Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 29

#301 04-01-2014 o 00h49

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Mnie relaksują krzyżówki! W każdej postaci, czy to zwykła panoramiczna , czy jolka czy uzupełnianka
No i wszelkiego rodzaju rebusy, testy, quizy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#302 04-01-2014 o 00h54

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Motionell: Taaaak, krzyżówki!!! Wieki całe nie rozwiązywałam, bo te z Teletygodnia zawsze mi babcia podbiera /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Hildee: Dzięki, dzięki, tylko żeby jeszcze zgodzili się pomóc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#303 04-01-2014 o 00h59

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja zawsze kupuję te panoramiczne. A teraz przyznać się szczerze, Kto za dzieciaka domalowywał tym biednym Paniom na okładkach krzyżówek i teletygodnia wąsy lub inne elementy? ;D

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#304 04-01-2014 o 01h01

Miss'Sensei
lillchen

Motionell, ZA DZIECIAKA? xD Ja to robię do dziś!!!

Btw. Po godzinie uznaję, że proces usuwania zniszczeń został zakończony. Mam nadzieję, że mama nie zacznie liczyć talerzy i nie wyjdzie jej, że jednego brakuje.

#305 04-01-2014 o 01h04

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

No dobra, ja też to czasami jeszcze robię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Raczej mamie nie wpadnie do głowy liczyć talerze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#306 04-01-2014 o 01h07

Miss'Sensei
lillchen

To moja mama. Jej do głowy może wpaść wszystko. Najwyżej będę szła w zaparte, że zbiłyśmy z psem, jak była w pracy, i wyniosłam do śmieci. Przecież nie powiem, że zalałam talerz gorącym woskiem...

#307 04-01-2014 o 01h13

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja przenosiłam kiedyś węgielek od shishy i mi centralnie na środku kuchnii upadł na podłogę. Paneli nie mamy tylko taką jakby wykładzinę i na samym środku jest dziura wypalona
Mama od razu zauważyła, ojciec do dziś nie zanotował tego faktu.

#308 04-01-2014 o 01h16

Miss'Sensei
lillchen

Moja mama natychmiast zauważyła schowane pod stolikiem butelki po wódce po wizycie koleżanki (butelki przywiozła koleżanka na moje życzenie, bo chciałam je pomalować...), za to przez miesiąc nie zauważyła stojącej centralnie na środku parapetu prawie litrowej butli Metaxy...

#309 04-01-2014 o 01h20

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

A może tylko udawała, że nie widzi? ;>
U mnie nadal stoi ouzo z Grecji, jakieś alkohole z Turcji, co do Metaxy nie jestem pewna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#310 04-01-2014 o 01h22

Miss'Sensei
lillchen

Nie udawała. Za bardzo lubi Metaxę. Ja w tym nie gustuję, ale dla mnie ta Metaxa była podarkiem symbolicznym (pili ją litrami bohaterowie jednej mojej powieści).  Wypiłabym coś na wspomaganie, bo muszę zrobić wykresy do 18 rozdziałów, a powoli brakuje mi pary. Sprzątałam cała kuchnie z wosku, starając się to robić cicho i dyskretnie...

#311 04-01-2014 o 01h23

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Motionell, przypomniałaś mi Sylwester 2012, kiedy paliliśmy sziszę i nam kolega ją całą wywalił –– wypaliło kilka dziur w ulubionym kocu mamy, który na nieszczęście leżał w pobliżu i drewniane panele w salonie. Niestety, idealne zamalowanie ich nic nie dało, nie z nadwzrocznością mojej mamy, która już następnego dnia spytała mnie, czemu podłoga jest przypalona xD

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#312 04-01-2014 o 01h29

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Wypalenie ciężko ukryć niestety /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
lillchen , zapraszam na grzańca jeśli lubisz ;D winko jest, przyprawy są, miód jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#313 04-01-2014 o 01h36

Miss'Sensei
lillchen

Dzięki! Do Poznania jeszcze za daleko. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale wykres mam w połowie... Nie wiem, po co go robię, ale na pewno jest w tym jakiś głebszy sens.

