A ja jestem ruda jeśli już gadamy o kolorach włosów. I stereotyp wrednej mi nie przeszkadza.
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 29
A ja jestem ruda jeśli już gadamy o kolorach włosów. I stereotyp wrednej mi nie przeszkadza.
Motionell napisał
blondynki są fajne!
MilkaM50 napisał
Zazdroszczę.U nas nikt nie wychodzi z szampanem ;/
Motionell napisał
eufrozyma, czy rysunek w Paincie Ci wystarczy, czy odpalić PS'a i tam pogrzebać?
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (30-12-2013 o 23h50)
eufrozyma napisał
Motionell napisał
blondynki są fajne!
Podbijam!
eufrozyma,zaraz zedytuję tego posta i udowodnię!
Edit:
<- tylko dla ludzi, których nie przerażają bohomazy w paincie.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Motionell (31-12-2013 o 00h12)
Sszyszka napisał
eufrozyma napisał
Motionell napisał
blondynki są fajne!
Podbijam!
Również podbijam
Oh, Moti, cudne! Twa lewa ręka wygląda jakby miała sześć palców, ale to nic, przymknę oko
Blond to Bond, a Bond pokona wszystko xD
Oprócz mojego smuteczku, że brakuje mi 916MM, aby przeszmuglować na lotnisku satysfakcjonujący mnie koszyk z zakupami ze Świątecznej Krainy. Nawet oszukiwanie licznika i wyjechanie o 23:23, żeby nabić sobie dzisiejszą pensję nie pomogło. So sad
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (31-12-2013 o 00h20)
Ej,nie zauważyłam!
Dałabym te 916 gdybym mogła ale nie mam jak
A ja bym je z chęcią zgarnęła. Mogliby dać ci się podzielić tymi tysiącami xD
Będę musiała szukać "części zastępczych" w zwykłym U Nine Ech.
Och, gdyby tylko jedno wyzwanie za 1000 zostało przyjęte! Czy ja proszę o zbyt wiele? Tylko jedno, dzięki niemu koszyk sobie przeniosę, złapię jakąś gwiazkę *Miss Prezent na promenadzie, proszę, Miss Prezent na promenadzie* i jak odpracuję straty to dopiero kupię. A tak nawet szans na przeniesienie koszyka ni ma
Ale i tak dobrze, że przynajmniej dało mi tę pensję zgarnąć xD Bałam się, że po wylogowaniu i zalogowaniu mnie złośliwie wywali ze Świątecznej i nawet trochę swojego koszyka nie podrasuję xD
Edit z 00:54 – O matko, o matko, jestem najszczęśliwszym człowiekiem świata! Skompletowałam koszyk, który w ostateczności mnie zadowala <3 Można wracać
Tak z innej beczki:
Chyba będę spać do 14, bo szykuję się na oglądanie serialu do 4 <3 Inaczej Nowego Roku zbyt długo witać nie będę xDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (31-12-2013 o 00h55)
Będziesz do 4.rano oglądać seriale ? Toż to oryginalny Sylwester
Jak jeden odcinek ma 40 minut to raptem jeszcze 3 obejrzę. Ciekawiej jest jak do 5 czytam książki przy świetle latarki xD A potem stwierdzam, że nie no, skoro świta to wypada iść spać xD
Pewnie i tak wstanę wcześniej niż jakbym się położyła o "normalnej" porze. Im później się kładę, tym wcześniej wstaje – nie rozumiem mojego organizmu
Wiem,że jeszcze trochę wcześnie jak na Nocne Marki,ale muszę się pocieszyć.
Czy ktoś jeszcze został w domu na Sylwestra?
Ja zostałam, chociaż miałam zaproszenia ... Ale nie chciało mi się nigdzie jechać, bo przywykłam, że nie muszę się szykować nigdzie - ten głupi stres, aby zdążyć ... nie lubię tego xD
Ja też zostałam, bo miałam ochotę na spokojnego sylwestra w domku z grzańcem i jakimś fimem Oczywiście nie jestem sama <3
Skrobnę coś tu pewnie jeszcze ^^
Ja właśnie wznoszę toast piwem wiśniowym na fejsbuku, takie uroki XXI wieku
Ja jestem w domu, ale to akurat do mojego domu przyszli goście z mojej ulicy – więc sami swoi Ciągle tylko pić każą xD
Ja jestem z polsatem, właśnie Maleńczuk śpiewa <3
Jakiś smutny ten Sylwester.
Motionell - najlepsze na smutki jest gotowanie i... odrabianie prac domowych! Ja mam jedną do dziś na maila wykładowczyni przesłać, więc jeszcze pracuję. xD A swoją drogą robię ciasteczka czekoladowo-imbirowe.
Ja już mam dość pieczenia i gotowania, mogłabym się na koło pouczyć,ale nie mam weny dzisiaj
Naprawdę do dzisiaj? Wyślij o 23:59, my tak zawsze robiliśmy.
Raz kumplowi padł prąd no i nie doszło...
Hahaha, dobre a teraz to chyba bardziej prawdopodobne, skoro już od kilkunastu godzin strzelają.
Ja na nic nie mam weny, ale trochę mnie przeraziło, że przez Święta nic nie zrobiłam, a przywiozłam pół walizki książek na dwa tygodnie.
No i tak właśnie zaczął się styczeń
Wyjątkowo w tym roku u mnie mnóstwo fajerwerków, w zeszłym roku to tylko z hotelu poszły, a teraz widzę,że mnóstwo ich
No to dziewczyny i chłopaki Życzę wam serdecznie,aby ten nowy Rok był lepszy od poprzedniego
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oraz spełnienia marzeń, aby ten rok przyniósł pasmo powodzeń ^^
Dokładnie tak! Oby było piękniej, kolorowiej, radośniej!
No a ja życzę Wam jak najmniej wiadomości od nachalnych użytkowniczek, zdobycia podium, cudownych stylizacji i samych serduszek
A tak poza grą to spełnienia marzeń
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!