Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 29

#326 07-01-2014 o 01h05

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

lillchen,czytaj literaturę wojenną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jest 1 w nocy a ja szczerzę się do mojego telefonu jak głupia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#327 09-01-2014 o 23h33

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Kto nie śpi? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nie śpię, bo robię redakcję autorską, a poza tym... cóż, mam dużo tematów do przemyślenia. Albo raczej jeden temat z wieloma wątkami.Spotkałam dziś przedziwnego człowieka. Zupełnie inna od mojej osobowość, zupełnie inne poglądy, zupełnie inna wizja tego, co w życiu najważniejsze - a mimo to niesamowicie go polubiłam. Bo jest szczery. Bo nie udaje świętego. Bo potrafi otwarcie powiedzieć, że kasa i dobra zabawa to dla niego priorytet, a tak zwane "wartości tradycyjne" mają znaczenie drugorzędne...

#328 11-01-2014 o 00h18

Miss'na całego
Erzsebet
...

Ja nie śpię~

Nie śpię, bo wyzywam z koleżanką na adminke jednego fanpejdża na fb która podpisuje się pod cudzymi pracami bo zmieniła trochę kolory a sama się wścieka gdy ktoś używa arta z jej strony jako profilowego albo tła. No serio?! ><

https://31.media.tumblr.com/17ae7c65eec0420bfaba512421d537e5/tumblr_inline_naeycjg12a1r3nulj.gif

#329 11-01-2014 o 00h30

Miss'Sensei
lillchen

Skopcie ją.

Nie śpię, bo tłumaczę własne opowiadanie. Na polski. To draństwo, co się chciało napisać po rosyjsku... Postanowiłam, że dziś to skończę!

#330 11-01-2014 o 00h35

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Powodzenia lillchen -  mi by się nie chciało, jestem zbyt leniwa jak widać ... i śpiąca ... nigdy więcej nie zrobię tak, że pójdę spać o 2  nocy a potem muszę wstać o 6 ... ehhh i tak 4 dni z kolei ... to jest dopiero coś xd...  i jeszcze po 3 tygodniach laby znów treningi, a zakwasy to przeogromne ... ale i tak się zmuszam do ćwiczeń - boli !!

A ja nie śpię, bo próbuje pisać z przyjaciólką na gg... coś nie wychodzi to xD Przynajmniej cały czas jakieś głupoty można poczytać xD

#331 11-01-2014 o 00h37

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Ja nie śpię, bo nadrabiam swoje serialowe zaległości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#332 11-01-2014 o 01h18

Miss'Sensei
lillchen

Scarlet, głupoty dobra rzecz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zwłaszcza na gadu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tylko uważaj, bo jak staniesz się kiedyś sławna, to ci je wypomną! (Mnie mój facet straszy, że jak już dostanę tego Nobla, to on upubliczni naszą rozmowę z gadu, o drugiej w nocy, kiedy napisałam "a ci faceci HUREM wykrzyknęli").
Eufrozyma, a co oglądasz?

Skończyłam tłumaczenie, wijąc się jak piskorz. Już wiem, dlaczego to się chciało napisać po rosyjsku. Pewnych rzeczy stanowczo nie umiem opisywać po polsku.

#333 12-01-2014 o 00h50

Miss'Brązowa
eufrozyma

lillchen, nadrabiałam wczoraj moje zaległości z Big Bang Theory /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#334 12-01-2014 o 01h09

Miss'Sensei
lillchen

A ja teraz korektuję sobie. Bo mogę. Mam za dużo do zrobienia, a i tak śpię do dziewiątej, więc co za różnica, o której się położę?

#335 16-01-2014 o 23h42

Miss'OK
Aria
...

Żyje ktoś dzisiejszej nocy?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#336 17-01-2014 o 23h21

Miss'Sensei
lillchen

Nie śpię. Czekam na tenis. W zasadzie nie lubię tenisa, ale kto by się tym przejmował. Każdy powód jest dobry, żeby posiedzieć nad robotą do trzeciej w nocy.

#337 18-01-2014 o 01h13

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Nie śpię, bo... nie śpię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#338 18-01-2014 o 01h20

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

A ja zaczęłam ferie i mam zaciesz na maksa, ale i tak zaraz pewnie się położę, bo po co marnować dzień xD?

#339 18-01-2014 o 01h22

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Nie śpię, bo... bo moja tortilla chrapie i nie wykazuje chęci tulenia się i miziania mnie przez całą noc.
Udając, że mam ważniejszy powód - wróciłam do rysowania i mecze baletnice. Nie wiem jak ją uczesac (jestem włosofilem, zwykły kok to za mało włosów) i nie wiem jak zrobic spódniczkę. Mam też do nadrobienia kilka postów ; 3

#340 18-01-2014 o 01h44

Miss'Sensei
lillchen

Miło, że nie jestem sama /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Scarlet, nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę!

