiałabym poczekać do rana... Zapętliłam się chyba. XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-06-2015 o 02h19)
W sumie to powinnam się zbierać spać, ale jakoś mi tak średnio się chce.. A jutro będę marudzić i chodzić niewyspana xD
Dzień dobry, jest tu ktoś dzisiaj? :3
Popisałabym z kimś ;3
Jestem i będę jeszcze z pół godziny
Heeejo? Ktokolwiek jeszcze tutaj jest? Bo nudy x.x w sumie to półnudy :-p ale no jak ktoś jest niech się odezwie ;-)
Ktoś tam jest xd trochę półmartwy, ale zawsze.
Jestem! Żyję, żyję, nic mi nie jest. xD Co robicie tak późno?
Ostatnio zmieniony przez Allora (16-07-2015 o 01h28)
W końcu wzięłam się za drugi sezon Kamisamy. Czekał pół roku aż znajdę dla niego czas <3
No cóż, a mnie naszło na słuchanie muzyki
Ja niedawno skończyłam 30min ćwiczeń z Mel B ... PADŁAM XD
Uwielbiam pośladkowe ćwiczenia od Mel B! Ta kobieta musi mieć poślady z żelaza!
Ponieważ zaraz kładę się spać, życzę wszystkim dobrej nocy...,a może raczej miłego dnia
Mówie Wam do zobaczyska, bo za chwile muszę wstać, rodzice do pracy jadą. ;-; Pa prawie-dzienne-marki!
Ja jeszcze 4odc do końca xD jakoś wytrwam do 7.
branoc dziewczyny!
Piękne miejsce chyba poczuje się tu jak W domu; o
Ragnarook napisał
Piękne miejsce chyba poczuje się tu jak W domu; o
Klub nocnych marków buszowanie do późnych godzin samemu czasem bywa nudne trochę :3