Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 29

#251 30-12-2013 o 23h48

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

A ja jestem ruda jeśli już gadamy o kolorach włosów. I  stereotyp wrednej mi nie przeszkadza.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#252 30-12-2013 o 23h49

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Motionell napisał

blondynki są fajne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Podbijam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

MilkaM50 napisał

Zazdroszczę.U nas nikt nie wychodzi z szampanem ;/

O, jest czego! W zeszłym (w tym? XD) roku obdarowana zostałam całą butelką dla siebie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Motionell napisał

eufrozyma, czy rysunek w Paincie Ci wystarczy, czy odpalić PS'a i tam pogrzebać?

Zadowolę się Paintem, ba! To będzie lepsze niż PS, bo PSa mam, a Painta nie xD

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (30-12-2013 o 23h50)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#253 30-12-2013 o 23h51

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

eufrozyma napisał

Motionell napisał

blondynki są fajne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Również podbijam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#254 31-12-2013 o 00h04

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

eufrozyma,zaraz zedytuję tego posta i udowodnię! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Edit:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

<- tylko dla ludzi, których nie przerażają bohomazy w paincie.

Ostatnio zmieniony przez Motionell (31-12-2013 o 00h12)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#255 31-12-2013 o 00h10

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Sszyszka napisał

eufrozyma napisał

Motionell napisał

Również podbijam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Hahaha ja też podbijam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#256 31-12-2013 o 00h19

Miss'Brązowa
eufrozyma

Oh, Moti, cudne! Twa lewa ręka wygląda jakby miała sześć palców, ale to nic, przymknę oko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Blond to Bond, a Bond pokona wszystko xD

Oprócz mojego smuteczku, że brakuje mi 916MM, aby przeszmuglować na lotnisku satysfakcjonujący mnie koszyk z zakupami ze Świątecznej Krainy. Nawet oszukiwanie licznika i wyjechanie o 23:23, żeby nabić sobie dzisiejszą pensję nie pomogło. So sad  /modules/forum/img/smilies/goutte.gif

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (31-12-2013 o 00h20)

#257 31-12-2013 o 00h23

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ej,nie zauważyłam!
Dałabym te 916 gdybym mogła ale nie mam jak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#258 31-12-2013 o 00h30

Miss'Brązowa
eufrozyma

A ja bym je z chęcią zgarnęła. Mogliby dać ci się podzielić tymi tysiącami xD
Będę musiała szukać "części zastępczych" w zwykłym U Nine /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Ech.
Och, gdyby tylko jedno wyzwanie za 1000 zostało przyjęte! Czy ja proszę o zbyt wiele? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Tylko jedno, dzięki niemu koszyk sobie przeniosę, złapię jakąś gwiazkę *Miss Prezent na promenadzie, proszę, Miss Prezent na promenadzie* i jak odpracuję straty to dopiero kupię. A tak nawet szans na przeniesienie koszyka ni ma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Ale i tak dobrze, że przynajmniej dało mi tę pensję zgarnąć xD Bałam się, że po wylogowaniu i zalogowaniu mnie złośliwie wywali ze Świątecznej i nawet trochę swojego koszyka nie podrasuję xD

Edit z 00:54 – O matko, o matko, jestem najszczęśliwszym człowiekiem świata! Skompletowałam koszyk, który w ostateczności mnie zadowala <3 Można wracać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Tak z innej beczki:
Chyba będę spać do 14, bo szykuję się na oglądanie serialu do 4 <3 Inaczej Nowego Roku zbyt długo witać nie będę xDD

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (31-12-2013 o 00h55)

#259 31-12-2013 o 01h17

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Będziesz do 4.rano oglądać seriale ? Toż to oryginalny Sylwester /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#260 31-12-2013 o 02h03

Miss'Brązowa
eufrozyma

Jak jeden odcinek ma 40 minut to raptem jeszcze 3 obejrzę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ciekawiej jest jak do 5 czytam książki przy świetle latarki xD A potem stwierdzam, że nie no, skoro świta to wypada iść spać xD
Pewnie i tak wstanę wcześniej niż jakbym się położyła o "normalnej" porze. Im później się kładę, tym wcześniej wstaje – nie rozumiem mojego organizmu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#261 31-12-2013 o 20h13

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Wiem,że jeszcze trochę wcześnie jak na Nocne Marki,ale muszę się pocieszyć.
Czy ktoś jeszcze został w domu na Sylwestra?

#262 31-12-2013 o 20h16

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Ja zostałam, chociaż miałam zaproszenia ... Ale nie chciało mi się nigdzie jechać, bo przywykłam, że nie muszę się szykować nigdzie - ten głupi stres, aby zdążyć ... nie lubię tego xD

#263 31-12-2013 o 20h26

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ja też zostałam, bo miałam ochotę na spokojnego sylwestra w domku z grzańcem i jakimś fimem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oczywiście nie jestem sama <3
Skrobnę coś tu pewnie jeszcze ^^

#264 31-12-2013 o 20h26

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja właśnie wznoszę toast piwem wiśniowym na fejsbuku, takie uroki XXI wieku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#265 31-12-2013 o 21h35

Miss'Brązowa
eufrozyma

Ja jestem w domu, ale to akurat do mojego domu przyszli goście z mojej ulicy – więc sami swoi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ciągle tylko pić każą xD

#266 31-12-2013 o 21h47

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja jestem z polsatem, właśnie Maleńczuk śpiewa <3
Jakiś smutny ten Sylwester.

#267 31-12-2013 o 22h11

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Motionell - najlepsze na smutki jest gotowanie i... odrabianie prac domowych! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja mam jedną do dziś na maila wykładowczyni przesłać, więc jeszcze pracuję. xD A swoją drogą robię ciasteczka czekoladowo-imbirowe. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#268 31-12-2013 o 22h28

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja już mam dość pieczenia i gotowania, mogłabym się na koło pouczyć,ale nie mam weny dzisiaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Naprawdę do dzisiaj? Wyślij o 23:59, my tak zawsze robiliśmy.
Raz kumplowi padł prąd no i nie doszło...

#269 31-12-2013 o 22h32

Miss'wow
Eldunari

Hahaha, dobre /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a teraz to chyba bardziej prawdopodobne, skoro już od kilkunastu godzin strzelają. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ja na nic nie mam weny, ale trochę mnie przeraziło, że przez Święta nic nie zrobiłam, a przywiozłam pół walizki książek na dwa tygodnie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#270 01-01-2014 o 00h13

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

No i tak właśnie zaczął się styczeń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wyjątkowo w tym roku u mnie mnóstwo fajerwerków, w zeszłym roku to tylko z hotelu poszły, a teraz widzę,że mnóstwo ich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#271 01-01-2014 o 00h18

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

No to dziewczyny i chłopaki Życzę wam serdecznie,aby ten nowy Rok był lepszy od poprzedniego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#272 01-01-2014 o 00h29

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oraz spełnienia marzeń, aby ten rok przyniósł pasmo powodzeń ^^

#273 01-01-2014 o 00h36

Miss'wow
Eldunari

Dokładnie tak! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Oby było piękniej, kolorowiej, radośniej! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#274 01-01-2014 o 00h49

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

No a ja życzę Wam jak najmniej wiadomości od nachalnych użytkowniczek, zdobycia podium, cudownych stylizacji i samych serduszek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A tak poza grą to spełnienia marzeń/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#275 01-01-2014 o 04h21

Miss'Brązowa
eufrozyma

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 29