Mój wykładowca od gramatyki też nie śpi, właśnie przesłał oceny z imiesłowów. Czuję się niezręcznie, bo jako jedna z dwóch osób mam piątkę, a nie było mnie na żadnych zajęciach z imiesłowów...

#341 18-01-2014 o 01h48

Miss'na całego
Aeriss
...

Co to są imiesło... *polonistka*
Chorobliwie reaguję na słowo 'gramatyka' XDDD
gratulacje, u mnie takie cuda się nie zdarzały ;-;

#342 18-01-2014 o 02h09

Miss'całkiem całkiem
oluseq
...

też nie lubię gramatyki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png na szczęście ostatnia lekcja z ww. była dawno temu w gimnazjum. nie tęsknię ^^

#343 18-01-2014 o 02h13

Miss'na całego
Aeriss
...

Po opisówce na studiach gramatykę w szkole wspominam z rozrzewnieniem. D; Te noce z morfonologią </3

chyba zasypiam, baletnica idzie jak krew z nosa; c

Ostatnio zmieniony przez Aeriss (18-01-2014 o 02h14)

#344 18-01-2014 o 02h32

Miss'Brązowa
eufrozyma

Ja nie znam tych wszystkich nazw w gramatyce i nigdy nie byłam w stanie powiedzieć, jakim coś jest typem zdania (w sensie jedynie orientowałam się, czy to podrzędne czy współrzędne – reszta zawsze się mieszała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), imiesłów to była dla mnie czarna magia (dalej nie potrafiłabym go w pełni poprawnie wskazać i nazwać mając przed sobą zdanie), ale wszelkie schematy rysowałam zawsze dobrze xD W końcu schematy są bardziej matematyczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W tym roku jako jedyna w klasie dobrze narysowałam wykres zdania "Jestem człowiekiem, więc nic co ludzkie nie jest mi obce, choć cierpię przez to bardzo, bo jestem wrażliwy." (takie cudo ułożył sobie polonista i niektórzy nauczyciele nie byli w stanie sobie z nim poradzić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png). Ale czego chcieć od biednych maturzystów, którzy w większości nie pamiętają już materiału z podstawówki xD

#345 19-01-2014 o 00h41

Miss'Sensei
lillchen

Rosyjskie imiesłowy to sprawa w dużej mierze intuicyjna + wykucie, od jakich czasowników nie tworzy się imiesłowu przysłówkowego. Tylko nie można intuicji przytępiać zbyt długim uczeniem się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Chodzą mi po głowie jakieś niedobre rzeczy i mam ochotę zrobić coś szalonego. Gorzej, że mogę potem za to cały tydzień pokutować.

#346 19-01-2014 o 01h48

Miss'Żółtodziób
...

Cześć wszystkim nocnym! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mój pierwszy post tutaj i w sumie nie wiem o czym pisać.. jeszcze nie śpię bo dopiero co wysłałam pracę swojemu wykładowcy, który nie wiedzieć czemu niedzielę ogłosił deadlinem. Pewnie nieraz tu jeszcze będę zaglądać/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#347 19-01-2014 o 02h26

Miss'na całego
Aeriss
...

Zarywam kolejną noc.
Baletnica dostała spódniczkę, a sama dochodzę do wniosku, że przerwy w rysowaniu wychodzą mi na dobre...
Ostatnio w ogóle nie chce mi się spać D;

Wszyscy śpią </3

Ostatnio zmieniony przez Aeriss (19-01-2014 o 03h48)

#348 19-01-2014 o 03h51

Miss'na całego
Georgina
Never let me go, Damon.
Miejsce: Wroclove

A tam wszyscy. Mój tryb życia polega na leżakowaniu od 18 do 2 w nocy, a potem robota i nauka ^^

Nic mi się nie chce, a tyle muszę zrobić. Mam doła życiowego -.-

https://38.media.tumblr.com/ad7c58e22195b9ba0d7cc04cf8f7bc5a/tumblr_nd8pzjTuN81rzh2wpo3_500.gif

#349 19-01-2014 o 04h04

Miss'na całego
Aeriss
...

Georgina "Nic mi się nie chce , a tyle muszę zrobić ." to tak znajomo brzmi </3
Z czego są obrazki w Twoim podpisie?

#350 19-01-2014 o 23h36

Miss'Żółtodziób
...

Po 21:00 na TVP 2 leciał ostatni odcinek serialu w który się wczułam. Nie chciałam budzić drugiej połówki więc podpięłam do tv słuchawki i chcąc nie chcąc po emisji natknęłam się na koncert Możdżer, Danielsson, Fresco - "Polska" live i wiecie co? Nie żałuję a wręcz przeciwnie - polecam ! Już dawno nie widziałam takie pasji wypisanej na twarzach muzyków.

Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 29