Ostatnio zmieniony przez lillchen (04-01-2014 o 01h36)

#314 06-01-2014 o 00h04

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Woah już tak późno,jutro czyli dzisiaj  do pracy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png na 8:00

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#315 06-01-2014 o 00h05

Miss'Brązowa
eufrozyma

Ja to ewentualnie muszę się dopiero na 11:50 do kina zwlec z mamusią, więc również cierpię. Zamiast o 14 będzie trzeba wstać po 10 xD

#316 06-01-2014 o 00h11

Miss'towarzyska
YooSti

Też bym chciała wstać o tak późnej porze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png,ale niestety do pracy. Eufrozyma na co idziesz do kina?

#317 06-01-2014 o 00h20

Miss'Brązowa
eufrozyma

Na Igrzyska Śmierci – mamusi się marzy, a ja lubię doszukiwać się rozbieżności między książką, a ekranizacją. Ewentualnie chwalić dobre ekranizacje, jeśli nie doszukam się dużych błędów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#318 06-01-2014 o 00h23

Miss'towarzyska
YooSti

Masz tak samo jak ja,też lubię się doszukiwać tego i owego w filmie na podstawie książki. Nie ma to jak pobudzić wodze fantazji

#319 06-01-2014 o 00h32

Miss'Sensei
lillchen

Postanowiłam obudzić się o ósmej, żeby w końcu się wziąć do roboty. Powieść się sama nie napisze, biografia nie przetłumaczy, newsy nie znajdą, a biżuteria nie zrobi. I będę jeść żwir... albo przysłowiowy szczaw...

A książka "Igrzyska" to w ogóle fajna była, dziewczyny? (Tak bardzo nie w temacie)

#320 06-01-2014 o 00h58

Miss'Brązowa
eufrozyma

"Igrzyska" były w moich klimatach, więc nawet mi się podobały. Więcej, wciągnęły mnie. Trzecią część czytałam na laptopie do 5 nad ranem, nie przerwałam nawet kiedy zaczęło mi świtać w namiocie, a ptaszki śpiewać, choć stwierdziłam, że wypadałoby się położyć spać choć na chwilę xD No ale to było szmat czasu temu, teraz już w zasadzie niewiele z nich pamiętam. Ale jak tylko zobaczę błąd na ekranie to od razu go rozpoznam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#321 06-01-2014 o 23h37

Miss'Sensei
lillchen

Nie śpię, bo mam wenę. Nie było jej przez całe wolne, przez bite trzy tygodnie! Nie, ona przyszła teraz, kiedy próbuję się pozbierać na zajęcia i opracować zagadnienia do Rafika na literaturę.

#322 06-01-2014 o 23h39

Miss'Żółtodziób
...

Nie śpię, bo zrobiłam sobie maraton filmów z Brit Marling: Grupa Wschód, Druga Ziemia, Dźwięk mego głosu. Uwielbiam je, to jedne z lepszych filmów jakie kiedykolwiek obejrzałam.

#323 06-01-2014 o 23h39

Miss'Sensei
lillchen

O czym te filmy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#324 06-01-2014 o 23h42

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Nie śpię bo kończę wypracowanie na rosyjski,uczę się słówek na rosyjski,czytam czytankę na rosyjski...
Rosyjski moim życiem <3

#325 06-01-2014 o 23h55

Miss'Sensei
lillchen

Motionell napisał

Nie śpię bo kończę wypracowanie na rosyjski,uczę się słówek na rosyjski,czytam czytankę na rosyjski...
Rosyjski moim życiem <3

<3 <3 <3 Miłość, która nigdy nie gaśnie!

Wypracowania napisałam, artykuł do streszczenia przeczytałam, zagadnienia na literaturę opracowałam, więcej grzechów nie pamiętam... Dlaczego przy pięciu przedmiotach wyrabiam się o wiele gorzej niż przy dwunastu? A przecież pamiętam pierwszy rok, dwie filologie, siedzenie na uczelni od rana do nocy o suchym pysku. Zdążałam ze wszystkim. Tylko teraz lenistwo. Licencjat napisałam, to czego mi jeszcze każą siedzieć na tym uemku? Rzucę studia, zostanę ninja!

Nie wiem, czy bardziej mi się chce pisać, grać w Simsy, czy spać. To taki trudny wybór. A mogę jeszcze poczytać klasykę radzieckiej literatury wojennej, otrzymaną w "spadku" po Profesoressie od ortografii. Wybór taki trudny wow.

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 29