Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 71

#201 02-08-2013 o 22h43

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Zmień może grzywkę, bo trochę się odcina tym starym brązowym lineartem. I może jakieś pasemka do przodu? 18, 16?

Co do obrazków na zerochanie, otworzyć w nowym oknie, F6 i enter. Tobie się od razu wyświetla bo ci się wczytał normalnie jak go oglądałaś, u nas już trzeba kombinować bo hotlink.

Mała napisał

Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Ogólnie chodziło mi o odtworzenie samego stylu, bo Mars często zmienia ciuchy w kolejnych komiksach. Ale w sumie, nie rozstaje się z gitarą i słuchawkami, no i nosi koszulki z nadrukami różnych zespołów, a tutaj, niestety, takich nie kupię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Nie lepsza by była fryzura 46?

Ostatnio zmieniony przez Masakra (02-08-2013 o 23h03)

#202 03-08-2013 o 20h43

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)
Miejsce: Neverland~

znowu spróbowałam zrobić cosplay, tym razem Amu z anime shugo chara ^^''

Link do zewnętrznego obrazka

Nie umiałam niestety znaleźć spódniczki w kratkę, która by była czerwona ,chyba że ktoś widział jakąś podobną, a ja po prostu źle szukałam... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Włosy też mi się zbytnio nie podobają, ale te były najbardziej podobne tylko, że grzywki nie dało się im dobrać odpowiedniej :c

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5281.jpg

#203 03-08-2013 o 21h03

Miss'ujdzie
Oliwia
...
Miejsce: †

Jestem wręcz zakochana w większości cosplay'i. Nie miałam pojęcia, że można aż takie podobieństwa stworzyć.

#204 03-08-2013 o 21h27

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Spódnica sigrid jest czerwona i w kratkę. Jest jeszcze kilka innych, ale mają dodatek zieleni(szkocka, szkoła 2012).

#205 04-08-2013 o 00h14

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)
Miejsce: Neverland~

Spróbowałam ze spódnicą sigird, ale chyba wygląda gorzej. Dałam inne oczy dla próby, ale chyba są gorsze ;_;
No i dałam inną grzywkę, która akurat jest lepsza moim zdaniem.

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3436.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5281.jpg

#206 04-08-2013 o 00h24

Miss'nieobczajona
Mała
...

Zdecydowanie lepiej z tą grzywką. Natomiast poprzednia spódniczka naprawdę bardziej pasowała i nie zmieniałabym na tą. Ogólnie, wygląda to uroczo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Masakra, próbowałam tą fryzurę, ale kompletnie mi nie pasowała, dlatego zostawiłam tą. 99 jest śliczna, przypomina mi fryzurę Genesisa z Final Fantasy VII: Crisis Core. Miał dokładnie taką samą, w kolorze kasztanowym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#207 05-08-2013 o 13h33

Miss'Żółtodziób
...

Kolejna gwiazdeczka znana jako Hououji Fuu z Magic Knight Rayearth. Starałam się tak upodobnić ją jak mogłam. ^ ^''

Link do zewnętrznego obrazka              Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Misa (05-08-2013 o 13h34)

#208 05-08-2013 o 14h07

Miss'Żółtodziób
...

Misa super ci to wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Może oczy bym tylko zmieniła ale nie jestem pewna czy są jakieś bardziej podobne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A ja dorzucę tak niezbyt z anime, ale z gry Alice Madness Return /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (05-08-2013 o 14h08)

#209 05-08-2013 o 14h13

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

Misa super ci to wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Może oczy bym tylko zmieniła ale nie jestem pewna czy są jakieś bardziej podobne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A ja dorzucę tak niezbyt z anime, ale z gry Alice Madness Return /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://www.games-down.net/wp-content/uploads/2011/06/Alice-Madness-Returns-log-2.jpg

http://img834.imageshack.us/img834/1493/ode5.png

Dzięki, ale przez te pingle i tak słabo je widać. xD

A cosplay ci wyszedł super! Tylko czy na obrazku nie ma krótkich włosów? Chyba ślepa jestem, no i nie znam tej gry. ^ ^''

#210 05-08-2013 o 14h39

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Misa śliczne są te Twoje cosplay'e :3 Jak zwykle pięknie wyszedł ^^

#211 05-08-2013 o 14h41

Miss'Żółtodziób
...

nelumi napisał

Nie udało by się bez dużej pomocy Masakry. Planuję za parę dni przerobić się na Hikaru. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#212 05-08-2013 o 14h45

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Misa napisał

nelumi napisał

Nie udało by się bez dużej pomocy Masakry. Planuję za parę dni przerobić się na Hikaru. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Z pomocą czy nie, efekt się liczy prawda? :3 A efekt jest zadowalający ^^
Ja muszę się wreszcie zabrać za Garekiego, już tak go sobie zaklepałam a dalej go nie zrobiłam >.>

#213 05-08-2013 o 15h34

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Szkoda, że opaska nie jest niżej, ale na to chyba już nic nie poradzimy. Jeszcze, szukałąś może spódnic w odcieniu bliższym marynarce? Wtedy to już by było świetnie :3

#214 05-08-2013 o 15h39

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

Szkoda, że opaska nie jest niżej, ale na to chyba już nic nie poradzimy. Jeszcze, szukałąś może spódnic w odcieniu bliższym marynarce? Wtedy to już by było świetnie :3

Też nad tym ubolewałam, bo fryzura jest idealna, ale cóż... taka już wada.
A myślisz, że pasowałabym spódnica Konwalia?

