Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 71

#251 11-08-2013 o 18h30

Miss'Żółtodziób
...

No i to chyba ostatni cosplay, przynajmniej na dłuższy czas. Ulubiona i ubóstwiana przeze mnie postać anime tego co podawałam przy Sakurze. Ciekawe czy ktoś obeznany będzie wiedział kto to (czyli czy mi wyszło xD). W każdym razie zamieszczam obrazek. Cosplay z serii żeńska postać tego o to pana <3 :

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Misa (11-08-2013 o 18h31)

#252 12-08-2013 o 11h22

Miss'Żółtodziób
...

Misa - Więc właśnie dlatego napisałam, że to chyba jedna z takich postaci, których się idealnie odwzorować nie da /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Noi to nie jest jedna z bardziej znanych?xd A ja zawsze właśnie myślałam, że jest. Nie zastanawiałam się nad tym kiedyś, poprostu wiem, że oprócz Czarodziejek z Ksieżyca to dzięki temu anime zaczęłam oglądać anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Zawsze myślałam, że dzięki temu, że było w tv to jest właśnie znana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

A co do drugiego to tym razem nie rozpoznałam xd Ten ogon trochę nie pasuje, nie lepiej by było z frakiem poprostu? (gdyby się dało to najlepszy byłby ten płaszcz ze stroju weneckiego od faceta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) Noi też trochę nie rozpoznałam przez fiolet.

#253 12-08-2013 o 14h42

Miss'na całego
Maka
...

A oto damska wersja Armina ze Słodkiego Flirtu w moim wykonaniu:

Rzeczy, które miss ma na sobie:
Szalik Studentki [80MM]
Rijanna (tu: bluzka, zdobyte przez zdjęcie z Rijanną)
Strój na kolację (tu: spódnica, zdobyte przez wykonanie zadania od chłopaka)
Kamizelka [240MM]
Sekretarka: szpilki (zdobyte przez pracę sekretarki)
Bransoletka z pereł [20MM]
I fryzura numer 46 ^^

#254 12-08-2013 o 15h50

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Całkiem, całkiem, tylko ten dół... Lepiej by było gdybyś została ze spodniami i butami jakie ma Armin. Przydałoby sie jeszcze dodać wystające spod bluzki, ale to już by trzeba kombinować z warstwami pewnie.

Ja chciałam zrobić Iris, ale nie mam rajstopek w paski, a tak krótsze to niedobre.

#255 12-08-2013 o 16h01

Miss'na całego
Maka
...

Cóż, uznałam, że trochę poskąpię na spodniach i butach, bo nie mam aktualnie jakoś specjalnie dużo MM, a skoro to "damska wersja" to zmieniłam spodnie na spódnicę. ^^'
Właśnie jeśli chodzi o wystające spod bluzki ubranie - musiałaby to być bielizna. Sukienki pokazują się na bluzce, a mam już założoną kamizelkę. Rozpaczam, bo nie można zakładać wielu rzeczy na raz z jednej kategorii. ;__;

#256 12-08-2013 o 16h13

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Nie da się wielu rzeczy z jednej kategorii, ale można zmienic kategorię danej rzeczy i oszukać w ten sposób szafę. Także nie rozpaczaj, metodą na to sie kiedyś podzielę ^o^ Do tego czasu poszukaj jakiejś bluzki co pasowałaby pod spód.

#257 12-08-2013 o 17h02

Miss'Żółtodziób
...

No dobra! Kupiłam dół od marynarki. Przynajmniej jest wcięcie i wygląda trochę lepiej. Będzie najwyżej krótsze jako wersja damska. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A jeśli chodzi o strój Armina, to spódnica też może być, ale jeansowa, chociaż spodnie by bardziej pasowały i odradzam te szpilki. Załóż jakieś buciory i tyle. Będzie jak u Armina i wciąż będzie przypominać laskę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#258 12-08-2013 o 17h07

Miss'na całego
Maka
...

W takim razie idę na poszukiwanie bluzki i spodni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A ten sposób na oszukanie szafy to przydatna rzecz! I będzie mi potrzebna do przygotowania cosplayu z Cardcaptor Sakury, bo aż dwie czy trzy rzeczy z kategorii bielizny będę musiała założyć... ^^'

#259 14-08-2013 o 09h13

Miss'na całego
Lexa0
...

Dzień dobry, Joker już tutaj jest!

Chociaż, do diaska, w tych stosach ciuchów nie było opcji zmajstrowania sobie w odpowiedniej kolorystyce garniaka trzyczęściowego, o kilku innych detalach nie wspominając. I nie ma kapelusza, bo tylko Theodora ma taki, co się nadaje do tej roli (o ile występuje w fiolecie).

#260 14-08-2013 o 09h38

Miss'Żółtodziób
...

Lexa0
Udany cosplay Jokera. Wszystko gra i jest ok. Szkoda, że ja nie umiem robić takich cosplay'i. Ehm..

#261 15-08-2013 o 20h43

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Wreszcie zrobiłam Garekiego ;3; najbardziej ubolewam nad brakiem jakichkolwiek gogli na głowę, w końcu to znak rozpoznawczy :C Płaszczyka żadnego też nie było, ten najbardziej pasował ;=; (próbowałam dać torbę czy cokolwiek jako ten pasek przez golf ale wszystko wystawało ._. )

Ostatnio zmieniony przez nelumi (15-08-2013 o 20h43)

#262 15-08-2013 o 20h47

Miss'Żółtodziób
...

nelumi napisał

Wreszcie zrobiłam Garekiego ;3; najbardziej ubolewam nad brakiem jakichkolwiek gogli na głowę, w końcu to znak rozpoznawczy :C Płaszczyka żadnego też nie było, ten najbardziej pasował ;=; (próbowałam dać torbę czy cokolwiek jako ten pasek przez golf ale wszystko wystawało ._. )

http://s4.ifotos.pl/img/nelumi-8p_neapawx.png

Strój genialny~! Ale ten brak gogli koli w oczy i nie wygląda już jak on. Może zafunduj chociaż okulary podobne do tych na głowę, albo gogle na oczy w butiku na stacji narciarskiej.