#215 05-08-2013 o 15h45

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Konwalia nie, jest wzorzysta niepotrzebnie. Możesz spróbowac wyszukać wszystko co ma spódnic w nazwie, może coś znajdziesz i potem sprawdzisz czy będzie pasowało w szafie. Ja ci nie poszukam niczego lepszego, bo mam słaby dzisiaj net ^^;

#216 05-08-2013 o 15h49

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

Konwalia nie, jest wzorzysta niepotrzebnie. Możesz spróbowac wyszukać wszystko co ma spódnic w nazwie, może coś znajdziesz i potem sprawdzisz czy będzie pasowało w szafie. Ja ci nie poszukam niczego lepszego, bo mam słaby dzisiaj net ^^;

No spoko, chociaż chodziło mi o tą krótką z końca listy. Jest taka oddzielna, sama zielona.

Ostatnio zmieniony przez Misa (05-08-2013 o 15h50)

#217 05-08-2013 o 17h58

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

A, ta xD Przegapiłąm ją ^^; To sprawdź sobie na podglądzie czy będzie pasować.

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3535.jpg
Przyznaję się, że oszukałam przy fryzurze.
Dodałam też pasek, bo inaczej szelki wisiałyby nad spodenkami D: Jabłko w ręku ma symulować pokeball.
Nie ma czerwonych szelek! To straszne, staram sie zaliczać te poziomy jak najszybciej, bo może wyżej coś się znajdzie pod cosplay.

Ostatnio zmieniony przez Masakra (05-08-2013 o 18h22)

#218 05-08-2013 o 18h00

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

A, ta xD Przegapiłąm ją ^^; To sprawdź sobie na podglądzie czy będzie pasować.

http://moe.animecharactersdatabase.com/uploads/chars/3576-191158341.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3533.jpg
Przyznaję się, że oszukałam przy fryzurze.
Dodałam też pasek, bo inaczej szelki wisiałyby nad spodenkami D: Jabłko w ręku ma symulować pokeball.
Nie ma czerwonych szelek! To straszne, staram sie zaliczać te poziomy jak najszybciej, bo może wyżej coś się znajdzie pod cosplay.

Mistuś jest urocza. Wszystko do siebie pasuje a ten pomysł z jabłkiem jest epicki. xD

#219 05-08-2013 o 18h18

Miss'nieobczajona
Mała
...

Też użyłam jabłka do coplayu N xDDD Hah, genialnie ją zrobiłaś, wystarczy zerknąć i wiadomo, że Misty :3 Szelki nie są takie złe, ogólnie wygląda bardzo uroczo. Podziwiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#220 05-08-2013 o 18h35

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Jabłko to po prostu bardzo dobry rekwizyt do pokemonów :3
Mimo wszystko będę się rozglądała za czerwonymi szelkami i jak kiedyś się trafią to zrobię ją jeszcze raz.

#221 07-08-2013 o 16h12

Miss'Żółtodziób
...

Ostatnia z trzech gwiazdeczek. Powitajcie Shidou Hikaru:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Rękawy od bluzki, które niestety wystają, mogą za to sprawiać wrażenie tyłu kołnierzyka marynarskiego, jaki ona nosi. Za to króliczek jest symbolem słynnej Mokony.

Ostatnio zmieniony przez Misa (07-08-2013 o 16h13)

#222 07-08-2013 o 22h36

Miss'nieobczajona
Mała
...

Hahah, dałam jej serce, bo dostałaś się do finalistek i niezwykle spodobała mi się ta stylizacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie wiedziałam nawet, że to cosplay, ale muszę przyznać, że jest po prostu uroczy. Buźka jest przemiła, zwłaszcza z tymi rumieńcami, a torebka z króliczkiem idealnie pasuje do całości. Podoba mi się, kolejny udany cosplay w Twoim wykonaniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#223 07-08-2013 o 22h46

Miss'Żółtodziób
...

Mała napisał

Hahah, dałam jej serce, bo dostałaś się do finalistek i niezwykle spodobała mi się ta stylizacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie wiedziałam nawet, że to cosplay, ale muszę przyznać, że jest po prostu uroczy. Buźka jest przemiła, zwłaszcza z tymi rumieńcami, a torebka z króliczkiem idealnie pasuje do całości. Podoba mi się, kolejny udany cosplay w Twoim wykonaniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuję, chociaż przez stary lineart niektórych ubrań i rzeczy wygląda to dość przestarzale, to jednak ja też jestem zadowolona z tego. Szkoda tylko, że kokarda nie miała czarnych pasków tylko złote.

I dziękuję ślicznie za serce. ^//^

#224 07-08-2013 o 22h50

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

No, tak jakby... To co mam na sobie to właściwie też cosplay XD Dracula w wykonaniu Gary'ego Oldmana w filmie Francisa Forda Coppoli zawsze dla mnie był absolutnym numerem jeden ubierania się w takim stylu. I chociaż nie jest to wierna kopia to przyznam, że się inspirowałam właśnie tą kreacją ^^
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3609.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3610.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3611.jpg

#225 07-08-2013 o 22h51

Miss'nieobczajona
Mała
...

Misa,nie ma sprawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A kokarda nie jest zła, przynajmniej chyba najbardziej tu pasuje ze wszystkich dostępnych w grze. Jedynie co się odznacza, to grzywka - jakoś bardziej by mi tu pasowała 4, bo tak fajnie odstaje jak włosy Hikaru - oraz biedny warkoczyk. Szkoda, że nie ma na niego kokardki, wtedy byłoby idealnie. Mimo wszystko, jak najbardziej masz być z czego zadowolona, a pomysł z wystającym rękawem jako tyłem kołnierzyka był strzałem w dziesiątkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Foxglove, cosplay postaci z jednego z moich ulubionych filmów, nie wspominając, że gra ją mój ulubiony aktor xD Wiesz, co napiszę - bosko. Robię dokładnie tak, jak na tej emotce ->  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez Mała (07-08-2013 o 22h53)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 71