Ostatnio zmieniony przez Misa (15-08-2013 o 20h47)

#263 15-08-2013 o 20h54

Miss'Złota
nelumi

Misa napisał

Strój genialny~! Ale ten brak gogli koli w oczy i nie wygląda już jak on. Może zafunduj chociaż okulary podobne do tych na głowę, albo gogle na oczy w butiku na stacji narciarskiej.

No właśnie ;__; ale na twarzy to już nie to samo D:

...Tak bardzo źle DD,:

#264 15-08-2013 o 22h03

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Ja zrobiłam wersję Ciela, lecz tym razem z Musicalu Kuroshitsuji 2 xD

Nie znalazłam obrazka ;_; lecz ciel wchodzi na scenę w minucie - 1:57

Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (15-08-2013 o 22h03)

#265 15-08-2013 o 23h31

Miss'Złota
nelumi

Śliczny <3 Jak zresztą każdy cosplay w Twoim wykonaniu QuQ
Mnie osobiście podoba się bardziej wersja z białymi rękawiczkami bo czarny trochę się zlewa c:

#266 15-08-2013 o 23h35

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Mi też się tak wydaje, że lepiej w białych lecz w oryginale jest w czarnych ...
Szykujcie się na Lizzy ... Narzeczoną naszego kochanego Cielaczka ... Fryzurę mam już gotową i zapisaną teraz szukam ciuszków ...A jak doładuje konto to macie ją gwarantowane ^^
Jak coś .. Ja ją klepłam xD

#267 16-08-2013 o 00h52

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

I ja postanowiłam coś zrobić. A jako, że jestem aktualnie biedna to skromnie.
Maria z anime Arakawa Under the Bridge. Może jakimś cudem ktoś to zna C;

Nie chciałam usuwać/zmieniać tatuażu. Całość kosztowała mnie 772 MM. Z tym, że fartuch zasłania wystarczająco dużo, więc pod nim ma jedynie bluzkę xD'

Ostatnio zmieniony przez Shiawase (16-08-2013 o 00h53)

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#268 16-08-2013 o 03h13

Miss'nieobczajona
Kagira
...

Mój cosplay na dziś:

-- Rozalia z SF

Ostatnio zmieniony przez Kagira (16-08-2013 o 03h25)

#269 16-08-2013 o 03h18

Miss'Złota
nelumi

Śliczna *o* I te buty <3

Shiawase fartuszek zbyt ciemny mi się wydaje w porównaniu z obrazkiem. Nie było jaśniejszego?

#270 16-08-2013 o 03h38

Miss'Żółtodziób
...

nelumi napisał

Misa napisał

No właśnie ;__; ale na twarzy to już nie to samo D:

http://s6.ifotos.pl/img/2JPG_neapqns.JPG
...Tak bardzo źle DD,:

Strój świetny, ale TE google D: Nie. Sama chciałam zrobić jego cosplay, ale ten w różowej bluzie ;c. Naprawdę nie ma innych okularów narciarskich? Bez googli to już nie Gareki D;

@Kariga: *-* Yay, świetne.

#271 16-08-2013 o 09h19

Miss'wow
Shiawase
...

nelumi napisał

Shiawase fartuszek zbyt ciemny mi się wydaje w porównaniu z obrazkiem. Nie było jaśniejszego?

Taak, zastanawiałam się który wziąć... ale jaśniejszy znowu wydaje mi się zbyt jasny.

Kagira, świetnie. Od razu widać, że to Roza. C;

#272 16-08-2013 o 14h20

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Shiawase, ale mnie ucieszyłaś tym cosplayem! Fantastyczny, uwielbiam to anime, a Maria należy do moich ulubionych postaci, jest po prostu genialnie skonstruowana. Mam teraz radochę jak nie wiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#273 16-08-2013 o 14h24

Miss'Złota
nelumi

Właśnie nie ma żadnych innych gogli :C jestem po prostu załamana ich brakiem, co to za Gareki bez gogli?! Q~Q

#274 16-08-2013 o 21h25

Miss'wow
Shiawase
...

Rosette napisał

Shiawase, ale mnie ucieszyłaś tym cosplayem! Fantastyczny, uwielbiam to anime, a Maria należy do moich ulubionych postaci, jest po prostu genialnie skonstruowana. Mam teraz radochę jak nie wiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Haha, przyjemność po mojej stronie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Jak uda mi się wyrwać w końcu tego Leonardo Dicarpachio to nazbieram MM i zrobię coś ambitniejszego. Już nawet mam kilka pomysłów C:

Ostatnio zmieniony przez Shiawase (16-08-2013 o 21h27)

#275 16-08-2013 o 21h46

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Kagiro Twoja Roza jest tak idealnie zrobiona, że nawet nie patrząc na podpowiedź można się domyślić któż to taki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W sumie te dwa pasma włosów z przodu nie były potrzebne, ale dopiero jak się człowiek zacznie przypatrywać dłużej to, to zauważa.

Osobiście was dziewczyny podziwiam za chęć robienia cosplay'i. Sama je lubię, ale chyba jestem zbyt leniwa, aby jakiś zrobić, cóż dzięki wam przynajmniej mogę nacieszyć swoje oczy waszymi pracami.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 71